Rx8 Antiforum

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

+6
geox
basilis
urbanslider
dimos47ki7
Mike 192T
chios88
10 απαντήσεις

στισιμο ρχ8

spiffm
    spiffm

στισιμο ρχ8 - Σελίδα 2 Verified
    Αριθμός μηνυμάτων : 304
    Ημ/νία εγγραφής : 11/09/2011

στισιμο ρχ8 - Σελίδα 2 Empty Απ: στισιμο ρχ8

Δημοσίευση  spiffm Τετ 03 Οκτ 2012, 12:08 am

Σε λίγο πραγματικά θε ξεχάσω και αυτά που ξέρω!!!!!!!!!

Ακριβώς αυτό που έγραψε ο Mike

Ηλία υπάρχουν αναρτήσεις με μπότα που θα κάναν τη δικιά σου να κλαίει Blitz πχ.
    ΗΛΙΑΣRX8
    ΗΛΙΑΣRX8

Rotary : rx8 Latest Horsepower : 300
    Rebuilds : 0
    Αριθμός μηνυμάτων : 50
    Ημ/νία εγγραφής : 08/10/2010
    Τόπος : ΕΛΕΥΣΙΝΑ

Δημοσίευση  ΗΛΙΑΣRX8 Τετ 03 Οκτ 2012, 12:32 am

για να μην μπω στην διαδικασια των τυπων και γω και χαθουμε,

ας μιλησουμε πρακτικα για να βγαλουμε μια ακρη!

συμφωνειτε οτι
    1.οτι η καθε αναρτηση ειναι διαφορετικα κατασκευασμενη , οποτε δουλευει και ρυθμιζεται διαφορετικα! (πχ η hotbits και η hsd)

2.η ρυθμιση υψους της dt2 γινεται απο τα δακτυλιδια και της hsd απο την μποτα!
    σε αυτην την περιπτωση στην dt2 κουνας και το ελατηριο ενω στην hsd οχι!
    3. οταν χαμηλωνεις το αμαξι στην dt2 το ελατηριο ανοιγει και οταν το ψηλωνεις
    σφιγγει!( αυτο ισχυει)
    4. στο παραδειγμα που εφερες, στην ουσια λες οτι χρειαζεται περισσοτερη δυναμη για
    να συμπιεσω ενα ελατηριο απο 5 σε 8 εκατοστα, συμφωνω,
    απλα εσυ με την προφορτιση(3cm)εχεις μικρηνει απο πριν το μηκος του ελατηριου
    (στα ακρα του)
    αν εφαρμοσω την ιδια δυναμη θα φθασω παλι στα 5 cm, σωστα;

5. τα ελατηρια ειναι κατασκευασμενα για καποια κιλα σκληροτητας
    αλλα παλι υπαρχουν και διαφορα ειδη ελατηριων , οποτε αλλαζουν παλι τα δεδομενα
    μας
    κατι που βρηκα για τα ελατηρια:
    α.Το πιο κοινό είδος ελατηρίου είναι το «απλό», με σταθερό συντελεστή σκληρότητας σε όλες τις σπείρες, οι οποίες είναι ίδιας διαμέτρου, βήματος και πάχους. Το ελατήριο αυτό συμπεριφέρεται γραμμικά και διατηρεί τον ίδιο συντελεστή σκληρότητας όσο κι αν συμπιεστεί ή εκταθεί

β.Άλλο ένα είδος ελατηρίου είναι το ελικοειδές ελατήριο με μεταβλητό συντελεστή σκληρότητας, το οποίο έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε, προς τις άκρες του, οι σπείρες να είναι πιο πυκνά διατεταγμένες, ενώ στο κεντρικό τμήμα να απέχουν μεταξύ τους αρκετά. Καθώς το ελατήριο συμπιέζεται, οι σπείρες με τα μικρά διάκενα ακουμπούν, αφήνοντας μόνο ένα μικρό κεντρικό κομμάτι του ελατηρίου να λειτουργεί. Μετά τα πρώτα εκατοστά «μαλακής» βύθισης, δηλαδή, το εναπομείναν λειτουργικό τμήμα συμπεριφέρεται σαν σκληρότερο ελατήριο.

η hotbits θεωρω οτι χρησιμοποιει το α,
    η hsd χρησιμοποιει καποιο ειδος σαν το β;
    ΗΛΙΑΣRX8
    ΗΛΙΑΣRX8

Δημοσίευση  ΗΛΙΑΣRX8 Τετ 03 Οκτ 2012, 1:25 am

δεν παθαινω τιποτα μην αγχωνεσαι αντωνη Smile Smile Smile

θα βρεθουμε καποια στιγμη και θα σου εξηγησω πως γινεται!

ααα και η hsd ειναι απο τις καλες ταιβανεζικες okay Laughing Laughing Laughing

οσο για την blitz δεν εχω μπει σε κανενα 8αρι που να την φοραει για να ξερω αν ειναι καλη!

οσο για τα κλαματα,
    τα αφηνω σε αλλους,
    που φορανε αναρτησεις που δεν μπορουν να πανε βολτα με την παρεα τους με τα γκαπ γκουπ που ακουνε και ποναει η καρδια τους,
    και σπανε μεσα σε μια βδομαδα η οταν μπαινουν σε πιστα και βρισκουν σε κανα κερμπ!

τουλαχιστον ειμαι ευχαριστημενος απο την dt2 σε ολα της!
    και σε περιπτωση service μεσα σε 4 ωρες εχω παει και μου την φτιαχνουν! και με 50 ευρω!

service και επισκευη στις αλλες αναρτησεις ποιος κανει και ποσο στοιχιζει στην ελλαδα;
    spiffm
    spiffm

Δημοσίευση  spiffm Τετ 03 Οκτ 2012, 5:13 am

H HKS που φοράω εγώ είναι και αυτή με μπότα και βόλτα μπορείς να κάνεις χωρίς θορυβους και όσο για την πίστα να μην το θύξω αυτό.
    Ναι είναι ευκολία να την επισκευάζεις στην Ελλάδα αλλά εγώ τουλάχιστον δεν θα έκανα downgrading μονο και μόνο για αυτό.

Ακόμα και progressive winding να έχει πάλι προφόρτηση κάνεις μικρότερη αλλά πάλι κάνεις προφόρτιση
    urbanslider
    urbanslider

Rotary : Ένα μαύρο... Latest Horsepower : Δεν σου λέω !!
    Rebuilds : Σα να κοντοζυγώνει..
    Αριθμός μηνυμάτων : 2164
    Ημ/νία εγγραφής : 12/10/2010
    Τόπος : ebisu θα ήθελα...

Δημοσίευση  urbanslider Τετ 03 Οκτ 2012, 6:15 am

Έχει καταντήσει κουραστικό.. τα έγραψα και πιο πάνω αλλά αρχίζω να πιστεύω ότι δεν τα διαβάζεις.... ειλικρινά...

ΗΛΙΑΣRX8 έγραψε:
    συμφωνειτε οτι
    1.οτι η καθε αναρτηση ειναι διαφορετικα κατασκευασμενη , οποτε δουλευει και ρυθμιζεται διαφορετικα! (πχ η hotbits και η hsd)

Οι αναρτήσεις δουλεύουν διαφορετικά αλλά οι ρυθμίσεις γίνονται παρόμοια.. ή 2 δαχτυλίδια για τα ελατήρια και το ύψος, ή 3 δαχτυλίδια 2 για τα ελατήρια 1 για το ύψος.. πάρε στα χέρια σου όσες διαφορετικές coilover θέλεις TEIN HSD hotbits HKS D2 Blitz Cusco Autoexe Tanabe κτλ... και δες τες μπας και το καταλάβεις.

ΗΛΙΑΣRX8 έγραψε: 2.η ρυθμιση υψους της dt2 γινεται απο τα δακτυλιδια και της hsd απο την μποτα!
    σε αυτην την περιπτωση στην dt2 κουνας και το ελατηριο ενω στην hsd οχι!

Ακριβώς.

ΗΛΙΑΣRX8 έγραψε:
    3. οταν χαμηλωνεις το αμαξι στην dt2 το ελατηριο ανοιγει και οταν το ψηλωνεις
    σφιγγει!( αυτο ισχυει)
    Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Όχι Ηλία .... Αυτό ισχύει στην ανάρτηση του Χατζηγιάννη που τα κάνει όλα ανάποδα....

Σε όλες τι άλλες αναρτήσεις (που ρυθμίζουν ύψος από ελατήριο) όταν χαμηλώνεις το αμάξι το ελατήριο συμπιέζεται... άρα ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΠΡΟΦΟΡΤΗΣΗ !!!!

Κάτι που βρήκα κι εγώ για τα ελατήρια από άρθρα της πρώτης δημοτικού...

Spring Pre-load – Pre-load is the distance a spring is compressed, from its free length, to its installed length on the shock (or fork assembly), with the suspension fully extended. The main purpose of spring pre-load is to raise or lower a vehicle’s ride height (sag) by adding tension to the spring.

ΗΛΙΑΣRX8 έγραψε:. υπαρχουν και διαφορα ειδη ελατηριων , οποτε αλλαζουν παλι τα δεδομενα
    μας

spiffm έγραψε: και progressive winding να έχει πάλι προφόρτηση κάνεις μικρότερη αλλά πάλι κάνεις προφόρτιση

Αν και σου απάντησε ο Σταύρος... το ελατήριο άπαξ και συμπιεστεί έχει πάρει προφόρτηση ΟΤΙ ελατήριο και να είναι και όσο λίγο και να συμπιέστηκε...

Εγώ προσωπικά δεν έχω κάτι άλλο να πω.
    ΗΛΙΑΣRX8
    ΗΛΙΑΣRX8

Δημοσίευση  ΗΛΙΑΣRX8 Τετ 03 Οκτ 2012, 6:58 am

αντωνη κανεις λαθος!

ασε με να ξερω την hotbits καλυτερα απο εσενα,
    οταν χαμηλωνεις το αμαξι, το δακτυλιδι το πας προς το κατω σημειο της αναρτησης, αρα το ελατηριο αποφορτιζεται!
    οταν το ψηλωνεις το αμαξι, το δακτυλιδι το πας προς το πανω σημειο της αναρτησης, αρα το συμπιεζεις!
    απο εκει και περα το ελατηριο καθεται και φορτιζεται με το βαρος του αυτοκινητου!
    αν ειναι να κατσει 3 ποντους οταν δουλευει, θα κατσει 3 ποντους,

τωρα αν εσεις στην δικια σας αναρτηση το προφορτιζεται 1 ποντο απο πριν, στην λειτουργια της θα κατσει 2,και θα φτασει παλι στους 3 συνολικα!
    απλα ετσι δουλευει περισσοτερο το ελατηριο και δεν δουλευει το αμορτισερ !

εχουμε διαφορετικη αποψη, τι να κανουμε δεν πειραζει!
    οσο για τις γνωσεις περι φυσικης, μαθηματικων, ταξεις κτλ αστο καλυτερα!

αφου κατανταει κουραστικο οπως λετε, αφηνουμε την συζητηση εδω!

να μην χαλαμε και το θεμα!
    urbanslider
    urbanslider

Δημοσίευση  urbanslider Τετ 03 Οκτ 2012, 7:14 am

spiffm έγραψε:Σε λίγο πραγματικά θε ξεχάσω και αυτά που ξέρω!!!!!!!!!

a19
    ΗΛΙΑΣRX8
    ΗΛΙΑΣRX8

Δημοσίευση  ΗΛΙΑΣRX8 Τετ 03 Οκτ 2012, 7:39 am

εχω μια προταση, που θα μας βοηθησει ολους πιστευω.!

θελετε να παρουμε 3 με 4 αναρτησεις και να παμε στον λιατα που εχει μηχανηματα ελεγχου,(πρεσσα με δυναμομετρο),

και να παρουμε μετρησεις απο ρυθμισεις αναρτησεων, να μετρησουμε ελατηρια κτλ.

να τραβηξουμε φωτογραφιες και βιντεακια και να ανοιξουμε θεμα με αναρτησεις και εδω και στο club!

αν θελετε τον λιατα τον κανονιζω εγω!

urbanslider
    urbanslider

Δημοσίευση  urbanslider Τετ 03 Οκτ 2012, 8:35 am

Εμένα προσωπικά δεν μου χρειάζεται ?? μηχάνημα μέτρησης ?? για να μου πει τι είναι η προφόρτιση του ελατηρίου ή πως ρυθμίζονται οι coilovers... είναι κάτι που το ξέρω και το δει, και το έχω κάνει.

Τώρα το να πάω στο μηχάνημα να μετρήσω ελατήρια.... είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει, δεν ήταν καν άλλωστε το σημείο της ...διαφωνίας...

Αν θες όντως να δεις κάποια βασικά πράγματα θα σου πρότεινα να πας σε ένα μαγαζί που έχει 3-4 coilovers και να τις περιεργαστείς.

Όπως έγραψα και πριν εγώ προσωπικά δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω στο θέμα.
    ΗΛΙΑΣRX8
    ΗΛΙΑΣRX8

Δημοσίευση  ΗΛΙΑΣRX8 Τετ 03 Οκτ 2012, 9:08 am

ουτε εγω το εχω αναγκη,

δεν θελετε

τελος.
    georx8
    georx8

Rotary : RX-8 challenge Latest Horsepower : 480ps
    Rebuilds : ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΔΕ ΛΕΩ
    Αριθμός μηνυμάτων : 103
    Ημ/νία εγγραφής : 31/08/2010
    Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

Δημοσίευση  georx8 Τετ 03 Οκτ 2012, 10:12 am

Το αστείο είναι οτι κατα κάποιο τρόπο έχετε δίκιο όλοι Very Happy Very Happy Very Happy
    Θα το ξεκαθαρίζετε το θέμα αν καθίσετε και δείτε τι κάνει η προφόρτιση στη κάθε ανάρτηση.
    Πχ αν το ελατήριο ειναι linear τότε η προφόρτιση δεν αλλάζει το spring rate.
    Το κοιτάτε απο διαφορετική οπτική ο καθένας γι αυτο και διαφωνείτε.
    Επίσης γιατι αρπάζεστε ρε παιδιά;Θα μπορούσε να είναι μια πολύ ωραία συζήτηση και να ενημερωθούν και άλλα μέλη πουδεν πολυασχολουνται με ρυθμιση αναρτησεων κλπ κλπ

Έχει επεξεργασθεί από τον/την georx8 στις Τετ 03 Οκτ 2012, 10:27 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : λάθος μεταφραση lol)
    basilis
    basilis

Rotary : rx8 challenge Latest Horsepower : 192 ...last year
    Rebuilds : 1
    Αριθμός μηνυμάτων : 821
    Ημ/νία εγγραφής : 24/08/2010

Δημοσίευση  basilis Τετ 03 Οκτ 2012, 4:26 pm

ΗΛΙΑΣRX8 έγραψε:εχω μια προταση, που θα μας βοηθησει ολους πιστευω.!

θελετε να παρουμε 3 με 4 αναρτησεις και να παμε στον λιατα που εχει μηχανηματα ελεγχου,(πρεσσα με δυναμομετρο),

να τραβηξουμε φωτογραφιες και βιντεακια και να ανοιξουμε θεμα με αναρτησεις και εδω και στο club!

εγω σε αυτο ειμαι μεσα ,κατι θα μαθω παραπανω (TEIN SUPERSTREET) Exclamation Exclamation Exclamation
    juha kankoulen
    juha kankoulen

Rotary : FD3S Latest Horsepower : 315
    Rebuilds : ΛΑΖΑΡΟΣ
    Αριθμός μηνυμάτων : 254
    Ημ/νία εγγραφής : 16/09/2010
    Τόπος : ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Δημοσίευση  juha kankoulen Τετ 03 Οκτ 2012, 7:58 pm

urbanslider έγραψε:
    ΗΛΙΑΣRX8 έγραψε:
    απο τα 2 κοκκινα δακτυλιδια ,στο κατω μερος του γκρι ελατηριου ρυθμιζεται ΜΟΝΟ το υψος του αυτοκινητου!

ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΦΟΡΤΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΑΤΗΡΙΟΥ!

Καλά μη μου πάθεις και τίποτα... lol! lol! lol! ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΦΟΡΤΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΑΤΗΡΙΟΥ! Δεν θα τσακωθούμε κιόλας...

Εγώ βέβαια σαν άσχετος που είμαι ξέρω δύο μάλλον τρεις τρόπους να ρυθμίζεις ύψος σε τέτοιες αναρτήσεις (είτε φτηνές είτε ακριβές) ο ένας είναι με τρίτο δαχτυλίδι χωριστό της προφόρτισης και κούπα, ο δεύτερος είναι από την προφόρτιση του ελατηρίου, ο τρίτος είναι από ρυθμιστή στο πιατέλο (αλλά άστο αυτό) ....
    Βλέποντας λοιπόν την δική σου εγώ παρατηρώ (και μου επιβεβαιώνεις) ότι το ύψος ρυθμίζεται από τα δύο δαχτυλίδια που βρίσκονται στο ελατήριο... η διαδικασία λοιπόν γνωστή.. με το ένα δαχτυλίδι μαζεύει το ελατήριο και ρυθμίζει έτσι το ύψος και με το άλλο ασφαλίζεις στην θέση που το θέλεις...

ΕΕ Αυτό λέγεται προφόρτιση ελατηρίου...

Αν τώρα στη δική σου γίνεται αλλιώς ή λέγεται αλλιώς, μετά χαράς να μου δείξεις για να μη λέω τα δικά μου... και να .... μάθω και τίποτα.

Όσο για την προφόρτιση στην HSD δεν ξέρω τι αποτέλεσμα έχει δεν την έχω πειράξει ποτέ.

Έτσι είναι όπως τα γράφεις. Να προσθέσω για την προφόρτιση ότι σε αναρτήσεις που ρυθμίζεται ξεχωριστά από το ύψος μπορούμε να το εκμεταλευτούμε κάνοντας μικρομετρικές αλλαγές σε(fine tuning) κάθε γωνία του αμαξιού όταν κάνουμε corner balancing.
    spiffm
    spiffm

Δημοσίευση  spiffm Τετ 03 Οκτ 2012, 8:26 pm

Πολύ θα ήθελα να κάνω corner balancing. Θεωρώ ότι πραγματικά θα αλλάξει συμπεριφορά το αυτοκίνητο
    Mike 192T
    Mike 192T

Αριθμός μηνυμάτων : 666

Δημοσίευση  Mike 192T Πεμ 04 Οκτ 2012, 4:25 am

ΗΛΙΑΣRX8 έγραψε:εχω μια προταση, που θα μας βοηθησει ολους πιστευω.!

Θα μου αρεσε!
    Urban, αν δε θες, μην ερχεσαι...
    urbanslider
    urbanslider

Δημοσίευση  urbanslider Πεμ 04 Οκτ 2012, 4:30 am

Μιχάλη τι μου το λες ? Εγώ δεν είπα να μην πάτε εσείς.
    Mike 192T
    Mike 192T

Δημοσίευση  Mike 192T Πεμ 04 Οκτ 2012, 4:35 am

ΗΛΙΑΣRX8 έγραψε:δεν παθαινω τιποτα μην αγχωνεσαι αντωνη Smile Smile Smile

οσο για την blitz δεν εχω μπει σε κανενα 8αρι που να την φοραει για να ξερω αν ειναι καλη!

οσο για τα κλαματα,
    τα αφηνω σε αλλους,
    που φορανε αναρτησεις που δεν μπορουν να πανε βολτα με την παρεα τους με τα γκαπ γκουπ που ακουνε και ποναει η καρδια τους,
    και σπανε μεσα σε μια βδομαδα η οταν μπαινουν σε πιστα και βρισκουν σε κανα κερμπ!

και σε περιπτωση service μεσα σε 4 ωρες εχω παει και μου την φτιαχνουν! και με 50 ευρω!

service και επισκευη στις αλλες αναρτησεις ποιος κανει και ποσο στοιχιζει στην ελλαδα;

Service επισημο εδω Ελλαδα εχουν και οι δικες μου. 200ευρω και οι 4 και αλλαζει τα πάντα μέσα

http://www.ohlins.com/About-the-company/Contacts/Motorcycle-Distributors/Europe/

GREECE
    Extra Products
    55 Kallirrois Street
    117 43 Athens
    Tel: +30 210 9213286/7
    Fax: +30 214 9243160
    E-mail: info@extraproducts.gr
    Web: www.extraproducts.gr

Urban απαντησες λιγο αποστομωτικα στον Ηλια.... Embarassed Embarassed Embarassed
    Mike 192T
    Mike 192T

Δημοσίευση  Mike 192T Πεμ 04 Οκτ 2012, 4:44 am

Chios88 καταλαβες οτι το στησιμο δεν ειναι ευκολη υποθεση, ουτε υπαρχει ενα στησιμο που να ειναι το καλυτερο απ'ολα.
    Η αναρτηση ειναι ενα κομματι του στησιματος πάντος....

Αλλο κομματι ειναι τα λαστιχα. Δεν ειναι σωστο να εχεις διαφορετικο λαστιχο μπρος πισω -παρολο που το εχω κανει και εγω-
    Το αμαξι εχει βαση απο μαμα για ιδια διασταση μπρος πισω, οποτε παλι γυρναμε στο θεμα της αναρτησης...
    urbanslider
    urbanslider

Δημοσίευση  urbanslider Πεμ 04 Οκτ 2012, 4:47 am

Mike 192T έγραψε:
    Urban απαντησες λιγο αποστομωτικα στον Ηλια.... Embarassed Embarassed Embarassed

Μιχάλη έλεος, απάντησα για τον εαυτό μου, ούτε μίλησα εξ ονόματος όλων, ούτε θα κάτσω να αναλύσω περαιτέρω τον διάλογο...

...όποιος θέλει διαβάζει και συμπεραίνει...

Θα το κουράσουμε κι άλλο ?
    georx8
    georx8

Rotary : RX-8 challenge Latest Horsepower : 480ps
    Rebuilds : ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΔΕ ΛΕΩ
    Αριθμός μηνυμάτων : 103
    Ημ/νία εγγραφής : 31/08/2010
    Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

Δημοσίευση  georx8 Πεμ 04 Οκτ 2012, 8:44 am

Mike 192T έγραψε:
    ΗΛΙΑΣRX8 έγραψε:δεν παθαινω τιποτα μην αγχωνεσαι αντωνη Smile Smile Smile

οσο για τα κλαματα,
    τα αφηνω σε αλλους,

Service επισημο εδω Ελλαδα εχουν και οι δικες μου. 200ευρω και οι 4 και αλλαζει τα πάντα μέσα

http://www.ohlins.com/About-the-company/Contacts/Motorcycle-Distributors/Europe/

GREECE
    Extra Products
    55 Kallirrois Street
    117 43 Athens
    Tel: +30 210 9213286/7
    Fax: +30 214 9243160
    E-mail: info@extraproducts.gr
    Web: www.extraproducts.gr

Καλά η δικη σου η αναρτηση ρε Μιχάλη ειναι απο άλλη πλανήτη.Δε σε παιζουμε εσένα να πας αλλού Very Happy Very Happy Very Happy
    basilis
    basilis

Rotary : rx8 challenge Latest Horsepower : 192 ...last year
    Rebuilds : 1
    Αριθμός μηνυμάτων : 821

Δημοσίευση  basilis Πεμ 04 Οκτ 2012, 5:09 pm

Επισης μπορεις να μειωσεις το body roll ,βαζοντας aftermarket αντιστρεπτικες και θα δεις διαφορα απο την πρωτη στιγμη, ακομα και με τις μαμα αναρτησεις....
    chios88
    chios88

στισιμο ρχ8 - Σελίδα 2 Verifiedno
    Latest Horsepower : 231
    Αριθμός μηνυμάτων : 19
    Ημ/νία εγγραφής : 10/04/2012
    Τόπος : chios

στισιμο ρχ8 - Σελίδα 2 Empty Ευχαριστω

Δημοσίευση  chios88 Πεμ 04 Οκτ 2012, 7:47 pm

Παιδες κατατοπιστικα πλιρος αν και υπηρξε κοντρα προιοντος χωρις λογο. Δεν πηστευω οτι χριαζετε να μιονουμε κανεναν και ας λεει μπαρουφες πες του το σοστο και δωσε χρονο στον εγοισμο του να το παραδεχθει. Ευχαριστω και παλι θα ενημεροσω μετα τις αλλαγες.
    spiffm
    spiffm

Δημοσίευση  spiffm Πεμ 04 Οκτ 2012, 8:05 pm

basilis έγραψε:Επισης μπορεις να μειωσεις το body roll ,βαζοντας aftermarket αντιστρεπτικες και θα δεις διαφορα απο την πρωτη στιγμη, ακομα και με τις μαμα αναρτησεις....

Ναι με μαμά ανάρτηση δεν ξέρω όταν θα βάλεις μετά coiovres εάν αξίζει τον κόπο. Ίσως ρυθμιζόμενες ναι και

Μακρυά από Tanabe με έχουν δυαλύσει με τα συνεμπλόκ!!!!!!!!
    Mike 192T
    Mike 192T

Δημοσίευση  Mike 192T Πεμ 04 Οκτ 2012, 11:04 pm

Racing beat μια χαρα ειναι πάντως...

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Πεμ 21 Νοε 2024, 3:26 pm