schumi44 Τρι 03 Μάης 2011, 11:06 pm
1ον) Εγω θελω να πω οτι το event οσα χρονια και αν συνεχισει να γινεται
δεν θα πρεπει να φυγει απο το κεντρο της Ελλαδας με οτι αυτο συνεπαγεται(καθε χρονο στο ιδιο μερος),για να υπαρχουν οσο το δυνατον ισα χλμ για ολους.
2ον) Θελω να δωσω ενα υποθετικο παραδειγμα με τον Βολο.Αν λοιπον γινοτανε
μεσα στον Βολο και για οποιον εχει παει και γνωριζει την πολη στην περατζαδα(ανω των 500μ)
στα μισα της,υπαρχει ενα τεραστιο parking 24ωρες ανοιχτο λογο του λιμανιου που φευγουν τα πλοια για Σποραδες κ.τ.λ
Και ως γνωστον οι Βολιωτες και ο φοιτητοκοσμος ειδικα τετοια εποχη και τα ΣΚ απο το πρωι μεχρι και μετα τις 00:00 τιγκαρουν τα 50 μαγαζια(καφετεριες-τσιπουραδικα κ.τ.λ) της περατζαδας...οποτε θεωρω αν πηγαινανε εκει τα rotary μεσα σε μια ωρα θα το ειχε μαθει ολη η πολη,μεσω sms απο φιλο σε φιλο,απο φοιτητη σε φοιτητη...εκτος αυτου οι 3000-5000 κοσμου που βρισκεται καθε λεπτο της ωρας στα μαγαζια με το που εβλεπε απο μακρυα εναν Χ συνοστισμο ανθρωπων θα ερχοταν μονο και μονο απο περιεργια για το τι συμβαινει τελος παντων εκει περα γαμω το κερατο μου και πανε ολοι.
Με απλα λογια μεσα στο κεντρο μιας πολης οπως ειναι ο Βολος δεν χρειαζεται η παραμικρη διαφημιση πιστευω...και για μενα στο επομενο να πονταρετε πολυ σε περατζαδα σε νεολαια και σε φοιτητοκοσμο.
Η καρδιτσα εχει τον Παυσιλυπο στο κεντρο,αλλα δεν ειμαι σιγουρος για parking ή καποια αλανα...Λαρισσα-Τρικαλα δεν πολυθυμαμε το κεντρο τους αν εχει κατι καλο,αλλα αυτες οι πολεις πρεπει να υστερουν κατα πολυ του Βολου που γινεται της schumi.
Η Λαμια επισης εχει πολυ νεολαια και στην αρχη της πολης καποτε γινοταν και το servise park του Ραλι Αcropolis και εμενα θα με βολευε πολυ μιας και καταγομαι απο εκει κοντα...αλλα οπως ειπα θα πρεπει το event να ειναι δικαιο για ολη την Ελλαδα και αυτο μην το ξεχασετε ποτε,αν θελετε την γνωμη μου.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την schumi44 στις Τετ 04 Μάης 2011, 9:41 am, 1 φορά