urbanslider Παρ 26 Οκτ 2012, 10:59 pm
georx8 έγραψε:Αν παραγγείλεις την hsd ζήτα την με 9kg ελατήριο πίσω.Αν δεν ειναι η μέρα με τη νυχτα σε σχέση με των παιδιών που φοράνε 6kg ελατήριο τότε θα σου στείλω εγώ δωρεάν τα 6kg ελατηρια τα δικά μου.
Ευκαιρια και για δοκιμη έτσι urban;
Η δική μου έχει 7κιλα ελατήριο μεγάλε όχι 6...
Γιώργο κοίτα να δεις τι γίνεται... Έκατσα κάποια στιγμή και έριξα μια εντελώς πρόχειρη ματιά στην δική μου να δω αν τοιχόν έχει κάπου ξεσφίξει ή κάτι άλλο τέλος πάντων... το ελατήριο της μίας (από εκεί μάλιστα που άκουγα τα περισσότερα κοπανήματα) ήταν λίγο στον αέρα, το έσφιξα καλά, την σκλήρηνα και λίγο (γιατί μέχρι τώρα στο δρόμο την είχα κάπως μαλακή ...μαλακή-α μου
)... τα αισχρά κοπανήματα σταμάτησαν, δουλεύει λίγο καλύτερα σκληρή, αλλά και πάλι... είναι σκληρή, και κοπανάει, και φίλε εκτιμώ ΔΕΝ φταίει το ελατήριο αλλά το σύνολο της ανάρτησης... το ελατήριο δεν μου τερματίζει
και όπως σου είχα πει δεν μου τερμάτιζε (εκτός από μια δυο φορές αλλά υπο συνθήκες)θεωρώ πως αν βάλω σκληρότερο ελατήριο δεν θα μπορώ να σταθώ πουθενά και δεν θα δουλεύει και πολύ καλύτερα από τώρα...
Θεωρώ ότι ΔΕΝ φταίει λοιπόν το ελατήριο.. απλά δεν είμαι κάθετος γιατί ακόμη δεν έχω κοιτάξει όλα όσα θα ήθελα να δω.... γνώμη μου είναι ότι απλά η ανάρτηση έχει υποδεέστερη λειτουργία στον δρόμο, και στην τελική λογικό μου φαίνεται, το ίδιο είναι τα λεφτά που έδωσα με τα λεφτά μιας HKS ή BLITZ που είναι εντελώς αλλού ???
sakiskaras έγραψε:
+1
Έχει 1 χιλιάρικο, αλλά έτσι όπως σου το έθεσαν παραπάνω, θα συγκρίνεται με εφαρμογές coilover μεγαλύτερης αξίας.
Αυτό φίλε μου απλά ξέχνα το... Ούτε μία στο δισεκατομμύριο δεν παίζει, trust me...
Απλά θα δουλεύει μάλλον καλύτερα απ ότι με το προτεινόμενο ελατήριο (που και γι αυτό δεν είμαι σίγουρος προσωπικά αν θα λειτουργήσει σε βάθος χρόνου)...