Rx8 Antiforum

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

+35
GTi
Termi
RXTACY901
alexis cosmo
paz
juha kankoulen
johnE30
ΗΛΙΑΣRX8
bigproedros
blueshark
vasiliss23
itsala
dim2max
komninos
endless
gemp100
alex-rx8
iaponas
redneck
drifteRX-7
giorgos 75
dake
vasilis_M
akis-rx8
xristinarx8
neokosmi
IOANNIS
Revolution
georx8
urbanslider
Mavros Piravlos
basilis
Mike 192T
virusakos
schumi44
39 απαντήσεις

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ROTARY STOCK GR

virusakos
    virusakos

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ROTARY STOCK GR - Σελίδα 2 Verified
    Rotary : RX-8 Challenge Latest Horsepower : 192
    Rebuilds : 0
    Αριθμός μηνυμάτων : 421
    Ημ/νία εγγραφής : 04/09/2010
    Τόπος : Αθήνα

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ROTARY STOCK GR - Σελίδα 2 Empty Απ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ROTARY STOCK GR

Δημοσίευση  virusakos Δευ 21 Φεβ 2011, 11:55 pm

schumi44 έγραψε:1ον Επραξες σωστα απο την μερια σου ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ROTARY STOCK GR - Σελίδα 2 41 ,τωρα θα δω και του www.rx8forum.gr την αντιδραση Wink

2ον Εγω δεν εχω κανενα κομπλεξ να το ποσταρω,αλλα το σωστο δεν ηταν...αυτο που εκανες εσυ,να το κανει αυτος που ειχε την ιδεα ή αυτος που μπηκε στους δυο αλλους rotaryχωρους? Στον 3ο γιατι κολλησε? (εγω το εχω το κομπλεξ ή αυτος?)
    Επισης εγω ακομα εψαχνα*,αν θελετε να συμμετεχει και το www.rx8forum.gr (ακαλεστα θα ερθουν τα μελη του www.rx8forum.gr ?)

*(και ψαχνω,γιατι περα απο μπηχτες,δεν εχω δει ακομα θετικο καλεσμα της πλειοψηφια του antiforum...και μην ξεχνας υπαρχει και η γνωμη του club που ακομα δεν)

Επιλέγεις για άλλη μια φορά να αγνοείς το γεγονός ότι αυτός που το πρότεινε ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ στο forum...
    Άρα ναι εσύ το έχεις το κόμπλεξ Smile
    schumi44
    schumi44

Rotary : FL CHALLENGE S/R Latest Horsepower : 205PS
    Αριθμός μηνυμάτων : 255
    Ημ/νία εγγραφής : 10/12/2010

Δημοσίευση  schumi44 Τρι 22 Φεβ 2011, 12:15 am

Λαθος...επρεπε να το ειχα μεσα σε '' '' αλλα ενταξει το εκανε ο ''αμεσως επομενος'' που ''επρεπε'' να το κανει,ενας admin του antiforum(και μπραβο του,για αλλη μια φορα)...οποτε ας μεινουμε στο θεμα μας.

Εγω θελω να ακουσω απο τα μελη του antiforum αν θελετε να συμμετεχουν τα μελη του forum...λεω να ξεκινησουμε απο σενα,γιατι ποσταρεις διαφορα,οποτε εδω να σε δω...για τους αλλους θα μεινει ανοιχτο(ενταξει δεν θα κανω και προσκλητηρια) και το συμπερασμα θα το βγαλω σε μια βδομαδα αν θα πρεπει να το ποσταρω εγω διπλα,σε περιπτωση που ο admin δεν το κανει(θα παρει κι'αυτος τον χρονο του Wink ) ,αλλα μην ξεχνας η διαθεση* απο εδω πρωτα ξεκιναει,απο την πηγη της ιδεας Wink και βεβαια και το club θα ερωτηθει

*Κανενα κολλημα, κανενα κομπλεξ, καμια ταμπελα, ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ.
    basilis
    basilis

Rotary : rx8 challenge Latest Horsepower : 192 ...last year
    Rebuilds : 1
    Αριθμός μηνυμάτων : 821
    Ημ/νία εγγραφής : 24/08/2010

Δημοσίευση  basilis Τρι 22 Φεβ 2011, 12:32 am

schumi44 έγραψε:
    Εγω θελω να ακουσω απο τα μελη του antiforum αν θελετε να συμμετεχουν τα μελη του forum...λεω να ξεκινησουμε απο σενα,γιατι ποσταρεις διαφορα,
    .

εμενα η τον virusako εννοεις????

georx8
    georx8

Rotary : RX-8 challenge Latest Horsepower : 480ps
    Rebuilds : ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΔΕ ΛΕΩ
    Αριθμός μηνυμάτων : 103
    Ημ/νία εγγραφής : 31/08/2010
    Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

Δημοσίευση  georx8 Τρι 22 Φεβ 2011, 12:39 am

schumi44 έγραψε:Λαθος...επρεπε να το ειχα μεσα σε '' '' αλλα ενταξει το εκανε ο ''αμεσως επομενος'' που ''επρεπε'' να το κανει,ενας admin του antiforum(και μπραβο του,για αλλη μια φορα)...οποτε ας μεινουμε στο θεμα μας.

Εγω θελω να ακουσω απο τα μελη του antiforum αν θελετε να συμμετεχουν τα μελη του forum...λεω να ξεκινησουμε απο σενα,γιατι ποσταρεις διαφορα,οποτε εδω να σε δω...για τους αλλους θα μεινει ανοιχτο(ενταξει δεν θα κανω και προσκλητηρια) και το συμπερασμα θα το βγαλω σε μια βδομαδα αν θα πρεπει να το ποσταρω εγω διπλα,σε περιπτωση που ο admin δεν το κανει(θα παρει κι'αυτος τον χρονο του Wink ) ,αλλα μην ξεχνας η διαθεση* απο εδω πρωτα ξεκιναει,απο την πηγη της ιδεας Wink και βεβαια και το club θα ερωτηθει

Βλέπω το πρόβλημα σας πάλι με το club ειναι έτσι;Αυτο το κακό το πληρωτάδικο.
    Και δεν καταλαβα γιατι ειδικα εσεις να θελετε πρόσκληση.Ουτε σε εμάς στο club εγινε καμια πρόσκληση.Ειδαμε εδω μεσα μια πολύ καλή ιδέα και προσπαθουμε να την υλοποιήσουμε.Για το club να σου πώ την αλήθεια ποτέ δεν είχαμε ιδιαίτερο πρόβλημα με εσάς.Εμείς κάναμε τη δουλειά μας και σας γράφαμε στα φρύδια μας οτι και να λέγατε εκει μέσα.Εσείς πάντα προσπαθούσατε να πείσετε το κόσμο για το πόσο κακό ειναι το club.Προσυλητισμός κανονικός δηλαδή.
    Για εμάς ας έρθει και ο πιλότος και όποιος θέλει.Μας αφήνει παγερά αδιαφορους.
    virusakos
    virusakos

Δημοσίευση  virusakos Τρι 22 Φεβ 2011, 12:53 am

schumi44 έγραψε:Λαθος...επρεπε να το ειχα μεσα σε '' '' αλλα ενταξει το εκανε ο ''αμεσως επομενος'' που ''επρεπε'' να το κανει,ενας admin του antiforum(και μπραβο του,για αλλη μια φορα)...οποτε ας μεινουμε στο θεμα μας.

Όποιος θέλει έρχεται...
    Απλά μη περιμένετε να σας παρακαλέσουμε κιόλας...
    Revolution
    Revolution

Rotary : Mazda RX-8 Revo Latest Horsepower : 280
    Rebuilds : Den thelei
    Αριθμός μηνυμάτων : 354
    Τόπος : Οπου εχει καλη παρεα

Δημοσίευση  Revolution Τρι 22 Φεβ 2011, 1:11 am

Ρε χαλαρωστε λιγακι, εδω προσπαθουμε να οργανωσουμε κατι το οποιο θα ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα αυτοκινητιστικα event που εχουν γινει ποτε στην Ελλαδα και εσεις εχετε κολλησει στον πιλοτο (comex_geo) και στον claus (misar (οπως θελετε πειτε τoυς δεν με ενδιαφερει)

Shcumi επειδη δεν μπορει κανενας απο εμας να γραψει στο pilotoforum βαλτο εσυ που μπορεις να για να μαζεψεις την παρεα σου τωρα αν θελησει να ερθουν οι 2-4 προαναφερθεντες ας ερθουν απλα θα ειναι οι 2 τους γιατι δεν νομιζω πως θα θελησει καποιος να τους μιλησει.
    schumi44
    schumi44

Δημοσίευση  schumi44 Τρι 22 Φεβ 2011, 1:19 am

basilis έγραψε:εμενα η τον virusako εννοεις????
    Τον virusako...για πες τωρα και συ την γνωμη σου...να ερθουμε?
    georx8 έγραψε:Βλέπω το πρόβλημα σας πάλι με το club ειναι έτσι;
    georx8 το προβλημα που το ειδες? Που ειπα οτι ειναι σωστο να ρωτησω την γνωμη και του club αν θελoυν να συμμετεχουν στο event και μελη απο το www.rx8forum.gr και οχι να ερθουν,οσοι ερθουν ακαλεστοι ? Δεν σε καταλαβαινω...δεν ξαναδιαβαζεις αυτο που εγραψα? (μ'αρεσει που το εβαλες και σε παραθεση και απαντησες απο κατω) Smile
    Μιλα και στον ενοικο,γιατι ενας ειμαι,μην ''μπλεκεις'' ολο το forum,γιατι γραφω χωρις την αδεια τους lol!
    virusakos έγραψε:Όποιος θέλει έρχεται...
    Απλά μη περιμένετε να σας παρακαλέσουμε κιόλας...
    Ενα ποστ ειπα,μια ανακοινωση του event,οπως εγινε και δω
    Αλλα για πες τωρα,δεν σου βγαινει ε?...με μιση καρδια το λες ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ROTARY STOCK GR - Σελίδα 2 4
    --------------------------------------------------------------------------------------------------
    Revolution να το ποσταρω,αλλα αν δεν θελουν οι περισσοτεροι,γιατι να γινουμε ρεζιλι? Φαντασου 50 8ρι το ενα διπλα στο αλλο και αλλα χ,ψ,ω 50m παραπερα Wink
    Αν ειναι ετσι τι νοημα εχει scratch
    IOANNIS
    IOANNIS

Αριθμός μηνυμάτων : 341
    Ημ/νία εγγραφής : 13/10/2010

Δημοσίευση  IOANNIS Τρι 22 Φεβ 2011, 1:24 am

jdm-r έγραψε:Σουμι για να τελειωνει η ιστορια εστειλα στον admin σας e-mail για το event.
    Aπο κει και περα δικο του ειναι το forum αν θελει να ενημερωσει τα μελη του καλως,αν οχι εμας δεν μας πεφτει λογος....

Εσυ που μπαινεις αν θες τους το λες αν οχι γιατι να το κανει καποιος αλλος?????

Αυτα με λιγα λογια..

Χρήστο, στείλε και σε μένα ένα PM ή e-Mail πρόσκληση για το Event να το Αναρτήσω στο www.MazdaSpeedClub.gr
    schumi44
    schumi44

Δημοσίευση  schumi44 Τρι 22 Φεβ 2011, 1:24 am

Πω πω ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ROTARY STOCK GR - Σελίδα 2 17 πλακωσε το επιτελειο ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ROTARY STOCK GR - Σελίδα 2 Police-011 παω να την κοπανησω lol!
    Mavros Piravlos
    Mavros Piravlos

Rotary : RX8 Cosmo HKS T04Z Latest Horsepower : pilot knows better
    Αριθμός μηνυμάτων : 1944
    Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2010
    Τόπος : Στου RE雨宮 το υπόγειο

Δημοσίευση  Mavros Piravlos Τρι 22 Φεβ 2011, 1:27 am

Ας μην παίζουμε με τις λέξεις.

Μπάμπη ποιά είναι η γνώμη του www.rx8forum.gr για αυτή την εκδήλωση?
    Μην ζητάς μόνο τη γνώμη του club και του αντιφόρουμ, και μη μου πείς ότι δεν ξέρουν τίποτα γιατί θα πείς ψέματα...
    virusakos
    virusakos

Δημοσίευση  virusakos Τρι 22 Φεβ 2011, 1:28 am

schumi44 έγραψε:Ενα ποστ ειπα,μια ανακοινωση του event,οπως εγινε και δω
    Αλλα για πες τωρα,δεν σου βγαινει ε?...με μιση καρδια το λες ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ROTARY STOCK GR - Σελίδα 2 4
    lol! lol!
    Και να ξερες...
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Τρι 22 Φεβ 2011, 1:32 am

Καλα ρε scumi44 έχεις γίνει το τηλ. μεταξύ antiforum και forum?

Αφού έστειλε ο Τσιγάρας e-mail. Όταν και εάν ανοίξετε το thread στο forum γράφεις ή δεν γράφεις τη συμμετοχή σου. Είναι μια πολλύ ωραία ευκαιρία να μαζευτούν τα wankel της Ελλάδας αλλά διαβάζω ποστ και δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να σου απαντήσουν????
    Revolution
    Revolution

Δημοσίευση  Revolution Τρι 22 Φεβ 2011, 1:37 am

schumi44 έγραψε:
    --------------------------------------------------------------------------------------------------
    Revolution να το ποσταρω,αλλα αν δεν θελουν οι περισσοτεροι,γιατι να γινουμε ρεζιλι? Φαντασου 50 8ρι το ενα διπλα στο αλλο και αλλα χ,ψ,ω 50m παραπερα Wink

Αν δεν θελει καποιος να ερθει γιατι να γινει ρεζιλη?
    Δεν προκειται να ειναι 50 αυτοκινητα μαζι και 3-4-5 πιο περα μονα τους.

Δεν ειναι συναντηση clubs-forums.
    Ειναι κοινη συναντηση ROTARY CARS
    schumi44
    schumi44

Δημοσίευση  schumi44 Τρι 22 Φεβ 2011, 1:48 am

Mavros Piravlos έγραψε:Ας μην παίζουμε με τις λέξεις.

Μπάμπη ποιά είναι η γνώμη του www.rx8forum.gr για αυτή την εκδήλωση?
    Μην ζητάς μόνο τη γνώμη του club και του αντιφόρουμ, και μη μου πείς ότι δεν ξέρουν τίποτα γιατί θα πείς ψέματα...
    Απο 13/2 εχω να τα δω τα παιδια,σε ενα καφε που πηγαμε στην Αγ.Παρασκευη.Κανεις δεν ειπε τιποτα για το θεμα αυτο(προφανως δεν το ηξεραν...καποιος μπορει τωρα να πει οτι το εκρυψαν*) ουτε καν για καποια κοντρα μεταξυ των forum.Για καφε παμε ρε Κωνσταντινε να χαλαρωσουμε,οχι να βριζουμε και να θαβουμε αλλους,ολη την ωρα Wink Αν ηταν ετσι,πιστεψεμε θα καθομουν σπιτι ή θα'βγαινα με την παρεα μου...2-3 φορες βγαινουμε ολες κι'ολες,αν δεν χαλαρωναμε κι'αυτες...αστα να πανε

Τσαντιλα ειχε γινει μονο τοτε που ηρθε ενα μελος για ''εξηγησεις'' και μολις εφυγε η κουβεντα επανηλθε σε φυσιολογικα επιπεδα το συντομοτερο.
    Οταν θα τους ξαναδω τοτε θα το συζητησω μαζι τους,αλλα δεν μ'ενδιαφερει κανενος η γνωμη...αυτο που με νοιαζει ειναι να αναρτηθει* και στο forum για να το δουν οσοι περισσοτεροι κατοχοι 8ρι μπορουν και να συμμετεχουν στο event,γιατι κατα την γνωμη μου ειναι καυλα*

*(banαρε με,εβρισα) lol!
    Mike 192T
    Mike 192T

Αριθμός μηνυμάτων : 666

Δημοσίευση  Mike 192T Τρι 22 Φεβ 2011, 1:51 am

spiffm έγραψε:Καλα ρε scumi44 έχεις γίνει το τηλ. μεταξύ antiforum και forum?

Αφού έστειλε ο Τσιγάρας e-mail. Όταν και εάν ανοίξετε το thread στο forum γράφεις ή δεν γράφεις τη συμμετοχή σου. Είναι μια πολλύ ωραία ευκαιρία να μαζευτούν τα wankel της Ελλάδας αλλά διαβάζω ποστ και δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να σου απαντήσουν????

Ρε Μπάμπη! Στείλε ενα πμ στον Πυραυλο ή στον Τσιγάρα τι θες να σου απαντήσουν και με ενα copy paste να δεις και συ την απάντηση που θες.

Ειλικρινά δεν σε καταλαβαίνω...
    Λες να ανοιξουν κάποιοι από δω θεμα στο rx8forum.gr . Εχουμε γίνει πιο λευκοί και απο το λευκό πλέον από τα τοσα BANια που έχουμε φάει.
    Λες στον Neokosmi να ανοίξει αυτός θέμα ενω είναι admin-mod στο rx8club.gr.
    Γιατί δεν το ανοίγεις μόνος σου και στο κάτω κάτω να μας αναφέρεις ως ακατανόμαστους, οι δίπλα ή όπως αλλιώς θες. Και δεν είμαστε μόνο εμείς! Είναι και το RX8club και το RotaryHeaven και οι rx7 και το Mazdaspeedclub και στην πορεία θα ακολουθησουν και άλλοι -πιστευω-.
    Εσυ προσωπική άποψη και θέληση δεν έχεις? Τι φοβάσαι? Κάνουμε μια μάζωξη τα ροτόρια της Ελλάδος, πράγμα δύσκολο απο τη φύση του. Πίστεψε με, θα είναι και άτομα που δεν είναι γραμμενα πουθενά. Αν θες έρχεσαι, αν δε θες, δεν έρχεσαι! Τόσο απλά!!! Αν πιστευεις οτι πρέπει να ζητήσεις την άδεια κανενός για να έρθεις, ζήτα τη!!!
    Revolution
    Revolution

Δημοσίευση  Revolution Τρι 22 Φεβ 2011, 1:52 am

schumi44 έγραψε:
    *(banαρε με,εβρισα) lol!

Πως φαινεται πως μας ερχεσαι απο το pilotoforum lol! lol!
    Mike 192T
    Mike 192T

Δημοσίευση  Mike 192T Τρι 22 Φεβ 2011, 1:54 am

schumi44 έγραψε:

*(banαρε με,εβρισα) lol!

Σε έχουν banιάρει πολλές φορές από δω μέσα..... Σοβαρεψου!!!!! Πρέπει να πάρεις άδεια από κανέναν? Ενήλικας δεν είσαι?
    Mavros Piravlos
    Mavros Piravlos

Δημοσίευση  Mavros Piravlos Τρι 22 Φεβ 2011, 1:54 am

Εννοώ τι έχει γραφτεί στο φόρουμ...
    Αν δεν έχει καν αναφερθεί σημαίνει ότι δεν σας ενδιαφέρει.
    Mike 192T
    Mike 192T

Δημοσίευση  Mike 192T Τρι 22 Φεβ 2011, 1:56 am

spiffm έγραψε:Μακάρι να μπορούσα να είμουν κι εγώ.

Θα δούμε εάν μπορούμε να κανονήσουμε κάτι και στην Κρήτη την ίδια μέρα

Ασε τα ψόφια! Θα το μετανιώσεις!!!! Και δε θελω να σου πω οτι στα 'λεγα!!!! Μάζεψε τους Κρητικούς κι ελάτε!
    schumi44
    schumi44

Δημοσίευση  schumi44 Τρι 22 Φεβ 2011, 1:59 am

Mike 192 παλι τα ιδια να πω? Εγω δεν εχω προβλημα να το ποσταρω,αλλα με αυτα που εχουν γινει μεταξυ των forumrx8 που ξερω εγω οτι τα μελη του forum ειναι επιθυμητα απο τους αλλους χωρους? Αυτο προσπαθω να καταλαβω για να προχωρησω.
    Βεβαια τωρα που εστειλε ο jdmr email θα περιμενω να το πραξει ο Admin του forum,εγω θα το συζητησω μαζι του οταν τον δω,θα τον ρωτησω αν ενημερωθηκε με email,γιατι δεν το ποσταρε(σε περιπτωση που εχει ενημερωθει και δεν το εχει ποσταρει μεχρι τοτε) και τοτε θα το ποσταρω εγω...ΕΦΟΣΟΝ ομως εχω καταλαβει οτι τα μελη του www.rx8forum.gr ειναι αρεστα απο τους αλλους.
    schumi44
    schumi44

Δημοσίευση  schumi44 Τρι 22 Φεβ 2011, 2:01 am

Mavros Piravlos έγραψε:Εννοώ τι έχει γραφτεί στο φόρουμ...
    Ακομα δεν εχει αναρτηθει τιποτα...αυτο δεν λεμε και συζηταμε?
    Αφου και ο jdmr πριν λιγο εστειλε το email στον admin του forum
    Mike 192T
    Mike 192T

Δημοσίευση  Mike 192T Τρι 22 Φεβ 2011, 2:01 am

Τα μέλη είναι δεκτά και καλοδεχούμενα. Οι admin του rx8forum.gr δεν είναι και ΜΟΝΟΝ αυτοί!

Πόσο πιο ξεκάθαρα να το γράψω????
    georx8
    georx8

Rotary : RX-8 challenge Latest Horsepower : 480ps
    Rebuilds : ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΔΕ ΛΕΩ
    Αριθμός μηνυμάτων : 103
    Ημ/νία εγγραφής : 31/08/2010
    Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

Δημοσίευση  georx8 Τρι 22 Φεβ 2011, 2:06 am

Revolution έγραψε:
    schumi44 έγραψε:

Αν δεν θελει καποιος να ερθει γιατι να γινει ρεζιλη?
    Δεν προκειται να ειναι 50 αυτοκινητα μαζι και 3-4-5 πιο περα μονα τους.

Δεν ειναι συναντηση clubs-forums.
    Ειναι κοινη συναντηση ROTARY CARS

Ετσι ακριβώς. Very Happy Very Happy Very Happy
    Mavros Piravlos
    Mavros Piravlos

Δημοσίευση  Mavros Piravlos Τρι 22 Φεβ 2011, 2:07 am

schumi44 έγραψε:
    Mavros Piravlos έγραψε:Εννοώ τι έχει γραφτεί στο φόρουμ...
    Ακομα δεν εχει αναρτηθει τιποτα...αυτο δεν λεμε και συζηταμε?
    Αφου και ο jdmr πριν λιγο εστειλε το email στον admin του forum
    Θες να πιστέψω ότι δεν ήξεραν τίποτα?
    Revolution
    Revolution

Δημοσίευση  Revolution Τρι 22 Φεβ 2011, 2:08 am

schumi44 έγραψε:Mike 192 παλι τα ιδια να πω? Εγω δεν εχω προβλημα να το ποσταρω,αλλα με αυτα που εχουν γινει μεταξυ των forumrx8 που ξερω εγω οτι τα μελη του forum ειναι επιθυμητα απο τους αλλους χωρους? Αυτο προσπαθω να καταλαβω για να προχωρησω.
    Βεβαια τωρα που εστειλε ο jdmr email θα περιμενω να το πραξει ο Admin του forum,εγω θα το συζητησω μαζι του οταν τον δω,θα τον ρωτησω αν ενημερωθηκε με email,γιατι δεν το ποσταρε(σε περιπτωση που εχει ενημερωθει και δεν το εχει ποσταρει μεχρι τοτε) και τοτε θα το ποσταρω εγω...ΕΦΟΣΟΝ ομως εχω καταλαβει οτι τα μελη του www.rx8forum.gr ειναι αρεστα απο τους αλλους.

Μπαμπη, χαλαρωσε λιγο και μην λες οτι να ναι.
    Ποια μελη του forum εκτος τον πιλοτο και τον claus δεν ειναι αρεστα προς τους υπολοιπους??

Εγω προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα με κανεναν και δεν νομιζω οτι και απο τo rx8club εχει καποιος προβλημα με καποιων.
    Νομιζω οτι το κουρασαμε πολυ το θεμα αν θελετε να ερθετε ελατε αν παλι δεν θελετε μπορουμε και χωρις εσας.

Στα αλλα rotary forums εχει γραφτει κατι για το θεμα? (δεν αναφερομαι στο pilotoforum )

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ 22 Νοε 2024, 3:47 am