Rx8 Antiforum

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

+17
xristinarx
xristinarx8
dkrx8
ghatzip
Mike 192T
iaponas
dim2max
schumi44
redneck
Revolution
dake
dinoskid
endless
virusakos
basilis
Mavros Piravlos
IOANNIS
21 απαντήσεις

Αίτηση Ένταξης στην Ομάδα Administrators (IOANNIS)

Ψηφοφορία

Ένταξη του IOANNIS στην Ομάδα Administrators ?

[ 11 ]
    Αίτηση Ένταξης στην Ομάδα Administrators (IOANNIS) Votel29%Αίτηση Ένταξης στην Ομάδα Administrators (IOANNIS) Voter [29%] 
    [ 27 ]
    Αίτηση Ένταξης στην Ομάδα Administrators (IOANNIS) Votel71%Αίτηση Ένταξης στην Ομάδα Administrators (IOANNIS) Voter [71%] 

Σύνολο Ψήφων: 38
    IOANNIS
    IOANNIS

Αίτηση Ένταξης στην Ομάδα Administrators (IOANNIS) Verified
    Αριθμός μηνυμάτων : 341
    Ημ/νία εγγραφής : 13/10/2010

Αίτηση Ένταξης στην Ομάδα Administrators (IOANNIS) Empty Αίτηση Ένταξης στην Ομάδα Administrators (IOANNIS)

Δημοσίευση  IOANNIS Δευ 14 Φεβ 2011, 12:17 am

Αίτηση Ένταξης στην Ομάδα Administrators (IOANNIS)

Founder έγραψε:...Θα δημιουργηθεί κατηγορία δημοψηφισμάτων ώστε όλοι μας να μπορούμε να λύνουμε θέματα και διενέξεις που μέχρι στιγμής ξέραμε ότι διευθετούσε ένα άτομο ο Admin κατά την κρίση του. Μέσω αυτού του δημοψηφίσματος θα μπορεί να επιλεγεί ακόμη και διαφορετικός Admin.

Δράττομαι της ευκαιρίας σύμφωνα με το παραπάνω Post του Founder και ζητώ να γίνει ένα Δημοψήφισμα για να μου παραχωρηθούν Δικαιώματα Administrator στο Forum.

Είναι προφανές ότι τέτοια ενέργεια δεν έχει ξαναγίνει αλλά ποτέ δεν είναι αργά.

Όσοι ψηφίσουν θετικά ή αρνητικά μπορούν και να δικαιολογήσουν την ψήφο τους εάν το επιθυμούν στο Δημοψήφισμα που θα ανοίξει ο Founder εφόσον το Αίτημα γίνει δεκτό.

Επίσης o Founder μπορεί να μας διευκρινίσει ποιοι θα λάβουν μέρος στην ψηφοφορία δηλαδή όλοι οι ενεργοί Χρήστες ή μόνο τα «Antiforum Verified Member».

Έχει επεξεργασθεί από τον/την IOANNIS στις Δευ 14 Φεβ 2011, 2:35 am, 1 φορά
    Mavros Piravlos
    Mavros Piravlos

Rotary : RX8 Cosmo HKS T04Z Latest Horsepower : pilot knows better
    Rebuilds : 1
    Αριθμός μηνυμάτων : 1944
    Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2010
    Τόπος : Στου RE雨宮 το υπόγειο

Αίτηση Ένταξης στην Ομάδα Administrators (IOANNIS) Empty Απ: Αίτηση Ένταξης στην Ομάδα Administrators (IOANNIS)

Δημοσίευση  Mavros Piravlos Δευ 14 Φεβ 2011, 12:43 am

Επειδή μπαίνω απο το τηλέφωνο και δεν μου είναι εύκολο να αλλάζω λογαροασμούς να σου πω οτι δεν έχει ξαναγίνει τέτοια ενέργεια γιατι δεν έχει ξαναυπάρξει τέτοιο φόρουμ.

Τα verified members έχουν τα ίδια δικαιώματα με όλα τα μέλη, δεν υπάρχει διαχωροσμός μεχρι στιγμής ή να ζητηθει απο το σύνολο.

Όλοι έχουμε αυτό το δικαίωμα είτε συμφωνούν είτε διαφωνούν οι τωρινοί admins.

Ελεύθερα γύρνα το σε δημοσκόπηση και θα πρότεινα την δυνατότητα του να αλλάξει κάποιος την ψήφο του στην πορεία ενεργή.

Καλη επιτυχία!
    basilis
    basilis

Rotary : rx8 challenge Latest Horsepower : 192 ...last year
    Αριθμός μηνυμάτων : 821
    Ημ/νία εγγραφής : 24/08/2010

Αίτηση Ένταξης στην Ομάδα Administrators (IOANNIS) Empty Απ: Αίτηση Ένταξης στην Ομάδα Administrators (IOANNIS)

Δημοσίευση  basilis Δευ 14 Φεβ 2011, 1:07 am

IOANNIS έγραψε:Αίτηση Ένταξης στην Ομάδα Administrators (IOANNIS)

Founder έγραψε:...Θα δημιουργηθεί κατηγορία δημοψηφισμάτων ώστε όλοι μας να μπορούμε να λύνουμε θέματα και διενέξεις που μέχρι στιγμής ξέραμε ότι διευθετούσε ένα άτομο ο Admin κατά την κρίση του. Μέσω αυτού του δημοψηφίσματος θα μπορεί να επιλεγεί ακόμη και διαφορετικός Admin.

Δράττομαι της ευκαιρίας σύμφωνα με το παραπάνω Post του Founder και ζητώ να γίνει ένα Δημοψήφισμα για να μου παραχωρηθούν Δικαιώματα Administrator στο Forum.

Είναι προφανές ότι τέτοια ενέργεια δεν έχει ξαναγίνει αλλά ποτέ δεν είναι αργά.

Όσοι ψηφίσουν θετικά ή αρνητικά μπορούν και να δικαιολογήσουν την ψήφο τους εάν το επιθυμούν στο Δημοψήφισμα που θα ανοίξει ο Founder εφόσον το Αίτημα γίνει δεκτό.

Επίσης o Founder μπορεί να μας διευκρινίσει ποιοι θα λάβουν μέρος στην ψηφοφορία δηλαδή όλοι οι ενεργοί Χρήστες ή μόνο τα «Antiforum Verified Member».

Δεν γραφω εδω για να πω ναι η οχι,απλα επειδη μιλαμε για δημοψηφισμα(αν οντως γινει)θα ηθελα κατα

1ον)να μας εξηγησεις τους λογους που θελεις να γινεις admin,απο τη στιγμη που εδω και edit υπαρχει και διαγραφη μπορεις να κανεις σε δικο σου ποστ οπως επισης και τι παραπανω εχεις στο μυαλο σου να προσφερεις-κανεις απο τη θεση αυτη που δεν μπορεις να κανεις σαν μελος(οχι τιποτα αλλο μπορει να εχεις και ανταγωνισμο,οχι εμενα σιγουρα,αλλα μπορει και καποιος αλλος να θελει το ιδιο)

2ον)προτεινω αν αποφασιστει τελικα δημοψησμα , θα πρεπει να γινει για καποια θεση σαν moderator(με ολες η μειωμενες δυνατοτητες) και οχι admin γιατι πιστευω οτι εστω και μονο ΤΙΜΗΤΙΚΑ αυτο τον τιτλο τον δικαιουνται (με τον Πυραυλο πρωτα απο ολους,επειδη συνελαβε και υλοποιησε την ιδεα) μονο τα ατομα τα οποια ΗΔΗ τον εχουν...

Mavros Piravlos
    Mavros Piravlos

Rotary : RX8 Cosmo HKS T04Z Latest Horsepower : pilot knows better
    Αριθμός μηνυμάτων : 1944
    Τόπος : Στου RE雨宮 το υπόγειο

Δημοσίευση  Mavros Piravlos Δευ 14 Φεβ 2011, 1:44 am

Το θεμα του δημοψηφίσματος έχω ξεκαθαρίσει απο την αρχή ότι δεν είναι στην κρίση κανενός admin αν θα γίνει, είναι προνόμιο ΚΑΘΕ μέλους.
    Άς ελευθερόσουμε λίγο το μυαλο μας και ας δούμε ότι απλα ο Ιωαννης το χρησημοποίησε πρώτος.
    Όποιος άλλος θέλει ακολουθεί χωρίς καν να το ζητήσει.
    Κανένας admin εδώ δεν έχει ούτε θα έχει ασυλία.
    virusakos
    virusakos

Rotary : RX-8 Challenge Latest Horsepower : 192
    Rebuilds : 0
    Αριθμός μηνυμάτων : 421
    Ημ/νία εγγραφής : 04/09/2010
    Τόπος : Αθήνα

Δημοσίευση  virusakos Δευ 14 Φεβ 2011, 1:57 am

Mavros Piravlos έγραψε:Το θεμα του δημοψηφίσματος έχω ξεκαθαρίσει απο την αρχή ότι δεν είναι στην κρίση κανενός admin αν θα γίνει, είναι προνόμιο ΚΑΘΕ μέλους.
    Άς ελευθερόσουμε λίγο το μυαλο μας και ας δούμε ότι απλα ο Ιωαννης το χρησημοποίησε πρώτος.
    Όποιος άλλος θέλει ακολουθεί χωρίς καν να το ζητήσει.
    Κανένας admin εδώ δεν έχει ούτε θα έχει ασυλία.

Καλά τα λες αλλά κι εγώ όπως ο basilis έχω την εύλογη απορία
    basilis έγραψε:1ον)να μας εξηγησεις τους λογους που θελεις να γινεις admin,απο τη στιγμη που εδω και edit υπαρχει και διαγραφη μπορεις να κανεις σε δικο σου ποστ οπως επισης και τι παραπανω εχεις στο μυαλο σου να προσφερεις-κανεις απο τη θεση αυτη που δεν μπορεις να κανεις σαν μελος(οχι τιποτα αλλο μπορει να εχεις και ανταγωνισμο,οχι εμενα σιγουρα,αλλα μπορει και καποιος αλλος να θελει το ιδιο)

Γιατί εγώ προσωπικά πιστεύω ότι ο IOANNIS δεν ταιριάζει σαν administrator σε αυτό το forum.
    Όχι ότι δεν έχει γνώσεις. Κάθε άλλο.
    Αλλά εδώ είναι 'παιδική χαρά' και γίνεται χαβαλές ενώ ο χαρακτήρας του IOANNIS είναι θα έλεγα πιο σοβαρός.

Ας μας απαντήσει ο IOANNIS όμως στην απορία που έθεσε ο basilis για να ξέρουμε για τι λέμε Smile
    IOANNIS
    IOANNIS

Δημοσίευση  IOANNIS Δευ 14 Φεβ 2011, 2:41 am

Ενεργοποίησα την ψηφοφορία.

Η Κάλπη είναι ανοιχτή.
    endless

Rotary : Sa22-Fd3s Latest Horsepower : 280+480
    Rebuilds : Απο το στομα σου. .
    Αριθμός μηνυμάτων : 1510

Δημοσίευση  endless Δευ 14 Φεβ 2011, 3:01 am

Σας παρακαλω μην ξεκινησετε ακομα να ριχνετε τις ψηφους σας
    IΩΑΝΝΗ δεν θα γινει ετσι ακριβως, απο το αιτημα σου κ επειτα με εβαλες σε σκεψεις.

Η σκεψη μου δεν εχει συζητηθει ακομη με τον Πυραυλο για αυτο κ θα σου ζητησω λιγο χρονο ωστε να συζητησουμε πως ακριβως θα γινει κ ποιοι θα λαβουν μερος στην ψηφοφορια(verified ή ολοι)!
    dinoskid
    dinoskid

Rotary : Rx8 Cosmo Αριθμός μηνυμάτων : 511
    Ημ/νία εγγραφής : 28/09/2010
    Τόπος : Αθηνα Αγια Παρασκευη

Δημοσίευση  dinoskid Δευ 14 Φεβ 2011, 3:06 am

Αναφερω την αποψη μου και την ψηφο μου:
    Ψηφισα Ναι για τον εξης λογο:
    Συμφωνω με τα παιδια που ανεφεραν παραπανω οτι καλο θα ειναι να μας αναφερει ο IOANNIS τους λογους για τους οποιους θελει να γινει Administrator αλλα ο λογος που ψηφισα Ναι ειναι διοτι πιστευω πως οταν ενας ανθρωπος-φιλος-μελος που θελει απο μονος του να βοηθησει στο antiforum (στην προκειμενη περισταση) και σε καθε forum καλος κανει και το ζηταει ανοιχτα καθως εδω ειμαστε μια παρεα cheers
    Επισης σωστα αναφερει ο Χαρης πως εδω ειμαστε λιγο χαλαροκατασταση Sleep bounce
    και ο IOANNIS ειναι για πιο σοβαρα πραγματα αλλα πιστευω καλο κανει λιγη σοβαροτητα Laughing
    dinoskid
    dinoskid

Δημοσίευση  dinoskid Δευ 14 Φεβ 2011, 3:07 am

endless έγραψε:Σας παρακαλω μην ξεκινησετε ακομα να ριχνετε τις ψηφους σας
    IΩΑΝΝΗ δεν θα γινει ετσι ακριβως, απο το αιτημα σου κ επειτα με εβαλες σε σκεψεις.

Η σκεψη μου δεν εχει συζητηθει ακομη με τον Πυραυλο για αυτο κ θα σου ζητησω λιγο χρονο ωστε να συζητησουμε πως ακριβως θα γινει κ ποιοι θα λαβουν μερος στην ψηφοφορια(verified ή ολοι)!
    sorry αλλα δεν σε προλαβα!!!
    Αν θελετε διαγραψτε το post μου καθως και την ψηφο μου!
    dake
    dake

Rotary : τα λεμε σε 4 χρονια Latest Horsepower : 2 ποδια
    Rebuilds : μονο στο playstation
    Αριθμός μηνυμάτων : 255
    Ημ/νία εγγραφής : 12/10/2010
    Τόπος : Νίκαια

Δημοσίευση  dake Δευ 14 Φεβ 2011, 4:01 am

παντος εγω προτινω (ειτε απο αυτην ειτε απο επομενες ψιφοφοριες)να ψιφιζουν μονο οι επιβεβεομενοι..
    οχι τπτ αλο απλα επιδει μπορει πχ εγω να κανω 10 account και επιδει ο IOANNIS ειναι φιλος μου να ψιφισω υπερ η επιδει δεν τον συμπαθω να ψιφισω κατα..
    δεν πιστευω πως καπιος απο τους επιβεβεομενους θα το κανει αυτο,αλα αν καπιος που εχει κανει καπιο acount μονο και μονο για να παρακολουθει θα μπορει να κανει κιαλα και να επιρεασει τις αποφασεις..
    endless

Δημοσίευση  endless Δευ 14 Φεβ 2011, 4:13 am

Dinokid καλα εκανες κ ψηφισες δεν εκλεισε η ψηφοφορια,
    πανω σε αυτο που λεει ο Dake ειχα κ εγω τις αμφιβολιες μου κ απλα ηθελα να συνενοηθω με τον Πυραυλο γιατι ειχα κατα καιρους αιτηματα κ απο αλλα παιδια για να βοηθησουν κ να γινουν Mod.

Προχωραμε λοιπον με το αιτημα κ την ψηφοφορια του Ιωαννη !
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Δευ 14 Φεβ 2011, 4:29 am

Founder έγραψε: Μέσω αυτού του δημοψηφίσματος θα μπορεί να επιλεγεί ακόμη και διαφορετικός Admin.

Δεν αμφισβητει κανεις τα λογια του Κωστα και πραγματι ειναι δημοκρατικο να ζητησει καποιος να γινει admin στη θεση καποιου αλλου.

Απο τη στιγμη λοιπον που γινεται δημοψηφισμα,καποιος αλλος θα πρεπει να αποχωρηση απο τη θεση του,
    διαφορετικα σε πολυ λιγο χρονικο διαστημα θα ειμαστε περισσοτεροι οι admin απο τα μελη.....

Με την εκλογη λοιπον του επομενου admin εγω θα ειμαι αυτος που θα παραχωρηση τη θεση του,ξεροντας οτι Κωστας και Μαριαννα
    μπορουν να προσφερουν περισσοτερα στο antiforum
    dinoskid
    dinoskid

Δημοσίευση  dinoskid Δευ 14 Φεβ 2011, 4:31 am

jdm-r έγραψε:διαφορετικα σε πολυ λιγο χρονικο διαστημα θα ειμαστε περισσοτεροι οι admin απο τα μελη.....
    lol! lol! lol! lol!
    Revolution
    Revolution

Rotary : Mazda RX-8 Revo Latest Horsepower : 280
    Rebuilds : Den thelei
    Αριθμός μηνυμάτων : 354
    Ημ/νία εγγραφής : 24/08/2010
    Τόπος : Οπου εχει καλη παρεα

Δημοσίευση  Revolution Δευ 14 Φεβ 2011, 4:33 am

Καλο θα ειναι οσοι ψηφισουμε να δικαολογησουμε και την ψηφο μας.

Λοιπον εγω να πω οτι ψηφιζω ναι αλλα οχι για admin για moderator ομως μεσα.
    Πιστευω οτι ο Ιωαννης μπορει να βοηθησει σε πολλα θεματα στο φορουμ γιατι ειναι wikipedia ο ανθρωπος αλλα σαν admin δεν θα ταιριαζε στο χαλαρο κλιμα που επικρατει στο φορουμ.

Ο πυραυλος μεχρι στιγμης ειναι μια χαρα.

Οποτε η γνωμη μου ειναι Ναι (moderator)
    dinoskid
    dinoskid

Δημοσίευση  dinoskid Δευ 14 Φεβ 2011, 4:34 am

Revolution έγραψε:Καλο θα ειναι οσοι ψηφισουμε να δικαολογησουμε και την ψηφο μας.

Λοιπον εγω να πω οτι ψηφιζω ναι αλλα οχι για admin για moderator ομως μεσα.
    Πιστευω οτι ο Ιωαννης μπορει να βοηθησει σε πολλα θεματα στο φορουμ γιατι ειναι wikipedia ο ανθρωπος αλλα σαν admin δεν θα ταιριαζε στο χαλαρο κλιμα που επικρατει στο φορουμ.

Ο πυραυλος μεχρι στιγμης ειναι μια χαρα.

Οποτε η γνωμη μου ειναι Ναι (moderator)
    Μαζι σου okay
    endless

Δημοσίευση  endless Δευ 14 Φεβ 2011, 4:57 am

jdm-r έγραψε:
    Δεν αμφισβητει κανεις τα λογια του Κωστα και πραγματι ειναι δημοκρατικο να ζητησει καποιος να γινει admin στη θεση καποιου αλλου.

Απο τη στιγμη λοιπον που γινεται δημοψηφισμα,καποιος αλλος θα πρεπει να αποχωρηση απο τη θεση του,
    διαφορετικα σε πολυ λιγο χρονικο διαστημα θα ειμαστε περισσοτεροι οι admin απο τα μελη.....

Θα συμφωνησω με αυτο που λες, αλλα η προταση των παιδιων για να γινει καποιος mod μου φαινεται ποιο σωστη!

Απο τη στιγμη που ο Ιωαννης γραφτηκε σε εμας τον Ιανουαριο φευγοντας απο το φορουμ κ μεσα σε ενα μηνα ζηταει να γινει Admin εγω προσωπικα δεν το δεχομαι γιατι αλλα παιδια εχουν προσφερει πολλα περισσοτερα εδω κ ενα εξαμηνο!
    Συγκεκριμενα εσυ Τσιγαρα εχεις προσφερει περισσοτερα απ τον καθενα βρισκοντας τα περισσοτερα μελη κ ενωνοντας αυτο το παρεακι κ δεν θελω να αποχωρησεις!
    Τελος Ιοαννη εμενα δεν με εχεις πησει ακομα με τα επιχειρηματα σου για να σου δωσω τα κλειδια του Antiforum.
    Κ εγω σε ψηφιζω για MOD κ οχι για Αdmin!
    IOANNIS
    IOANNIS

Δημοσίευση  IOANNIS Δευ 14 Φεβ 2011, 5:03 am

Με συγχωράτε αλλά δεν ζήτησα να πάρω την θέση κανενός …
    endless

Δημοσίευση  endless Δευ 14 Φεβ 2011, 5:11 am

Μια ερωτηση ποτε εχουμε exit poll?
    virusakos
    virusakos

Δημοσίευση  virusakos Δευ 14 Φεβ 2011, 5:11 am

^ Θα μας απαντήσεις σε αυτό που ρώτησε ο basilis;
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Δευ 14 Φεβ 2011, 5:12 am

IOANNIS έγραψε:Με συγχωράτε αλλά δεν ζήτησα να πάρω την θέση κανενός …

jdm-r έγραψε:
    Founder έγραψε: Μέσω αυτού του δημοψηφίσματος θα μπορεί να επιλεγεί ακόμη και διαφορετικός Admin.

Με την εκλογη λοιπον του επομενου admin εγω θα ειμαι αυτος που θα παραχωρηση τη θεση του,ξεροντας οτι Κωστας και Μαριαννα

Ο Founder λεει για διαφορετικο admin και οχι για επιπλεον αν καταλαβα καλα...

Παρολα αυτα πιστευω εισαι χρησιμος σε ενα forum,οσο για την αποχωρηση μου τη δικαιολογω,και παλι ενεργος θα ειμαι οσο μπορω.....

IOANNIS
    IOANNIS

Δημοσίευση  IOANNIS Δευ 14 Φεβ 2011, 5:19 am

jdm-r έγραψε:
    IOANNIS έγραψε:Με συγχωράτε αλλά δεν ζήτησα να πάρω την θέση κανενός …

jdm-r έγραψε:

Ο Founder λεει για διαφορετικο admin και οχι για επιπλεον αν καταλαβα καλα...

Παρολα αυτα πιστευω εισαι χρησιμος σε ενα forum,οσο για την αποχωρηση μου τη δικαιολογω,και παλι ενεργος θα ειμαι οσο μπορω.....

Ο Founder είπε «θα μπορεί να επιλεγεί ακόμη και διαφορετικός Admin»

Αυτό το ακόμη και δεν σημαίνει ότι η προσθήκη ενός καινούργιου Μέλους σηματοδοτεί και την αναγκαστική αποχώρηση ενός άλλου.

Αλλά μπορεί να μας το εξήγηση καλύτερα ο ίδιος.
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Δευ 14 Φεβ 2011, 5:28 am

IOANNIS έγραψε:Ο Founder είπε «θα μπορεί να επιλεγεί ακόμη και διαφορετικός Admin»

Αυτό το ακόμη και δεν σημαίνει ότι η προσθήκη ενός καινούργιου Μέλους σηματοδοτεί και την αναγκαστική αποχώρηση ενός άλλου.

Αλλά μπορεί να μας το εξήγηση καλύτερα ο ίδιος.

ακόμη καιμπορει να εχει την εννοια που λες αλλα το

ακόμη καιδιαφορετικόςAdmin» ,εχει διαφορετικη εννοια.

Παρολα αυτα ας μας το εξηγηση ο Κωστας..

redneck
    redneck

Rotary : fc3s Latest Horsepower : 0
    Αριθμός μηνυμάτων : 424

Δημοσίευση  redneck Δευ 14 Φεβ 2011, 5:40 am

...η συγχωρεμενη η γιαγιακα μου ελεγε ... ΟΠΟΥ ΛΑΛΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΟΚΟΡΟΙ ... την συνεχεια την ξερετε , σορρυ αλλα ψηφισα οχι .
    Το φορουμ ειναι μια χαρα οπως ειναι, απο πανεπιστημονες χορτασαμε...
    Τιποτα προσωπικο Ιωαννη δεν σε γνωριζω προσωπικα αλλωστε, δεν ξερω το εργο σου στο αλλο φορουμ και δεν με ενδιαφερει διολου.
    .... αλλα φιλαρακι τα ποστ σου εδω μεσα , τα περισσοτερα ναι μεν παρεχουν χρησιμες οδηγιες , ομως για εμενα ειναι ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ , σορρυ , κατεβατα ολοκληρα και πολλες φορες απαιτουν γνωσεις ανωτερου επιπεδου για να γινουν κατανοητα .. ισως ειμαι εντελως τουβλο και δεν τα καταλαβαινω εγω.
    Ομως επειδη η ζωη εκει εξω ειναι τοσο κουραστηκη απο μονη της ας αφησουμε αυτο το φορουμ οπως γεννηθηκε , ατοφιο να μας χαλαρωνει και να μας διασκεδαζει , οχι να μας σπαζοκεφαλιαζει.
    Τελος, σε καμμια περιπτωση δεν δεχομαι να χασει την θεση του ο Τσιγαρας απο admin, κατι που δεν προτεινες εσυ βεβαια , αλλα αν γινει κατι τετοιο και θελησουν και αλλοι να εχουν βλεψεις για admin και λοιπα , βλεπω και εδω μεσα να γινεται ενα μεγαλο κοτετσι.
    Φιλικα ,
    Μανος.
    schumi44
    schumi44

Rotary : FL CHALLENGE S/R Latest Horsepower : 205PS
    Αριθμός μηνυμάτων : 255
    Ημ/νία εγγραφής : 10/12/2010

Δημοσίευση  schumi44 Δευ 14 Φεβ 2011, 5:54 am

redneck και εγω τουβλο ειμαι και δεν χρειαζεται να μου το πει ο spiffm & vasiliss23 κατω απο τις συνθηκες που μου το ειπαν και που ολοι γνωριζουμε.
    Και γω οσες φορες και να τα διαβασω στο forum,δεν εχω καταλαβει οχι τι λενε αυτα,αλλα πιο ειναι το τιμονι lol! Παρολ'αυτα ψηφισα ναι,για τον λογο οτι δεν σκεφτηκα συμφωνα με την παρτυ μου,αλλα συμφωνα με το επιπεδο που αρμοζει σε ενα αυτοκινητιστικο forum και στα μελη του και γιατι δεν εμπλεξα την αλλη διαφωνια που εχω με τον ΙΟΑΝΝΙ με αυτο το θεμα.Τον θεωρω φοβερο μυαλο.
    Τωρα θα σκεφτουν πολλοι απο δω,''ποιος μαμαει την γνωμη σου ασχετε και τσιρακι του forum''.Δεκτο,απλα αφου τ'αφησατε ελευθερο ειδα φως και μπηκα Wink

ΙΟΑΝΝΙ καλη τυχη Cool
    virusakos
    virusakos

Δημοσίευση  virusakos Δευ 14 Φεβ 2011, 5:56 am

Ψήφισα όχι μιας και δεν είδα πουθενά λόγο για να ψηφίσω ναι.

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Κυρ 24 Νοε 2024, 8:41 pm