Σκοπος ειναι να βρεθουν αμαξια απο 300αλογα και πανω.
Εγω προσωπικα ετοιμαζω αμαξι πανω απο 600 ροδα οποτε θα εχουμε δυνατοτητα να κλεισουμε στοματα σε πολυ δυνατοτερα αμαξια.
Οποιο παιδι θελει να συμμετεχει σε αυτο το team πληροφοριες μονο με pm.
Θα έρθετε από το μαγαζί???appellator έγραψε:Αντε γεια κ τα υπολοιπα στο american burger:FY:
Ρε σι, τι σε νοιαζει τι κανει το s2k? Αφου εσυ δεν βαζεις κοντρες...!!!!giorgos 75 έγραψε:Παναγιωτη αυτο το s2k ποσα ειναι?
Και μια και ειπες για πατημα του με 8αρι το αποτελεσμα ποιο ηταν?
είσαι άρρωστος!!!appellator έγραψε:Ανακαλω Πανο...για το s2k,
Εγω ομως δεν ειδα κανενα πιστονατο να ανακαλει το κραξιμο που ριχνει στα wankel,anyway το κανω γιατι ειμαστε φιλαρακια
περα απο αυτο ομως μιας και μ τα ειπες δημοσια θα σου πω λοιπον κ εγω τα εξης,,με ολη την καλη διαθεση αυτη τη φορα,,
για να δεις οτι δεν ελαβες υποψιν σου καποια στανταρ για εμενα,παρολο που ολα αυτα τα χρονια τα γνωριζεις καλα..ας τα
μαθουν κ καποιοι αλλοι που δεν τα ξερουν,,
παμε λοιπον,,
-ξερεις οτι η συνταγη δεν μου εχει βγει γιατι γαμιεται το συμπαν...
-ξερεις οτι το κυνηγαω πολλα χρονια...
-ξερεις οτι εχω χαλασει τα κερατα μου..
-ξερεις οτι πεινουμε μπυρες μαζι κ μιλαμε ατελειωτες ωρες για ροτορες...
-ξερεις επισης οτι αυτα τα αλογα θα τα βγαλω αυτην την φορα κ ας χρειαστει να φτασω κ Αυστραλια γιατι εχω λογο αυτην τη φορα και εχω πεισμωσει σα μαλακας
-ξερεις οτι θα χαλασω παλι τα κερατα μου σε δυσκολους καιρους παροτι δεν φημιζομαι για τα πλουτη μου
-ξερεις οτι μονο αυτο το μοτερακι υπαρχει για εμενα κ κανενα αλλο πανω στον πλανητη,γιατι αν δεν ειχα τετοιο κολλημα με τους ροτορες θα ειχα φτιαξει κανενα rb,jz με το 1/3 τουλαχιστον των χρηματων που εχω χαλασει εως τωρα...
-Οποτε κριμα δε ειναι ρε φιλε να βγαινεις κ να με κραζεις..αφου γνωριζεις ολα τα παραπανω.
Λοιπόν με το συγκεκριμένο S2000 έχω κάνει και 'γω φιλικό πάτημα. Το αμάξι απλά είναι σε άλλη κατηγορία. Και από στοπ και από roll απλά δεν είχε νόημα. Πατήσαμε σε απόλυτα φιλικό κλίμα, καθώς έλεγε το παλικάρι ότι στέκεται άνετα μπροστά από M3, Ε46 και όντως ισχύει αυτό.giorgos 75 έγραψε:Παναγιωτη αυτο το s2k ποσα ειναι?
σχεδον ΣΤΟΚ???!!!ρε παιδια αυτο εχει μοτερ J's racing τι σχεδον στοκ λετε?ειχε ανοιξει με τον πιλοτο αυτο και J's racing ειχε δηλωσει οτι ειναι το μοτερ!!!GTi έγραψε:Λοιπόν με το συγκεκριμένο S2000 έχω κάνει και 'γω φιλικό πάτημα. Το αμάξι απλά είναι σε άλλη κατηγορία. Και από στοπ και από roll απλά δεν είχε νόημα. Πατήσαμε σε απόλυτα φιλικό κλίμα, καθώς έλεγε το παλικάρι ότι στέκεται άνετα μπροστά από M3, Ε46 και όντως ισχύει αυτό.giorgos 75 έγραψε:Παναγιωτη αυτο το s2k ποσα ειναι?
Θυμίζω ότι είμαι απόλυτα εργοστασιακό cosmo και το παλικάρι κατά τα λεγόμενά του είναι σχεδόν στοκ. Ελάχιστες αλλαγές τύπου ζάντες ιαπωνικές (πιό ελαφριές) και εξάτμιση (τελικό νομίζω). Για την ιστορία δεν είχε καθόλου λάστιχα, αν του έκανα μισό καρότσι στην 1η, στη 2α είχα φάει 2 και στην 3η η διαφορά θύμιζε το ΧΑΟΣ, 4η μάλλον πατούσε ο καθένας για πάρτη του καθώς η "κόντρα" είχε τελειώσει πολύ νωρίτερα.
Πολύ καλό παιδί και εξαιρετικό αυτοκίνητο. Ευχαριστώ Παναγιώτη για τη γνωριμία!
...μπορεί να κατάλαβα λάθος, ας πει ο Juha, που τον ξέρει χρόνια, τα specsvasiliss23 έγραψε:σχεδον ΣΤΟΚ???!!!ρε παιδια αυτο εχει μοτερ J's racing τι σχεδον στοκ λετε?ειχε ανοιξει με τον πιλοτο αυτο και J's racing ειχε δηλωσει οτι ειναι το μοτερ!!!
giorgos 75 έγραψε:Δεν βαζω κοντρες γιατι δεν μαρεσει να στεναχωρω τους ανθρωπους... χα.....!