Καλησπερα παιδια!!!Θέλω να φτιάξω τις βάσεις στο 8αρι μου για να κρατάει σταθερο το μοτέρ-σασμαν μπάς κ κουμποσουν ανθρωπινά οι ταχύτητες ...δεν ξέρω όμως να τισ κανω απο αλουμίνιο ή πολυορεθανη;;εχει κάνει κανεις κτ αντίστοιχο;;όσους ρώτησα που είχαν κάνει σε πιστονατα μ είπαν οτι είχε πόλους κραδασμούς στην καμπίνα αλλα εμείς νομίζω θα έχουμε πολυ λιγότερους κραδασμούς...τι λέτε κ εσείς;;
2 απαντήσεις
Βάσεις μοτέρ αλουμινίου ή πολυορεθανης...
alekos R.E.
Rotary : rx8 renesis Latest Horsepower : 231
Rebuilds : 0
Αριθμός μηνυμάτων : 174
Ημ/νία εγγραφής : 01/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
- Δημοσίευση Ν°1
Βάσεις μοτέρ αλουμινίου ή πολυορεθανης...
vasiliss23
Rotary : 13B-MSP GT3071R stre Latest Horsepower : πλεον υπεραρκετα χαχ
Rebuilds : Χιλιαδες!!!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 288
Ημ/νία εγγραφής : 15/10/2010
Τόπος : Πατρα
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: Βάσεις μοτέρ αλουμινίου ή πολυορεθανης...
αλουμινιο το ξεχνας γιατι θα εχεις παρα πολλους κραδασμους στην καμπινα!!μετα πας σε πολυουρεθανης με τις οποιες παλι θα εχεις αισθητους κραδασμους.μπορεις να κανεις και τις μαμα γεμιζοντας τες με πολυουρεθανη το εχουν κανει στο αμερικανικο με πολυ καλα αποτελεσματα!!
εδω και το λινκ: http://www.rx8club.com/series-i-do-yourself-forum-73/diy-filling-rx-8-engine-motor-mounts-urethane-212403/
εδω και το λινκ: http://www.rx8club.com/series-i-do-yourself-forum-73/diy-filling-rx-8-engine-motor-mounts-urethane-212403/
alekos R.E.
Rotary : rx8 renesis Latest Horsepower : 231
Rebuilds : 0
Αριθμός μηνυμάτων : 174
Ημ/νία εγγραφής : 01/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
- Δημοσίευση Ν°3
Το ίδιο μ ειπε κ ο άνθρωπος που θα μ τις φτιάξει...καλητερα πολυορεθανη...απλα όσοι εχουν φτιάξει βάσεις λένε οτι δεν εχει καμία σχέση με πριν σε αίσθηση κ στης αλλαγές...
vasiliss23
Rotary : 13B-MSP GT3071R stre Latest Horsepower : πλεον υπεραρκετα χαχ
Rebuilds : Χιλιαδες!!!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 288
Ημ/νία εγγραφής : 15/10/2010
Τόπος : Πατρα
- Δημοσίευση Ν°4
ναι σιγουρα δεν εχει αλλα προσωπικη μου αποψη δεν ειναι και τοοοοοσο μεγαλη η διαφορα ωστε να δικαιολογει τους πολλους εξτρα κραδασμους!!!παντως θα εχεις διαφορα και οταν με το καλο τελειωσεις γραψε που τους εφτιαξες και ποσο στοιχησε για να το εχουμε υποψην μας οοοοταν χρειστουμε και εμεις αλλαγη!!!