Rx8 Antiforum

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

+35
GTi
Termi
RXTACY901
alexis cosmo
paz
juha kankoulen
johnE30
ΗΛΙΑΣRX8
bigproedros
blueshark
vasiliss23
itsala
dim2max
komninos
endless
gemp100
alex-rx8
iaponas
redneck
drifteRX-7
giorgos 75
dake
vasilis_M
akis-rx8
xristinarx8
neokosmi
IOANNIS
Revolution
georx8
urbanslider
Mavros Piravlos
basilis
Mike 192T
virusakos
schumi44
39 απαντήσεις

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ROTARY STOCK GR

????????
    Επισκέπτης

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ROTARY STOCK GR - Σελίδα 8 Empty αααααααααααααααααααααααααα

Δημοσίευση  ???????? Παρ 04 Μαρ 2011, 2:43 am

cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ROTARY STOCK GR - Σελίδα 8 Rx8club

a11 a11 a11 a11 a11 a11 a11 a11 a11 a11 a11
    xristinarx8
    xristinarx8

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ROTARY STOCK GR - Σελίδα 8 Verified
    Rotary : rx-8 Latest Horsepower : 192moularia
    Rebuilds : makria apo mas
    Αριθμός μηνυμάτων : 392
    Ημ/νία εγγραφής : 29/08/2010
    Τόπος : tokyo

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ROTARY STOCK GR - Σελίδα 8 Empty Απ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ROTARY STOCK GR

Δημοσίευση  xristinarx8 Παρ 04 Μαρ 2011, 2:47 am

jdm-r έγραψε: cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ROTARY STOCK GR - Σελίδα 8 Rx8club

a11 a11 a11 a11 a11 a11 a11 a11 a11 a11 a11

ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ!!!!χαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχα ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙΣ ΤΟ RX8CLUB ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ????ΡΕ ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ??ΓΙΑ ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ...ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
    Mavros Piravlos
    Mavros Piravlos

Rotary : RX8 Cosmo HKS T04Z Latest Horsepower : pilot knows better
    Rebuilds : 1
    Αριθμός μηνυμάτων : 1944
    Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2010
    Τόπος : Στου RE雨宮 το υπόγειο

Δημοσίευση  Mavros Piravlos Παρ 04 Μαρ 2011, 2:53 am

Έχω την τιμή ψηλέ να είμαι ένας απο τα 10 ιδρυτικά μέλη στο club αν δεν το ξέρεις
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Παρ 04 Μαρ 2011, 2:57 am

Ε οχι ρε παιδια,για να ξυπνησουμε λιγο,

ρε τι ειναι αυτααααααααααα???????

Νομιζουν πως μπορουν να κανουν κουμαντο να επιβαλλουν και να καταδικαζουν??????

Ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςς.
    Revolution
    Revolution

Rotary : Mazda RX-8 Revo Latest Horsepower : 280
    Rebuilds : Den thelei
    Αριθμός μηνυμάτων : 354
    Ημ/νία εγγραφής : 24/08/2010
    Τόπος : Οπου εχει καλη παρεα

Δημοσίευση  Revolution Παρ 04 Μαρ 2011, 3:53 am

Kαλα παλι με τον χοντρο ασχολουμαστε?
    Δεν προκειται να ερθει στο event γιατι:
    1) Δεν θα εχει φιλους εκει με τους οποιους θα καθησει να μιλησει
    και
    2)Δεν το οργανωσε αυτος.

Αφηστε τον ανθρωπο στη μιζερια του και στις 1150 προσωπικοτητες του.
    Οσο ασχολουμαστε μαζι του το παιρνει και πανω του και νομιζει οτι ειναι καποιος.

HELLOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ
    Mavros Piravlos
    Mavros Piravlos

Δημοσίευση  Mavros Piravlos Παρ 04 Μαρ 2011, 4:03 am

45 κτασκευαστές πλυντηρίων συνιστούν skip, κάτι θα ξέρουν πιλότε...
    Ρε να μην μπορείς να βρείς το δίκιο σου...τι τραβάς και συ...
    Mavros Piravlos
    Mavros Piravlos

Δημοσίευση  Mavros Piravlos Παρ 04 Μαρ 2011, 4:07 am

Άσχετο, το Mouros Pirkavlos το δοκίμασες?
    dim2max
    dim2max

Αριθμός μηνυμάτων : 381
    Τόπος : Αντίπερα όχθη

Δημοσίευση  dim2max Παρ 04 Μαρ 2011, 4:49 am

και στο club που μας έβριζαν, τους καταδικάσαμε σε 2 χρόνια απουσίας μας απο τις εκδηλώσεις τους
    lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!

Η ηλεκτρική καρέκλα μοιάζει με παιχνιδάκι μπροστά σε αυτήν την τιμωρία...... με τι καρδιά ρε αντέξατε να τους κάνετε τόσο κακό... lol! lol! lol!

Απο την άλλη πάλι..... μήπως είχαν δίκιο που σας έβριζαν????? μήπως ο dimitris_karathanos είχε σαν σκοπό του να αναγκάσει το club να ασχολείται με εσάς τους μίζερους.....

Μήπως τώρα πάλι κάνει το ίδιο με το αντιφόρουμ με διάφορα άλλα ηλίθια username?????

Έχεις πολύ θράσος Νικολάκη που γράφεις αυτά τα πράγματα..... δυστυχώς όμως για εσένα έχεις μόνο θράσος και όχι επιχειρήματα, γιατί αν είχες επιχειρήματα θα μας άφηνες να πούμε την άποψη μας..... γιατί να το κάνεις όμως αφού δεν έχεις κάτι λογικό για να πεις..

Έχεις μόνο θράσος και όχι φρύδια...... γιατί αν είχες φρύδια θα έμπαινες με το κανονικό σου τι nick να μας πεις ότι σε απασχολεί, βλέπεις εμείς εδώ αντίθετα με εσάς δίνουμε την ευκαιρία σε όλους να πουν την άποψη τους όποια και αν είναι αυτή.

περιμένουμε τώρα απο το νέο ΔΣ την επαφή τους και αν υπάρχει διάθεση συνεργασίας
    lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
    πρέπει να είναι η ''εβδομάδα του χιούμορ.... δεν εξηγείτε διαφορετικά

Τι έγινε ρε Νίκο?????? δεν άκουσα τίποτα στις ειδήσεις ...... μόνο για το Δ.Ν.Τ λένε..... τούς έδωσες χάρη???? τελείωσε η ποινή τους???? πήραν αμνηστία?????

Αν έχει συμβεί κάτι απο τα παραπάνω, νομίζω πως θα πρέπει να τους ενημερώσεις για να το ξέρουν..... βλέπεις τόσα χρόνια τα παληκάρια χωμένα στο μπουντρούμι που τους καταδίκασες..... δεν πρέπει λογικά να ξέρουν ούτε τι ημερομηνία έχουμε σήμερα.. lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!

Ακούτε εκεί στο Δ.Σ?????????

b4 b4 ........είσαστε ελεύθεροι........ b4 b4

cheers reflection1 cheers reflection1 cheers reflection1 cheers reflection1 cheers reflection1 cheers reflection1 cheers reflection1 cheers reflection1 cheers reflection1 cheers reflection1 cheers reflection1 cheers reflection1 cheers reflection1 cheers reflection1 cheers reflection1 cheers reflection1

Μη χάνετε τώρα χρόνο, γρήγορα....... πλυθείτε ξυριστείτε βάλτε τα καλά σας πάρτε λουλούδια και φοντάν και πηγαίνετε να συναντήσετε τον πρόεδρο της δημοκρατίας των ρόταρι....... ααααα και το νους σας.... θέλω να είστε συγκαταβατικοί και να λέτε σε όλα ναι.

Όχι τίποτε άλλο, ο πρόεδρος είναι λίγο οξύθυμος δεν το έχει σε τίποτα να σας ρίξει στο μπουντρούμι ξανά lol! lol! lol!

Κλείνοντας θέλω Νικολάκι μου να σου κάνω ένα μεγάλο μεγάλο μεγααααλοοοοοο παράπονο.......

Καλά ρε φίλε..... αυτούς τους αλήτες του club που σας έκαναν τόσο μεγάλο κακό ..... τους τιμώρησες ΜΟΝΟ με 2 χρόνια αποκλεισμό..... και την ίδια στιγμή εμάς τους φουκαριάρηδες μας ρίχνει ο χοντρός ''30 χρόνια και βλέπουμε'' ....χωρίς αναστολή???????

Είναι ποτέ δυνατόν????? εσείς που είστε πασίγνωστοι για την δημοκρατικότητα σας να κάνετε τέτοια σφάλματα;;;;
    Έχω ασκήσει έφεση στην ποινή και σε παρακαλώ πολύ να την εξετάσεις με την σοβαρότητα που σας διακρίνει....

reflection taunt reflection taunt reflection taunt reflection taunt reflection taunt reflection taunt reflection taunt reflection taunt reflection taunt reflection taunt reflection taunt reflection taunt reflection taunt reflection taunt reflection taunt reflection taunt

απαιτούμε την ίδια τιμωρία για τα ίδια αδικήματα....!!!!!!!
    redneck
    redneck

Rotary : fc3s Latest Horsepower : 0
    Rebuilds : 0
    Αριθμός μηνυμάτων : 424

Δημοσίευση  redneck Παρ 04 Μαρ 2011, 5:17 am

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ??????? affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pirates a3 a3 a3 a3 a10 a10 a10

ΟΚ ... a21
    georx8
    georx8

Rotary : RX-8 challenge Latest Horsepower : 480ps
    Rebuilds : ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΔΕ ΛΕΩ
    Αριθμός μηνυμάτων : 103
    Ημ/νία εγγραφής : 31/08/2010
    Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

Δημοσίευση  georx8 Παρ 04 Μαρ 2011, 5:52 am

Εννοειτε οτι θα πουν πολλά ωστε να μην πετυχει αυτη η εκδήλωση.
    Ενα απο τα όπλα που ημουν σίγουρος οτι θα χρησιμοποιουσαν ηταν και το οτι θα προσπαθούσαν να εμφανίσουν το ενα απο τα club-forums που συμμετέχουν σαν τον αρχηγό ωστε να προκληθει διχόνοια.
    Εννοειτε οτι δε μασάμε και συνεχιζουμε κανονικά.
    Αυτη η εκδήλωση δυστυχώς για ορισμενους ειναι καταδικασμενη να πετυχει.

Οσο για το θέμα συνεργασίας για ακομη μια φορά αποδεικνειεται το αίσθημα αλλαζονείας που διακατέχει τα συγκεκριμενα ατομα.
    Δεν πηγαινει μάγκες το ΙΚΕΑ στο μαραγκό της γειτονιάς.Το αντίθετο συμβαινει συνήθως.
    Mike 192T
    Mike 192T

Αριθμός μηνυμάτων : 666
    Ημ/νία εγγραφής : 24/08/2010

Δημοσίευση  Mike 192T Παρ 04 Μαρ 2011, 5:58 am

Mike 192 έγραψε:Τα μέλη είναι δεκτά και καλοδεχούμενα. Οι admin του rx8forum.gr δεν είναι και ΜΟΝΟΝ αυτοί!

Πόσο πιο ξεκάθαρα να το γράψω????

Αυτό πόσταρα στις 22/2/2011. Εξακολουθεί να είναι άποψή μου.

Πιστεύω οτι κάτι θα σκαρώσεις εκείνη τη μέρα όχι απλά για σπάσιμο αλλά για κάτι πολύ πιο χοντρό.

Κάποιος που φέρεται τόσο διαφορετικά προσωπο με πρόσωπο και μέσω πληκτρολογίου και δεν έχεις βρίσει ούτε μια φορά δημοσίως και σε φόρουμ με το κοινό του όνομα αλλά σύρει τα απίστευτα με οποιοδήποτε άλλο nickname δεν έχει θέση ανάμεσα στους φίλους μου στην παρέα μου. Και τους φίλους μου και την παρέα μου τους προφυλάσσω από κακοτοπιές και είμαι δίπλα τους ανα πάσα στιγμή.

Εδω τη βρίσκεις να τρώς κράξιμο ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ( στο .com θυμάσαι την ιστορία, έ?)

Με τέτοια πολυπρόσωπη συμπεριφορά φοβάμαι οτι στο τέλος θα βγούμε και τρελοί!
    Δεν ξέρω αν χρήζεις επαγγελματική βοήθεια ή αν είσαι απλά κακός. Να ευχεσαι να χρήζεις βοήθειας γιατί για το 2ο δεν υπάρχει θεραπεία.

Πρέπει να πονάει πολύ, έ?
    itsala

Αριθμός μηνυμάτων : 49
    Ημ/νία εγγραφής : 01/10/2010

Δημοσίευση  itsala Παρ 04 Μαρ 2011, 6:00 am

Λοιπόν μιας και εγώ τα ΞΑΝΑΜΑΝΑξεκίνησα όλα αυτά και βλέπω πάλι τα ίδια και τα ίδια ακούγονται θα το πω τελευταία φορά!!!

Είστε 5-6-7 άτομα που δημιουργείτε αρνητικότητα και ξενερώνετε τον κόσμο....και δεν μας νοιάζουν εμάς αν έχετε συμφέροντα, αν δεν έχετε, αν ο ένας έκανε μια μηχανική μαλακία (άνθρωποι είμαστε), αν ο άλλος τον έκανε ξεφτίλα στο διαδίκτυο (πάλι άνθρωποι είμαστε), αν το κωλοturbo κάποιου βγάζει 100-200-300-400 ή 1000 άλογα αν αν αν αν αν.....

Καλώς ή κακώς η πλειοψηφία είστε στην Αθήνα και έχετε κάνει τα παρεάκια σας και τρώγεστε σαν τις ΓΚΟΜΕΝΕΣ

Τα fora όμως κύριοι δεν είναι μόνο αυτονών που έχουν τους κωδικούς (και στους 2 πάει αυτό έτσι)...όταν εσείς τρώγεστε αναγκάζετε τους χρήστες να επιλέξουν πλευρά. Και κάνετε τα fora να μοιάζουν με μαγαζάκια σας ή παιδότοπού σας...

Εγώ θα πω ΤΕΡΑΣΤΙΟ bravo στον Κομνηνό που δεν με άκουσε να κατέβει Αθήνα να τουρμπήσει και κάθισε με άλλα 2 φιλαράκια και το έκαναν ΜΟΝΟΙ τους. ΡΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ και ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ....δεν είναι το μόνο κωλοάμαξο που βγαίνει ατμόσφαιρα και τουρμπίζεται...ΕΛΕΟΣ!!!! Το έχετε κάνει όλοι εκεί κάτω να μοιάζει με εξωπραγματικό επίτευγμα. Και εννοείται ότι είχε βοήθεια από γνώστες του χώρου και Bravo τους!!

Αλλά ξυπνάει ο κόσμος και παίρνει κατσαβίδι μάγκες...όπως ο πατέρας μου δεν αγοράζει αγγούρια και ντομάτες γιατί έχει κήπο!!!

Τέλος πάντων για να μη μακρηγορώ είναι λυπηρό άνθρωποι άνω των 35-40 χρονών να μαλώνουν και να προκαλούν τέτοια αναστάτωση...Αντί να ακούσει όλη η Ελλάδα τις εξατμίσεις μας ακούει ΠΑΠΑΡΙΕΣ....Εσείς μάλλον ξέρετε καλύτερα τι να πω!!!! a3 a3 a1
    virusakos
    virusakos

Rotary : RX-8 Challenge Latest Horsepower : 192
    Rebuilds : 0
    Αριθμός μηνυμάτων : 421
    Ημ/νία εγγραφής : 04/09/2010
    Τόπος : Αθήνα

Δημοσίευση  virusakos Παρ 04 Μαρ 2011, 6:15 am

itsala έγραψε:Τα fora όμως κύριοι δεν είναι μόνο αυτονών που έχουν τους κωδικούς (και στους 2 πάει αυτό έτσι)...όταν εσείς τρώγεστε αναγκάζετε τους χρήστες να επιλέξουν πλευρά. Και κάνετε τα fora να μοιάζουν με μαγαζάκια σας ή παιδότοπού σας...
    Συγγνώμη αλλά δεν το κατάλαβα αυτό που έγραψες.
    Μπορείς σε παρακαλώ να μου (ή μας αν ενδιαφέρονται και άλλοι) εξηγήσεις ποιος και πως σε ανάγκασε να επιλέξεις πλευρά;
    Και τι ακριβώς εννοείς με πλευρά;
    endless

Rotary : Sa22-Fd3s Latest Horsepower : 280+480
    Rebuilds : Απο το στομα σου. .
    Αριθμός μηνυμάτων : 1510

Δημοσίευση  endless Παρ 04 Μαρ 2011, 6:28 am

Κοινωνικη συζητηση-κουτσομπολιο λεγεται κ υπαρχει παντου στην καθημερινοτητα.

Δεν ταιριαζουμε ολοι με ολους.

Παρεπιπτοντος εφτασε στα χερια μου ενα print screen που λες οτι καλα εκανε κ θιχτηκε επειδη ο Τσιγαρας τον απεκλεισε.
    Αν εχεις διαβασει antiforum,θα εχεις δει το πρωτο ποστ για το Rotary stock που ηταν ιδεα του Βασιλη,αυτος το εκανε θεμα κ ειχε μεσα σαν μοναδικο περιορισμο το να εισαι Admin στο forum.
    Πουθενα στο θεμα δεν τον απεκλεισε ο Τσιγαρας, αρκετοι ομως τον εχουν αποκλεισει οπως κ αυτος εμας στο παρελθον κ συνεχιζει.

http://www.rx8antiforum.gr/t262-topic

Οσο για το θέμα συνεργασίας για ακομη μια φορά αποδεικνειεται το αίσθημα αλλαζονείας που διακατέχει τα συγκεκριμενα ατομα.
    Δεν πηγαινει μάγκες το ΙΚΕΑ στο μαραγκό της γειτονιάς.Το αντίθετο συμβαινει συνήθως.

Οχι θα τον παρακαλεσουμε κι ολας . . .

Έχει επεξεργασθεί από τον/την endless στις Παρ 04 Μαρ 2011, 6:33 am, 1 φορά
    vasiliss23
    vasiliss23

Rotary : 13B-MSP GT3071R stre Latest Horsepower : πλεον υπεραρκετα χαχ
    Rebuilds : Χιλιαδες!!!!!
    Αριθμός μηνυμάτων : 288
    Ημ/νία εγγραφής : 15/10/2010
    Τόπος : Πατρα

Δημοσίευση  vasiliss23 Παρ 04 Μαρ 2011, 6:31 am

ρε παιδια μην πεφτετε στην παγιδα του ξεφτιλα απο εκει!!!!εχουμε να διργανωσουμε ενα φανταστικο event που ομοιο του στην ελλαδα δεν εχει ξαναγινει ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΕΣ και καθεστε και ασχολειστε με τον Μ@Λ@Κ@????ελεος πια!!!!!και αμα θελει ας ερ8ει και αυτος (καντε του επιτελους μια επισημη προταση να τελειωνουμε)!!!!!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ Ε Λ Ε Ο Σ κανουμε οτι κσνουμε γιατι γουσταρουμε αυτο το μπουρδελαμαξο που εχει ροτορες!!!!!
    endless

Rotary : Sa22-Fd3s Latest Horsepower : 280+480
    Rebuilds : Απο το στομα σου. .
    Αριθμός μηνυμάτων : 1510

Δημοσίευση  endless Παρ 04 Μαρ 2011, 6:36 am

vasiliss23 έγραψε:ρε παιδια μην πεφτετε στην παγιδα του ξεφτιλα απο εκει!!!!εχουμε να διργανωσουμε ενα φανταστικο event που ομοιο του στην ελλαδα δεν εχει ξαναγινει ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΕΣ και καθεστε και ασχολειστε με τον Μ@Λ@Κ@????ελεος πια!!!!!και αμα θελει ας ερ8ει και αυτος (καντε του επιτελους μια επισημη προταση να τελειωνουμε)!!!!!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ Ε Λ Ε Ο Σ κανουμε οτι κσνουμε γιατι γουσταρουμε αυτο το μπουρδελαμαξο που εχει ροτορες!!!!!

Καντου εσυ βρε Βασιλη αν τον θες!
    δεν θα σου πει κανεις γιατι το εκανες?

Κ οποιος θελει ας τον προσκαλεσει, εγω μιλαω για μενα κ τους 5-10-20 οσοι κ αν ειναι που δεν τον γουσταρουμε!
    vasiliss23
    vasiliss23

Rotary : 13B-MSP GT3071R stre Latest Horsepower : πλεον υπεραρκετα χαχ
    Rebuilds : Χιλιαδες!!!!!
    Αριθμός μηνυμάτων : 288
    Ημ/νία εγγραφής : 15/10/2010
    Τόπος : Πατρα

Δημοσίευση  vasiliss23 Παρ 04 Μαρ 2011, 6:40 am

παναγια μου πας καλα????εγω προσωπικα αμα τον δω μαριαννα στα 5 μετρα θα τον σπασω στο ξυλο!!!!!απλα για δημοκρατικους και μονο λογους πρεπει να γινει επισημη προταση!!!μην βγουμε και φασιστες!!!!απλα ας μην ασχολουμαστε αλλο του δινει δυναμη!!!!
    itsala

Δημοσίευση  itsala Παρ 04 Μαρ 2011, 6:44 am

virusakos έγραψε:
    itsala έγραψε:Τα fora όμως κύριοι δεν είναι μόνο αυτονών που έχουν τους κωδικούς (και στους 2 πάει αυτό έτσι)...όταν εσείς τρώγεστε αναγκάζετε τους χρήστες να επιλέξουν πλευρά. Και κάνετε τα fora να μοιάζουν με μαγαζάκια σας ή παιδότοπού σας...
    Μπορείς σε παρακαλώ να μου (ή μας αν ενδιαφέρονται και άλλοι) εξηγήσεις ποιος και πως σε ανάγκασε να επιλέξεις πλευρά;

Ρε virusako ουσιαστικά κανένας δεν σε αναγκάζει...αλλά εμείς που είμαστε από μακρυά και δεν ανήκουμε σε καμία παρέα στην καθημερινότητα πρέπει να κρατάμε ουδέτερη στάση!!
    Ε αυτό δεν είναι και ότι καλύτερο!!!
    itsala

Δημοσίευση  itsala Παρ 04 Μαρ 2011, 6:49 am

endless έγραψε:Κοινωνικη συζητηση-κουτσομπολιο λεγεται κ υπαρχει παντου στην καθημερινοτητα.

Δεν ταιριαζουμε ολοι με ολους.

Παρεπιπτοντος εφτασε στα χερια μου ενα print screen που λες οτι καλα εκανε κ θιχτηκε επειδη ο Τσιγαρας τον απεκλεισε.
    Αν εχεις διαβασει antiforum,θα εχεις δει το πρωτο ποστ για το Rotary stock που ηταν ιδεα του Βασιλη,αυτος το εκανε θεμα κ ειχε μεσα σαν μοναδικο περιορισμο το να εισαι Admin στο forum.
    Πουθενα στο θεμα δεν τον απεκλεισε ο Τσιγαρας, αρκετοι ομως τον εχουν αποκλεισει οπως κ αυτος εμας στο παρελθον κ συνεχιζει.

http://www.rx8antiforum.gr/t262-topic

Οχι θα τον παρακαλεσουμε κι ολας . . .

Μαριάννα ξέρω πολύ καλά ποιος το πρότεινε...και ναι λέω ότι καλά έκανε και θίχτηκε γιατί κι εμένα να μου στέλνανε τέτοιο email θα θιγόμουνα...
    ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩ μετά ότι ποτέ δεν φταίει μόνο ένας...για να μην θέλετε τον Κώστα κάτι προηγήθηκε...κάποιοι θίχτηκαν κτλ κτλ και φτάσατε εδώ που φτάσατε...
    Τέσπα μην το διαιωνίζουμε, προφανώς εσείς όχι απλά ραγίσατε το γυαλί αλλά το ΜΑΜΙΣΑΤΕ τη μ***... Razz Razz Razz
    itsala

Δημοσίευση  itsala Παρ 04 Μαρ 2011, 6:53 am

vasiliss23 έγραψε:απλα για δημοκρατικους και μονο λογους πρεπει να γινει επισημη προταση!!!

Σωστή κουβέντα Βασίλη!!! okay okay okay
    xristinarx8
    xristinarx8

Δημοσίευση  xristinarx8 Παρ 04 Μαρ 2011, 7:03 am

itsala έγραψε:
    virusakos έγραψε:

Ρε virusako ουσιαστικά κανένας δεν σε αναγκάζει...αλλά εμείς που είμαστε από μακρυά και δεν ανήκουμε σε καμία παρέα στην καθημερινότητα πρέπει να κρατάμε ουδέτερη στάση!!
    Ε αυτό δεν είναι και ότι καλύτερο!!!

itsala σ'αυτο που λες εχεις δικιο αλλα οταν θα σε πουν κι εσενα μ@λ@κ@ νομιζω πως θα σε πειραξει,θα σε θιξει..ο ΄΄κυριος'' λοιπον απεναντι εχει εκφραστει κατα αυτον τον τροπο κ γι'αυτο κανενας μας δεν τον θελει σ'αυτην την γιορτη..κ αντι να ζητησει μια συγνωμη απαιτει κ ειδικη προσκληση..νομιζω πως κι εσυ στην θεση μας δεν θα μιλαγες κ τοσο ηρεμα..καλο παντος θα ηταν να ληξει εδω το θεμα κ να συνεχισουμε την οργανωση αυτης της γιορτης αφου ουτως η' αλλως ο ανθρωπος δεν προκειται να καταλαβει ποτε του..ματαιος κοπος-χρονος κ νευρα..
    itsala

Δημοσίευση  itsala Παρ 04 Μαρ 2011, 7:08 am

Χριστίνα φαντάζομαι έχουν ειπωθεί πολλά και από τις 2 πλευρές έτσι? Σωστά είμαι έξω από τον χορό και δεν ξέρω.
    Εννοείται πως αν δεν βγαίνει άκρη το παρατάς...απλά ας γίνει μια επίσημη πρόταση χωρίς χαζά μέσα και ας μείνει εκεί cheers cheers cheers

Το βασικό είναι να μαζευτούμε όσοι μπορούμε και να ΠΕΤΥΧΕΙ αυτή η πολύ ωραία προσπάθεια! cherry cherry cherry
    xristinarx8
    xristinarx8

Δημοσίευση  xristinarx8 Παρ 04 Μαρ 2011, 7:17 am

itsala έγραψε:
    Εννοείται πως αν δεν βγαίνει άκρη το παρατάς...απλά ας γίνει μια επίσημη πρόταση χωρίς χαζά μέσα και ας μείνει εκεί cheers cheers cheers

Δεν ξερω κατα ποσο εφικτο ειναι αυτο,καθως απ'οσο ξερω το 90% των μελων του antiforum για να μην πω το 100% ειναι ανενεργο στο pilotoforum κοινως baniarismenoi ειμαστε ολοι μας..
    IOANNIS
    IOANNIS

Αριθμός μηνυμάτων : 341
    Ημ/νία εγγραφής : 13/10/2010

Δημοσίευση  IOANNIS Παρ 04 Μαρ 2011, 7:33 am

itsala έγραψε:Χριστίνα φαντάζομαι έχουν ειπωθεί πολλά και από τις 2 πλευρές έτσι? Σωστά είμαι έξω από τον χορό και δεν ξέρω.

Το βασικό είναι να μαζευτούμε όσοι μπορούμε και να ΠΕΤΥΧΕΙ αυτή η πολύ ωραία προσπάθεια! cherry cherry cherry

Σε ποιον θα απευθύνεται η Επίσημη πρόταση στον dimitris_Karathanos, rotaypilot, comex_geo, bbapexi …
    Constantinos Drakakis έγραψε:
    Θέμα: Re: re
    Προς: "christos tsigaras"
    Ημερομηνία: Τρίτη, 22 Φεβρουάριος 2011, 22:16

Γιατί δεν έχεις δει πολλούς μ@λ@κες μαζεμένους ?
    Καλή η άποψη της ουδετερότητας αλλά άμα σε βρίζουν ακόμα και να αλλάξεις «αυτί» πιστεύεις ότι θα ακούσης κάτι άλλο ?
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Παρ 04 Μαρ 2011, 7:55 am

itsala έγραψε:Χριστίνα φαντάζομαι έχουν ειπωθεί πολλά και από τις 2 πλευρές έτσι? Σωστά είμαι έξω από τον χορό και δεν ξέρω.

Για τα μελη εγινε προταση,γιατι να μην το ποσταρει για τα μελη??

Η και ο πιλοτος η κανενας????

Δεν το καταλαβαινω αυτο φιλε μου....

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Δευ 25 Νοε 2024, 6:38 am