Rx8 Antiforum

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

+15
blueshark
iaponas
ΗΛΙΑΣRX8
basilis
alex-rx8
billrx8
ghatzip
Young Schumacher
manolis
vasiliss23
urbanslider
Mike 192T
dinoskid
xristinarx8
dkrx8
19 απαντήσεις

Πρόταση για αναρτήσεις πλήρως ρυθμιζόμενες

urbanslider
    urbanslider

Πρόταση για αναρτήσεις πλήρως ρυθμιζόμενες - Σελίδα 3 Verified
    Rotary : Ένα μαύρο... Latest Horsepower : Δεν σου λέω !!
    Rebuilds : Σα να κοντοζυγώνει..
    Αριθμός μηνυμάτων : 2164
    Ημ/νία εγγραφής : 12/10/2010
    Τόπος : ebisu θα ήθελα...

Πρόταση για αναρτήσεις πλήρως ρυθμιζόμενες - Σελίδα 3 Empty Απ: Πρόταση για αναρτήσεις πλήρως ρυθμιζόμενες

Δημοσίευση  urbanslider Παρ 09 Σεπ 2011, 6:17 am

Μόνο 15ευρώ μεταφορικά έχει ???? Shocked Shocked

Βέβαια αν περάσει τελωνείο...... ....... ...... ..... .............................. δεν ξέρω αν με πιάνεις.. Laughing

Σαν ανάρτηση απ ότι είδα στα specs ρυθμίζει μόνο ύψος και όχι χωριστά απ την προφόρτηση του ελατηρίου.. είναι δηλαδή ΠΟΛΥ entry level ίσως αν δεν θέλεις τίποτα παραπάνω και να αξίζει.. ίσως αν δεν θέλεις και τίποτα παραπάνω βέβαια και δεν μπαίνεις πίστα να μην αξίζει να βάλεις γενικά ανάρτηση δεν είναι δα και τόσο χάλια η μαμά...
    dinoskid
    dinoskid

Rotary : Rx8 Cosmo Αριθμός μηνυμάτων : 511
    Ημ/νία εγγραφής : 28/09/2010
    Τόπος : Αθηνα Αγια Παρασκευη

Πρόταση για αναρτήσεις πλήρως ρυθμιζόμενες - Σελίδα 3 Empty Απ: Πρόταση για αναρτήσεις πλήρως ρυθμιζόμενες

Δημοσίευση  dinoskid Παρ 09 Σεπ 2011, 6:26 am

urbanslider έγραψε:Μόνο 15ευρώ μεταφορικά έχει ???? Shocked Shocked

Βέβαια αν περάσει τελωνείο...... ....... ...... ..... .............................. δεν ξέρω αν με πιάνεις.. Laughing

Σαν ανάρτηση απ ότι είδα στα specs ρυθμίζει μόνο ύψος και όχι χωριστά απ την προφόρτηση του ελατηρίου.. είναι δηλαδή ΠΟΛΥ entry level ίσως αν δεν θέλεις τίποτα παραπάνω και να αξίζει.. ίσως αν δεν θέλεις και τίποτα παραπάνω βέβαια και δεν μπαίνεις πίστα να μην αξίζει να βάλεις γενικά ανάρτηση δεν είναι δα και τόσο χάλια η μαμά...
    Ναι οντως μονο 15€ ειναι τα μεταφορικα και ειναι η χαμηλοτερη τιμη σε σχεση με αλλα καταστηματα που την βρισκεις απο 100€+.
    Τωρα για τελωνειο θα σε γελασω... scratch αλλα αν εχει την μαμισαμε Smile
    Γενικοτερα ομως για πιστα με ενδιαφερει και πιστευω ειναι μια καλη προταση αυτη και η HSD που ειναι πανω κατω στα ιδια λεφτα.
    Οσο για την μαμα αναρτηση ειμαι απολυτα ευχαριστημενος καθως για βολτα,ταξιδι και για κανα παντιλικι ειναι οτι πρεπει καθως δεν κοπαναει και στριβει και ωραια το αυτοκινητο.
    Για πιστα ομως ειναι 50-50...η πας μια στο τοσο και ολα καλα η πας αρκετα συχνα και σε αναγκαζει να την αλλαξεις... Very Happy
    urbanslider
    urbanslider

Δημοσίευση  urbanslider Κυρ 11 Σεπ 2011, 1:29 am

dinoskid έγραψε:Για πιστα ομως ειναι 50-50...η πας μια στο τοσο και ολα καλα η πας αρκετα συχνα και σε αναγκαζει να την αλλαξεις... Very Happy

Έτσι !

Μην τη συγκρίνεις όμως την συγκεκριμένη με την HSD γιατί η HSD έχει πολύ περισσότερες ρυθμίσεις (σκληρότητα, διπλό δαχτυλίδι για το ύψος...) λίγο στο δρόμο μετά από κάποια χλμ μας τα ψιλο χαλάει η HSD αλλά στην πίστα είναι ταμάμ...

Όσο για το τελωνείο άμα δεν έρθει με usps να είσαι σίγουρος ότι θα περάσει... με usps το πιο πιθανό να την γλιτώσεις..
    Mavros Piravlos
    Mavros Piravlos

Rotary : RX8 Cosmo HKS T04Z Latest Horsepower : pilot knows better
    Rebuilds : 1
    Αριθμός μηνυμάτων : 1944
    Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2010
    Τόπος : Στου RE雨宮 το υπόγειο

Δημοσίευση  Mavros Piravlos Κυρ 11 Σεπ 2011, 2:26 am

urbanslider έγραψε:...στην πίστα είναι ταμάμ...
    Δεν ξέρω ποιά forum μελετάτε τώρα τελευταία, αλλά εδώ ας προσπαθείτε να ομιλείτε ΕΛΛΗΝΙΚΑ παρακαλώ κε Urban...
    ghatzip
    ghatzip

Αριθμός μηνυμάτων : 291
    Ημ/νία εγγραφής : 26/08/2010

Δημοσίευση  ghatzip Κυρ 11 Σεπ 2011, 3:26 am

HSD τσοκ γκιουζελ μπρε...
    urbanslider
    urbanslider

Δημοσίευση  urbanslider Κυρ 11 Σεπ 2011, 3:55 am

Mavros Piravlos έγραψε:
    urbanslider έγραψε:...στην πίστα είναι ταμάμ...
    Δεν ξέρω ποιά forum μελετάτε τώρα τελευταία, αλλά εδώ ας προσπαθείτε να ομιλείτε ΕΛΛΗΝΙΚΑ παρακαλώ κε Urban...

tamam admin-exo fd !! Laughing Laughing
    dinoskid
    dinoskid

Δημοσίευση  dinoskid Τρι 18 Οκτ 2011, 9:38 am

urbanslider έγραψε:Μόνο 15ευρώ μεταφορικά έχει ???? Shocked Shocked
    Τελικα μεσω email εμαθα οτι τα μεταφορικα ειναι 130€ Sad και πιθανοτατα να υπαρξει και τελωνειο...οποτε ακυρο.
    Εσυ τις HSD τις πληρωσες οσο ακριβως αναγραφει το site της Driftworks η ειχε και τελωνειο εξτρα Question
    Επομενη προταση και μαλλον πιθανοτερη ειναι HSD στα 925€ η K-Sport στα 900€(street) η K-Sport 1100€(drift).
    Ποια αξιζει ομως Question
    http://www.driftworks.com/shop/car-parts/suspension/coilovers/hsd-coilovers/hsd-hr-coilovers-for-mazda-rx8-se3p.html

http://www.streetandcircuit.gr/mazda-rx8-se3p-04up-ksport-street-coilover-suspension-kit-p-161643.html

http://www.streetandcircuit.gr/mazda-rx8-se3p-04up-ksport-drift-coilover-suspension-kit-p-161395.html
    iaponas
    iaponas

Rotary : Rx7 Fc3s Αριθμός μηνυμάτων : 316
    Ημ/νία εγγραφής : 25/08/2010
    Τόπος : Εbisu

Δημοσίευση  iaponas Τετ 19 Οκτ 2011, 1:30 am

Η Ε.Ε δεν έχει τελωνείο...
    urbanslider
    urbanslider

Δημοσίευση  urbanslider Τετ 19 Οκτ 2011, 4:19 am

Ότι παραγγείλεις από driftworks δεν έχει τελωνείο μιας και είναι Αγγλία..
    Οι τιμές που γράφει στο site είναι χωρίς μεταφορικά, επικοινωνείς και σου λένε..

Εγώ δεν τις πήρα από driftworks. Τις πήρα απ τον Αχιλέα (nmwisma - jdmbits.com) και μου βγήκαν 800 ευρώ..
    δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα αυτή η τιμή όμως γιατί μιλάμε για παραπάνω από ένα χρόνο πριν... ρίχτου ένα mail..

Για Κsport δεν ξέρω αν αξίζει γιατί δεν ξέρω κανέναν που να φοράει σε 8αρι.. Για τις HSD τσέκαρε τις προηγούμενες σελίδες του thread
    που έχω γράψει τι έχω δει.

Από τα λινκ που έβαλες για τις Ksport δεν φαίνονται όλα τα specs μόνο το spring rate το οποίο είναι ίδιο και στις δύο...

Από τις φωτό φαίνεται να έχουν και πιατέλα για ρυθμίσεις οι drift αλλά αμφιβάλω αν οι φωτο είναι από αναρτήσεις για RX8..

Καλύτερα να βρεις τα specs από κάποιο επίσημο site της k-sport να ξέρεις τι σου γίνεται..
    dinoskid
    dinoskid

Δημοσίευση  dinoskid Τετ 19 Οκτ 2011, 4:22 am

Ναι οντως 8αρια δεν τις φορανε αλλα γενικα τις εχω δει σε αλλα αυτοκινητα.
    http://www.k-sportracing.com/type-shock_dr.html
    urbanslider
    urbanslider

Δημοσίευση  urbanslider Τετ 19 Οκτ 2011, 1:31 pm

Μην δίνεις και τόσο βάση στα άλλα αυτοκίνητα γιατί αλλιώς λειτουργεί στο κάθε αμάξι μια μάρκα ανάρτησης..

Σε άλλα αυτοκίνητα ξέρω κι εγώ μια Μ3 Ε46 τουρμπάτη που φοράει K sport και είναι ευχαριστημένος...

Επίσης ένας φίλος με 200 SX που φοράει την ΗSD δεν μπορεί να με πιστέψει όταν του λέω ότι έχει πέσει η ποιότητα της απόσβεσης... και όντως στο SX του δεν ακούγεται κιχ !! αλλιώς λειτουργεί λοιπόν στο κάθε αυτοκίνητο.. τουλάχιστον αυτό το συμπέρασμα έχω βγάλει εγώ.. Cool
    dinoskid
    dinoskid

Δημοσίευση  dinoskid Παρ 26 Οκτ 2012, 5:23 am

Ρε παιδια εχετε να προτεινετε καμια ρυθμιζομενη αναρτηση σε χαμληλη τιμη και μεταχειρισμενη ακομη καλητερα.Ας ειναι και no name δεν με πειραζει αρκει να ευχαριστηθω το αμαξι σε πιστα θελω γιατι δεν λεω οσες φορες παω με το χαμογελο στα αυτια ειμαι αλλα θελω και το κατι παραπανω.....απ'οπου να ναι ebay κανενος γνωστου κλπ.
    georx8
    georx8

Rotary : RX-8 challenge Latest Horsepower : 480ps
    Rebuilds : ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΔΕ ΛΕΩ
    Αριθμός μηνυμάτων : 103
    Ημ/νία εγγραφής : 31/08/2010
    Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

Δημοσίευση  georx8 Παρ 26 Οκτ 2012, 8:18 am

Αν παραγγείλεις την hsd ζήτα την με 9kg ελατήριο πίσω.Αν δεν ειναι η μέρα με τη νυχτα σε σχέση με των παιδιών που φοράνε 6kg ελατήριο τότε θα σου στείλω εγώ δωρεάν τα 6kg ελατηρια τα δικά μου.
    Ευκαιρια και για δοκιμη έτσι urban; Wink
    dinoskid
    dinoskid

Δημοσίευση  dinoskid Παρ 26 Οκτ 2012, 8:46 am

georx8 έγραψε:Αν παραγγείλεις την hsd ζήτα την με 9kg ελατήριο πίσω.Αν δεν ειναι η μέρα με τη νυχτα σε σχέση με των παιδιών που φοράνε 6kg ελατήριο τότε θα σου στείλω εγώ δωρεάν τα 6kg ελατηρια τα δικά μου.
    Ναι αλλα η hsd εχει και 1 χιλιαρικο.......
    sakiskaras
    sakiskaras

Πρόταση για αναρτήσεις πλήρως ρυθμιζόμενες - Σελίδα 3 Verifiedno
    Αριθμός μηνυμάτων : 29
    Ημ/νία εγγραφής : 13/06/2011

Δημοσίευση  sakiskaras Παρ 26 Οκτ 2012, 10:27 am

georx8 Χθες στις 10:18 pm
    Αν παραγγείλεις την hsd ζήτα την με 9kg ελατήριο πίσω.Αν δεν ειναι η μέρα με τη νυχτα σε σχέση με των παιδιών που φοράνε 6kg ελατήριο τότε θα σου στείλω εγώ δωρεάν τα 6kg ελατηρια τα δικά μου.
    Ευκαιρια και για δοκιμη έτσι urban;

+1
    Έχει 1 χιλιάρικο, αλλά έτσι όπως σου το έθεσαν παραπάνω, θα συγκρίνεται με εφαρμογές coilover μεγαλύτερης αξίας.
    Αν δεν μπορείς να διαθέσεις τόσα, πήγαινε για bilstein ή koni sport με αντίστοιχα ελατήρια χαμηλώματος, και με 750 ευρώ ίσως και λιγότερα, πάλι ευχαριστημένος θα είσαι. Μαζί με μια καλή ευθυγράμμιση δεν υπάρχει καλύτερη βελτίωση για το αυτοκίνητό μας (πίστα και δρόμο).
    urbanslider
    urbanslider

Δημοσίευση  urbanslider Παρ 26 Οκτ 2012, 10:59 pm

georx8 έγραψε:Αν παραγγείλεις την hsd ζήτα την με 9kg ελατήριο πίσω.Αν δεν ειναι η μέρα με τη νυχτα σε σχέση με των παιδιών που φοράνε 6kg ελατήριο τότε θα σου στείλω εγώ δωρεάν τα 6kg ελατηρια τα δικά μου.

Η δική μου έχει 7κιλα ελατήριο μεγάλε όχι 6... Laughing Laughing Laughing Cool Cool Cool

Γιώργο κοίτα να δεις τι γίνεται... Έκατσα κάποια στιγμή και έριξα μια εντελώς πρόχειρη ματιά στην δική μου να δω αν τοιχόν έχει κάπου ξεσφίξει ή κάτι άλλο τέλος πάντων... το ελατήριο της μίας (από εκεί μάλιστα που άκουγα τα περισσότερα κοπανήματα) ήταν λίγο στον αέρα, το έσφιξα καλά, την σκλήρηνα και λίγο (γιατί μέχρι τώρα στο δρόμο την είχα κάπως μαλακή ...μαλακή-α μου Laughing )... τα αισχρά κοπανήματα σταμάτησαν, δουλεύει λίγο καλύτερα σκληρή, αλλά και πάλι... είναι σκληρή, και κοπανάει, και φίλε εκτιμώ ΔΕΝ φταίει το ελατήριο αλλά το σύνολο της ανάρτησης... το ελατήριο δεν μου τερματίζει και όπως σου είχα πει δεν μου τερμάτιζε (εκτός από μια δυο φορές αλλά υπο συνθήκες)θεωρώ πως αν βάλω σκληρότερο ελατήριο δεν θα μπορώ να σταθώ πουθενά και δεν θα δουλεύει και πολύ καλύτερα από τώρα...
    Θεωρώ ότι ΔΕΝ φταίει λοιπόν το ελατήριο.. απλά δεν είμαι κάθετος γιατί ακόμη δεν έχω κοιτάξει όλα όσα θα ήθελα να δω.... γνώμη μου είναι ότι απλά η ανάρτηση έχει υποδεέστερη λειτουργία στον δρόμο, και στην τελική λογικό μου φαίνεται, το ίδιο είναι τα λεφτά που έδωσα με τα λεφτά μιας HKS ή BLITZ που είναι εντελώς αλλού ???

sakiskaras έγραψε:
    +1
    Έχει 1 χιλιάρικο, αλλά έτσι όπως σου το έθεσαν παραπάνω, θα συγκρίνεται με εφαρμογές coilover μεγαλύτερης αξίας.

Αυτό φίλε μου απλά ξέχνα το... Ούτε μία στο δισεκατομμύριο δεν παίζει, trust me... Cool Απλά θα δουλεύει μάλλον καλύτερα απ ότι με το προτεινόμενο ελατήριο (που και γι αυτό δεν είμαι σίγουρος προσωπικά αν θα λειτουργήσει σε βάθος χρόνου)...

urbanslider
    urbanslider

Δημοσίευση  urbanslider Παρ 26 Οκτ 2012, 11:08 pm

dinoskid έγραψε:Ρε παιδια εχετε να προτεινετε καμια ρυθμιζομενη αναρτηση σε χαμληλη τιμη και μεταχειρισμενη ακομη καλητερα.Ας ειναι και no name δεν με πειραζει αρκει να ευχαριστηθω το αμαξι σε πιστα θελω γιατι δεν λεω οσες φορες παω με το χαμογελο στα αυτια ειμαι αλλα θελω και το κατι παραπανω.....απ'οπου να ναι ebay κανενος γνωστου κλπ.

Φτηνή είναι και η BC που μπορείς να την πάρεις και από εδώ απλά δεν έχει δοκιμαστεί από κάποιον να ξέρουμε τι γίνεται με την πάρτη της...
    georx8
    georx8

Δημοσίευση  georx8 Παρ 26 Οκτ 2012, 11:26 pm

urbanslider έγραψε:

Η δική μου έχει 7κιλα ελατήριο μεγάλε όχι 6... Laughing Laughing Laughing Cool Cool Cool

Γιώργο κοίτα να δεις τι γίνεται... Έκατσα κάποια στιγμή και έριξα μια εντελώς πρόχειρη ματιά στην δική μου να δω αν τοιχόν έχει κάπου ξεσφίξει ή κάτι άλλο τέλος πάντων... το ελατήριο της μίας (από εκεί μάλιστα που άκουγα τα περισσότερα κοπανήματα) ήταν λίγο στον αέρα, το έσφιξα καλά, την σκλήρηνα και λίγο (γιατί μέχρι τώρα στο δρόμο την είχα κάπως μαλακή ...μαλακή-α μου Laughing )... τα αισχρά κοπανήματα σταμάτησαν, δουλεύει λίγο καλύτερα σκληρή, αλλά και πάλι... είναι σκληρή, και κοπανάει, και φίλε εκτιμώ ΔΕΝ φταίει το ελατήριο αλλά το σύνολο της ανάρτησης... το ελατήριο δεν μου τερματίζει και όπως σου είχα πει δεν μου τερμάτιζε (εκτός από μια δυο φορές αλλά υπο συνθήκες)θεωρώ πως αν βάλω σκληρότερο ελατήριο δεν θα μπορώ να σταθώ πουθενά και δεν θα δουλεύει και πολύ καλύτερα από τώρα...
    Θεωρώ ότι ΔΕΝ φταίει λοιπόν το ελατήριο.. απλά δεν είμαι κάθετος γιατί ακόμη δεν έχω κοιτάξει όλα όσα θα ήθελα να δω.... γνώμη μου είναι ότι απλά η ανάρτηση έχει υποδεέστερη λειτουργία στον δρόμο, και στην τελική λογικό μου φαίνεται, το ίδιο είναι τα λεφτά που έδωσα με τα λεφτά μιας HKS ή BLITZ που είναι εντελώς αλλού ???

sakiskaras έγραψε:
    +1

Αυτό φίλε μου απλά ξέχνα το... Ούτε μία στο δισεκατομμύριο δεν παίζει, trust me... Cool Απλά θα δουλεύει μάλλον καλύτερα απ ότι με το προτεινόμενο ελατήριο (που και γι αυτό δεν είμαι σίγουρος προσωπικά αν θα λειτουργήσει σε βάθος χρόνου)...

Αντώνη σεβαστή η άποψή σου.Θα μου επιτρέψεις να γραψω κι εγω τη δικη μου μονο και μονο για προβληματισμό των μελών.
    Το θέμα της hsd το έχω ψάξει θεωρώ περισσότερο απότι και απο την ιδια την εταιρία οσον αφορά το rx8.Την εχω ρυθμισει πάνω απο 20 φορές προσπαθώντας να λύσω το πρόβλημα κοπανηματος και οχι μονο.Πλέον με σιγουρια μπορω να πώ οτι το πρόβλημα ειναι το μαλακο πισω ελατηριο που με το που καθεται πανω του το βαρος του αυτοκινητου συμπιεζεται τοσο πολυ που αφηνει μονο ενα ελάχιστο περιθωριο να δουλέψει το αμορτισέρ.Το αμορτισέρ κοπαναέι συνεχώς στο bump stop(Για οσους δε γνωριζουν ειναι ενα λαστιχένιο δαχτυλίδι το οποιο προφυλασει το αμορτισερ να κοπανησει οταν φτάσει στο τελος της διαδρομης του)Αυτο που λές οτι στην αρχη συμπεριφερεται ψιλοκαλά η ανάρτηση αλλα μετα απο κάποια χιλιομετρα χαλάει η αισθηση της δεν ειναι αλλο απο τα bump stop που έχουν πλέον σπάσει και κοπαναει το αμορτισερ.
    Βάζοντας σκληροτερο ελατηριο αυξάνεις πλέον τη διαδρομη που εχει στην διαθεση του το αμορτισερ και η αναρτηση συνολικά γινεται πολυ πιο μαλακη και τα κοπανηματα εξαφανιζονται.Δεν ειναι τυχαιο που στον μπροστινο άξονα η hsd που έχει 9kg ελατηριο λειτουργει άψογα.
    urbanslider
    urbanslider

Δημοσίευση  urbanslider Σαβ 27 Οκτ 2012, 12:18 am

Μα ο λόγος που σου είπα ότι δεν είμαι κάθετος στην άποψή μου είναι ακριβώς γιατί μέχρι στιγμής εγώ το έχω ψάξει πρόχειρα ενώ εσύ όχι (έχω ψάξει το συγκεκριμένο πρόβλημα πρόχειρα, όχι το ρύθμισμα....)

Τα bump stops δεν τα έχω δει ακόμη ήταν άλλωστε το επόμενο βήμα, και θεωρώ ότι ενδεχομένως και να έχουν κλάσει (το πα λίγο επιστημονικά δεν ξέρω αν το κατάλαβες)

Για τα υπόλοιπα είπα μια πρώτη άποψη, στην οποία προς το παρών θα μου επιτρέψεις να επιμήνω και αν αλλάξει κάτι (έπειτα από το ψάξιμο) θα το πω...

Τώρα όσο για την μπροστά, που λειτουργεί υποδειγματικά... χμμμ.... δεν είναι βέβαια σαν πίσω αλλά και υποδειγματικά εγώ δεν το λέω.... καλά το λέω... Rolling Eyes πες με και περίεργο... Cool
    georx8
    georx8

Δημοσίευση  georx8 Σαβ 27 Οκτ 2012, 1:08 am

Αντώνη ειμαι σιγουρος αν κάτσεις μια φορά και ρυθμίσεις μονος σου την αναρτηση ωστε να καταλάβεις το τι αποτέλεσμα εχει καθε πράγμα που αλλάζεις στη συγκεκριμενη ανάρτηση θα εκπλαγείς ευχάριστα.Μπορεις να κανεις τα παντα με την hsd.
    Η αναγκαστική ενασχόλησή μου με τη ρυθμιση της συγκεκριμενης αναρτησης μου έμαθε επίσης και κάτι άλλο.Δεν υπάρχει άνθρωπος στο πλανήτη που να μπορει να σου ρυθμίσει την ρυθμιζόμενη αναρτηση σου καλύτερα απο εσένα τον ίδιο.Ο καλός ο μάστορας θα στην φέρει σε ενα πολύ καλό επίπεδο ίσως αλλα μονο εσυ θα την φτάσεις στο τέλειο για τα δικά σου δεδομένα.
    georx8
    georx8

Δημοσίευση  georx8 Σαβ 27 Οκτ 2012, 1:14 am

Επίσης επειδή δεν τα πάω και ιδιαιτερα καλά με το γραπτό λόγο συγγνώμη αν ακούγομαι λίγο ξερόλας,δεν ειναι η πρόθεσή μου αυτή.Απλά ζούσα κι εγώ το συγκεκριμένο πρόβλημα,βρήκα μια λύση και θέλω να το μοιραστώ με άλλους μηπως και τους βοηθήσω.
    vasiliss23
    vasiliss23

Rotary : 13B-MSP GT3071R stre Latest Horsepower : πλεον υπεραρκετα χαχ
    Rebuilds : Χιλιαδες!!!!!
    Αριθμός μηνυμάτων : 288
    Ημ/νία εγγραφής : 15/10/2010
    Τόπος : Πατρα

Δημοσίευση  vasiliss23 Σαβ 27 Οκτ 2012, 2:11 am

εγω παντως να πω οτι υπο συνθηκες η hsd θα κοπανησει σε εμενα!!!!βεβαια τον μαρτιο που εβγαλα τα πισω αμορτισερ για να τα σφιξω λιγο ειδα οτι το ενα δαχτυλιδι του ελατηριου ητανν χαλαρο το εσφιξα και σταματησε να κοπανει!!!!αληθεια τα ελατηρια που εβαλες πισω ειναι στα ιδια κιλα με τα μπροστα???ποσο και απο που???
    georx8
    georx8

Δημοσίευση  georx8 Σαβ 27 Οκτ 2012, 4:08 am

Βασίλη πίσω έβαλα ελατήρια 9kg της ΤΕΙΝ απο την dirftworks με 140€.Δεν ειχαν εκεινη τη στιγμη να μου δώσουν hsd τα οποια θα έβγαιναν κοντά στα 90€.
    juha kankoulen
    juha kankoulen

Rotary : FD3S Latest Horsepower : 315
    Rebuilds : ΛΑΖΑΡΟΣ
    Αριθμός μηνυμάτων : 254
    Ημ/νία εγγραφής : 16/09/2010
    Τόπος : ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Δημοσίευση  juha kankoulen Σαβ 27 Οκτ 2012, 8:51 am

urbanslider έγραψε:
    dinoskid έγραψε:Ρε παιδια εχετε να προτεινετε καμια ρυθμιζομενη αναρτηση σε χαμληλη τιμη και μεταχειρισμενη ακομη καλητερα.Ας ειναι και no name δεν με πειραζει αρκει να ευχαριστηθω το αμαξι σε πιστα θελω γιατι δεν λεω οσες φορες παω με το χαμογελο στα αυτια ειμαι αλλα θελω και το κατι παραπανω.....απ'οπου να ναι ebay κανενος γνωστου κλπ.

Φτηνή είναι και η BC που μπορείς να την πάρεις και από εδώ απλά δεν έχει δοκιμαστεί από κάποιον να ξέρουμε τι γίνεται με την πάρτη της...

Υπάρχει FC που τη φοράει (τα πίσω αμορτισερ είναι αντεστραμένα μάλιστα και πανάλαφρα) και FD που φοράει την καλή έκδοση με ξεχωριστό ρύθμισμα συμπίεσης-επαναφοράς καθώς βέβαια και πολλά χοντάκια μιας και την εισάγει ο Πλατάνας.Έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια γενικά αλλα μιλάμε για αμάξια που η ποιότητα κύλισης δεν είναι προτεραιότητά τους μιας και δεν είναι καθημερινά. Απο κει και πέρα ο μόνος μου φόβος είναι το πώς θα αντέξει σε βάθος χρόνου.
    Αν τύχει και πάω βόλτα με κάποιο από τα εφτάρια θα σας μεταφέρω την αίσθηση αν και όπως έγραψε ο Urban σε κάθε αμάξι ο ίδιος τύπος συμπεριφέρεται διαφορετικά.
    dinoskid
    dinoskid

Δημοσίευση  dinoskid Σαβ 27 Οκτ 2012, 9:47 am

urbanslider έγραψε:

Επισης ειδα και 8αρι στο club που εβαλε Daiyama...λενε τιποτα η affraid
    Αυτη
    http://viewitem.eim.ebay.gr/DAIYAMA-COILOVER-SUSPENSION-KIT-SUBARU-IMPREZA-GRB-SHARK-EYE-HATCHBACK-08-ON/160755675962/item

η αυτη http://www.ebay.com/itm/260932162922?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649

Τι λετε;

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Κυρ 24 Νοε 2024, 4:33 pm