Παρασκευη 14/12....21.00 το βραδακι....στη γνωστη λιμνουλα του ΣΕΦ ....!!!
1)basilis
2)
3)
4)
basilis έγραψε:Urban δεν φτιαχνεις καμια φωτογραφια με χριστουγεννιατικο υφος για την τελευταια συναντηση του 2012???(λεω τελευταια γιατι η επομενη παρασκευη ειναι 21/12 και πολλοι θα κοιταξουν να την κοπανησουν για τις γιορτες,οποτε....!!!!!)
1)basilis
2)
3)
4)
geox έγραψε:
sorry για το off topic αλλα εχει απολυτο δικιο ο Βασιλης για τη συναντηση στις 14/12 .....................μη ξεχνατε αλλωστε πως την επομενη Παρασκευη στις 21/12 ερχεται και το τελος του ΚοΖμου κατα το ημερολογιο των Μαγια .........μακαρι να μπορουσα να κατεβω κατω ,να σας αποχαιρετησω
geox έγραψε:basilis έγραψε:Urban δεν φτιαχνεις καμια φωτογραφια με χριστουγεννιατικο υφος για την τελευταια συναντηση του 2012???(λεω τελευταια γιατι η επομενη παρασκευη ειναι 21/12 και πολλοι θα κοιταξουν να την κοπανησουν για τις γιορτες,οποτε....!!!!!)
1)basilis
2)
3)
4)
sorry για το off topic αλλα εχει απολυτο δικιο ο Βασιλης για τη συναντηση στις 14/12 .....................μη ξεχνατε αλλωστε πως την επομενη Παρασκευη στις 21/12 ερχεται και το τελος του ΚοΖμου κατα το ημερολογιο των Μαγια .........μακαρι να μπορουσα να κατεβω κατω ,να σας αποχαιρετησω
blueshark έγραψε:ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.....ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ...
urbanslider έγραψε:Εμείς μη νομίζεις δεν τρώμε... αλλά πρώτη φορά που θα έρθεις να μην σου κάνουμε παρέα ? Ντροπή !
dimos47ki7 έγραψε:
σαλατες θα παρουμε μωρε...να τσιμπησουμε
toliscupra έγραψε:και εγω μεσα αλλα εχω τρελη καγκουρο διαθεση μην με παρεξηγησετε αμα πλακωθω στα παντιλικια.......χαμηλωσα και το εργαλειο και την εχω δει μεγας παντιλικιερ....