Rx8 Antiforum

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

+2
basilis
endless
6 απαντήσεις

RX8 σασμαν 5Τ

????????
    Επισκέπτης

RX8 σασμαν 5Τ Empty RX8 σασμαν 5Τ

Δημοσίευση  ???????? Πεμ 07 Ιουλ 2011, 9:36 am

Και ενώ ήταν όλα έτοιμα για το dragster του Σαββκο, το 5Τ σασμαν του rx8 δε μας κάνει το χατήρι!!
    Με λίγα λόγια:
    Το αμάξι εγινε καρότσα ( βγήκαν ακόμα και καθρέφτες, cdplayer , αεροτομη, κ.α ,βάρος κατω απο 1200kg), μπήκαν φρένα απο
    renesis μπροστά ,και έτσι μπήκαν 16 αρες εμπρός - πίσω ,με 195/55/16 T1R και 255/55/16 Μ/Τ πίσω , βελτιώθηκε το διαφορικο σε cusco, και ανάρτηση μπηκε εντελώς μαμά με μαμά ελατηρια, ακόμα βελτιώθηκε η παροχή καυσίμου αφού το set up και η πίεση που δουλεύει το απαιτούσε!βάλαμε αγωνιστικές βενζίνες, αλλάξαμε το προγραμμα για αγωνιστική χρήση, βάλαμε και το όργανο για τις μετρήσεις και βγήκαμε για δοκιμές....
    Κάπου εδώ άρχισε το πρόβλημα...
    Ενω το αμάξι σε δυο πολυ δυνατές δοκιμές μας έφερε χαμογελά στα πρόσωπα μας ,στην επόμενη σε αλλαγή απο 2 σε 3 και μόλις πάτησα το κουμπί για να αλλάξει η πίεση , ένας θόρυβος και στην "άκρη" ,και ναι, έσπασε το σασμαν!!!
    Ο μηχανικός είπε για συχρονιζε και κεντρικό άξονα κάτι, όπως και να έχει βρήκαμε αγορασαμε και βάλαμε άλλο,
    Το έκανα βόλτα περίπου στο 1bar και όλα καλά, μετα στηνομαστε πάλι για δοκιμές και μετα τις 3 δοκιμές
    δε κουμπονε η 3 και είχαμε και θόρυβο απο συχρονιζε!
    Αλλάξαμε για 3 φορά το σασμαν και αυτή την φορά πάλι μετα απο δοκιμές , ενω κουμπονει η 4 μόλις πατησω γκάζι την πεταει έξω, το ίδιο και την 5 ,βέβαια την 5 αν την κρατήσεις με το χέρι για λίγο μετα δεν την πεταει!!!
    Ο μηχανικός λέει ότι δεν αντέχει την ροπή το σασμαν!
    Έχει κανείς κάποια ιδέα ,για να μην παει όλος αυτός ο κόπος χαμένος και να τρέξει το αυτοκίνητο?
    Μιας που απο τους χρόνους που βλέπουμε πιστεύουμε ότι θα πέσουμε χαμηλά στο 12 αυτή την φορά, αν μας κάνει την χάρη το σασμαν!!
    Ααα και κάτι άλλο, οποίος πουλάει 5αρι σασμαν ας μου στείλει ,μάλλον θα χρειαστω μερικά ακόμα!
    endless

RX8 σασμαν 5Τ Verified
    Rotary : Sa22-Fd3s Latest Horsepower : 280+480
    Rebuilds : Απο το στομα σου. .
    Αριθμός μηνυμάτων : 1510
    Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2010

RX8 σασμαν 5Τ Empty Απ: RX8 σασμαν 5Τ

Δημοσίευση  endless Πεμ 07 Ιουλ 2011, 12:07 pm

Λογικο ειναι να σπασει ενα σασμαν απο δυναμη, αλλα οχι πενταρι που εχει δειξει οτι αντεχουν εως 500 αλογα κ 50 κιλα ροπης!

Για να λες, οτι πας για να σπασεις το 12αρι σημαινει οτι εισαι πολυ λιγοτερα αλογα ακομα αλλα κ ροπη!

Να σε ρωτησω κατι?

Πως αυτη τη φορα λες οτι αλλαξες σε δοκιμες τρεια σασμαν (τα οποια λογικα τα εχεις πληρωσει)
    ενω καποτε το εκανες θεμα οτι σου σπασαν το σασμαν στη δυναμομετρηση κ το πληρωσες 500ευρω?

Μηπως τωρα τα πληρωσε ο μηχανικος?

Παντος αμα θες πενταρι σασμαν ξερω οτι εχει φερει ο Jdm-r.
    basilis
    basilis

RX8 σασμαν 5Τ Verified
    Rotary : rx8 challenge Latest Horsepower : 192 ...last year
    Rebuilds : 1
    Αριθμός μηνυμάτων : 821
    Ημ/νία εγγραφής : 24/08/2010

Δημοσίευση  basilis Πεμ 07 Ιουλ 2011, 4:13 pm

Να ρωτησω κατι Μανο???ολα τα αλλα(π.χ ζαντες ,λαστιχα,παροχες) καταλαβα γιατι εγιναν....γιατι ομως εβαλες τη μαμα αναρτηση,για μειωση βαρους η για καποιο αλλο λογο???

billrx8
    billrx8

RX8 σασμαν 5Τ Verified
    Αριθμός μηνυμάτων : 92
    Ημ/νία εγγραφής : 25/08/2010
    Τόπος : los almyros

Δημοσίευση  billrx8 Πεμ 07 Ιουλ 2011, 6:46 pm

ποσο γραφει ενα 8αρι με 500 αλογα και 50 κιλα ροπη....
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Πεμ 07 Ιουλ 2011, 8:21 pm

endless έγραψε:Λογικο ειναι να σπασει ενα σασμαν απο δυναμη, αλλα οχι πενταρι που εχει δειξει οτι αντεχουν εως 500 αλογα κ 50 κιλα ροπης!

Για να λες, οτι πας για να σπασεις το 12αρι σημαινει οτι εισαι πολυ λιγοτερα αλογα ακομα αλλα κ ροπη!

Να σε ρωτησω κατι?

Πως αυτη τη φορα λες οτι αλλαξες σε δοκιμες τρεια σασμαν (τα οποια λογικα τα εχεις πληρωσει)
    ενω καποτε το εκανες θεμα οτι σου σπασαν το σασμαν στη δυναμομετρηση κ το πληρωσες 500ευρω?

Μηπως τωρα τα πληρωσε ο μηχανικος?

Παντος αμα θες πενταρι σασμαν ξερω οτι εχει φερει ο Jdm-r.

Ποτέ και που το έκανα θέμα ότι μου έσπασαν το σασμαν στη δυναμομετρηση???δεν εγινε ποτέ αυτο που λες!
    Όταν μου το είχε πει αυτο ο Χρήστος ότι του το είπαν,πέρυσι τον Σεπτέμβριο τον προκάλεσα να τον φέρει μπροστά μου να το αυτός που το είπε και τελικά έμεινε άφαντος!!
    το αμάξι τότε είχε 52,5 κιλά ροπή και καμία 400 άλογα, τώρα είναι πολυ παραπάνω και σε ροπή και άλογα και ειδικά με τις αγωνιστικές!!Επίσης δε ξέρω άλλο rx8 να έχει την χρήση που έχει το δικό μου, οπότε μη συγκρίνεις!
    Και κάτι τελευταίο και για τα 3 σασμαν έχω δώσει 600 ευρω ενω για 1 έδωσα τότε 500!!Τεσπα.....
    Αυτο βέβαια ήταν παρένθεση και δε προκειτε να ξαναρχισω πάλι Μαριάννα τα περσινά ξυνα σταφύλια!!
    Οπότε on topic ,που είναι το θέμα αν αντέχει το σασμαν του rx8 ή κάποια λυση για το πρόβλημα αυτο!
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Πεμ 07 Ιουλ 2011, 8:25 pm

basilis έγραψε:Να ρωτησω κατι Μανο???ολα τα αλλα(π.χ ζαντες ,λαστιχα,παροχες) καταλαβα γιατι εγιναν....γιατι ομως εβαλες τη μαμα αναρτηση,για μειωση βαρους η για καποιο αλλο λογο???

Είναι μαλακή, και κάθεται καλύτερα και ξεκινάει.
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Πεμ 07 Ιουλ 2011, 8:27 pm

billrx8 έγραψε:

Δυστυχώς δεν παίζουν σημασία τα άλογα και η ροπή, αλλα το στήσιμο!
    Μπορεί να γράψει και 11 αλλα μπορεί να γράψει και 15+ , ανάλογα τα λάστιχα, το βάρος, την ανάρτηση, την κόλα και αλλα πολλά!!!
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Πεμ 07 Ιουλ 2011, 9:20 pm

Πριν λίγο άνοιξαν ενα και θα προσπαθήσουν να βρουν λυση στο πρόβλημα τους!
    Ωστόσο περιμένουμε το 4 με 6000km ( σχεδόν καινούργιο) να βάλουμε πάνω να δούμε τι θα γίνει!
    Μας μένουν λιγότερο απο 24 ώρες για τον αγώνα.
    Και υπάρχουν 3 λυσεις μάλλον, ή που θα φτιάξουμε το πρόβλημα και όλος ο κόπος δε θα παει χαμένος και θα τρεξω, ή
    Που θα τρεξω με 3 ταχύτητες και μετα θα προσπαθήσω να κράτησω την 4 μέσα, ή δε πάω καθόλου και θα ψαχτω για άλλο μοτέρ με σασμαν, άλλωστε ώρα τους είναι!! Twisted Evil
    Τι να κάνω που έχει τρελή ροπή το γ@&#%$£!!!! Laughing Cool

Υ.Γ: αν κάποιος ΞΕΡΕΙ και θέλει πραγματικα να βοηθήσει, όχι εμένα, αλλα μια rotary συμμετοχή , επειδή δε θα έχω υπολογιστή, μπορει να πάρει τηλ!! Wink
    Mavros Piravlos
    Mavros Piravlos

RX8 σασμαν 5Τ Verified
    Rotary : RX8 Cosmo HKS T04Z Latest Horsepower : pilot knows better
    Rebuilds : 1
    Αριθμός μηνυμάτων : 1944
    Τόπος : Στου RE雨宮 το υπόγειο

Δημοσίευση  Mavros Piravlos Πεμ 07 Ιουλ 2011, 9:42 pm

Εγω πάντως τρία σπασμένα σασμάν με το καλημέρα δεν θα τα πλήρωνα καθόλου, ή σκουπίδια ήταν ή πραγματικά δεν αντέχουν τη ροπή σου, εσύ πάς και για τέταρτο κ για πέμπτο μόνο και μόνο για το Σάββατο;
    Χαράς το κουράγιο σου ρε Μάνο, εύχομαι να τα καταφέρεις να πάς χωρίς προβλήματα και να κάνεις και το χρόνο σου Cool
    billrx8
    billrx8

RX8 σασμαν 5Τ Verified
    Αριθμός μηνυμάτων : 92
    Ημ/νία εγγραφής : 25/08/2010
    Τόπος : los almyros

Δημοσίευση  billrx8 Πεμ 07 Ιουλ 2011, 9:51 pm

Godfather-x8 έγραψε:
    billrx8 έγραψε:

Δυστυχώς δεν παίζουν σημασία τα άλογα και η ροπή, αλλα το στήσιμο!
    Μπορεί να γράψει και 11 αλλα μπορεί να γράψει και 15+ , ανάλογα τα λάστιχα, το βάρος, την ανάρτηση, την κόλα και αλλα πολλά!!!

γνωριζω αρκετα καλα τι χριαζεται......
    του docmar που ηταν αρκετα δυνατο
    [και αυτο φαινεται απο τα χιλιομετρα εξοδου στα 400μ....220
    με χαλια 18μ 2.1 νομιζω...
    11.6 η καλυτερη επιδοση
    ηταν 1sec ποιο αργο στα 400μ απο του σταυριανου....
    οποτε τα αλογα και η ροπη παει περιπατο.......
    endless

RX8 σασμαν 5Τ Verified
    Rotary : Sa22-Fd3s Latest Horsepower : 280+480
    Rebuilds : Απο το στομα σου. .
    Αριθμός μηνυμάτων : 1510

Δημοσίευση  endless Πεμ 07 Ιουλ 2011, 10:33 pm

Godfather-x8 έγραψε:

Ποτέ και που το έκανα θέμα ότι μου έσπασαν το σασμαν στη δυναμομετρηση???δεν εγινε ποτέ αυτο που λες!
    Όταν μου το είχε πει αυτο ο Χρήστος ότι του το είπαν,πέρυσι τον Σεπτέμβριο τον προκάλεσα να τον φέρει μπροστά μου να το αυτός που το είπε και τελικά έμεινε άφαντος!!
    το αμάξι τότε είχε 52,5 κιλά ροπή και καμία 400 άλογα, τώρα είναι πολυ παραπάνω και σε ροπή και άλογα και ειδικά με τις αγωνιστικές!!Επίσης δε ξέρω άλλο rx8 να έχει την χρήση που έχει το δικό μου, οπότε μη συγκρίνεις!
    Και κάτι τελευταίο και για τα 3 σασμαν έχω δώσει 600 ευρω ενω για 1 έδωσα τότε 500!!Τεσπα.....
    Αυτο βέβαια ήταν παρένθεση και δε προκειτε να ξαναρχισω πάλι Μαριάννα τα περσινά ξυνα σταφύλια!!
    Οπότε on topic ,που είναι το θέμα αν αντέχει το σασμαν του rx8 ή κάποια λυση για το πρόβλημα αυτο!

Ειδες,δεν τα βγαζω απ το μυαλο μου θυμαμαι οτι ειχε υποθει εδω μεσα πριν ενα μιση χρονο νομιζω.
    Κ συγκεκριμενα οτι στο ειχε σπασει ο Θοδωρης μαζι με τον Μοτη στο δυναμομετρο!

Για την αξιοπιστια ξερω παρα πολλα οχταρια κ τουρμπατα τα οποια κανουν χειροτερη χρηση απο αυτη που λες οτι κανεις εσυ, χρησημοποιοντας τα καθημερινα, βαζοντας τα σε πιστες, καρτοπιστες κ πινοντας τα πολυ περισοοτερο απο 15 δευτερολεπτα που κραταει ενας αγωνας dragster.

Αυτο μου εχει δειξει οτι αντεχουν

Δεν νομιζω να σου βαλαν το μαχαιρι στο λαιμο για να βαλεις ενα σασμαν 500ευρω ενω δεν το ηθελες!
    Θα μπορουσες να το ειχες ψαξει κ τοτε.

Οσο για τα 600 ευρω που εδωσες εσυ ξερεις,αν κ θα επρεπε να σε καλυψει σε ενα βαθμο ο βελτιωτης σου(μην ζησουμε ξανα τα ιδια)!!!

Σου ευχομαι καλο αγωνα κ καλα αποτελεσματα!

????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Πεμ 07 Ιουλ 2011, 11:37 pm

[quote="endless"]
    Godfather-x8 έγραψε:

endless έγραψε:Ειδες,δεν τα βγαζω απ το μυαλο μου θυμαμαι οτι ειχε υποθει εδω μεσα πριν ενα μιση χρονο νομιζω.
    Κ συγκεκριμενα οτι στο ειχε σπασει ο Θοδωρης μαζι με τον Μοτη στο δυναμομετρο!Οσο για τα 600 ευρω που εδωσες εσυ ξερεις,αν κ θα επρεπε να σε καλυψει σε ενα βαθμο ο βελτιωτης σου(μην ζησουμε ξανα τα ιδια)!!!
    σου απαντησα στο αναλογο τοπικ! εδω αλλο ειναι το θεμα Μαριαννα.

endless έγραψε:Για την αξιοπιστια ξερω παρα πολλα οχταρια κ τουρμπατα τα οποια κανουν χειροτερη χρηση απο αυτη που λες οτι κανεις εσυ, χρησημοποιοντας τα καθημερινα, βαζοντας τα σε πιστες, καρτοπιστες κ πινοντας τα πολυ περισοοτερο απο 15 δευτερολεπτα που κραταει ενας αγωνας dragster.

Αυτο μου εχει δειξει οτι αντεχουν

Ναι, και ποια ειναι αυτα? για πες μου μερικα!!!! Laughing Laughing
    το αμαξι μου δε μπαινει μονο drag ,και επισης δε ξερω αλλο 8αρι με 55+ ροπη ,και αλλα πολλα!!
    και μαθε οτι πιο πολυ ποναει το σασμαν σε 10 καλες κοντρες, παρα μεσα σε μια πιστα!!! Cool

endless έγραψε:Δεν νομιζω να σου βαλαν το μαχαιρι στο λαιμο για να βαλεις ενα σασμαν 500ευρω ενω δεν το ηθελες!
    Θα μπορουσες να το ειχες ψαξει κ τοτε.
    πολλα θα μπορουσα να ειχα κανει τοτε αλλα......ειναι off topic εδω!

endless έγραψε:Σου ευχομαι καλο αγωνα κ καλα αποτελεσματα!

ειναι το μοναδικο οn topic που γραφεις!!!
    ελπιζω να μην συνεχισεις την ανουσια και παρελθοντικη χ@ζ@επιθεση σου εδω, και αν μπορεις και γνωριζεις
    κατι για σασμαν θα ηταν θετικο!!!
    ααα και Ευχαριστω για την ευχη σου! Laughing

????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Πεμ 07 Ιουλ 2011, 11:40 pm

Mavros Piravlos έγραψε:Εγω πάντως τρία σπασμένα σασμάν με το καλημέρα δεν θα τα πλήρωνα καθόλου, ή σκουπίδια ήταν ή πραγματικά δεν αντέχουν τη ροπή σου, εσύ πάς και για τέταρτο κ για πέμπτο μόνο και μόνο για το Σάββατο;
    Χαράς το κουράγιο σου ρε Μάνο, εύχομαι να τα καταφέρεις να πάς χωρίς προβλήματα και να κάνεις και το χρόνο σου Cool

το 4 εως τωρα δειχνει θετικα να εχει παρει το θεμα!!!
    εγιναν βεβαια μονο 3 δοκιμες αλλα ολα καλα!
    ωστοσο εχουν βρει κατι και γιαυτο που ανοιξαν να φτιαξουν στον τορνο,για να δουμε!
    πρωτα ο θεος πιστευω αυριο να τρεξουμε!
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Παρ 08 Ιουλ 2011, 2:54 am

http://www.redlineoil.com/product.aspx?pid=44&pcid=8

Μόλις δυναμώσεις κανονικά να δεις τα προβλήματα. Εγώ σε αεροδιάδρομο και δεν βγάζω λόγο υπερθέρμανσης συμπλέκτη και με -2 πίσω camber όχι να σκεφτώ κόλλα

Έχει επεξεργασθεί από τον/την spiffm στις Παρ 08 Ιουλ 2011, 3:12 am, 1 φορά
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Παρ 08 Ιουλ 2011, 3:03 am

Με τόσες αλλαγές δεν μου φαίνεται και τ΄σο συνετή επιλογή των μαλακών αναρτήσεων
    docmar
    docmar

RX8 σασμαν 5Τ Verified
    Rotary : RX7 FD ΤΕΡΑΣ Latest Horsepower : αρχισαν να ξεφευγουν
    Rebuilds : ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ
    Αριθμός μηνυμάτων : 136
    Ημ/νία εγγραφής : 10/09/2010
    Τόπος : ΒΟΛΟΣ

Δημοσίευση  docmar Παρ 08 Ιουλ 2011, 5:12 am

καλη επιτυχια φιλε.
    Καλα περασματα.
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Δευ 11 Ιουλ 2011, 2:05 am

Τελικά δεν έτρεξα, το Σάββατο το πρωί είχαμε θέμα με φουρκετα 3 και 4 και πετούσε τις ταχύτητες , το σασμαν που ανοίξαμε και φτιάχνουμε μέρη στον τορνο αλλα και αλλα παραγγειλαμε θα είναι έτοιμο Τετάρτη αλλα μιας που έχασα τον αγώνα θα το καθυστέρησω και θα το φτιάξω καλύτερα και με άλλες σχέσεις!
    Τεσπα,πήγε χαμένος ο κόπος αλλα έμαθα που αντέχει ,τι.
    Απορρω βέβαια γτ ασχολούμαι ακόμα με renesis αλλα πριν τον βγάλω θα θέλα να γράψει ένα χρόνο που του αξίζει καλύτερα απο το 12.88 ή 13 ή 14 που έγραφε παλιότερα βολταδικο- ντυμένο- και χωρίς στήσιμο!
    Πάντως στον αγώνα αμάξι φίλου που έγραφε 13 και εώς 12.7 με τα ζαντολαστιχα μου τα πίσω έγραψε 11.525!!!!!!Άρα κάτι κάνουν αφού έριξαν τα 2sec .....
    Βέβαια ήταν και 500++++++ ....
    Άντε και το Νοέμβριο μπάς και τρέξουμε!
    Ότι άλλο μπορει να βοηθήσει αυτο το τοπικ, δεκτό!
    docmar
    docmar

RX8 σασμαν 5Τ Verified
    Rotary : RX7 FD ΤΕΡΑΣ Latest Horsepower : αρχισαν να ξεφευγουν
    Rebuilds : ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ
    Αριθμός μηνυμάτων : 136
    Ημ/νία εγγραφής : 10/09/2010
    Τόπος : ΒΟΛΟΣ

Δημοσίευση  docmar Δευ 11 Ιουλ 2011, 2:14 am

Καλα ξηγιεσαι και συνεχιζεις να ασχολείσαι φιλε μου, εφοσον ετσι γουσταρεις ακομη,....εγω σου ευχομαι απο καρδιας καλη επιτυχια σε ολα.
    Αποψη μου και ισως συμβουλη απο εναν μεγαλυτερο σε ηλικια.
    Κανε οτι μπορεις, και κρατα μεσα σου αυτα που θα ηθελες η εχεις τελικα σκοπο να πετυχεις.
    Ειναι τοσο ωραια μετα που ανταμοιβευσαι για την υπομονη σου και δεν εχει κανενας τιποτε για να σου πει.
    Αυτοι που θα πουνε ακομη και ετσι,.... με λιγες κουβεντες και περιοστερες πραξεις δηλαδη απο εσενα,....θα λεγανε οτι και αν εκανες, οποτε δεν τους δινεις απλα σημασια.

Καλη συνεχεια φιλε.
    greddyrx7
    greddyrx7

RX8 σασμαν 5Τ Verified
    Αριθμός μηνυμάτων : 75
    Ημ/νία εγγραφής : 28/08/2010
    Τόπος : Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση  greddyrx7 Δευ 11 Ιουλ 2011, 6:38 am

Godfather-x8 έγραψε:Τελικά δεν έτρεξα, το Σάββατο το πρωί είχαμε θέμα με φουρκετα 3 και 4 και πετούσε τις ταχύτητες , το σασμαν που ανοίξαμε και φτιάχνουμε μέρη στον τορνο αλλα και αλλα παραγγειλαμε θα είναι έτοιμο Τετάρτη αλλα μιας που έχασα τον αγώνα θα το καθυστέρησω και θα το φτιάξω καλύτερα και με άλλες σχέσεις!
    Τεσπα,πήγε χαμένος ο κόπος αλλα έμαθα που αντέχει ,τι.
    Απορρω βέβαια γτ ασχολούμαι ακόμα με renesis αλλα πριν τον βγάλω θα θέλα να γράψει ένα χρόνο που του αξίζει καλύτερα απο το 12.88 ή 13 ή 14 που έγραφε παλιότερα βολταδικο- ντυμένο- και χωρίς στήσιμο!
    Πάντως στον αγώνα αμάξι φίλου που έγραφε 13 και εώς 12.7 με τα ζαντολαστιχα μου τα πίσω έγραψε 11.525!!!!!!Άρα κάτι κάνουν αφού έριξαν τα 2sec .....
    Βέβαια ήταν και 500++++++ ....
    Άντε και το Νοέμβριο μπάς και τρέξουμε!
    Ότι άλλο μπορει να βοηθήσει αυτο το τοπικ, δεκτό!

Θα πας για 3ροτορο μετά?

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Πεμ 21 Νοε 2024, 3:15 pm