Rx8 Antiforum

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

2 απαντήσεις

Βάσεις μοτέρ αλουμινίου ή πολυορεθανης...

alekos R.E.
    alekos R.E.

Βάσεις μοτέρ αλουμινίου ή πολυορεθανης... Verified
    Rotary : rx8 renesis Latest Horsepower : 231
    Rebuilds : 0
    Αριθμός μηνυμάτων : 174
    Ημ/νία εγγραφής : 01/11/2011
    Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Βάσεις μοτέρ αλουμινίου ή πολυορεθανης... Empty Βάσεις μοτέρ αλουμινίου ή πολυορεθανης...

Δημοσίευση  alekos R.E. Τετ 07 Μάης 2014, 7:38 am

Καλησπερα παιδια!!!Θέλω να φτιάξω τις βάσεις στο 8αρι μου για να κρατάει σταθερο το μοτέρ-σασμαν μπάς κ κουμποσουν ανθρωπινά οι ταχύτητες ...δεν ξέρω όμως να τισ κανω απο αλουμίνιο ή πολυορεθανη;;εχει κάνει κανεις κτ αντίστοιχο;;όσους ρώτησα που είχαν κάνει σε πιστονατα μ είπαν οτι είχε πόλους κραδασμούς στην καμπίνα αλλα εμείς νομίζω θα έχουμε πολυ λιγότερους κραδασμούς...τι λέτε κ εσείς;;
    vasiliss23
    vasiliss23

Rotary : 13B-MSP GT3071R stre Latest Horsepower : πλεον υπεραρκετα χαχ
    Rebuilds : Χιλιαδες!!!!!
    Αριθμός μηνυμάτων : 288
    Ημ/νία εγγραφής : 15/10/2010
    Τόπος : Πατρα

Βάσεις μοτέρ αλουμινίου ή πολυορεθανης... Empty Απ: Βάσεις μοτέρ αλουμινίου ή πολυορεθανης...

Δημοσίευση  vasiliss23 Τετ 07 Μάης 2014, 6:58 pm

αλουμινιο το ξεχνας γιατι θα εχεις παρα πολλους κραδασμους στην καμπινα!!μετα πας σε πολυουρεθανης με τις οποιες παλι θα εχεις αισθητους κραδασμους.μπορεις να κανεις και τις μαμα γεμιζοντας τες με πολυουρεθανη το εχουν κανει στο αμερικανικο με πολυ καλα αποτελεσματα!!

εδω και το λινκ: http://www.rx8club.com/series-i-do-yourself-forum-73/diy-filling-rx-8-engine-motor-mounts-urethane-212403/
    alekos R.E.
    alekos R.E.

Rotary : rx8 renesis Latest Horsepower : 231
    Rebuilds : 0
    Αριθμός μηνυμάτων : 174
    Ημ/νία εγγραφής : 01/11/2011
    Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Βάσεις μοτέρ αλουμινίου ή πολυορεθανης... Empty Απ: Βάσεις μοτέρ αλουμινίου ή πολυορεθανης...

Δημοσίευση  alekos R.E. Πεμ 08 Μάης 2014, 5:58 am

Το ίδιο μ ειπε κ ο άνθρωπος που θα μ τις φτιάξει...καλητερα πολυορεθανη...απλα όσοι εχουν φτιάξει βάσεις λένε οτι δεν εχει καμία σχέση με πριν σε αίσθηση κ στης αλλαγές...
    vasiliss23
    vasiliss23

Rotary : 13B-MSP GT3071R stre Latest Horsepower : πλεον υπεραρκετα χαχ
    Rebuilds : Χιλιαδες!!!!!
    Αριθμός μηνυμάτων : 288
    Ημ/νία εγγραφής : 15/10/2010
    Τόπος : Πατρα

Δημοσίευση  vasiliss23 Πεμ 08 Μάης 2014, 7:03 pm

ναι σιγουρα δεν εχει αλλα προσωπικη μου αποψη δεν ειναι και τοοοοοσο μεγαλη η διαφορα ωστε να δικαιολογει τους πολλους εξτρα κραδασμους!!!παντως θα εχεις διαφορα και οταν με το καλο τελειωσεις γραψε που τους εφτιαξες και ποσο στοιχησε για να το εχουμε υποψην μας οοοοταν χρειστουμε και εμεις αλλαγη!!!

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Πεμ 21 Νοε 2024, 4:12 pm