+17
xristinarx
xristinarx8
dkrx8
ghatzip
Mike 192T
iaponas
dim2max
schumi44
redneck
Revolution
dake
dinoskid
endless
virusakos
basilis
Mavros Piravlos
IOANNIS
21 απαντήσεις
Αίτηση Ένταξης στην Ομάδα Administrators (IOANNIS)
Ψηφοφορία
Ένταξη του IOANNIS στην Ομάδα Administrators ?
- [ 11 ]
- [29%]
- [ 27 ]
- [71%]
Σύνολο Ψήφων: 38
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°51
Απ: Αίτηση Ένταξης στην Ομάδα Administrators (IOANNIS)
Debate ???? I do not think that I qualify ,,,,,,,,,,αλλα οκ πάντως
IOANNIS
Αριθμός μηνυμάτων : 341
Ημ/νία εγγραφής : 13/10/2010
- Δημοσίευση Ν°52
bbapexi έγραψε:Thanks mate.
Now for John, Ioannis,,,,, λεω να τον βαλετε δοκιμαστικα και εάν είναι καλος να τον κρατησετε. Τουλαχιστον να τον κάνετε rookie mod και μετα να εχει ένα career path για admin.
John Ioannis Ι would give you the benefit of the dough αλλά θα ελεγα να ξεκινησεις σιγα σιγα. Μην θελεις να σε βαλουν με την μια σαν admin.
Παντως θελεις να μου πεις γιατι θελεις να γινεις admin? Θελεις να κανεις κατι και δεν μπορεις σαν simple member που εισαι??
Καλά το πας … αλλά το Writing karathanos Style που το σπούδασες ?
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°53
Τι είναι το καραθανος style ?
dinoskid
Rotary : Rx8 Cosmo Αριθμός μηνυμάτων : 511
Ημ/νία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθηνα Αγια Παρασκευη
- Δημοσίευση Ν°54
Ποπο κλαιω απο τα γελια...πραγματικα οτι νανε σημερα!!!!virusakos έγραψε:Ότι να ναι..
Παιδικη χαρα!!!
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°55
bbapexi έγραψε:Τι είναι το καραθανος style ?
Δεν εχει φτασει μεχρι εκει η φημη του??
Κοπροσκυλο ειναι.
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°56
Ειχα καθηγητή τον Καραθάνο Βάιος στο New Jersey. Αυτό το style λεςς??
IOANNIS
Αριθμός μηνυμάτων : 341
Ημ/νία εγγραφής : 13/10/2010
- Δημοσίευση Ν°57
bbapexi έγραψε:Τι είναι το καραθανος style ?
Ένα παλικάρι που σπούδασε στην Αγγλία.
iaponas
Rotary : Rx7 Fc3s Αριθμός μηνυμάτων : 316
Ημ/νία εγγραφής : 25/08/2010
Τόπος : Εbisu
- Δημοσίευση Ν°58
Ρε φούστη μας δουλεύουν?
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°59
Εγω δεν εχω σπουδασει Αγγλια αλλα Αμερικη, Αγγλια είναι ο αδερφος μου
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°60
iaponas έγραψε:Ρε φούστη μας δουλεύουν?
Προσπαθουν..
dkrx8
Rebuilds : 0
Αριθμός μηνυμάτων : 307
Ημ/νία εγγραφής : 07/02/2011
Τόπος : RIo de Janeiro
- Δημοσίευση Ν°61
Σαν νεος στο antiforum πιστεύω οτι το χαβαλε του site ειναι σημα κατατεθέν και δεν υπαρχει λογος να αλλαξει και να γίνει πιο επαγγελματικο. Admin - εμπνευστες του site υπάρχουν. Άλλη σοβαροφανεια δε χρειαζομαστε, αρκετη έχουμε.
Δε θα ισιωσουμε ποτε!!
Δε θα ισιωσουμε ποτε!!
virusakos
Rotary : RX-8 Challenge Latest Horsepower : 192
Αριθμός μηνυμάτων : 421
Ημ/νία εγγραφής : 04/09/2010
Τόπος : Αθήνα
- Δημοσίευση Ν°62
IOANNIS έγραψε:bbapexi έγραψε:Τι είναι το καραθανος style ?
Μήπως τελικά όσοι σπουδάζουμε Αγγλία είμαστε λίγο γεια σας;
Έεεεεεεελα δεν θέλω σχόλια....
Υπάρχουν και σοβαρά άτομα που σπούδασαν Αγγλία (βλέπε πχ spiffm)
Αμέσως να κράξετε...
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°63
Γιατι ?? είναι καλη ιδεα να βαλουμε mods και admins
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°64
virusakos έγραψε:IOANNIS έγραψε:bbapexi έγραψε:Τι είναι το καραθανος style ?
Μήπως τελικά όσοι σπουδάζουμε Αγγλία είμαστε λίγο γεια σας;
Έεεεεεεελα δεν θέλω σχόλια....
Υπάρχουν και σοβαρά άτομα που σπούδασαν Αγγλία (βλέπε πχ spiffm)
Αμέσως να κράξετε...
εχουμε από Αμερικη καποιον που εχει παει ή εχει σπουδασει??
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°65
bbapexi έγραψε:Γιατι ?? είναι καλη ιδεα να βαλουμε mods και admins
Ακομα δεν μπηκες ρε μεγαλε,θα βαλουμε κιολας.
μπες εδω http://www.rx8forum.gr/board/portal.php που εχουν ελειψη.
virusakos
Rotary : RX-8 Challenge Latest Horsepower : 192
Αριθμός μηνυμάτων : 421
Ημ/νία εγγραφής : 04/09/2010
Τόπος : Αθήνα
- Δημοσίευση Ν°66
jdm-r έγραψε:bbapexi έγραψε:Γιατι ?? είναι καλη ιδεα να βαλουμε mods και admins
Ρε δεν υπάρχει λέμε αυτό το σημερινό
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°67
jdm-r έγραψε:bbapexi έγραψε:Γιατι ?? είναι καλη ιδεα να βαλουμε mods και admins
Ok ok ok μπορουμε και αργοτερα
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°68
bbapexi έγραψε:jdm-r έγραψε:bbapexi έγραψε:Γιατι ?? είναι καλη ιδεα να βαλουμε mods και admins
Ok ok ok μπορουμε και αργοτερα
Βρε μπες τωρα,και αυριο θα μας πεις ποιος ειναι και το κοπροσκυλο.
Να μας πεις και εντυπωσεις...
Mike 192T
Αριθμός μηνυμάτων : 666
Ημ/νία εγγραφής : 24/08/2010
- Δημοσίευση Ν°69
bbapexi έγραψε:Εγω δεν εχω σπουδασει Αγγλια αλλα Αμερικη, Αγγλια είναι ο αδερφος μου
Ρε συ ψάχτο λίγο με καμια Νικολούλη μπας και έχεις καναν αδερφό ή ξαδερφο Καραθάνο! Και μετά βάλε την .... πως την λένε απο το "Εχεις γράμμα" να του δωσει ενα γράμμα και να δουμε επιτέλους τον Καραθάνο live στην τηλεόραση!!!!
dim2max
Αριθμός μηνυμάτων : 381
Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2010
Τόπος : Αντίπερα όχθη
- Δημοσίευση Ν°70
Ioanni δεν σου κρύβω ότι με στεναχώρησες λίγο πριν αποχωρήσω απο το pilotoforum με την δημόσια στάση που κρατούσες.
Περίμενα απο εσένα σαν πιο ώριμος και σοβαρός που ήσουν να υποστήριζες το δίκαιο αίτημα των περισσότερων ενεργών μελών του φόρουμ που ήθελε την τιμωρία του παραβάτη admin.
Για όσο διάστημα μπορούσα να παρακολουθώ το φόρουμ, η εντύπωση που μου έδωσες ήταν πως υιοθετούσες και εσύ αυτήν την παράλογη αντιδημοκρατική και καταστροφική για το φόρουμ πορεία που ο πιλότος είχε χαράξει...
Μου έκανε εντύπωση που δεν πήρες δημόσια θέση όταν ο claus απειλούσε τον Βασίλη απο την Πάτρα ότι θα του κάνει κακό στη δουλειά του.....
Μου έκανε εντύπωση που δεν είπες τίποτα όταν ο πιλότος έκανε μπαν χωρίς λόγο άτομα σοβαρά που είχαν προσφέρει στο φόρουμ....
Μου έκανε εντύπωση που έκλεισες τα μάτια όταν παραβίασε όχι μόνο τους κανονισμούς του φόρουμ, αλλά και τους νόμους του ίδιου του κράτους που αφορούν την προστασία των προσωπικών δεδομένων, ολόκληρο θρεν άνοιξε για να γράψει μέσα ονοματεπώνυμα χρηστών βάζοντας και φωτογραφίες απο την προσωπική τους ζωή.....
Μπορώ να γράψω πολλά για εκείνη την περίοδο δεν είναι όμως αυτό το θέμα μας, σου έγραψα μόνο έτσι μερικά για να καταλάβεις το παράπονο που είχα εγώ, ίσως και άλλοι απο εσένα εκείνο το διάστημα που ήσουν mod και ήσουν συνυπεύθυνος για την εφαρμογή των κανονισμών και την ομαλή ροή του φόρουμ.
Απο την άλλη Ioanni επειδή δεν ''ξεφύτρωσα'' σήμερα στον χώρο και επειδή γνωρίζω την πορεία σου, την προσφορά σου και την αγάπη σου για το αντικείμενο δεν μπορώ να μην παραδεχτώ ότι είσαι απο τα άτομα που έχουν κερδίσει την εκτίμηση και τον σεβασμό τον περισσότερον εδώ, αλλά και σε άλλα φόρουμ.
Είμαι απο τους ανθρώπους που δεν κρατάνε κακίες, μου αρέσει να είμαι δίκαιος και να κρίνω τους άλλους συνολικά και όχι απο μεμονωμένα περιστατικά, επίσης πιστεύω ότι εκτός απο σοβαρός που πράγματι είσαι, έχεις και χιούμορ που είναι απαραίτητο προσόν για κάποιον που θέλει να γίνει ''παιδαγωγός'' σε αυτήν εδώ την παιδική χαρά!!!
Γενικά είμαι κατά της ύπαρξης πάρα πολλών admin σε ένα φόρουμ, γιατί αυξάνουμε έτσι πάρα πολύ την πιθανότητα να ξυπνήσει ''στραβά'' κάποιος απο τους πολλούς admin και να αλλάξει τους κωδικούς οικειοποιόντας το φόρουμ...
Η παρούσα σύνθεση νομίζω πως είναι υπέρ αρκετή και αποτελείται απο άτομα που εμπιστεύονται όλοι.
Για τον λόγο αυτό λέω ΓΕΝΙΚΑ όχι άλλοι admin, και δεν λέω όχι σε εσένα Ioanni προσωπικά.
Εγώ Ioanni πιστεύω ότι και μπορείς και έχεις να προσφέρεις πράγματα στον χώρο του ρχ8, και θα ήθελα να συνεχίσεις να συμμετέχεις σε αυτό το φόρουμ, αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι ποια η διαφορά μεταξύ admin kai mod που για το ένα ενδιαφέρεσαι ενώ για το άλλο όχι;;;
Αν σε ενδιαφέρει πραγματικά να βοηθήσεις και να προσφέρεις, μπορείς να το κάνεις εξίσου καλά και απο τις δύο θέσεις!!!
Περίμενα απο εσένα σαν πιο ώριμος και σοβαρός που ήσουν να υποστήριζες το δίκαιο αίτημα των περισσότερων ενεργών μελών του φόρουμ που ήθελε την τιμωρία του παραβάτη admin.
Για όσο διάστημα μπορούσα να παρακολουθώ το φόρουμ, η εντύπωση που μου έδωσες ήταν πως υιοθετούσες και εσύ αυτήν την παράλογη αντιδημοκρατική και καταστροφική για το φόρουμ πορεία που ο πιλότος είχε χαράξει...
Μου έκανε εντύπωση που δεν πήρες δημόσια θέση όταν ο claus απειλούσε τον Βασίλη απο την Πάτρα ότι θα του κάνει κακό στη δουλειά του.....
Μου έκανε εντύπωση που δεν είπες τίποτα όταν ο πιλότος έκανε μπαν χωρίς λόγο άτομα σοβαρά που είχαν προσφέρει στο φόρουμ....
Μου έκανε εντύπωση που έκλεισες τα μάτια όταν παραβίασε όχι μόνο τους κανονισμούς του φόρουμ, αλλά και τους νόμους του ίδιου του κράτους που αφορούν την προστασία των προσωπικών δεδομένων, ολόκληρο θρεν άνοιξε για να γράψει μέσα ονοματεπώνυμα χρηστών βάζοντας και φωτογραφίες απο την προσωπική τους ζωή.....
Μπορώ να γράψω πολλά για εκείνη την περίοδο δεν είναι όμως αυτό το θέμα μας, σου έγραψα μόνο έτσι μερικά για να καταλάβεις το παράπονο που είχα εγώ, ίσως και άλλοι απο εσένα εκείνο το διάστημα που ήσουν mod και ήσουν συνυπεύθυνος για την εφαρμογή των κανονισμών και την ομαλή ροή του φόρουμ.
Απο την άλλη Ioanni επειδή δεν ''ξεφύτρωσα'' σήμερα στον χώρο και επειδή γνωρίζω την πορεία σου, την προσφορά σου και την αγάπη σου για το αντικείμενο δεν μπορώ να μην παραδεχτώ ότι είσαι απο τα άτομα που έχουν κερδίσει την εκτίμηση και τον σεβασμό τον περισσότερον εδώ, αλλά και σε άλλα φόρουμ.
Είμαι απο τους ανθρώπους που δεν κρατάνε κακίες, μου αρέσει να είμαι δίκαιος και να κρίνω τους άλλους συνολικά και όχι απο μεμονωμένα περιστατικά, επίσης πιστεύω ότι εκτός απο σοβαρός που πράγματι είσαι, έχεις και χιούμορ που είναι απαραίτητο προσόν για κάποιον που θέλει να γίνει ''παιδαγωγός'' σε αυτήν εδώ την παιδική χαρά!!!
Γενικά είμαι κατά της ύπαρξης πάρα πολλών admin σε ένα φόρουμ, γιατί αυξάνουμε έτσι πάρα πολύ την πιθανότητα να ξυπνήσει ''στραβά'' κάποιος απο τους πολλούς admin και να αλλάξει τους κωδικούς οικειοποιόντας το φόρουμ...
Η παρούσα σύνθεση νομίζω πως είναι υπέρ αρκετή και αποτελείται απο άτομα που εμπιστεύονται όλοι.
Για τον λόγο αυτό λέω ΓΕΝΙΚΑ όχι άλλοι admin, και δεν λέω όχι σε εσένα Ioanni προσωπικά.
Εγώ Ioanni πιστεύω ότι και μπορείς και έχεις να προσφέρεις πράγματα στον χώρο του ρχ8, και θα ήθελα να συνεχίσεις να συμμετέχεις σε αυτό το φόρουμ, αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι ποια η διαφορά μεταξύ admin kai mod που για το ένα ενδιαφέρεσαι ενώ για το άλλο όχι;;;
Αν σε ενδιαφέρει πραγματικά να βοηθήσεις και να προσφέρεις, μπορείς να το κάνεις εξίσου καλά και απο τις δύο θέσεις!!!
Revolution
Rotary : Mazda RX-8 Revo Latest Horsepower : 280
Rebuilds : Den thelei
Αριθμός μηνυμάτων : 354
Ημ/νία εγγραφής : 24/08/2010
Τόπος : Οπου εχει καλη παρεα
- Δημοσίευση Ν°71
Mike 192 έγραψε:bbapexi έγραψε:Εγω δεν εχω σπουδασει Αγγλια αλλα Αμερικη, Αγγλια είναι ο αδερφος μου
Ρε συ ψάχτο λίγο με καμια Νικολούλη μπας και έχεις καναν αδερφό ή ξαδερφο Καραθάνο! Και μετά βάλε την .... πως την λένε απο το "Εχεις γράμμα" να του δωσει ενα γράμμα και να δουμε επιτέλους τον Καραθάνο live στην τηλεόραση!!!!
Μike λεγεται "To πας το γραμμα?" αυτη ειναι η εκπομπη
dake
Rotary : τα λεμε σε 4 χρονια Latest Horsepower : 2 ποδια
Rebuilds : μονο στο playstation
Αριθμός μηνυμάτων : 255
Ημ/νία εγγραφής : 12/10/2010
Τόπος : Νίκαια
- Δημοσίευση Ν°72
IOANNIS έγραψε:bbapexi έγραψε:Μπορω και εγω να γινω admin ή mod για να σας βοηθήσω επειδη εχω ελευθερο χρονο λογω σπουδών. Is it anyway to speak in English ? Any native speakers here?bbapexi έγραψε:Γεια σας , είμαι ο Βασίλης από Nashville Αμερική. Έχω ένα 6speed 231 εδώ και 50.000 μίλια και όλα καλά
Δηλαδή τώρα βρίσκεσαι στην Αμερική ?
φιλε bbapexi τωρα εισαι αμερικη ?
dake
Rotary : τα λεμε σε 4 χρονια Latest Horsepower : 2 ποδια
Rebuilds : μονο στο playstation
Αριθμός μηνυμάτων : 255
Ημ/νία εγγραφής : 12/10/2010
Τόπος : Νίκαια
- Δημοσίευση Ν°73
IOANNI απαντισε σε παρακαλω σε μια ερωτιση που εκανε και ενας αλος συμφορουμιστας πιο πριν..
τι διαφορετικο θα κανεις σαν admin απο αυτα που κανεις τωρα ??
τι διαφορετικο θα κανεις σαν admin απο αυτα που κανεις τωρα ??
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°74
oxi τωρα ειμαι uk στον αδερφο μου
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°75
Mike 192 έγραψε:bbapexi έγραψε:Εγω δεν εχω σπουδασει Αγγλια αλλα Αμερικη, Αγγλια είναι ο αδερφος μου
Δεν εχω συγγενή με αυτό το ονομα. Ποια ειναι η Νικολουλη??