Rx8 Antiforum

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

+17
xristinarx
xristinarx8
dkrx8
ghatzip
Mike 192T
iaponas
dim2max
schumi44
redneck
Revolution
dake
dinoskid
endless
virusakos
basilis
Mavros Piravlos
IOANNIS
21 απαντήσεις

Αίτηση Ένταξης στην Ομάδα Administrators (IOANNIS)

Ψηφοφορία

Ένταξη του IOANNIS στην Ομάδα Administrators ?

[ 11 ]
    Αίτηση Ένταξης στην Ομάδα Administrators (IOANNIS) - Σελίδα 4 Votel29%Αίτηση Ένταξης στην Ομάδα Administrators (IOANNIS) - Σελίδα 4 Voter [29%] 
    [ 27 ]
    Αίτηση Ένταξης στην Ομάδα Administrators (IOANNIS) - Σελίδα 4 Votel71%Αίτηση Ένταξης στην Ομάδα Administrators (IOANNIS) - Σελίδα 4 Voter [71%] 

Σύνολο Ψήφων: 38
    ????????
    Επισκέπτης

Αίτηση Ένταξης στην Ομάδα Administrators (IOANNIS) - Σελίδα 4 Empty Απ: Αίτηση Ένταξης στην Ομάδα Administrators (IOANNIS)

Δημοσίευση  ???????? Δευ 14 Φεβ 2011, 8:19 am

dake έγραψε:IOANNI απαντισε σε παρακαλω σε μια ερωτιση που εκανε και ενας αλος συμφορουμιστας πιο πριν..
    τι διαφορετικο θα κανεις σαν admin απο αυτα που κανεις τωρα ??

Βασικα ο admin μπορει να βοηθησει στο περιεχομενο του forum. Ο Ioannis αφου θελει να γινει admin Και είναι καλος ,γιατι να μην τον κανετε ??? Μηπως φοβαστε ότι θα χαλασει το forum??
    xristinarx8
    xristinarx8

Αίτηση Ένταξης στην Ομάδα Administrators (IOANNIS) - Σελίδα 4 Verified
    Rotary : rx-8 Latest Horsepower : 192moularia
    Rebuilds : makria apo mas
    Αριθμός μηνυμάτων : 392
    Ημ/νία εγγραφής : 29/08/2010
    Τόπος : tokyo

Αίτηση Ένταξης στην Ομάδα Administrators (IOANNIS) - Σελίδα 4 Empty Απ: Αίτηση Ένταξης στην Ομάδα Administrators (IOANNIS)

Δημοσίευση  xristinarx8 Δευ 14 Φεβ 2011, 8:21 am

dim2max έγραψε:Ioanni δεν σου κρύβω ότι με στεναχώρησες λίγο πριν αποχωρήσω απο το pilotoforum με την δημόσια στάση που κρατούσες.

Περίμενα απο εσένα σαν πιο ώριμος και σοβαρός που ήσουν να υποστήριζες το δίκαιο αίτημα των περισσότερων ενεργών μελών του φόρουμ που ήθελε την τιμωρία του παραβάτη admin.

Για όσο διάστημα μπορούσα να παρακολουθώ το φόρουμ, η εντύπωση που μου έδωσες ήταν πως υιοθετούσες και εσύ αυτήν την παράλογη αντιδημοκρατική και καταστροφική για το φόρουμ πορεία που ο πιλότος είχε χαράξει...

Μου έκανε εντύπωση που δεν πήρες δημόσια θέση όταν ο claus απειλούσε τον Βασίλη απο την Πάτρα ότι θα του κάνει κακό στη δουλειά του.....

Μου έκανε εντύπωση που δεν είπες τίποτα όταν ο πιλότος έκανε μπαν χωρίς λόγο άτομα σοβαρά που είχαν προσφέρει στο φόρουμ....

Μου έκανε εντύπωση που έκλεισες τα μάτια όταν παραβίασε όχι μόνο τους κανονισμούς του φόρουμ, αλλά και τους νόμους του ίδιου του κράτους που αφορούν την προστασία των προσωπικών δεδομένων, ολόκληρο θρεν άνοιξε για να γράψει μέσα ονοματεπώνυμα χρηστών βάζοντας και φωτογραφίες απο την προσωπική τους ζωή.....

Μπορώ να γράψω πολλά για εκείνη την περίοδο δεν είναι όμως αυτό το θέμα μας, σου έγραψα μόνο έτσι μερικά για να καταλάβεις το παράπονο που είχα εγώ, ίσως και άλλοι απο εσένα εκείνο το διάστημα που ήσουν mod και ήσουν συνυπεύθυνος για την εφαρμογή των κανονισμών και την ομαλή ροή του φόρουμ.

Απο την άλλη Ioanni επειδή δεν ''ξεφύτρωσα'' σήμερα στον χώρο και επειδή γνωρίζω την πορεία σου, την προσφορά σου και την αγάπη σου για το αντικείμενο δεν μπορώ να μην παραδεχτώ ότι είσαι απο τα άτομα που έχουν κερδίσει την εκτίμηση και τον σεβασμό τον περισσότερον εδώ, αλλά και σε άλλα φόρουμ.

Είμαι απο τους ανθρώπους που δεν κρατάνε κακίες, μου αρέσει να είμαι δίκαιος και να κρίνω τους άλλους συνολικά και όχι απο μεμονωμένα περιστατικά, επίσης πιστεύω ότι εκτός απο σοβαρός που πράγματι είσαι, έχεις και χιούμορ που είναι απαραίτητο προσόν για κάποιον που θέλει να γίνει ''παιδαγωγός'' σε αυτήν εδώ την παιδική χαρά!!!

Γενικά είμαι κατά της ύπαρξης πάρα πολλών admin σε ένα φόρουμ, γιατί αυξάνουμε έτσι πάρα πολύ την πιθανότητα να ξυπνήσει ''στραβά'' κάποιος απο τους πολλούς admin και να αλλάξει τους κωδικούς οικειοποιόντας το φόρουμ...

Η παρούσα σύνθεση νομίζω πως είναι υπέρ αρκετή και αποτελείται απο άτομα που εμπιστεύονται όλοι.
    Για τον λόγο αυτό λέω ΓΕΝΙΚΑ όχι άλλοι admin, και δεν λέω όχι σε εσένα Ioanni προσωπικά.

Εγώ Ioanni πιστεύω ότι και μπορείς και έχεις να προσφέρεις πράγματα στον χώρο του ρχ8, και θα ήθελα να συνεχίσεις να συμμετέχεις σε αυτό το φόρουμ, αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι ποια η διαφορά μεταξύ admin kai mod που για το ένα ενδιαφέρεσαι ενώ για το άλλο όχι;;;

Αν σε ενδιαφέρει πραγματικά να βοηθήσεις και να προσφέρεις, μπορείς να το κάνεις εξίσου καλά και απο τις δύο θέσεις!!!

nomizw pws me yperkalypse ayth h apanthsh +100000000000 loipon!
    dake
    dake

Rotary : τα λεμε σε 4 χρονια Latest Horsepower : 2 ποδια
    Rebuilds : μονο στο playstation
    Αριθμός μηνυμάτων : 255
    Ημ/νία εγγραφής : 12/10/2010
    Τόπος : Νίκαια

Δημοσίευση  dake Δευ 14 Φεβ 2011, 8:22 am

bbapexi έγραψε:
    dake έγραψε:IOANNI απαντισε σε παρακαλω σε μια ερωτιση που εκανε και ενας αλος συμφορουμιστας πιο πριν..
    τι διαφορετικο θα κανεις σαν admin απο αυτα που κανεις τωρα ??

Βασικα ο admin μπορει να βοηθησει στο περιεχομενο του forum. Ο Ioannis αφου θελει να γινει admin Και είναι καλος ,γιατι να μην τον κανετε ??? Μηπως φοβαστε ότι θα χαλασει το forum??

εαν θελει να αλαξει κατι μπορει να γραψει στην ενοτιτα που εχουμε για διαφορες προτασεις για το φορουμ..
    εκτος εαν θελει τπτ μεγαλες αλαγες..που απο οτι εχω καταλαβει δεν χριαζονται προς το παρον
    dake
    dake

Rotary : τα λεμε σε 4 χρονια Latest Horsepower : 2 ποδια
    Rebuilds : μονο στο playstation
    Αριθμός μηνυμάτων : 255
    Τόπος : Νίκαια

Δημοσίευση  dake Δευ 14 Φεβ 2011, 8:25 am

δεν το γνοριζω αυτο
    xristinarx
    xristinarx

Latest Horsepower : 2 ponY STH MESH
    Rebuilds : OTI SPAEI JDMR PAEI
    Αριθμός μηνυμάτων : 284
    Ημ/νία εγγραφής : 29/11/2010
    Τόπος : zimbabwe

Δημοσίευση  xristinarx Δευ 14 Φεβ 2011, 8:37 am

ontws mas kalipse o dim. 3admin oi opoioi dimiourgisan to antiforum k vainoun ola kala pisteuw oti einai uperarketoi.k sthn telikh to paidi den to gnwrizw kan oute exw thn idia euxeria na rwtisw pragmata pou tha me kalipsoun oi alloi 3.gia mena einai ena neo melos to opoio den kserei kapoious apo mas,ton kathena apo mas,ta amaksia mas,tous xaraktires mas k para polla alla opote den einai dikaio gia para pollous edw mesa.ama einai na zitisoume k meis na ginoume admin...an to atomo auto kserei kati parapanw k thelei na ginei admin as ksekinisei ws koinos thnitos me rx opws emeis k ama doume oti ontws prosferei tosa osa oi alloi 3 to sizitame argotera.pou sthn telikh den xreiazetai oute argotera na to sizitisoume..an thelei na voh8isei voh8aei k ap thn thesh pou einai.prepei na paroume titlo diladh k edw mesa gia voh8eia?
    Mike 192T
    Mike 192T

Αριθμός μηνυμάτων : 666
    Ημ/νία εγγραφής : 24/08/2010

Δημοσίευση  Mike 192T Δευ 14 Φεβ 2011, 8:38 am

bbapexi έγραψε:

Δεν εχω συγγενή με αυτό το ονομα. Ποια ειναι η Νικολουλη??

IOANNIS
    IOANNIS

Αριθμός μηνυμάτων : 341
    Ημ/νία εγγραφής : 13/10/2010

Δημοσίευση  IOANNIS Δευ 14 Φεβ 2011, 8:41 am

dim2max έγραψε:Ioanni δεν σου κρύβω ότι με στεναχώρησες λίγο πριν αποχωρήσω απο το pilotoforum με την δημόσια στάση που κρατούσες.

Περίμενα απο εσένα σαν πιο ώριμος και σοβαρός που ήσουν να υποστήριζες το δίκαιο αίτημα των περισσότερων ενεργών μελών του φόρουμ που ήθελε την τιμωρία του παραβάτη admin.

Για όσο διάστημα μπορούσα να παρακολουθώ το φόρουμ, η εντύπωση που μου έδωσες ήταν πως υιοθετούσες και εσύ αυτήν την παράλογη αντιδημοκρατική και καταστροφική για το φόρουμ πορεία που ο πιλότος είχε χαράξει...

Μου έκανε εντύπωση που δεν πήρες δημόσια θέση όταν ο claus απειλούσε τον Βασίλη απο την Πάτρα ότι θα του κάνει κακό στη δουλειά του.....

Μου έκανε εντύπωση που δεν είπες τίποτα όταν ο πιλότος έκανε μπαν χωρίς λόγο άτομα σοβαρά που είχαν προσφέρει στο φόρουμ....

Μου έκανε εντύπωση που έκλεισες τα μάτια όταν παραβίασε όχι μόνο τους κανονισμούς του φόρουμ, αλλά και τους νόμους του ίδιου του κράτους που αφορούν την προστασία των προσωπικών δεδομένων, ολόκληρο θρεν άνοιξε για να γράψει μέσα ονοματεπώνυμα χρηστών βάζοντας και φωτογραφίες απο την προσωπική τους ζωή.....

Μπορώ να γράψω πολλά για εκείνη την περίοδο δεν είναι όμως αυτό το θέμα μας, σου έγραψα μόνο έτσι μερικά για να καταλάβεις το παράπονο που είχα εγώ, ίσως και άλλοι απο εσένα εκείνο το διάστημα που ήσουν mod και ήσουν συνυπεύθυνος για την εφαρμογή των κανονισμών και την ομαλή ροή του φόρουμ.

Απο την άλλη Ioanni επειδή δεν ''ξεφύτρωσα'' σήμερα στον χώρο και επειδή γνωρίζω την πορεία σου, την προσφορά σου και την αγάπη σου για το αντικείμενο δεν μπορώ να μην παραδεχτώ ότι είσαι απο τα άτομα που έχουν κερδίσει την εκτίμηση και τον σεβασμό τον περισσότερον εδώ, αλλά και σε άλλα φόρουμ.

Είμαι απο τους ανθρώπους που δεν κρατάνε κακίες, μου αρέσει να είμαι δίκαιος και να κρίνω τους άλλους συνολικά και όχι απο μεμονωμένα περιστατικά, επίσης πιστεύω ότι εκτός απο σοβαρός που πράγματι είσαι, έχεις και χιούμορ που είναι απαραίτητο προσόν για κάποιον που θέλει να γίνει ''παιδαγωγός'' σε αυτήν εδώ την παιδική χαρά!!!

Γενικά είμαι κατά της ύπαρξης πάρα πολλών admin σε ένα φόρουμ, γιατί αυξάνουμε έτσι πάρα πολύ την πιθανότητα να ξυπνήσει ''στραβά'' κάποιος απο τους πολλούς admin και να αλλάξει τους κωδικούς οικειοποιόντας το φόρουμ...

Η παρούσα σύνθεση νομίζω πως είναι υπέρ αρκετή και αποτελείται απο άτομα που εμπιστεύονται όλοι.
    Για τον λόγο αυτό λέω ΓΕΝΙΚΑ όχι άλλοι admin, και δεν λέω όχι σε εσένα Ioanni προσωπικά.

Εγώ Ioanni πιστεύω ότι και μπορείς και έχεις να προσφέρεις πράγματα στον χώρο του ρχ8, και θα ήθελα να συνεχίσεις να συμμετέχεις σε αυτό το φόρουμ, αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι ποια η διαφορά μεταξύ admin kai mod που για το ένα ενδιαφέρεσαι ενώ για το άλλο όχι;;;

Αν σε ενδιαφέρει πραγματικά να βοηθήσεις και να προσφέρεις, μπορείς να το κάνεις εξίσου καλά και απο τις δύο θέσεις!!!

dim2max θα μπορούσα να σου γράψω ολόκληρη έκθεση γιατί και πως αλλά όπως και τα τεχνικά post είναι «κουραστικά» το ίδιο θα ήταν και η εν λόγο έκθεση.

Μπορώ όμως να σου πω κάτι με λίγα λόγια που ίσως βέβαια να μην σε ικανοποιήσει απόλυτα σαν απάντηση και είναι το εξής :

Παρέμεινα ως Mod πιστεύοντας ότι η όποια παρουσία και δραστηριότητά μου εκεί είχε ως αποτέλεσμα τα οφέλη να είναι περισσότερα από την μη αντίδραση μου σε αυτά που αναφέρεις στην κοινότητα των «φίλων και ιδιοκτητών» RX8.

Όταν αυτό Έπαψε να ισχύει και εφόσον η κατάσταση ήταν πλέον μη αναστρέψιμη, με αφορμή το Θέμα του «Karathanou» και την εμπλοκή του ονόματός μου έπραξα αυτό που νόμισα σωστό και "αποχώρισα".
    urbanslider
    urbanslider

Rotary : Ένα μαύρο... Latest Horsepower : Δεν σου λέω !!
    Rebuilds : Σα να κοντοζυγώνει..
    Αριθμός μηνυμάτων : 2164
    Τόπος : ebisu θα ήθελα...

Δημοσίευση  urbanslider Δευ 14 Φεβ 2011, 9:48 am

basilis έγραψε:
    IOANNIS έγραψε:
    virusakos έγραψε:^ Θα μας απαντήσεις σε αυτό που ρώτησε ο basilis;

Διαδικτυακά με γνωρίζει η πλειοψηφία. Προσωπικά ελάχιστοι …

Η Διαδικτυακή μου «πορεία/συμπεριφορά/γραπτά» τα τελευταία Χρόνια, από το 2005 νομίζω απαντάει στα όποια ερωτήματα υπάρχουν.

Σιγά μην βγάλω και Λόγο για τον λόγο της ψηφοφορίας ή να σας παραθέσω και βιογραφικό.

ΟΧΙ......σιγα μη σου πω και το λογο......

ΟΧΙ κι από εμένα σε καμία περίπτωση, ούτε mod ούτε admin. (Α ξέχασα... mod δεν θέλεις)

Με κάνατε και γέλασα νυχτιάτικα κι έχω και το αμάξι μου άρρωστο...
    redneck
    redneck

Rotary : fc3s Latest Horsepower : 0
    Rebuilds : 0
    Αριθμός μηνυμάτων : 424
    Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2010

Δημοσίευση  redneck Δευ 14 Φεβ 2011, 9:51 am

Παρακαλω τους συντελεστες του antiforum του χρονου στην πιτα του 12 , οπως κληρωσουν μια μεταθεση ως Admin στον τυχερο του φλουριου!
    Εκει να δειτε συμμετοχες ...
    giorgos 75
    giorgos 75

Latest Horsepower : ?????????
    Rebuilds : Rebuild???τι ειναι α
    Αριθμός μηνυμάτων : 827
    Ημ/νία εγγραφής : 26/08/2010
    Τόπος : ΘΗΒΑ

Δημοσίευση  giorgos 75 Δευ 14 Φεβ 2011, 10:39 am

εγω IOANNIS ειμαι αρνητικος στο να γινεις administrator εδω στο ANTIFORUM και θα σου παραθεσω τους λογους.

1ον)ο συνδιασμος MAYROS PYRAVLOS- JDM-R - ENDLESS εχει διξει οτι ειναι ΠΟΛΥ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ και αυτο φαινεται και απο την μεχρι τωρα πορεια του ANTIFORUM.επομενος δεν υπαρχει κανενας λογος να αλλαξει η παρουσα κατασταση.

2ον)ο JDM-R προσφερθηκε απο μονος του να παραχωρησει την θεση του,
    αν θελει να μπει καποιος αλλος administrator.αυτο το θεωρω μεγαλη αδικια γιατι ειναι ενα μελος
    που εχει προσφερει τα περισσοτερα απο ολους εμας εδω.

3ον)εγω προσωπικα δεν σε ξερω.δεν σε εχω δει ουτε σε μια συγκεντρωση.
    πως μου ζητας να σε ψηφισω για administrator?

4ον)δεν θελω καποιον σε αυτη τη θεση που ειχε κατι αναλογο στο FORUM.

πρεπει να πω βεβαια οτι κανεις δεν αμφισβητει τις γνωσεις που εχεις πανω στο RX-8
    και οτι εχεις προσφερει απο την θεση που εισαι σαν απλο μελος.
    αλλα απο την αλλη μηπως εισαι λιγο υπερβολικος?

appellator
    appellator

Rotary : RX7-FD3S Rebuilds : never
    Αριθμός μηνυμάτων : 236
    Τόπος : ATHENS

Δημοσίευση  appellator Δευ 14 Φεβ 2011, 1:29 pm

Oxi apo emena.
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Τρι 15 Φεβ 2011, 10:16 pm

endless έγραψε:Μια ερωτηση ποτε εχουμε exit poll?

Πυραυλε μηπως στο καταστατικο του antiforum αναφερεται και το χρονικο οριο τις ψηφοφοριας?
    ghatzip
    ghatzip

Αριθμός μηνυμάτων : 291
    Ημ/νία εγγραφής : 26/08/2010

Δημοσίευση  ghatzip Τρι 15 Φεβ 2011, 10:29 pm

IOANNIS έγραψε:dim2max θα μπορούσα να σου γράψω ολόκληρη έκθεση γιατί και πως αλλά όπως και τα τεχνικά post είναι «κουραστικά» το ίδιο θα ήταν και η εν λόγο έκθεση.

Μπορώ όμως να σου πω κάτι με λίγα λόγια που ίσως βέβαια να μην σε ικανοποιήσει απόλυτα σαν απάντηση και είναι το εξής :

Παρέμεινα ως Mod πιστεύοντας ότι η όποια παρουσία και δραστηριότητά μου εκεί είχε ως αποτέλεσμα τα οφέλη να είναι περισσότερα από την μη αντίδραση μου σε αυτά που αναφέρεις στην κοινότητα των «φίλων και ιδιοκτητών» RX8.

Όταν αυτό Έπαψε να ισχύει και εφόσον η κατάσταση ήταν πλέον μη αναστρέψιμη, με αφορμή το Θέμα του «Karathanou» και την εμπλοκή του ονόματός μου έπραξα αυτό που νόμισα σωστό και "αποχώρισα".

Οταν εισαι mod , εαν δεν συμφωνεις με τον τροπο που φερονται αλλοι mod ή admin σε απλα μελη , τοτε φευγεις ή τουλαχιστον γνωστοποιεις δημοσιως την αντιθεση σου , πραγμα το οποιο δεν εκανες . Εσυ δεν εφυγες ουτε οταν αναγκαστικα τραπηκαν σε φυγη δεκαδες ιδρυτικα μελη . Εφυγες οταν θεωρησες οτι θιχθηκες σε προσωπικο επιπεδο .

Το οτι εκανες παραγωγικο εργο (συμφωνω σε αυτο) δεν δικαιολογει το οτι εμενες και στηριζες(με την παραμονη σου) καποιους που θεωρουσες οτι φεροντουσαν λαθος σε πολλους χρηστες.Εκτος εαν θεωρουσες σωστη την σταση των admin .
    Mavros Piravlos
    Mavros Piravlos

Rotary : RX8 Cosmo HKS T04Z Latest Horsepower : pilot knows better
    Rebuilds : 1
    Αριθμός μηνυμάτων : 1944
    Τόπος : Στου RE雨宮 το υπόγειο

Δημοσίευση  Mavros Piravlos Τρι 15 Φεβ 2011, 10:37 pm

jdm-r έγραψε:

Πυραυλε μηπως στο καταστατικο του antiforum αναφερεται και το χρονικο οριο τις ψηφοφοριας?
    Δεύτερη μέρα σήμερα που δεν ψήφισε κανείς και νομίζω η διαφορά είναι μεγάλη για ανατροπές.
    Ότι θέλετε.
    basilis
    basilis

Rotary : rx8 challenge Latest Horsepower : 192 ...last year
    Αριθμός μηνυμάτων : 821

Δημοσίευση  basilis Τρι 15 Φεβ 2011, 10:42 pm

Mavros Piravlos έγραψε:
    jdm-r έγραψε:

Δεύτερη μέρα σήμερα που δεν ψήφισε κανείς και νομίζω η διαφορά είναι μεγάλη για ανατροπές.
    Ότι θέλετε.

η λυση ειναι απλη........

ας κανουμε ενα δημοψηφισμα για το ποσο θα διαρκει το δημοψηφισμα απο εδω και περα lol! lol! lol!
    virusakos
    virusakos

Rotary : RX-8 Challenge Latest Horsepower : 192
    Rebuilds : 0
    Αριθμός μηνυμάτων : 421
    Ημ/νία εγγραφής : 04/09/2010
    Τόπος : Αθήνα

Δημοσίευση  virusakos Τρι 15 Φεβ 2011, 10:47 pm

basilis έγραψε:η λυση ειναι απλη........

ας κανουμε ενα δημοψηφισμα για το ποσο θα διαρκει το δημοψηφισμα απο εδω και περα lol! lol! lol!
    lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
    Mike 192T
    Mike 192T

Αριθμός μηνυμάτων : 666

Δημοσίευση  Mike 192T Τρι 15 Φεβ 2011, 10:58 pm

^^ Μια εβδομάδα -168 ωρες- με countdown.
    Νομίζω οτι είναι ευλογο χρονικό διάστημα να το δεις, να το σκεφτείς και να ψηφίσεις.
    endless

Rotary : Sa22-Fd3s Latest Horsepower : 280+480
    Rebuilds : Απο το στομα σου. .
    Αριθμός μηνυμάτων : 1510

Δημοσίευση  endless Τρι 15 Φεβ 2011, 11:05 pm

Mike 192 έγραψε:^^ Μια εβδομάδα -168 ωρες- με countdown.
    Νομίζω οτι είναι ευλογο χρονικό διάστημα να το δεις, να το σκεφτείς και να ψηφίσεις.

Θα συμφωνησω με τον Μικε πιστευω πως μεσα σε μια εβδομαδα θα εχουν περασει απ το Antiforum πανω απο 60 μελη βαση στατιστικων εκ των οποιων ειδη τα μισα κ μαλιστα ποιο ενεργα εχουν ψηφισει ηδη!
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Τρι 15 Φεβ 2011, 11:07 pm

Αυτη την γνωμη εχω κ εγω.
    Πεντε μερες μια εβδομαδα ειναι υπερ αρκετες αφου 40 μελη μπαινουν σιγουρα καθε μερα
    Mavros Piravlos
    Mavros Piravlos

Rotary : RX8 Cosmo HKS T04Z Latest Horsepower : pilot knows better
    Αριθμός μηνυμάτων : 1944
    Τόπος : Στου RE雨宮 το υπόγειο

Δημοσίευση  Mavros Piravlos Τρι 15 Φεβ 2011, 11:10 pm

Προσωπικά δεν πολυμετράω τη γμώμη των μη ενεργών..
    dim2max
    dim2max

Αριθμός μηνυμάτων : 381
    Τόπος : Αντίπερα όχθη

Δημοσίευση  dim2max Τρι 15 Φεβ 2011, 11:15 pm

Ο Ioannis τι λέει;

Θέλει μήπως μεγαλύτερο διάστημα;
    blueshark
    blueshark

Αριθμός μηνυμάτων : 205
    Ημ/νία εγγραφής : 03/09/2010

Δημοσίευση  blueshark Τρι 15 Φεβ 2011, 11:57 pm

MIA EVDOMADA EINAI ARKETH....SIMFONO..
    IOANNIS
    IOANNIS

Αριθμός μηνυμάτων : 341
    Ημ/νία εγγραφής : 13/10/2010

Δημοσίευση  IOANNIS Τετ 16 Φεβ 2011, 12:31 am

dim2max έγραψε:Ο Ioannis τι λέει;

Θέλει μήπως μεγαλύτερο διάστημα;

Close it
    endless

Rotary : Sa22-Fd3s Latest Horsepower : 280+480
    Rebuilds : Απο το στομα σου. .
    Αριθμός μηνυμάτων : 1510

Δημοσίευση  endless Τετ 16 Φεβ 2011, 12:43 am

Εφοσον τα μελη συμφωνησαν στη μια εβδομαδα να μενει ανοιχτη μια τετοιου ειδους ψηφοφορια, ειναι δικαιο να μεινει κ η δικη σου για μια εβδομαδα!

Οπως επισης σε τετοιου ειδους ψηφοφοριες θα ειναι ελευθερο το δικαιωμα "αλλαγης ψηφου" οπως εγινε κ σ'αυτην!

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Κυρ 24 Νοε 2024, 9:02 pm