+35
GTi
Termi
RXTACY901
alexis cosmo
paz
juha kankoulen
johnE30
ΗΛΙΑΣRX8
bigproedros
blueshark
vasiliss23
itsala
dim2max
komninos
endless
gemp100
alex-rx8
iaponas
redneck
drifteRX-7
giorgos 75
dake
vasilis_M
akis-rx8
xristinarx8
neokosmi
IOANNIS
Revolution
georx8
urbanslider
Mavros Piravlos
basilis
Mike 192T
virusakos
schumi44
39 απαντήσεις
ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ROTARY STOCK GR
urbanslider
Rotary : Ένα μαύρο... Latest Horsepower : Δεν σου λέω !!
Rebuilds : Σα να κοντοζυγώνει..
Αριθμός μηνυμάτων : 2164
Ημ/νία εγγραφής : 12/10/2010
Τόπος : ebisu θα ήθελα...
- Δημοσίευση Ν°301
Απ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ROTARY STOCK GR
Λογικά θα αναφέρθηκε κάπου στις συζητήσεις..
Mavros Piravlos
Rotary : RX8 Cosmo HKS T04Z Latest Horsepower : pilot knows better
Rebuilds : 1
Αριθμός μηνυμάτων : 1944
Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2010
Τόπος : Στου RE雨宮 το υπόγειο
- Δημοσίευση Ν°302
Κανένα μέρος δεν είναι δεδομένο πρίν τη συνάντηση των "εκπροσώπων" γιαυτό και η πρόσκληση δεν αναφέρει τόπο, προτάσεις έγιναν, κάπου κεντρικά, και βλέπουμε την προτιμότερη.
iaponas
Rotary : Rx7 Fc3s Αριθμός μηνυμάτων : 316
Ημ/νία εγγραφής : 25/08/2010
Τόπος : Εbisu
- Δημοσίευση Ν°303
Γιαυτό στα διάφορα forums που έχει γίνει η ανακοίνωση να μην αναγράφεται μέρος αλλά κάτι γενικό(π.χ κάπου κεντρικά).Mavros Piravlos έγραψε:Κανένα μέρος δεν είναι δεδομένο πρίν τη συνάντηση των "εκπροσώπων" γιαυτό και η πρόσκληση δεν αναφέρει τόπο, προτάσεις έγιναν, κάπου κεντρικά, και βλέπουμε την προτιμότερη.
Στο mazdaspeed λέει Λάρισα,στο driftclub λέει Καρδίτσα...
Mavros Piravlos
Rotary : RX8 Cosmo HKS T04Z Latest Horsepower : pilot knows better
Αριθμός μηνυμάτων : 1944
Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2010
Τόπος : Στου RE雨宮 το υπόγειο
- Δημοσίευση Ν°304
Κοντά είναι μεταξύ τους και τα δύο για την κλίμακα του event. Στη συνάντηση θα ξεκαθαρίσει και αυτό.
itsala
Αριθμός μηνυμάτων : 49
Ημ/νία εγγραφής : 01/10/2010
- Δημοσίευση Ν°305
Το *********** συμμετέχει και επίσημα πλέον και φυσικά ξεκίνησε και η σχετική λίστα!
θα πάρει μέρος και στην συνάντηση την Παρασκευή! Κανονίστε να τα βρείτε!
basilis
Rotary : rx8 challenge Latest Horsepower : 192 ...last year
Αριθμός μηνυμάτων : 821
Ημ/νία εγγραφής : 24/08/2010
- Δημοσίευση Ν°306
itsala έγραψε:Το *********** συμμετέχει και επίσημα πλέον και φυσικά ξεκίνησε και η σχετική λίστα!
το φορουμ που περιγραφεις μπορει να συμμετεχει χωρις προβλημα κανενα,ολοι ειναι καλοδεχουμενοι,αλλα οι περιορισμοι του αρχικου ποστ ισχυουν....
αφου και επισημα συμμετεχει μπορει να προστεθει και στις συνδιοργανωτριες αρχες ,αλλα καποια (2) ατομα ειναι καταδικασμενα (οπως καταδικαζουν και οι ιδιοι αλλωστε) με μη παρουσια ,επειδη πολυ απλα ειναι ανεπιθυμητοι απο μεγαλη πλειοψηφια ανθρωπων που ηδη εχουν δουλεψει για την διοργανωση και δεν θελουν να καρπωθουν δυο ανεπιθυμητοι τους κοπους τους.......
ευχαριστω
schumi44
Rotary : FL CHALLENGE S/R Latest Horsepower : 205PS
Αριθμός μηνυμάτων : 255
Ημ/νία εγγραφής : 10/12/2010
- Δημοσίευση Ν°307
Η γνωμη μου ειναι οτι μεσα σε τοσα rotary αυτοκινητα + την παρεα που θα εχει ο καθενας μαζι του {γυναικα,παιδια,γκομενα(ο),σκυλο κ.τ.λ},μπορει ο καθενας μας πολυ ευκολα,να μην ασχοληθει-συναντηθει με καποιον που δεν γουσταρει,να χαθει στην παρεα του,να απολαυσει το μοναδικο αυτο ''πανηγυρι'' και να περασει super
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°308
schumi44 έγραψε:Η γνωμη μου ειναι οτι μεσα σε τοσα rotary αυτοκινητα + την παρεα που θα εχει ο καθενας μαζι του {γυναικα,παιδια,γκομενα(ο),σκυλο κ.τ.λ},μπορει ο καθενας μας πολυ ευκολα,να μην ασχοληθει-συναντηθει με καποιον που δεν γουσταρει,να χαθει στην παρεα του,να απολαυσει το μοναδικο αυτο ''πανηγυρι'' και να περασει super
Σουμι κανε μας τη χαρη και ασχολεισου με οτι σε αφορα και μονο.
basilis
- Δημοσίευση Ν°309
schumi44 έγραψε:Η γνωμη μου ειναι οτι μεσα σε τοσα rotary αυτοκινητα + την παρεα που θα εχει ο καθενας μαζι του {γυναικα,παιδια,γκομενα(ο),σκυλο κ.τ.λ},μπορει ο καθενας μας πολυ ευκολα,να μην ασχοληθει-συναντηθει με καποιον που δεν γουσταρει,να χαθει στην παρεα του,να απολαυσει το μοναδικο αυτο ''πανηγυρι'' και να περασει super
η γνωμη σου δεκτη φιλε μου μπαμπη,αλλα δεν αλλαζει κατι στον σχεδιασμο της εκδηλωσης,ουτε τους περιορισμους που απο την αρχη τεθηκαν....
basilis
- Δημοσίευση Ν°310
αφιερωμενο,και προτεινω να ειναι το soundtrack του event
schumi44
- Δημοσίευση Ν°311
jdm-r κανε μου και συ την χαρη τουλαχιστον να μου πεις απο δω μεσα τι μπορει να με αφορα,για να ξερω που μπορω να ποσταρω και να λεω την γνωμη μου.
Αν εννοεις να ποσταρω μονο διπλα,πες το μου να τελειωνουμε,γιατι βλεπω οτι πιανεσαι με ολα...για να σου κανω και την χαρη επιτελους,μπας και ηρεμησεις
Αν εννοεις να ποσταρω μονο διπλα,πες το μου να τελειωνουμε,γιατι βλεπω οτι πιανεσαι με ολα...για να σου κανω και την χαρη επιτελους,μπας και ηρεμησεις
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°312
schumi44 έγραψε:jdm-r κανε μου και συ την χαρη τουλαχιστον να μου πεις απο δω μεσα τι μπορει να με αφορα,για να ξερω που μπορω να ποσταρω και να λεω την γνωμη μου.
Δεν ειπε κανεις μην ποσταρεις αλλα μπορουσες να ποσταρεις και διπλα το event χωρις να το κανεις.
Το τι σε αφορα και το τι οχι το ξερεις καλυτερα εσυ.
Με το ιδιο υφακι καπου αλλου και οχι σε εμας γιατι μεχρι σημερα μονο ανακατοσουρα προκαλεις.
Κανε μου τη χαρη λοιπον και γραψε για παρτυ σου και μονο,μιας και ολοι μπορουν να γραφουν για παρτυ τους εδω με δικο τους λογαριασμο...
Δε θα μου πεις εσυ με ποιον θα βρεθω στον ιδιο χωρο.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την jdm-r στις Τετ 09 Μαρ 2011, 9:08 am, 1 φορά
basilis
- Δημοσίευση Ν°313
ρε Μπαμπη η οποιαδηποτε προταση εγινε σαφεστατη απο τη στιγμη της δημιουργιας της......
ετσι ξεκινησε ,ετσι πορευεται και προς στεναχωρια καποιων οδευει σε παταγωδη επιτυχια.....
δεν αλλαζει τιποτα και οποιος δεν θελει απλα δεν ερχεται!!!!
ετσι ξεκινησε ,ετσι πορευεται και προς στεναχωρια καποιων οδευει σε παταγωδη επιτυχια.....
δεν αλλαζει τιποτα και οποιος δεν θελει απλα δεν ερχεται!!!!
schumi44
- Δημοσίευση Ν°314
basilis ευτυχως που δεν σου δημιουργω στομαχικες ανακατοσουρες και απαντας κοσμια με επιχειρηματα και παιρνω και γω τις απαντησεις μου
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°315
basilis έγραψε:η γνωμη σου δεκτη φιλε μου μπαμπη,αλλα δεν αλλαζει κατι στον σχεδιασμο της εκδηλωσης,ουτε τους περιορισμους που απο την αρχη τεθηκαν....
Εφοσον το καταλαβες προχωραμε.........
basilis
- Δημοσίευση Ν°316
schumi44 έγραψε:basilis ευτυχως που δεν σου δημιουργω στομαχικες ανακατοσουρες και απαντας κοσμια με επιχειρηματα και παιρνω και γω τις απαντησεις μου
ειλικρινα δεν καταλαβαινω αν το λες ειρωνικα(λογω γραπτου λογου)αλλα οποιος του αρεσει συμμετεχει ,οποιος παλι θετει ορους για να συμμετασχει και η παρεα του(η οποια τυγχανει να υποκειται σε περιορισμους) τοτε φιλε μου μπαμπη οι δρομοι ανοιχτοι και τα σκυλια δεμενα,ας κανουν το δικο τους event!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την basilis στις Τετ 09 Μαρ 2011, 11:36 am, 1 φορά
schumi44
- Δημοσίευση Ν°317
Καθολου ειρωνικα
Revolution
Rotary : Mazda RX-8 Revo Latest Horsepower : 280
Rebuilds : Den thelei
Αριθμός μηνυμάτων : 354
Τόπος : Οπου εχει καλη παρεα
- Δημοσίευση Ν°318
Κάτι άκουσα για καφέ στο ολυμπικο αύριο υπάρχει θέση και για μένα να έρθω να σας δω Κόλλιας που μου λειψατε;
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°319
Revolution έγραψε:Κάτι άκουσα για καφέ στο ολυμπικο αύριο υπάρχει θέση και για μένα να έρθω να σας δω Κόλλιας που μου λειψατε;
Εχει πολλες κενες θεσεις.
Σιγουρα θα βρεις να κατσεις,αν και μερικοι πιανουν διπλες.........
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°320
basilis έγραψε:το φορουμ που περιγραφεις μπορει να συμμετεχει χωρις προβλημα κανενα,ολοι ειναι καλοδεχουμενοι,αλλα οι περιορισμοι του αρχικου ποστ ισχυουν....
αφου και επισημα συμμετεχει μπορει να προστεθει και στις συνδιοργανωτριες αρχες ,αλλα καποια (2) ατομα ειναι καταδικασμενα (οπως καταδικαζουν και οι ιδιοι αλλωστε) με μη παρουσια ,επειδη πολυ απλα ειναι ανεπιθυμητοι απο μεγαλη πλειοψηφια ανθρωπων που ηδη εχουν δουλεψει για την διοργανωση και δεν θελουν να καρπωθουν δυο ανεπιθυμητοι τους κοπους τους.......
ευχαριστω
Μιας και είμαι κιεγώ μέσα σε όσους έχουν βάλει το λιθαράκι τους για το event, θα ήθελα να δηλώσω κι εγώ οτι pilot & claus είναι ανεπιθύμητοι.
Φαντάζομαι οτι τους λόγους, θα μου δωθεί η ευκαιρία, να τους αναφέρω σήμερα face to face.
neokosmi
Αριθμός μηνυμάτων : 114
Ημ/νία εγγραφής : 26/08/2010
- Δημοσίευση Ν°321
Παιδια προχωρηστε γερα και δυνατα, και μην αφηνετε να σας ξενερωσει κανενας που θελει να χαλασει το event. Ξερω οτι σε ανθρωπους με φιλοτιμο και ευαισθησια, ειναι ευκολο να τους χαλασεις την διαθεση και να πουμε, δε @@@@ , τα παραταω. Ετσι ομως επιτυγχανεται ο στοχος αυτου που θελει να σου χαλασει τα πραγματα.
Σας μιλω απο προσωπικη εμπειρια, ετσι καπως αντιδρω και εγω οταν βλεπω βλακειες και ασχετα πραγματα.
Επισης επεσε στην προσωπικη μου αντιληψη οτι καποιοι γνωστοι-αγνωστοι προσπαθουν να βαλουν λογια και διαβαλματα στα αυτια παιδιων απο το club και αντιστοιχα του antiforum με σκοπο την δημιουργια μπαχαλου και μαλωματων. Ειναι κλασικη τακτικη και γνωστη, μη μασατε.
Παμε γερα λεμε για ενα event που δεν εχει ξαναγινει!!!!!!!!!!!!!!!
Σας μιλω απο προσωπικη εμπειρια, ετσι καπως αντιδρω και εγω οταν βλεπω βλακειες και ασχετα πραγματα.
Επισης επεσε στην προσωπικη μου αντιληψη οτι καποιοι γνωστοι-αγνωστοι προσπαθουν να βαλουν λογια και διαβαλματα στα αυτια παιδιων απο το club και αντιστοιχα του antiforum με σκοπο την δημιουργια μπαχαλου και μαλωματων. Ειναι κλασικη τακτικη και γνωστη, μη μασατε.
Παμε γερα λεμε για ενα event που δεν εχει ξαναγινει!!!!!!!!!!!!!!!
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°322
Πάντα έτσι ήταν. Τώρα θα αλλάξουν ?
Λέω να τους κάνω πρόταση να αλλάξουν το σλόγκαν τους σε:
ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ, χωρίς πιστόνια, χωρίς συνδρομή.
Το event θα γίνει και θα πετύχει προς μεγάλη λύπη κάποιον.
Λέω να τους κάνω πρόταση να αλλάξουν το σλόγκαν τους σε:
ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ, χωρίς πιστόνια, χωρίς συνδρομή.
Το event θα γίνει και θα πετύχει προς μεγάλη λύπη κάποιον.
blueshark
Αριθμός μηνυμάτων : 205
Ημ/νία εγγραφής : 03/09/2010
- Δημοσίευση Ν°323
paidia paizei na einai kana periodiko..sto event;;;;;
min varate apla rotao....tha itan oraio na iparxei na to thimomaste.....kai na kanoume kai patago.....
min varate apla rotao....tha itan oraio na iparxei na to thimomaste.....kai na kanoume kai patago.....
virusakos
Rotary : RX-8 Challenge Latest Horsepower : 192
Rebuilds : 0
Αριθμός μηνυμάτων : 421
Ημ/νία εγγραφής : 04/09/2010
Τόπος : Αθήνα
- Δημοσίευση Ν°324
blueshark έγραψε:paidia paizei na einai kana periodiko..sto event;;;;;
Κάτι ψήνεται απ' όσο γνωρίζω
Mike 192T
Αριθμός μηνυμάτων : 666
- Δημοσίευση Ν°325
Διάφορα ψήνονται.....