+2
Mike 192T
alekos R.E.
6 απαντήσεις
να το πεταξω το σασμαν ή μπα????
alekos R.E.
Rotary : rx8 renesis Latest Horsepower : 231
Rebuilds : 0
Αριθμός μηνυμάτων : 174
Ημ/νία εγγραφής : 01/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
- Δημοσίευση Ν°1
να το πεταξω το σασμαν ή μπα????
καλησπερα παιδια...ερωτηση κρισεος...εχει αρχησει τελευταια το σασμαν μου (6αρι) σε πατιματα και γρηγορες αλαγεσ καποιεσ φορεσ να μν μ κουμπονει 2α και 4η ταχυτητα και να ακουγεται ο κλασικος ηχος απο τα γραναζια που γινετε χαμοσ εκει μεσα !!!και καλα να πατασ με κανα φιλο σου να του το πεις να το καταλαβει αλλα προαλεσ ανοιξα τυχεα στην εθνικη με ενα scirocco εχασα κ τισ 2 ταχυτητεσ κ ηρθε μισο αμαξι μπροστα κ εχει διαδωση σε ολο το ηρακλειο οτι με πατησε κατω κ κτ τετοια.....αυτα που λενε για καλητερες βαλβολινες που βελτιονουν τις αλαγεσ στεκει??θα κανει δουλεια??εχει τυχει σε κανενα κατι παρομιο??? εχω 65000χλμ με τισ μαμα βαλβολινες αν αυτο εχει σημασια...πητε τπτ γτ θα με φαει το ανχοσ....
Mike 192T
Αριθμός μηνυμάτων : 666
Ημ/νία εγγραφής : 24/08/2010
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: να το πεταξω το σασμαν ή μπα????
alekos R.E. έγραψε:καλησπερα παιδια...ερωτηση κρισεος...εχει αρχησει τελευταια το σασμαν μου (6αρι) σε πατιματα και γρηγορες αλαγεσ καποιεσ φορεσ να μν μ κουμπονει 2α και 4η ταχυτητα και να ακουγεται ο κλασικος ηχος απο τα γραναζια που γινετε χαμοσ εκει μεσα !!!και καλα να πατασ με κανα φιλο σου να του το πεις να το καταλαβει αλλα προαλεσ ανοιξα τυχεα στην εθνικη με ενα scirocco εχασα κ τισ 2 ταχυτητεσ κ ηρθε μισο αμαξι μπροστα κ εχει διαδωση σε ολο το ηρακλειο οτι με πατησε κατω κ κτ τετοια.....αυτα που λενε για καλητερες βαλβολινες που βελτιονουν τις αλαγεσ στεκει??θα κανει δουλεια??εχει τυχει σε κανενα κατι παρομιο??? εχω 65000χλμ με τισ μαμα βαλβολινες αν αυτο εχει σημασια...πητε τπτ γτ θα με φαει το ανχοσ....
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΛΛΑΞΕ ΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Βάζεις RedLine 75/90 και Motorkote το αμερικανικο στο μαυρο μπουκαλι.
και που εισαι.... προφανως δεν θα εχεις αλλαξει ουτε στο διαφορικο.... και κει βαζεις redline MT90 και προσθετο για μπλοκε διαφορικα... Παρε τηλ στο trade-wind.gr στο καταστημα στη Φραντζη και ρωτα τους γιατι δε θυμαμαι ποιο ειναι.
alekos R.E.
- Δημοσίευση Ν°3
πολλα χλμ εεε???να σε καλα φιλε μου θα μιλησω μαζι τους να δω αν θα μπορουν να μου τα στειλουν....!!!!
urbanslider
Rotary : Ένα μαύρο... Latest Horsepower : Δεν σου λέω !!
Rebuilds : Σα να κοντοζυγώνει..
Αριθμός μηνυμάτων : 2164
Ημ/νία εγγραφής : 12/10/2010
Τόπος : ebisu θα ήθελα...
- Δημοσίευση Ν°4
Πάρα πολλά τα χλμ χωρίς αλλαγή Αλέκο...
Σου συστήνω τις MOTUL 75W90 για το σασμάν σου.
ή την AMSOIL severe gear (και οι δύο είναι top βαλβολίνες όποια βρεις πάρε)
Και τις Red line 75W90 GEAR OIL FOR DIFFERENTIALS για το διαφορικό.
Αν είναι άσχημα τα πράγματα στο σασμάν μην περιμένεις να σε σώσουν οι βαλβολίνες, αλλά όπως και να χει αξίζει να δοκιμάσεις μήπως "γλυκάνει"
Αντιτριβικό δεν συνιστώ πουθενά μιας και όλα τα προιόντα που σου δείξαμε (και για σασμάν και για διαφορικό) έχουν σχετικά πρόσθετα, πιο συγκεκριμένα η Redline το γράφει και αναλυτικότερα, περιέχει friction modifiers (τροποποιητές τριβής σε ελεύθερη μετάφραση)
http://www.redlineoil.com/product.aspx?pid=47&pcid=7
Σου συστήνω τις MOTUL 75W90 για το σασμάν σου.
ή την AMSOIL severe gear (και οι δύο είναι top βαλβολίνες όποια βρεις πάρε)
Και τις Red line 75W90 GEAR OIL FOR DIFFERENTIALS για το διαφορικό.
Αν είναι άσχημα τα πράγματα στο σασμάν μην περιμένεις να σε σώσουν οι βαλβολίνες, αλλά όπως και να χει αξίζει να δοκιμάσεις μήπως "γλυκάνει"
Αντιτριβικό δεν συνιστώ πουθενά μιας και όλα τα προιόντα που σου δείξαμε (και για σασμάν και για διαφορικό) έχουν σχετικά πρόσθετα, πιο συγκεκριμένα η Redline το γράφει και αναλυτικότερα, περιέχει friction modifiers (τροποποιητές τριβής σε ελεύθερη μετάφραση)
http://www.redlineoil.com/product.aspx?pid=47&pcid=7
Mike 192T
- Δημοσίευση Ν°5
Εγω παλι με το συγκεκριμενο αντιτριβικο ειμαι υπερευχαριστιμενος.... σε ολα τα αυτοκινητα μου...
Στο 8αρι μονο στο σασμαν εβαλα...
Στο 8αρι μονο στο σασμαν εβαλα...
vasiliss23
Rotary : 13B-MSP GT3071R stre Latest Horsepower : πλεον υπεραρκετα χαχ
Rebuilds : Χιλιαδες!!!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 288
Ημ/νία εγγραφής : 15/10/2010
Τόπος : Πατρα
- Δημοσίευση Ν°6
http://www.trade-wind.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=74&category_id=27&option=com_virtuemart&Itemid=57&lang=el βαλε αυτες φιλε μου και θα δεις πολυ μεγαλη διαφορα στο σασμαν!!!εμενα χτυπαγε η 5η στις γρηγορες αλλαγες τωρα πλεον την βαζω χωρις συμπλεκτη(που λεει ο λογος) και δεν χτυπαει!!!!
alekos R.E.
- Δημοσίευση Ν°7
να στε καλα παιδια για τισ συνβουλες σας ...οταν τισ αλαξω θα σας ενημεροσω για το αποτελεσμα... !!!α και κτ αλο ποσα λιτρα περνει το σασμαν κ ποσα το διαφορικο??ξερει κανεις??να ξερω τι θα παρω....
Mike 192T
- Δημοσίευση Ν°8
3λτ παρα κατι το σασμαν και 1λτ και κατι το διαφορικο...
δηλ. ψωνιζεις 3λτ και 2λτ αντιστοιχα
δηλ. ψωνιζεις 3λτ και 2λτ αντιστοιχα
dimitseba
Rotary : RX-8 (fd3s with 25g Latest Horsepower : coming up...
Αριθμός μηνυμάτων : 256
Ημ/νία εγγραφής : 05/09/2010
- Δημοσίευση Ν°9
Φιλε κι εγώ ειχα προβλημα με το 6αρι σασμάν στα 50.000 στην 2α και την 5η, μπαίνανε αλλα γρατζουναγανε και ήταν πολύ σκληρές. Δοκιμασα αλλαγή βαλβολίνες και motocote, καλυτερεψε λιγο η κατασταση αλλά μην φανταστείς και τρελά πράγματα. Η κάθε περίπτωση βλάβης στο σασμάν είναι διαφορετική λόγο της πολυπλοκότητάς του... Μπορείς να δοκιμάσεις να αλλάξεις βαλβολίνες(που αν δεν διορθωθεί η κατασταση θα πανε χαμένες) πιστεύω οτι θα κερδίσεις χρόνο, αλλά αν την έχει ακούσει το σασμάν η αλλαγή είναι αναπόφευκτη!
alekos R.E.
- Δημοσίευση Ν°10
λεσ ρε συ dimi να μν στρωσει με τισ βαλβολινεσ???μακαρι να μν την εχει ακοσει για τα καλα...κ αν την εχει ακουσει κ δν στρωνει θα κρατισω τις βαλβολινεσ να τιγανισω κανα ψαρι... !!!να σε καλα παντοσ κ εσυ ....
docmar
Rotary : RX7 FD ΤΕΡΑΣ Latest Horsepower : αρχισαν να ξεφευγουν
Rebuilds : ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 136
Ημ/νία εγγραφής : 10/09/2010
Τόπος : ΒΟΛΟΣ
- Δημοσίευση Ν°11
Εμ Αλεκο μου,....το ζοριζεις το σασμανακι το καημενο,....τι να σου κανει,..θα αρχισει να ζοριζει και αυτο στις ταχυτητες,...πηρε και λιγακι δυναμη,...σηκωσε και στροφουλες,...ακομη πιο δυσκολα τα πραγματα στις γρηγορες αλλαγες.
Για πες ρε φιλε,...μηπως την εχει ακουσει και ο συμπλεκτης,....μηπως ειναι λιγακι πιο βαρυ το πενταλ απο παλια,....μηπως οταν πας να βαλεις 1η ενω εισαι σταματημενος,...κανει ελαφρως να φυγει μπροστα το αμαξι.???
Εχεις παρατηρησει τιποτε τετοιο.???
Για πες ρε φιλε,...μηπως την εχει ακουσει και ο συμπλεκτης,....μηπως ειναι λιγακι πιο βαρυ το πενταλ απο παλια,....μηπως οταν πας να βαλεις 1η ενω εισαι σταματημενος,...κανει ελαφρως να φυγει μπροστα το αμαξι.???
Εχεις παρατηρησει τιποτε τετοιο.???
alekos R.E.
- Δημοσίευση Ν°12
Εμ φίλε έτσι είναι αυτα με ξέρεις κιόλας ότι το Πρεσαρω το 8αρι...δν του χαρηζω...το χριαζοταν κιολασ το Ξυπνηματακι του...λοιπόν κοιτα στην πρώτη όχι δν μ κάνει κτ αλλα η αλήθεια είναι ότι έχει βαρύνει αρκετά το πεταλι κ λογικό είναι μετα απο του Χριστού τα πάθη που έχει τραβήξει αυτός ο δίσκος να θέλει αλαγη......
alekos R.E.
- Δημοσίευση Ν°13
ρε συ Βασίλη ερώτηση...αυτές η βαλβολινες μ είπαν ότι επειδή είναι αγωνιστικές δν αποδίδουν σωστά μέχρι να ζεσταθουν κ κτ τέτοια...έχεις παρατηρήσει ΕΣΥ κτ τέτοιο;;;να βάλω πρόσθετα αντιτριβικα ή μπα;;πες ρε φίλος γτ με χουν ανχωσει με όλα αυτα... :/vasiliss23 έγραψε:http://www.trade-wind.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=74&category_id=27&option=com_virtuemart&Itemid=57&lang=el βαλε αυτες φιλε μου και θα δεις πολυ μεγαλη διαφορα στο σασμαν!!!εμενα χτυπαγε η 5η στις γρηγορες αλλαγες τωρα πλεον την βαζω χωρις συμπλεκτη(που λεει ο λογος) και δεν χτυπαει!!!!
vasiliss23
Rotary : 13B-MSP GT3071R stre Latest Horsepower : πλεον υπεραρκετα χαχ
Rebuilds : Χιλιαδες!!!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 288
Ημ/νία εγγραφής : 15/10/2010
Τόπος : Πατρα
- Δημοσίευση Ν°14
και εγω αυτη την απορια ειχα αν αποδιδουν οταν ειναι κρυες αλλα καμια σχεση!!!πρωι με 0 και ειναι κομπλε!!!αντιτριβικα γιατι να βαλεις???δεν νομιζω να κανουν κατι!!!κοιτα αμα εχει σοβαρο θεμα το σασμαν ουτε βαλβολινες απο F1 δεν το σωζουν!!!
alekos R.E.
- Δημοσίευση Ν°15
κοιτα σοβαρο θέμα δν έχω (θέλω να πιστεύω) στις ψυλες στροφές κ γρήγορες αλαγες μ κάνει εκει κάτι περίεργα σκαλοματα....οκ λοιπόν τις περνω κ θα ενημεροσω κ εγω με την πρωσοπικη μ εμπειρία πάνω στο θέμα...vasiliss23 έγραψε:και εγω αυτη την απορια ειχα αν αποδιδουν οταν ειναι κρυες αλλα καμια σχεση!!!πρωι με 0 και ειναι κομπλε!!!αντιτριβικα γιατι να βαλεις???δεν νομιζω να κανουν κατι!!!κοιτα αμα εχει σοβαρο θεμα το σασμαν ουτε βαλβολινες απο F1 δεν το σωζουν!!!
alekos R.E.
- Δημοσίευση Ν°16
Παιδια τις αλαξα κ έβαλα τελικα αυτές που μου πρότεινε ο Βασίλης...είδα διάφορα μαλακοσαν η αλλαγές αλλα το πρόβλημα δν λύθηκε εντελώς....τωρα δν ξέρω αν πρεπει να κανω κάποια χιλιόμετρα πρώτα για να φανεί κάποια διάφορα αλλα πιστεύω πως αν ήταν να δω την διάφορα θα την έβλεπα αμέσως μετα την αλλαγή έτσι δν είναι;;;μάλλον πρεπει να αρχίσω να ψάχνω για κανένα καλο μεταχειρισμένο σασμαν 6αρι...έχουμε κάτι στα υποψη μας;;;
Mike 192T
- Δημοσίευση Ν°17
κανε μερικα χλμ πρωτα.... και βλεπεις....
Προσθετο εβαλες?
Προσθετο εβαλες?
alekos R.E.
- Δημοσίευση Ν°18
Όχι δν έβαλα κάποιο προσθεΤο ...λες να κάνει ακόμα καλητερη δουλεια;;αξίζει να βάλω κτ τέτοιο;;
Mike 192T
- Δημοσίευση Ν°19
Ναι, θα έκανε...
Αλλα αν δεν έβαλες οταν αλλαξες βαλβολινες αστο για την επομενη φορά...
Αλλα αν δεν έβαλες οταν αλλαξες βαλβολινες αστο για την επομενη φορά...
alekos R.E.
- Δημοσίευση Ν°20
Γτ όχι μετα που αλαξα τις βαλβολινες;;;λες να μαλοσουν;;;
Mike 192T
- Δημοσίευση Ν°21
αν μπορεις να ριξεις μεσα Motorkote χωρις να τις αλλαξεις.... ξα σου....
alekos R.E.
- Δημοσίευση Ν°22
Ωραίος ο φίλος...θα δω που θα το βρω να το βάλω...μ αρεσε το ´´ξασου ´´ ...