και 9.5αρα με 28 offset πισω?
εγω απλα θελω να τουμπανιασει το αμαξι
giorgos 75 έγραψε:Επησης σκεφτομαι και μια 2η επιλογη:
8.5 ζαντα με 30 offset μπροστα με λαστιχο 225*40
9.5 ζαντα με 25 offset πισω με λαστιχο 255*35
ΧΑΧΑΧΑ!!!Οχι Μαικ αυτα τα νουμερα θελω!!!θα τα βαλω και οτι γινει...Mike 192T έγραψε:Ρε Γιωργη!!!! Θα περισευει αρκετα εξω απο το φτερο. Σε βλεπω να το ψηλωνεις τελικα το αμαξι!!!
Μηπως θες να πεις 9,5 με 35-38 offset????
Ξανα τι ειναι το offset...
H μαμα ζαντα εχει οφφσετ 50. Αν παρεις μια ζαντα με 35 οφφσετ σημαινει οτι η μαμα ζαντα θα βγειναι προς τα εξω 15mm
Αν παρεις μια ζαντα 8,5 με 50 οφσεττ σημαινει οτι θα βγεινει προς τα εξω 0,5 ιντζες ή 12,7mm.
Κανε τους υπολογισμους σου!
Και οχι μονο η Μαριαννα...pisokounas...blue shark...Ασε φιλε απο τοτε που τις ειδα αρωστησα!!!urbanslider έγραψε:giorgos 75 έγραψε:Επησης σκεφτομαι και μια 2η επιλογη:
Ένα σετ work emotion cr kai με τα παραπάνω νούμερα αλλά με 30αρι offset και στα πίσω φοράει η endless στο 8αρι της.
(18αρα ζάντα)
το τσεκαρα!!!ολα οκyiasin rx7 έγραψε:http://www.willtheyfit.com/index.php?width=235&aspect=40&diameter=18&wheelwidth=8.5&offset=0&width2=240&aspect2=40&diameter2=18&wheelwidth2=10&offset2=0&Submit=Submit Για να δεις ακριβως που θα ερθει το ζαντικο σου!!!!
giorgos 75 έγραψε:Και οχι μονο η Μαριαννα...pisokounas...blue shark...Ασε φιλε απο τοτε που τις ειδα αρωστησα!!!urbanslider έγραψε:giorgos 75 έγραψε:Επησης σκεφτομαι και μια 2η επιλογη:
Ένα σετ work emotion cr kai με τα παραπάνω νούμερα αλλά με 30αρι offset και στα πίσω φοράει η endless στο 8αρι της.
(18αρα ζάντα)
Σιγα σιγα θα γινουν ολα...............iaponas έγραψε:Και κανά χαμηλοπρόφιλο λάστιχο...
Αντωνη εγω που θελωurbanslider έγραψε:Rota ε ?
Από look θες χρώμα, λίγο χαμηλό προφίλ, και εγώ θα έβαζα και stretchαριστό λάστιχο !!!!!!
Για την ουσία θα τις ζύγιζα (και τη μαμά και την rota) να δω τι κερδίζω.
Εγω περιμενα να βγαινει πιο εξω η ζαντα με το 25αρι offset.
giorgos 75 έγραψε:Αντωνη εγω που θελω
να βαλω 255*35*18 σε 9,5 ζαντα μπορω να κανω stretchαρω το λαστιχο?
dinoskid έγραψε:Μηπως φαινεται μικρη η 17αρα;;;Μεσα σε πιστα ποια θα ειναι καλυτερη επιλογη;;;;Για drift ετσι!!!
Οχι και μαμα σε παρακαλω....ολοκληρο ελευθερο φιλτρο εχουμε!!!!urbanslider έγραψε:dinoskid έγραψε:Μηπως φαινεται μικρη η 17αρα;;;Μεσα σε πιστα ποια θα ειναι καλυτερη επιλογη;;;;Για drift ετσι!!!
Πρέπει να επιλέξεις τι θέλεις, συνήθως και τα δύο δεν συμβαδίζουν, ειδικά όταν δεν έχεις πολλά άλογα...
Και όπως σου έγραψα και πιο πάνω ζύγισέ τες να δεις τι κερδίζεις (αν κερδίζεις).
Για drift η 17αρα με stretched μικρό (για την ζάντα) λάστιχο πχ 225 είναι το ιδανικό setup, θέλει όμως λίγο μεγαλύτερη πίεση για να δουλέψει, λάστιχο με κακό πλαινό δεν θα σε βολέψει.
Από την στιγμή που δεν έχεις σοβαρά άλογα (μαμά είναι αν δεν κάνω λάθος?) και 16αρα -πίσω- αν βάλεις καλύτερα θα είναι, ειδικά στις καρτόπιστες που έχουμε... Αν και με την 17αρα ενδέχεται (ειδικά αν είναι πιο ελαφριά) να επωφεληθείς περισσότερο λόγω του stretch.