πως το λύνουμε αυτό...
Με μεγαλύτερο κάρτερ?
Με αναθυμιάσεις??
με τι ....
Και αυτο,driftkid έγραψε:όταν το rx8 του πάτερα μου ήταν turbo είχαμε βάλει δοχείο αναθυμιάσεων...... κάποιο simota νομίζω.... μετά δεν πέταγε...
Απλα δεν τα βλεπεις τα λαδια.george123 έγραψε:Και εάν την κάνουμε κλειστού τύπου γλυτώνουμε τα λάδια ή απλά δεν τα βλέπουμε...???
Κ.ε Χρήστο....εσείς προτείνετε δοχείο αναθυμιάσεων και τέλος το πρόβλημα???
george123 έγραψε:Δεν έσω τουρμπήσει ατμοσφαιρικός ειμαι στο μέλλον το σκέφτομαι.....απλά ήθελα την γνώμη σου για το θέμα....δεν πειράζει......
Η με καποιο τροπο ποιο πανω η τουρμπινα.george123 έγραψε:Οκ ευχαριστώ.....οπότε η αναθυμιάσεις ή μεγαλύτερο κάρτερ λαδιού....και τέλος
basilis έγραψε:Οπως πολλοι θα γνωριζατε,το project rx8 & greddy κιτ/3071 garrett (με εξωτερικη σκαστρα)ειχε αποτελεσμα περιπου σαν αυτο στο χωρο του κινητηρα . . .
george123 έγραψε:Και εάν την κάνουμε κλειστού τύπου γλυτώνουμε τα λάδια ή απλά δεν τα βλέπουμε...???
dim2max έγραψε:
Γειά σου ρε Βασίλη με τα σαγανάκια σου...... μας άνοιξες την όρεξη πρωί πρωί..
dim2max έγραψε:Εγώ σου βάζω άλλη μια γιατί έμαθες επιτέλους να βάζεις φωτογραφίες....
Γιατί πρέπει να είμαι από Πάτρα??? υπάρχει κάποιος λόγος? Από Αθήνα είμαι παιδιά... Όταν μπορέσω θα έρθω γιατί με έχουν φάει οι εργασίες της σχολήςvasiliss23 έγραψε:απο πατρα πρεπει να ειναι ο γιωργος!!!!σωστα???
υποθετω ρε γιωργο απλα εχω ενα φιλο απο πατρα που ρωταγε για αυτα που ρωτας και υπεθεσα οτι εισαι εσυ!!!ρωταγε επεισης και για το ψυγειο και το μεγαλυτερο καρτερ και οτι ηθελα να τουρμπισει σε λιγο καιρο!!!χαχαχαχαgeorge123 έγραψε:Γιατί πρέπει να είμαι από Πάτρα??? υπάρχει κάποιος λόγος? Από Αθήνα είμαι παιδιά... Όταν μπορέσω θα έρθω γιατί με έχουν φάει οι εργασίες της σχολήςvasiliss23 έγραψε:απο πατρα πρεπει να ειναι ο γιωργος!!!!σωστα???
giorgos 75 έγραψε:εγω παντως δεν εχω δοχειο αναθυμιασεων και υστερα απο 3000χλμ
δεν εχω δει κατι το tragik,
εκτος κατι ετσι κατω απο το φιλτρο.
στην πορεια θα διξει