Δεν καταλαβα πως το εννοεις αλλα θα το ξαναπω αλλη μια φορα....αυτο το setup δεν το εβαλα για να δειχνει ομορφο το αμαξι....ειναι φιλου μου οι ζαντες και τις εβαλα για να δω εαν τεριαζουν σε διασταση κλπ κλπpisokounas έγραψε:dinokid δοκιμασες να οδηγησεις το αμαξι??
Οταν το οδηγησεις με αυτο το set up θα καταλαβεις οτι 17αρα,25οφσετ και χαμηλωμα,για να δειξει ομορφο το αμαξι, δε γινεται...
Κατα τα αλλα σαν ζαντα ειναι μουναρα....
Ακους giorgo75????
+4
Mike 192T
spiffm
dinoskid
giorgos 75
8 απαντήσεις
ΤI OFFSET ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ?
dinoskid
Rotary : Rx8 Cosmo Αριθμός μηνυμάτων : 511
Ημ/νία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθηνα Αγια Παρασκευη
- Δημοσίευση Ν°26
Απ: ΤI OFFSET ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ?
giorgos 75
Latest Horsepower : ?????????
Rebuilds : Rebuild???τι ειναι α
Αριθμός μηνυμάτων : 827
Ημ/νία εγγραφής : 26/08/2010
Τόπος : ΘΗΒΑ
- Δημοσίευση Ν°27
σε ακουω δυνατα και καθαρα Χρησταρα!!!pisokounas έγραψε:dinokid δοκιμασες να οδηγησεις το αμαξι??
Οταν το οδηγησεις με αυτο το set up θα καταλαβεις οτι 17αρα,25οφσετ και χαμηλωμα,για να δειξει ομορφο το αμαξι, δε γινεται...
Ακους giorgo75????
pisokounas
Αριθμός μηνυμάτων : 22
Ημ/νία εγγραφής : 24/08/2010
- Δημοσίευση Ν°28
dinoskid έγραψε:Δεν καταλαβα πως το εννοεις αλλα θα το ξαναπω αλλη μια φορα....αυτο το setup δεν το εβαλα για να δειχνει ομορφο το αμαξι....ειναι φιλου μου οι ζαντες και τις εβαλα για να δω εαν τεριαζουν σε διασταση κλπ κλπpisokounas έγραψε:dinokid δοκιμασες να οδηγησεις το αμαξι??
Ακους giorgo75????
εγω φιλε μου σαν παθων με 30 οφσετ και 18αρα ομως
θα σου πω οτι το 25οφσετ μου φαινεται δυσλειτουργικο
dinoskid
Rotary : Rx8 Cosmo Αριθμός μηνυμάτων : 511
Ημ/νία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθηνα Αγια Παρασκευη
- Δημοσίευση Ν°29
Οποτε τι offset θα προτιμουσες για 18αρα και για 17αρα;;;;;(Θελω να ειναι 17χ9 η 18χ9 εεεεε... )pisokounas έγραψε:dinoskid έγραψε:Δεν καταλαβα πως το εννοεις αλλα θα το ξαναπω αλλη μια φορα....αυτο το setup δεν το εβαλα για να δειχνει ομορφο το αμαξι....ειναι φιλου μου οι ζαντες και τις εβαλα για να δω εαν τεριαζουν σε διασταση κλπ κλπpisokounas έγραψε:dinokid δοκιμασες να οδηγησεις το αμαξι??
Ακους giorgo75????
urbanslider
Rotary : Ένα μαύρο... Latest Horsepower : Δεν σου λέω !!
Rebuilds : Σα να κοντοζυγώνει..
Αριθμός μηνυμάτων : 2164
Ημ/νία εγγραφής : 12/10/2010
Τόπος : ebisu θα ήθελα...
- Δημοσίευση Ν°30
pisokounas έγραψε:dinoskid έγραψε:Δεν καταλαβα πως το εννοεις αλλα θα το ξαναπω αλλη μια φορα....αυτο το setup δεν το εβαλα για να δειχνει ομορφο το αμαξι....ειναι φιλου μου οι ζαντες και τις εβαλα για να δω εαν τεριαζουν σε διασταση κλπ κλπpisokounas έγραψε:dinokid δοκιμασες να οδηγησεις το αμαξι??
Ακους giorgo75????
Στην 18αρα φαντάζομαι με ένα fender rolling δεν πρέπει να είχες θέμα..
Με 17αρα δε νομίζω να έχει κανένα πρόβλημα, εντάξει στο χαμήλωμα βέβαια δεν πρέπει να υπερβάλει και η ανάρτηση να είναι σκληρή...