endless έγραψε:Eγω παντος ποτακι εβαλα.xristinarx8 έγραψε:Μαριαννα δεν βγαινουμε κ σημεραααα??????
χμμμμμμ
αν δεν καταφερω να φτασω στο μαγαζι..ετοιμασου για το σαββατο...θα παιξουμε κ το φημισμενο παιχνιδι με τις κουπες...
endless έγραψε:Eγω παντος ποτακι εβαλα.xristinarx8 έγραψε:Μαριαννα δεν βγαινουμε κ σημεραααα??????
jdm-r έγραψε:Ευχαριστω ολα τα παιδια για την απιστευτη παρεα.
jdm-r έγραψε:Ενα ευχαριστω ακομα στον urban που μου εδωσε το αμαξι του να παω,
jdm-r έγραψε:οπως και στον basilisM (η συναγριδα)που κατεληξα σπιτι μου με το δικο του αμαξι.
Οτι να ναι λεμε.
ακομα να καταλαβω χρηστο(φιλος Γιωργο) γτ το αφησες ετσι το κιτρινο???????? αν και η φιλη της δεν ηθελε 4 αλλα 2 !!!!!!endless έγραψε:
Α ρε κατακτησεις που εχεις. . . .
εγω φταιω καπου?????χαχαχαχαχαendless έγραψε:
Εβαλε κ τα γυαλακια της να σε βλεπει καλυτερα
οχι ρε πας καλα,γιαυτο την εκανε η ξανθια μας να φυγει αεροπλανο!!!!θυμασαι???? ελεγε φευγω γτ θα με ξεμαλιασει αυτη!!!!χαχαχαχαχαχαχαendless έγραψε:
Μηπως ζηλευεται???
ρε παιδι μου ενα περιεργο πραγμα με εσεναMavros Piravlos έγραψε:......................................
......................................
......................................
...........Ρεμάλιααααα!!!!
vasilis_M έγραψε:Η αλήθεια είναι Νονέ οτι μετά τον κουβά και τις Angels παρέδωσα κλειδιά και πνεύμα.....
jdm-r έγραψε:
Ενα ευχαριστω ακομα στον urban που μου εδωσε το αμαξι του να παω,
οπως και στον basilisM (η συναγριδα)που κατεληξα σπιτι μου με το δικο του αμαξι.
jdm-r έγραψε:
το πνευμα που το εδωσες Βασιλη?
εγραψες παλιdim2max έγραψε:jdm-r έγραψε:
Ενα ευχαριστω ακομα στον urban που μου εδωσε το αμαξι του να παω,
οπως και στον basilisM (η συναγριδα)που κατεληξα σπιτι μου με το δικο του αμαξι.
Τι έγινε ρε φίλε ...... ξέμεινες από αμάξι; γιατί έτσι...... έσπασες;
Αν εσπασες και θέλεις να το φτιάξεις φτηνά, έχε ανοίξει 1 καινούργιο ρόταρυ κατάστημα, αν σε ενδιαφέρει πες μου να σου στείλω pm