Οποιος θελει ψαχνει παλιοτερα τευχη του power οπου με φιλτρα - φουλ εξατμισεις και πεταλουδα ενα S εκανε 0-100 5,7
Έχει επεξεργασθεί από τον/την juha kankoulen στις Δευ 30 Σεπ 2013, 7:59 am, 1 φορά
ΕΤΣΙ.....CrazyWaters έγραψε:Γι' αυτο σε γουσταρω ρε Γιωργαρε, διοτι και εμενα δεν μου αρεσει να στεναχωρω!!!giorgos 75 έγραψε:Δεν βαζω κοντρες γιατι δεν μαρεσει να στεναχωρω τους ανθρωπους... χα.....!
Για αυτο και εγω επιλεγω Κυπριο Tuner.....!juha kankoulen έγραψε:
γενικα τα jdm spec μοτερ εχουν το κατι παραπανω....παρτε παραδειγμα κι απο το ασπρο κυπριακο οχταρι που σκοτωνει για ατμοσφαιρικο.
juha kankoulen έγραψε:φιλε μου δεν εχει να κανει αυτο που λες υπαρχει και μαμα S2K που εχει χασει απο μαμα ΤΤ225 ........αμα καποιος εχει κακοσυντηρημενο αμαξι και δεν ξερει να το παει αυτο δεν ειναι ενδεικτικο πατημα και δευτερον το λενε τα νουμερα.....το μαμα S εχει 0-100 στο 6,1 ενω το οχταρι γυρω στο 6,7...ο νοων νοειτο
Οποιος θελει ψαχνει παλιοτερα τευχη του power οπου με φιλτρα - φουλ εξατμισεις και πεταλουδα ενα S εκανε 0-100 5,7
δεν μπορει ολο και καποιο θα υπαρχει..........!appellator έγραψε:Εχεται κανει εναs s2k θεμα!δεν υπαρχει ενα rx8 κατ´εμε οχι τουρμπατο γιατι ειναι ασυμβατο βεβαια, full n/a να βγει να το εκτελεσει?η εστω ενα light τουρμπο?
Στην επαρχια ομως τα 8αρια ολο βολτες κωβουν.....!blueshark έγραψε:προβλεπεται ο χειμωνας καυτος......αν γινει κατι ριχτε και καμια ενημερωση....τα rotary τα εχω χασει απο παραλια.....εχω να δω κατι μηνες......τελικα μ φαινεται σιγα σιγα θα γινουν συλλεκτικα.....οποτε δεν πουλαμε......
Οσο για κοντρες....εκει εχω να δω....κατι χρονια....ενημερωστε παρακαλω!!!!
1ον δεν εμπιστευομαι τα λογια κανενοςjuha kankoulen έγραψε:1) φιλε μου αυτο το πατημα ειναι το πρωτο πατημα που το εκοψε το S γιατι εχασε αλλαγη....γιατι δεν ποσταρισε ο πιλοτος τοτε βιντεακι απο τα αλλα δυο πατηματα????? Ε? ΟΕΟ?τωρα αν εμπιστευεσαι τα λεγομενα της παρεας του τοτε δικαιωμα σου.....Στο βιντεο αυτο οπως ειδες λεει οτι το οχταρι ειναι 275αλογα και το S2000 j's. Εγω ξερω οτι 280 βγαζει ο Renesis με Τ618.....μαλλον τα ξερω λαθος...γιατι απ'οτι εχω καταλαβει ο πιλοτος εχει 3071 ή κατι τετοιο.
2) Το παιδι που το εχει ειναι κολλητος φιλος μου εδω και 20 ΧΡΟΝΙΑ και το αμαξι του το εχω καβαλησει απειρες φορες......παλι ομως δεν εμπιστευεσαι οταν σου λεω οτι εχει κλειστο μοτερ....εμπιστευεσαι τα λεγομενα καποιων αλλων
Αρα με αποκαλεις ΨΕΥΤΗ??
3)Γιατι δε λες οτι εκεινο το βραδυ εγινε κι ενα αλλο ανοιγμα μεταξυ S μαμά (του...Πακετου) και ατμοσφαιρικου φτιαγμενου RX8? Τα παιδια της Tuning Zone παραδεχθηκαν (και προς τιμην τους γιατι ειναι σοβαρα ατομα σε αντιθεση με καποιους απο τους πελατες τους) οτι εχασε απο ΜΑΜΑ S!
4)O Κίμωνας που έχει στην ιδιοκτησία του κατά καιρούς από μαμά MX5 μεχρι Corvette και 2 FD το ένα κοντά στα 600 αλογα σου ειπε την πραγματικοτητα...
5)Δεν ειπε κανεις οτι το S κανει πλακα σε 46αρια ειπαμε οτι τα περναει (τα μαμα)
6)Δεν ειπε κανεις οτι ολα τα S πανε σαν αυτο......υπαρχουν βελτιωμενα με εκκεντροφορους και προγραμμα που πανε ΠΙΟ ΑΡΓΑ
appellator έγραψε:Φτιαχνεται ενα team απο rx για κοντρες για να μπουν καποια πραγματα στην θεση τους μολις χειμωνιασει για τα καλα
Σκοπος ειναι να βρεθουν αμαξια απο 300αλογα και πανω.
Εγω προσωπικα ετοιμαζω αμαξι πανω απο 600 ροδα οποτε θα εχουμε δυνατοτητα να κλεισουμε στοματα σε πολυ δυνατοτερα αμαξια.
Οποιο παιδι θελει να συμμετεχει σε αυτο το team πληροφοριες μονο με pm.
toliscupra έγραψε:
πηρα κατι λεφτα αμα μου περισσεψουν θα τουρμπισω appellator , θα του βαλω μια 28-60r και υπολογισε με σε καμια βολτα