Rx8 Antiforum

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

+35
GTi
Termi
RXTACY901
alexis cosmo
paz
juha kankoulen
johnE30
ΗΛΙΑΣRX8
bigproedros
blueshark
vasiliss23
itsala
dim2max
komninos
endless
gemp100
alex-rx8
iaponas
redneck
drifteRX-7
giorgos 75
dake
vasilis_M
akis-rx8
xristinarx8
neokosmi
IOANNIS
Revolution
georx8
urbanslider
Mavros Piravlos
basilis
Mike 192T
virusakos
schumi44
39 απαντήσεις

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ROTARY STOCK GR

urbanslider
    urbanslider

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ROTARY STOCK GR - Σελίδα 13 Verified
    Rotary : Ένα μαύρο... Latest Horsepower : Δεν σου λέω !!
    Rebuilds : Σα να κοντοζυγώνει..
    Αριθμός μηνυμάτων : 2164
    Ημ/νία εγγραφής : 12/10/2010
    Τόπος : ebisu θα ήθελα...

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ROTARY STOCK GR - Σελίδα 13 Empty Απ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ROTARY STOCK GR

Δημοσίευση  urbanslider Τρι 08 Μαρ 2011, 12:46 am

Λογικά θα αναφέρθηκε κάπου στις συζητήσεις..
    Mavros Piravlos
    Mavros Piravlos

Rotary : RX8 Cosmo HKS T04Z Latest Horsepower : pilot knows better
    Rebuilds : 1
    Αριθμός μηνυμάτων : 1944
    Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2010
    Τόπος : Στου RE雨宮 το υπόγειο

Δημοσίευση  Mavros Piravlos Τρι 08 Μαρ 2011, 1:12 am

Κανένα μέρος δεν είναι δεδομένο πρίν τη συνάντηση των "εκπροσώπων" γιαυτό και η πρόσκληση δεν αναφέρει τόπο, προτάσεις έγιναν, κάπου κεντρικά, και βλέπουμε την προτιμότερη.
    iaponas
    iaponas

Rotary : Rx7 Fc3s Αριθμός μηνυμάτων : 316
    Ημ/νία εγγραφής : 25/08/2010
    Τόπος : Εbisu

Δημοσίευση  iaponas Τρι 08 Μαρ 2011, 1:17 am

Mavros Piravlos έγραψε:Κανένα μέρος δεν είναι δεδομένο πρίν τη συνάντηση των "εκπροσώπων" γιαυτό και η πρόσκληση δεν αναφέρει τόπο, προτάσεις έγιναν, κάπου κεντρικά, και βλέπουμε την προτιμότερη.
    Γιαυτό στα διάφορα forums που έχει γίνει η ανακοίνωση να μην αναγράφεται μέρος αλλά κάτι γενικό(π.χ κάπου κεντρικά).
    Στο mazdaspeed λέει Λάρισα,στο driftclub λέει Καρδίτσα...
    Mavros Piravlos
    Mavros Piravlos

Rotary : RX8 Cosmo HKS T04Z Latest Horsepower : pilot knows better
    Αριθμός μηνυμάτων : 1944
    Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2010
    Τόπος : Στου RE雨宮 το υπόγειο

Δημοσίευση  Mavros Piravlos Τρι 08 Μαρ 2011, 1:24 am

Κοντά είναι μεταξύ τους και τα δύο για την κλίμακα του event. Στη συνάντηση θα ξεκαθαρίσει και αυτό.
    itsala

Αριθμός μηνυμάτων : 49
    Ημ/νία εγγραφής : 01/10/2010

Δημοσίευση  itsala Τετ 09 Μαρ 2011, 6:54 am

Το *********** συμμετέχει και επίσημα πλέον και φυσικά ξεκίνησε και η σχετική λίστα!

cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers

θα πάρει μέρος και στην συνάντηση την Παρασκευή! Κανονίστε να τα βρείτε!
    basilis
    basilis

Rotary : rx8 challenge Latest Horsepower : 192 ...last year
    Αριθμός μηνυμάτων : 821
    Ημ/νία εγγραφής : 24/08/2010

Δημοσίευση  basilis Τετ 09 Μαρ 2011, 8:20 am

itsala έγραψε:Το *********** συμμετέχει και επίσημα πλέον και φυσικά ξεκίνησε και η σχετική λίστα!

cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers

θα πάρει μέρος και στην συνάντηση την Παρασκευή! Κανονίστε να τα βρείτε!

το φορουμ που περιγραφεις μπορει να συμμετεχει χωρις προβλημα κανενα,ολοι ειναι καλοδεχουμενοι,αλλα οι περιορισμοι του αρχικου ποστ ισχυουν....

αφου και επισημα συμμετεχει μπορει να προστεθει και στις συνδιοργανωτριες αρχες ,αλλα καποια (2) ατομα ειναι καταδικασμενα (οπως καταδικαζουν και οι ιδιοι αλλωστε) με μη παρουσια ,επειδη πολυ απλα ειναι ανεπιθυμητοι απο μεγαλη πλειοψηφια ανθρωπων που ηδη εχουν δουλεψει για την διοργανωση και δεν θελουν να καρπωθουν δυο ανεπιθυμητοι τους κοπους τους.......

ευχαριστω
    schumi44
    schumi44

Rotary : FL CHALLENGE S/R Latest Horsepower : 205PS
    Αριθμός μηνυμάτων : 255
    Ημ/νία εγγραφής : 10/12/2010

Δημοσίευση  schumi44 Τετ 09 Μαρ 2011, 8:33 am

Η γνωμη μου ειναι οτι μεσα σε τοσα rotary αυτοκινητα + την παρεα που θα εχει ο καθενας μαζι του {γυναικα,παιδια,γκομενα(ο),σκυλο κ.τ.λ},μπορει ο καθενας μας πολυ ευκολα,να μην ασχοληθει-συναντηθει με καποιον που δεν γουσταρει,να χαθει στην παρεα του,να απολαυσει το μοναδικο αυτο ''πανηγυρι'' και να περασει super cheers
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Τετ 09 Μαρ 2011, 8:39 am

schumi44 έγραψε:Η γνωμη μου ειναι οτι μεσα σε τοσα rotary αυτοκινητα + την παρεα που θα εχει ο καθενας μαζι του {γυναικα,παιδια,γκομενα(ο),σκυλο κ.τ.λ},μπορει ο καθενας μας πολυ ευκολα,να μην ασχοληθει-συναντηθει με καποιον που δεν γουσταρει,να χαθει στην παρεα του,να απολαυσει το μοναδικο αυτο ''πανηγυρι'' και να περασει super cheers

Σουμι κανε μας τη χαρη και ασχολεισου με οτι σε αφορα και μονο.
    basilis
    basilis

Δημοσίευση  basilis Τετ 09 Μαρ 2011, 8:41 am

schumi44 έγραψε:Η γνωμη μου ειναι οτι μεσα σε τοσα rotary αυτοκινητα + την παρεα που θα εχει ο καθενας μαζι του {γυναικα,παιδια,γκομενα(ο),σκυλο κ.τ.λ},μπορει ο καθενας μας πολυ ευκολα,να μην ασχοληθει-συναντηθει με καποιον που δεν γουσταρει,να χαθει στην παρεα του,να απολαυσει το μοναδικο αυτο ''πανηγυρι'' και να περασει super cheers

η γνωμη σου δεκτη φιλε μου μπαμπη,αλλα δεν αλλαζει κατι στον σχεδιασμο της εκδηλωσης,ουτε τους περιορισμους που απο την αρχη τεθηκαν....
    basilis
    basilis

Δημοσίευση  basilis Τετ 09 Μαρ 2011, 8:55 am

αφιερωμενο,και προτεινω να ειναι το soundtrack του event

schumi44
    schumi44

Δημοσίευση  schumi44 Τετ 09 Μαρ 2011, 8:59 am

jdm-r κανε μου και συ την χαρη τουλαχιστον να μου πεις απο δω μεσα τι μπορει να με αφορα,για να ξερω που μπορω να ποσταρω και να λεω την γνωμη μου.

Αν εννοεις να ποσταρω μονο διπλα,πες το μου να τελειωνουμε,γιατι βλεπω οτι πιανεσαι με ολα...για να σου κανω και την χαρη επιτελους,μπας και ηρεμησεις Evil or Very Mad
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Τετ 09 Μαρ 2011, 9:06 am

schumi44 έγραψε:jdm-r κανε μου και συ την χαρη τουλαχιστον να μου πεις απο δω μεσα τι μπορει να με αφορα,για να ξερω που μπορω να ποσταρω και να λεω την γνωμη μου.

Αν εννοεις να ποσταρω μονο διπλα,πες το μου να τελειωνουμε,γιατι βλεπω οτι πιανεσαι με ολα...για να σου κανω και την χαρη επιτελους,μπας και ηρεμησεις Evil or Very Mad

Δεν ειπε κανεις μην ποσταρεις αλλα μπορουσες να ποσταρεις και διπλα το event χωρις να το κανεις.
    Το τι σε αφορα και το τι οχι το ξερεις καλυτερα εσυ.
    Με το ιδιο υφακι καπου αλλου και οχι σε εμας γιατι μεχρι σημερα μονο ανακατοσουρα προκαλεις.
    Κανε μου τη χαρη λοιπον και γραψε για παρτυ σου και μονο,μιας και ολοι μπορουν να γραφουν για παρτυ τους εδω με δικο τους λογαριασμο...
    Δε θα μου πεις εσυ με ποιον θα βρεθω στον ιδιο χωρο.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την jdm-r στις Τετ 09 Μαρ 2011, 9:08 am, 1 φορά
    basilis
    basilis

Δημοσίευση  basilis Τετ 09 Μαρ 2011, 9:08 am

ρε Μπαμπη η οποιαδηποτε προταση εγινε σαφεστατη απο τη στιγμη της δημιουργιας της......

ετσι ξεκινησε ,ετσι πορευεται και προς στεναχωρια καποιων οδευει σε παταγωδη επιτυχια.....

δεν αλλαζει τιποτα και οποιος δεν θελει απλα δεν ερχεται!!!!
    schumi44
    schumi44

Δημοσίευση  schumi44 Τετ 09 Μαρ 2011, 9:16 am

basilis ευτυχως που δεν σου δημιουργω στομαχικες ανακατοσουρες και απαντας κοσμια με επιχειρηματα και παιρνω και γω τις απαντησεις μου ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ROTARY STOCK GR - Σελίδα 13 Thumbsup
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Τετ 09 Μαρ 2011, 9:20 am

basilis έγραψε:η γνωμη σου δεκτη φιλε μου μπαμπη,αλλα δεν αλλαζει κατι στον σχεδιασμο της εκδηλωσης,ουτε τους περιορισμους που απο την αρχη τεθηκαν....

Εφοσον το καταλαβες προχωραμε.........
    basilis
    basilis

Δημοσίευση  basilis Τετ 09 Μαρ 2011, 9:27 am

schumi44 έγραψε:basilis ευτυχως που δεν σου δημιουργω στομαχικες ανακατοσουρες και απαντας κοσμια με επιχειρηματα και παιρνω και γω τις απαντησεις μου ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ROTARY STOCK GR - Σελίδα 13 Thumbsup

ειλικρινα δεν καταλαβαινω αν το λες ειρωνικα(λογω γραπτου λογου)αλλα οποιος του αρεσει συμμετεχει ,οποιος παλι θετει ορους για να συμμετασχει και η παρεα του(η οποια τυγχανει να υποκειται σε περιορισμους) τοτε φιλε μου μπαμπη οι δρομοι ανοιχτοι και τα σκυλια δεμενα,ας κανουν το δικο τους event!!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την basilis στις Τετ 09 Μαρ 2011, 11:36 am, 1 φορά
    schumi44
    schumi44

Δημοσίευση  schumi44 Τετ 09 Μαρ 2011, 9:40 am

Καθολου ειρωνικα
    Revolution
    Revolution

Rotary : Mazda RX-8 Revo Latest Horsepower : 280
    Rebuilds : Den thelei
    Αριθμός μηνυμάτων : 354
    Τόπος : Οπου εχει καλη παρεα

Δημοσίευση  Revolution Τετ 09 Μαρ 2011, 11:39 am

Κάτι άκουσα για καφέ στο ολυμπικο αύριο υπάρχει θέση και για μένα να έρθω να σας δω Κόλλιας που μου λειψατε;
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Τετ 09 Μαρ 2011, 11:47 am

Revolution έγραψε:Κάτι άκουσα για καφέ στο ολυμπικο αύριο υπάρχει θέση και για μένα να έρθω να σας δω Κόλλιας που μου λειψατε;

Εχει πολλες κενες θεσεις.
    Σιγουρα θα βρεις να κατσεις,αν και μερικοι πιανουν διπλες.........
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Τετ 09 Μαρ 2011, 7:22 pm

basilis έγραψε:το φορουμ που περιγραφεις μπορει να συμμετεχει χωρις προβλημα κανενα,ολοι ειναι καλοδεχουμενοι,αλλα οι περιορισμοι του αρχικου ποστ ισχυουν....

αφου και επισημα συμμετεχει μπορει να προστεθει και στις συνδιοργανωτριες αρχες ,αλλα καποια (2) ατομα ειναι καταδικασμενα (οπως καταδικαζουν και οι ιδιοι αλλωστε) με μη παρουσια ,επειδη πολυ απλα ειναι ανεπιθυμητοι απο μεγαλη πλειοψηφια ανθρωπων που ηδη εχουν δουλεψει για την διοργανωση και δεν θελουν να καρπωθουν δυο ανεπιθυμητοι τους κοπους τους.......

ευχαριστω

Μιας και είμαι κιεγώ μέσα σε όσους έχουν βάλει το λιθαράκι τους για το event, θα ήθελα να δηλώσω κι εγώ οτι pilot & claus είναι ανεπιθύμητοι.
    Φαντάζομαι οτι τους λόγους, θα μου δωθεί η ευκαιρία, να τους αναφέρω σήμερα face to face.
    neokosmi
    neokosmi

Αριθμός μηνυμάτων : 114
    Ημ/νία εγγραφής : 26/08/2010

Δημοσίευση  neokosmi Τετ 09 Μαρ 2011, 7:38 pm

Παιδια προχωρηστε γερα και δυνατα, και μην αφηνετε να σας ξενερωσει κανενας που θελει να χαλασει το event. Ξερω οτι σε ανθρωπους με φιλοτιμο και ευαισθησια, ειναι ευκολο να τους χαλασεις την διαθεση και να πουμε, δε @@@@ , τα παραταω. Ετσι ομως επιτυγχανεται ο στοχος αυτου που θελει να σου χαλασει τα πραγματα.
    Σας μιλω απο προσωπικη εμπειρια, ετσι καπως αντιδρω και εγω οταν βλεπω βλακειες και ασχετα πραγματα.

Επισης επεσε στην προσωπικη μου αντιληψη οτι καποιοι γνωστοι-αγνωστοι προσπαθουν να βαλουν λογια και διαβαλματα στα αυτια παιδιων απο το club και αντιστοιχα του antiforum με σκοπο την δημιουργια μπαχαλου και μαλωματων. Ειναι κλασικη τακτικη και γνωστη, μη μασατε.

Παμε γερα λεμε για ενα event που δεν εχει ξαναγινει!!!!!!!!!!!!!!!
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Τετ 09 Μαρ 2011, 7:49 pm

Πάντα έτσι ήταν. Τώρα θα αλλάξουν ?

Λέω να τους κάνω πρόταση να αλλάξουν το σλόγκαν τους σε:
    ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ, χωρίς πιστόνια, χωρίς συνδρομή.

Το event θα γίνει και θα πετύχει προς μεγάλη λύπη κάποιον.
    blueshark
    blueshark

Αριθμός μηνυμάτων : 205
    Ημ/νία εγγραφής : 03/09/2010

Δημοσίευση  blueshark Τετ 09 Μαρ 2011, 9:11 pm

paidia paizei na einai kana periodiko..sto event;;;;;

min varate apla rotao....tha itan oraio na iparxei na to thimomaste.....kai na kanoume kai patago.....

bounce bounce bounce bounce
    virusakos
    virusakos

Rotary : RX-8 Challenge Latest Horsepower : 192
    Rebuilds : 0
    Αριθμός μηνυμάτων : 421
    Ημ/νία εγγραφής : 04/09/2010
    Τόπος : Αθήνα

Δημοσίευση  virusakos Τετ 09 Μαρ 2011, 9:12 pm

blueshark έγραψε:paidia paizei na einai kana periodiko..sto event;;;;;

min varate apla rotao....tha itan oraio na iparxei na to thimomaste.....kai na kanoume kai patago.....

bounce bounce bounce bounce

Κάτι ψήνεται απ' όσο γνωρίζω Wink
    Mike 192T
    Mike 192T

Αριθμός μηνυμάτων : 666

Δημοσίευση  Mike 192T Τετ 09 Μαρ 2011, 9:15 pm

Διάφορα ψήνονται..... Cool Cool Cool

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Δευ 25 Νοε 2024, 6:51 am