docmar Δευ 01 Αυγ 2011, 2:21 am
urbanslider έγραψε:Για να αποφευχθεί η παρεξήγηση το γράφω docmar.. τι εννοεί ο Μάνος ? Αν θέλει κάτι συγκεκριμένο ας το γράψει, δηλαδή άμα γράψω εγώ ότι πάω για προπόνηση στο καρτόδρομο στις Αφίδνες και όποιος θέλει έρχεται, δηλώσει κάποιος και από κάτω γράψω κανείς άλλος ή
... εσύ τι θα καταλάβεις ? Ή μήπως είναι υποχρεομένος ο καθένας από εδώ να έρθει ? Όποιος θέλει δηλώνει-πάει...
Εχεις καποιο δικαιο αν θελουμε να ειμαστε ακριβεις.
Ομως αν εσυ γραψεις κατι τετοιο πχ για το καρτοδρομο δεν προκειται να παρεξηγηθω εγω ουτε και να το παρω τις μετρητοις,.....οπως και δεν παιρνω τις μετρητοις τα παραπανω που εγραψε ο νονος,....ενταξει ετσι θα αντιδρουσα εγω.
Να προσπαθησω διαφορετικα να σου το εξηγησω,......αν καποιος πει το αυτοκινητο μου χουσπα, αχρηστο και πως δεν παει,.....εφοσον εγω γνωριζω πως ακριβως εχουν τα πραγματα,.....τον γραφω κανονικα (τις κατα πλειοψηφια φορες για να ειμαι απολυτα δικαιος).
Επισης αν καποιος με πει κοτα που δεν τρεχω πια κοντρες στον δρομο,....παλι θα τον γραψω.
Σε τετοιο στυλ εννοω,.....ομως εχεις οπως εγραψα και πιο πανω και εσυ το δικιο σου.