Rx8 Antiforum

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

+10
alekos R.E.
vasiliss23
vasilis_M
CrazyWaters
giorgos 75
GTi
juha kankoulen
dimitseba
basilis
appellator
14 απαντήσεις

-----TEAM RX----

juha kankoulen
    juha kankoulen

-----TEAM RX---- - Σελίδα 2 Verified
    Rotary : FD3S Latest Horsepower : 315
    Rebuilds : ΛΑΖΑΡΟΣ
    Αριθμός μηνυμάτων : 254
    Ημ/νία εγγραφής : 16/09/2010
    Τόπος : ΚΑΛΛΙΘΕΑ

-----TEAM RX---- - Σελίδα 2 Empty Απ: -----TEAM RX----

Δημοσίευση  juha kankoulen Δευ 30 Σεπ 2013, 7:57 am

φιλε μου δεν εχει να κανει αυτο που λες υπαρχει και μαμα S2K που εχει χασει απο μαμα ΤΤ225 ........αμα καποιος εχει κακοσυντηρημενο αμαξι και δεν ξερει να το παει αυτο δεν ειναι ενδεικτικο πατημα και δευτερον το λενε τα νουμερα.....το μαμα S εχει 0-100 στο 6,1 ενω το οχταρι γυρω στο 6,7...ο νοων νοειτο

Οποιος θελει ψαχνει παλιοτερα τευχη του power οπου με φιλτρα - φουλ εξατμισεις και πεταλουδα ενα S εκανε 0-100 5,7

Έχει επεξεργασθεί από τον/την juha kankoulen στις Δευ 30 Σεπ 2013, 7:59 am, 1 φορά
    giorgos 75
    giorgos 75

Latest Horsepower : ?????????
    Rebuilds : Rebuild???τι ειναι α
    Αριθμός μηνυμάτων : 827
    Ημ/νία εγγραφής : 26/08/2010
    Τόπος : ΘΗΒΑ

Δημοσίευση  giorgos 75 Δευ 30 Σεπ 2013, 7:58 am

CrazyWaters έγραψε:
    giorgos 75 έγραψε:Δεν βαζω κοντρες γιατι δεν μαρεσει να στεναχωρω τους ανθρωπους...  χα.....!
    Γι' αυτο σε γουσταρω ρε Γιωργαρε, διοτι και εμενα δεν μου αρεσει να στεναχωρω!!! Very Happy 
    ΕΤΣΙ.....okay 
    giorgos 75
    giorgos 75

Δημοσίευση  giorgos 75 Δευ 30 Σεπ 2013, 8:07 am

juha kankoulen έγραψε: 

γενικα τα jdm spec μοτερ εχουν το κατι παραπανω....παρτε παραδειγμα κι απο το ασπρο κυπριακο οχταρι που σκοτωνει για ατμοσφαιρικο.
    Για αυτο και εγω επιλεγω Κυπριο Tuner.....!  
    lol! lol! lol!
    alekos R.E.
    alekos R.E.

Rotary : rx8 renesis Latest Horsepower : 231
    Rebuilds : 0
    Αριθμός μηνυμάτων : 174
    Ημ/νία εγγραφής : 01/11/2011
    Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Δημοσίευση  alekos R.E. Δευ 30 Σεπ 2013, 8:37 am

juha kankoulen έγραψε:φιλε μου δεν εχει να κανει αυτο που λες υπαρχει και μαμα S2K που εχει χασει απο μαμα ΤΤ225 ........αμα καποιος εχει κακοσυντηρημενο αμαξι και δεν ξερει να το παει αυτο δεν ειναι ενδεικτικο πατημα και δευτερον το λενε τα νουμερα.....το μαμα S εχει 0-100 στο 6,1 ενω το οχταρι γυρω στο 6,7...ο νοων νοειτο

Οποιος θελει ψαχνει παλιοτερα τευχη του power οπου με φιλτρα - φουλ εξατμισεις και πεταλουδα ενα S εκανε 0-100 5,7

ναι εχεις δικιο...η κακη συντηρηση παιζει μεγαλο ρολο....απλα ηταν μεγαλεσ διαφορεσ για αυτο κ εγραψα...πυροβολο το s με λιγα κ σωστα πραγματακια...!!!
    appellator
    appellator

Rotary : RX7-FD3S Rebuilds : never
    Αριθμός μηνυμάτων : 236
    Ημ/νία εγγραφής : 24/08/2010
    Τόπος : ATHENS

Δημοσίευση  appellator Δευ 30 Σεπ 2013, 11:43 am

Εχεται κανει εναs s2k θεμα!δεν υπαρχει ενα rx8 κατ´εμε οχι τουρμπατο γιατι ειναι ασυμβατο βεβαια, full n/a να βγει να το εκτελεσει?η εστω ενα light τουρμπο?
    Καλα για τον Κιμωνα δεν εχω να πω ο ανθρωπος ειναι πρωην εφταρακιας κ φαινεται,ανοιγει με τα παντα κ ειναι ακομπλεξαριστος,κ αμα χαςει κοπαναει κ μια σοδα κ στα αρχιδια του.Cool 
    juha kankoulen
    juha kankoulen

Δημοσίευση  juha kankoulen Τρι 01 Οκτ 2013, 12:48 am

N/A πολυ δυσκολο να το περασει Κωστα μονο αν ειναι ξηλωμενο και φοραει κοντο κορωνοπηνιο.
    Το μονο απο οσα γνωριζω ειναι το λευκο απο Κυπρο που θεωρω οτι θα ειναι ανετα μπροστα, αλλα εκεινο εχει αρκετες και ψαγμενες λυσεις + το οτι ειναι αρκετα κατω απο 1200 κιλα Wink 
    Ενα light τουρμπο θα ηταν λογικος αντιπαλος εξακολουθω ομως να πιστευω οτι με το απλα κιτακι greddy στα 280αλογα παλι θα ειναι μπροστα το S. Στα 300κατι αλογα θα ειναι μπροστα το οχταρι
    Τεσπα μην κολαμε σ'αυτο εχουμε ξεφυγει τελειως απο το topic.
    GTi
    GTi

Rotary : RX-8 cosmo Latest Horsepower : 231
    Rebuilds : 1
    Αριθμός μηνυμάτων : 220
    Ημ/νία εγγραφής : 13/04/2011
    Τόπος : L.A.

Δημοσίευση  GTi Τρι 01 Οκτ 2013, 1:14 am

Αλέκο, 700+ μερόνυχτα κάτοχος του Cosmo μου, έχω δοκιμάσει τουλάχιστον με 3-4 "S", με γνώστες του σπορ "κόντρα" και το αποτέλεσμα ήταν πάντα πίσω το 8άρι (από ελάχιστα, ως το ΧΑΟΣ με το συγκεκριμένο). Νομίζω ότι άλλα παιδιά που έχουν ζήσει 7000(!!!) μερόνυχτα και έχουν πραγματοποιήσει ανάλογα πατήματα, μπορούν να το επιβεβαιώσουν. Είναι πιο σβέλτο από μας, όταν ο οδηγός του ξέρει να το πάει. Αν ο άλλος δεν το 'χει ή αν το αμάξι του έχει, έστω και εν αγνοία του, ελλείψεις-θέματα, τότε εύκολα είμαστε μπροστά. Σε κάθε περίπτωση GOOD KILL mate cheers 

Υ.Γ. Δεν ξέρω πόσο κι αν αλλάζουν τα πράγματα με βελτιωμένο 8άρι (ατμόσφαιρα ή turbo).
    giorgos 75
    giorgos 75

Δημοσίευση  giorgos 75 Τρι 01 Οκτ 2013, 10:02 am

appellator έγραψε:Εχεται κανει εναs s2k θεμα!δεν υπαρχει ενα rx8 κατ´εμε οχι τουρμπατο γιατι ειναι ασυμβατο βεβαια, full n/a να βγει να το εκτελεσει?η εστω ενα light τουρμπο? 
    δεν μπορει ολο και καποιο θα υπαρχει..........!
    Mike 192T
    Mike 192T

Αριθμός μηνυμάτων : 666

Δημοσίευση  Mike 192T Τρι 01 Οκτ 2013, 9:38 pm

Μια παρενθεσουλα....
    Αν αποφασισετε να μεταφερετε καμια κοντρα σε πιστα, ενημερωστε με...
    blueshark
    blueshark

Αριθμός μηνυμάτων : 205
    Ημ/νία εγγραφής : 03/09/2010

Δημοσίευση  blueshark Τρι 01 Οκτ 2013, 10:32 pm

προβλεπεται ο χειμωνας καυτος......αν γινει κατι ριχτε και καμια ενημερωση....τα rotary τα εχω χασει απο παραλια.....εχω να δω κατι μηνες......τελικα μ φαινεται σιγα σιγα θα γινουν συλλεκτικα.....οποτε δεν πουλαμε......Very Happy Very Happy 

Οσο για κοντρες....εκει εχω να δω....κατι χρονια....ενημερωστε παρακαλω!!!!

vasiliss23
    vasiliss23

Rotary : 13B-MSP GT3071R stre Latest Horsepower : πλεον υπεραρκετα χαχ
    Rebuilds : Χιλιαδες!!!!!
    Αριθμός μηνυμάτων : 288
    Ημ/νία εγγραφής : 15/10/2010
    Τόπος : Πατρα

Δημοσίευση  vasiliss23 Τετ 02 Οκτ 2013, 1:52 am

αν ερθει πατρα καμια φορα το s ανοιγω ΕΓΩ μαζι του που εχω καποια πραγματακια πανω με λιγο ελαφρωμα(-30κιλα απο τα 1400 που ειναι)!!!παντως επαναλαμβανω το συγκεκριμενο s ειναι πολλα αλογα και οχι μισο 1ο σταδιο!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=0q2JHXeUWTk να και το βιντεακι απο το ανοιγμα με τον πιλοτο!!!!η διαφορα αν και θολο το βιντεο φενεται!!!δλδ αυτο το 8αρι αμα το s κανει πλακα σε e46 m3 τοτε κανει πλακα σε e92 m3!!!
    juha kankoulen
    juha kankoulen

Δημοσίευση  juha kankoulen Τετ 02 Οκτ 2013, 4:16 am

1) φιλε μου αυτο το πατημα ειναι το πρωτο πατημα που το εκοψε το S γιατι εχασε αλλαγη....γιατι δεν ποσταρισε ο πιλοτος τοτε βιντεακι απο τα αλλα δυο πατηματα????? Ε? ΟΕΟ?τωρα αν εμπιστευεσαι τα λεγομενα της παρεας του τοτε δικαιωμα σου.....Στο βιντεο αυτο οπως ειδες λεει οτι το οχταρι ειναι 275αλογα και το S2000 j's. Εγω ξερω οτι 280 βγαζει ο Renesis με Τ618.....μαλλον τα ξερω λαθος...γιατι απ'οτι εχω καταλαβει ο πιλοτος εχει 3071 ή κατι τετοιο.
    2) Το παιδι που το εχει ειναι κολλητος φιλος μου εδω και 20 ΧΡΟΝΙΑ και το αμαξι του το εχω καβαλησει απειρες φορες......παλι ομως δεν εμπιστευεσαι οταν σου λεω οτι εχει κλειστο μοτερ....εμπιστευεσαι τα λεγομενα καποιων αλλων
    Αρα με αποκαλεις ΨΕΥΤΗ??
    3)Γιατι δε λες οτι εκεινο το βραδυ εγινε κι ενα αλλο ανοιγμα μεταξυ S μαμά (του...Πακετου) και ατμοσφαιρικου φτιαγμενου RX8? Τα παιδια της Tuning Zone παραδεχθηκαν (και προς τιμην τους γιατι ειναι σοβαρα ατομα σε αντιθεση με καποιους απο τους πελατες τους) οτι εχασε απο ΜΑΜΑ S!
    4)O Κίμωνας που έχει στην ιδιοκτησία του κατά καιρούς από μαμά MX5 μεχρι Corvette και 2 FD το ένα κοντά στα 600 αλογα σου ειπε την πραγματικοτητα...
    5)Δεν ειπε κανεις οτι το S κανει πλακα σε 46αρια ειπαμε οτι τα περναει (τα μαμα)
    6)Δεν ειπε κανεις οτι ολα τα S πανε σαν αυτο......υπαρχουν βελτιωμενα με εκκεντροφορους και προγραμμα που πανε ΠΙΟ ΑΡΓΑ
    giorgos 75
    giorgos 75

Δημοσίευση  giorgos 75 Τετ 02 Οκτ 2013, 5:42 am

blueshark έγραψε:προβλεπεται ο χειμωνας καυτος......αν γινει κατι ριχτε και καμια ενημερωση....τα rotary τα εχω χασει απο παραλια.....εχω να δω κατι μηνες......τελικα μ φαινεται σιγα σιγα θα γινουν συλλεκτικα.....οποτε δεν πουλαμε......Very Happy Very Happy 

Οσο για κοντρες....εκει εχω να δω....κατι χρονια....ενημερωστε παρακαλω!!!!

Στην επαρχια ομως τα 8αρια ολο βολτες κωβουν.....!
    vasiliss23
    vasiliss23

Rotary : 13B-MSP GT3071R stre Latest Horsepower : πλεον υπεραρκετα χαχ
    Rebuilds : Χιλιαδες!!!!!
    Αριθμός μηνυμάτων : 288
    Ημ/νία εγγραφής : 15/10/2010
    Τόπος : Πατρα

Δημοσίευση  vasiliss23 Τετ 02 Οκτ 2013, 7:43 am

juha kankoulen έγραψε:1) φιλε μου αυτο το πατημα ειναι το πρωτο πατημα που το εκοψε το S γιατι εχασε αλλαγη....γιατι δεν ποσταρισε ο πιλοτος τοτε βιντεακι απο τα αλλα δυο πατηματα????? Ε? ΟΕΟ?τωρα αν εμπιστευεσαι τα λεγομενα της παρεας του τοτε δικαιωμα σου.....Στο βιντεο αυτο οπως ειδες λεει οτι το οχταρι ειναι 275αλογα και το S2000 j's. Εγω ξερω οτι 280 βγαζει ο Renesis με Τ618.....μαλλον τα ξερω λαθος...γιατι απ'οτι εχω καταλαβει ο πιλοτος εχει 3071 ή κατι τετοιο.
    2) Το παιδι που το εχει ειναι κολλητος φιλος μου εδω και 20 ΧΡΟΝΙΑ και το αμαξι του το εχω καβαλησει απειρες φορες......παλι ομως δεν εμπιστευεσαι οταν σου λεω οτι εχει κλειστο μοτερ....εμπιστευεσαι τα λεγομενα καποιων αλλων
    Αρα με αποκαλεις ΨΕΥΤΗ??
    3)Γιατι δε λες οτι εκεινο το βραδυ εγινε κι ενα αλλο ανοιγμα μεταξυ S μαμά (του...Πακετου) και ατμοσφαιρικου φτιαγμενου RX8? Τα παιδια της Tuning Zone παραδεχθηκαν (και προς τιμην τους γιατι ειναι σοβαρα ατομα σε αντιθεση με καποιους απο τους πελατες τους) οτι εχασε απο ΜΑΜΑ S!
    4)O Κίμωνας που έχει στην ιδιοκτησία του κατά καιρούς από μαμά MX5 μεχρι Corvette και 2 FD το ένα κοντά στα 600 αλογα σου ειπε την πραγματικοτητα...
    5)Δεν ειπε κανεις οτι το S κανει πλακα σε 46αρια ειπαμε οτι τα περναει (τα μαμα)
    6)Δεν ειπε κανεις οτι ολα τα S πανε σαν αυτο......υπαρχουν βελτιωμενα με εκκεντροφορους και προγραμμα που πανε ΠΙΟ ΑΡΓΑ
    1ον δεν εμπιστευομαι τα λογια κανενος
    3ον ΔΕΝ σε αποκαλεσα ψευτη
    3ον μπραβο στα παιδια της tuning zone που παραδεχτηκαν αυτο που εγινε
    4ον ναι οντως ο gti το ειπε οτι καθεται μπροστα ανετα απο m3
    5ον δεν νομιζω η μαμα honda να εχει βγαλει ειδικα s2000 και να εχουν κατσει ρε φιλε ΟΛΑ στην ελλαδα που με ενα φιλτρο και ενα τελικο να πηδανε αμαξια με μεγαλυτερη ιπποδυναμη!!!ελεος με την καραμελα του μαμα εκτος και αν μαμα ειναι καποιο που θα εχει πχ κορωνοπηνιο και αλλα τετοια που ΔΕΝ φαινοντε γιατι αυτα κανουν διαφορα και μαλιστα μεγαλη
    juha kankoulen
    juha kankoulen

Δημοσίευση  juha kankoulen Τετ 02 Οκτ 2013, 7:28 pm

ΑΝ ενα αμαξι φοραει κοντυτερο κορωνοπηνιο τα χλμ που "βγαζει" καθε ταχυτητα δεν μειωνονται? Οταν μπαινω σ'αυτο το αμαξι εδω κι 7 χρονια μια τετοια αλλαγη δεν θα την ειχα καταλαβει??????
    Τελοσπαντων αρκετα το κουρασαμε δικαιωμα του καθενος να πιστευει ο,τι θελει, ας το κλεισουμε εδω παρακαλω
    Απλα να θυμισω 2 περιπτωσεις:
    1)Το Fd του Breakdancer που με φουλ ελευθερες εξατμισεις (χωρις καταλυτη) και φιλτροχοανες ειχε περασει 46αρι Μ3 απο ΣΤΑΣΗ και για 1300 μετρα ΑΝΗΦΟΡΑ (τοτε που ακομα γινοντουσαν αντρικα πατηματα κι οχι μονο ρολ απο τουρμπατα μεσα στη ροπη τους για 2 ταχυτητες)
    2) Το cayman S με 320 αλογα που ειχε κανει μεροκαματο ο,τι τουρμπατο μπροστοκινητο 340-380 αλογα ειχε ανοιξει μαζι του, και σταση 400αρι περνουσε τα Ε92 Μ3

'Αρα οταν ενα αμαξι εχει ΚΑΛΗ ΒΑΣΗ και ειναι σχεδιασμενο να ειναι ελαφρυ απο το εργοστασιο δεν χρειαζεται ενα σκασμο αλογα για να παει καλα
    Αν παλι του βαλεις ενα σκασμο αλογα και καταφερεις αυτα να βγαινουν και στο δρόμο (σαν αυτο δηλαδη που θελει να φτιαξει ο Απελε) τοτε τα αμαξια που θα μπορουν να το περασουν θα μετριουνται στα δαχτυλα του ενος χεριου.....
    vasilis_M
    vasilis_M

Latest Horsepower : 192 PS (έτσι λένε)
    Rebuilds : στο μέλλον...
    Αριθμός μηνυμάτων : 302
    Ημ/νία εγγραφής : 08/09/2010
    Τόπος : ΑΘΗΝΑ

Δημοσίευση  vasilis_M Παρ 04 Οκτ 2013, 8:34 am

Eγω πάντως με challenge ,AEM εισαγωγή,εξάτμιση,πρόγραμμα ,δεν εχω καμία επαφή με μαμά S 2000.πάντως σε βόλτα μου παρέα με τουρμπάτο 8 άρι, πήγε να μου κάνει πλάκα ενα  S με τουλάχιστον φίλτρο και εξάτμιση και βρέθηκε να τρώει ψωλιά απο τον φίλο μου με  cosmo ,T618 χωρίς boost control αλλά με κωρονοπηνίο.στην 3 η ταχύτητα το 8 άρι έφευγε σταθερά χωρίς να υπάρχει καμία ελπίδα για το s.
    drifteRX-7
    drifteRX-7

Αριθμός μηνυμάτων : 41

Δημοσίευση  drifteRX-7 Παρ 04 Οκτ 2013, 6:27 pm

appellator έγραψε:Φτιαχνεται ενα team απο rx για κοντρες για να μπουν καποια πραγματα στην θεση τους μολις χειμωνιασει για τα καλαknuppel 
    Σκοπος ειναι να βρεθουν αμαξια απο 300αλογα  και πανω.
    Εγω προσωπικα ετοιμαζω αμαξι πανω απο 600 ροδα οποτε θα εχουμε δυνατοτητα να κλεισουμε στοματα σε πολυ δυνατοτερα αμαξια.
    Οποιο παιδι θελει να συμμετεχει σε αυτο το team πληροφοριες μονο με pm.-----TEAM RX---- - Σελίδα 2 731811

Κωστα,παρων................γιατι θα γεμιζουμε σελιδες με ασχετα!!
    δεν ειμαι βεβαια για high perfomance καταστασεις αλλα για 0-1000μ παταω για να ξεμουδιασουμε και λιγο.......Wink 
    δεν σου στελνω π.μ.....αν γνωριζεις καποιον απο τα μερη μου ,σφυρα του και'φτασαRazz 
    appellator
    appellator

Δημοσίευση  appellator Παρ 04 Οκτ 2013, 7:41 pm

Ενταξει Θαναση.Wink εισαι στη λισταSmile 
    toliscupra
    toliscupra

Rotary : Cosmo Latest Horsepower : stock...
    Rebuilds : ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ......
    Αριθμός μηνυμάτων : 41
    Ημ/νία εγγραφής : 13/07/2011
    Τόπος : athens by night

Δημοσίευση  toliscupra Κυρ 06 Οκτ 2013, 3:35 am

παιδια τζαμπα κουβεντιαζεται κανενα ρχ8 ουτε με light turbo δεν φτανει s2000 με φ-π-α , εγω με το facelift s2000 που ειχα με μαμα 17αρες με 245 πισω λαστιχο και ο νικος με το τοτε greedy cosmo με 0,65 πιεση δεν με εφτανε ουτε απο σταση ουτε ρολλαριστες, υποψιν ανοιγα μια κατω στα ρολ για να ειμαι στην ροπη, και μια φορα που ειχα ορεξη και ειχα ριξει ξηλωμα τεντες-καθισμα -παγουρια νερου - ρεζερβα- κ.α , ημουν απο σταση μια ροδα μπροστα απο το m3 E46 SMG που ειχε παρει μετα ο ιδιος ,μεχρι και τελειωμα 3τες, μετα εφυγε, παλι καλα γιατι θα παθαινε εγκεφαλικο ο νικολακης....Cool Cool Cool Cool 
    τωρα μην ρωτησετε γιατι ξαναπηρα rx8.... ετσι ειναι ο ερωτας τυφλοςcheers cheers 
    το αμαξωμα του ρχ8 με ενα αλλο μοτερ με ροπαρα και δυναμη ειναι το απολυτο οχημα για εμενα,
    καλα τα s2000 αλλα μονο για πριονισματα , θυματε κανεις το ασημι compresor s2000 του μανου?? μαμα ολο + compresser = δεν το ειδα να χανει ποτε στο βασιλοπουλο και απο κανεναν...
    πηρα κατι λεφτα αμα μου περισσεψουν θα τουρμπισω appellator , θα του βαλω μια 28-60r και υπολογισε με σε καμια βολτα
    appellator
    appellator

Δημοσίευση  appellator Κυρ 06 Οκτ 2013, 7:24 am

toliscupra έγραψε:
    πηρα κατι λεφτα αμα μου περισσεψουν θα τουρμπισω appellator , θα του βαλω μια 28-60r και υπολογισε με σε καμια βολτα
    okay 

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Δευ 25 Νοε 2024, 5:00 am