Καβουρι, Παρασκευη 10 Σεμπτεμβριου κ ωρα 22:00
Φτάνοντας εκεί, τελευταία καντίνα αριστερά κοιτώντας την Σπιναλόγκα.
Ανοιγματα εκπληξεις κ κωλονομετρησεις σας περιμενουν!!!!
Κριμα γιατι ηθελα να σε δω απο κοντα μιας και εισαι απο τα πρώτα μελη στο antiforum οπως και στο forum παρολο που εκει σταματησες να μπαινεις τώρα...dimitris_karathanos έγραψε:
Εμένα γιατί με δηλώσατε? Δεν πρόκειται να έρθω
Την Παρασκευή θα είμαι εκτός Αθηνών
Mavros Piravlos έγραψε:Κριμα γιατι ηθελα να σε δω απο κοντα μιας και εισαι απο τα πρώτα μελη στο antiforum οπως και στο forum παρολο που εκει σταματησες να μπαινεις τώρα...dimitris_karathanos έγραψε:
προς το παρόν εγω εκτελώ χρεη admin εδω, οπότε μπορείς ελεύθερα να μου πείς το πραγματικό σου nicname για να στο αλλάξω δεν υπάρχει πρόβλημαdimitris_karathanos έγραψε:Mavros Piravlos έγραψε:Κριμα γιατι ηθελα να σε δω απο κοντα μιας και εισαι απο τα πρώτα μελη στο antiforum οπως και στο forum παρολο που εκει σταματησες να μπαινεις τώρα...dimitris_karathanos έγραψε:
Δύσκολο φίλε μου γιατί πρόσφατα μετακόμισα Θεσσαλονίκη για 6+ μήνες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Σε όλα τα forum μπαίνω στο www.rx8club.gr , www.rx8forum.gr. www.rx7.gr απλά από δική μου χαζομάρα έχω διαφορετικό username όπου θα πω στον admin να τα αλλάξει και να βάλει το ίδιο σε όλα.
Τι ωρα σε βολευει?vasilis_M έγραψε: και κατά τι ωρα λέτε να ξεκινήσετε απο το γνωστό σημείο;
9 παρά θα είμαι εκεί.-endless έγραψε:Τι ωρα σε βολευει?vasilis_M έγραψε: και κατά τι ωρα λέτε να ξεκινήσετε απο το γνωστό σημείο;
Λιγο μετα τις 9 λεμε!
dimitris_karathanos έγραψε:Mavros Piravlos έγραψε:Κριμα γιατι ηθελα να σε δω απο κοντα μιας και εισαι απο τα πρώτα μελη στο antiforum οπως και στο forum παρολο που εκει σταματησες να μπαινεις τώρα...dimitris_karathanos έγραψε:
Δύσκολο φίλε μου γιατί πρόσφατα μετακόμισα Θεσσαλονίκη για 6+ μήνες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Σε όλα τα forum μπαίνω στο www.rx8club.gr , www.rx8forum.gr. www.rx7.gr απλά από δική μου χαζομάρα έχω διαφορετικό username όπου θα πω στον admin να τα αλλάξει και να βάλει το ίδιο σε όλα.