Ακριβώς αυτό που έγραψε ο Mike
Ηλία υπάρχουν αναρτήσεις με μπότα που θα κάναν τη δικιά σου να κλαίει Blitz πχ.
ΗΛΙΑΣRX8 έγραψε:
συμφωνειτε οτι
1.οτι η καθε αναρτηση ειναι διαφορετικα κατασκευασμενη , οποτε δουλευει και ρυθμιζεται διαφορετικα! (πχ η hotbits και η hsd)
ΗΛΙΑΣRX8 έγραψε: 2.η ρυθμιση υψους της dt2 γινεται απο τα δακτυλιδια και της hsd απο την μποτα!
σε αυτην την περιπτωση στην dt2 κουνας και το ελατηριο ενω στην hsd οχι!
ΗΛΙΑΣRX8 έγραψε:
3. οταν χαμηλωνεις το αμαξι στην dt2 το ελατηριο ανοιγει και οταν το ψηλωνεις
σφιγγει!( αυτο ισχυει)
ΗΛΙΑΣRX8 έγραψε:. υπαρχουν και διαφορα ειδη ελατηριων , οποτε αλλαζουν παλι τα δεδομενα
μας
spiffm έγραψε: και progressive winding να έχει πάλι προφόρτηση κάνεις μικρότερη αλλά πάλι κάνεις προφόρτιση
spiffm έγραψε:Σε λίγο πραγματικά θε ξεχάσω και αυτά που ξέρω!!!!!!!!!
ΗΛΙΑΣRX8 έγραψε:εχω μια προταση, που θα μας βοηθησει ολους πιστευω.!
θελετε να παρουμε 3 με 4 αναρτησεις και να παμε στον λιατα που εχει μηχανηματα ελεγχου,(πρεσσα με δυναμομετρο),
και να παρουμε μετρησεις απο ρυθμισεις αναρτησεων, να μετρησουμε ελατηρια κτλ.
να τραβηξουμε φωτογραφιες και βιντεακια και να ανοιξουμε θεμα με αναρτησεις και εδω και στο club!
αν θελετε τον λιατα τον κανονιζω εγω!
urbanslider έγραψε:ΗΛΙΑΣRX8 έγραψε:
απο τα 2 κοκκινα δακτυλιδια ,στο κατω μερος του γκρι ελατηριου ρυθμιζεται ΜΟΝΟ το υψος του αυτοκινητου!
ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΦΟΡΤΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΑΤΗΡΙΟΥ!
Καλά μη μου πάθεις και τίποτα... ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΦΟΡΤΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΑΤΗΡΙΟΥ! Δεν θα τσακωθούμε κιόλας...
Εγώ βέβαια σαν άσχετος που είμαι ξέρω δύο μάλλον τρεις τρόπους να ρυθμίζεις ύψος σε τέτοιες αναρτήσεις (είτε φτηνές είτε ακριβές) ο ένας είναι με τρίτο δαχτυλίδι χωριστό της προφόρτισης και κούπα, ο δεύτερος είναι από την προφόρτιση του ελατηρίου, ο τρίτος είναι από ρυθμιστή στο πιατέλο (αλλά άστο αυτό) ....
Βλέποντας λοιπόν την δική σου εγώ παρατηρώ (και μου επιβεβαιώνεις) ότι το ύψος ρυθμίζεται από τα δύο δαχτυλίδια που βρίσκονται στο ελατήριο... η διαδικασία λοιπόν γνωστή.. με το ένα δαχτυλίδι μαζεύει το ελατήριο και ρυθμίζει έτσι το ύψος και με το άλλο ασφαλίζεις στην θέση που το θέλεις...
ΕΕ Αυτό λέγεται προφόρτιση ελατηρίου...
Αν τώρα στη δική σου γίνεται αλλιώς ή λέγεται αλλιώς, μετά χαράς να μου δείξεις για να μη λέω τα δικά μου... και να .... μάθω και τίποτα.
Όσο για την προφόρτιση στην HSD δεν ξέρω τι αποτέλεσμα έχει δεν την έχω πειράξει ποτέ.
ΗΛΙΑΣRX8 έγραψε:εχω μια προταση, που θα μας βοηθησει ολους πιστευω.!
θελετε να παρουμε 3 με 4 αναρτησεις και να παμε στον λιατα που εχει μηχανηματα ελεγχου,(πρεσσα με δυναμομετρο),
και να παρουμε μετρησεις απο ρυθμισεις αναρτησεων, να μετρησουμε ελατηρια κτλ.
να τραβηξουμε φωτογραφιες και βιντεακια και να ανοιξουμε θεμα με αναρτησεις και εδω και στο club!
αν θελετε τον λιατα τον κανονιζω εγω!
ΗΛΙΑΣRX8 έγραψε:δεν παθαινω τιποτα μην αγχωνεσαι αντωνη
θα βρεθουμε καποια στιγμη και θα σου εξηγησω πως γινεται!
ααα και η hsd ειναι απο τις καλες ταιβανεζικες
οσο για την blitz δεν εχω μπει σε κανενα 8αρι που να την φοραει για να ξερω αν ειναι καλη!
οσο για τα κλαματα,
τα αφηνω σε αλλους,
που φορανε αναρτησεις που δεν μπορουν να πανε βολτα με την παρεα τους με τα γκαπ γκουπ που ακουνε και ποναει η καρδια τους,
και σπανε μεσα σε μια βδομαδα η οταν μπαινουν σε πιστα και βρισκουν σε κανα κερμπ!
τουλαχιστον ειμαι ευχαριστημενος απο την dt2 σε ολα της!
και σε περιπτωση service μεσα σε 4 ωρες εχω παει και μου την φτιαχνουν! και με 50 ευρω!
service και επισκευη στις αλλες αναρτησεις ποιος κανει και ποσο στοιχιζει στην ελλαδα;
Mike 192T έγραψε:
Urban απαντησες λιγο αποστομωτικα στον Ηλια....
Καλά η δικη σου η αναρτηση ρε Μιχάλη ειναι απο άλλη πλανήτη.Δε σε παιζουμε εσένα να πας αλλούMike 192T έγραψε:ΗΛΙΑΣRX8 έγραψε:δεν παθαινω τιποτα μην αγχωνεσαι αντωνη
θα βρεθουμε καποια στιγμη και θα σου εξηγησω πως γινεται!
ααα και η hsd ειναι απο τις καλες ταιβανεζικες
οσο για την blitz δεν εχω μπει σε κανενα 8αρι που να την φοραει για να ξερω αν ειναι καλη!
οσο για τα κλαματα,
τα αφηνω σε αλλους,
που φορανε αναρτησεις που δεν μπορουν να πανε βολτα με την παρεα τους με τα γκαπ γκουπ που ακουνε και ποναει η καρδια τους,
και σπανε μεσα σε μια βδομαδα η οταν μπαινουν σε πιστα και βρισκουν σε κανα κερμπ!
τουλαχιστον ειμαι ευχαριστημενος απο την dt2 σε ολα της!
και σε περιπτωση service μεσα σε 4 ωρες εχω παει και μου την φτιαχνουν! και με 50 ευρω!
service και επισκευη στις αλλες αναρτησεις ποιος κανει και ποσο στοιχιζει στην ελλαδα;
Service επισημο εδω Ελλαδα εχουν και οι δικες μου. 200ευρω και οι 4 και αλλαζει τα πάντα μέσα
http://www.ohlins.com/About-the-company/Contacts/Motorcycle-Distributors/Europe/
GREECE
Extra Products
55 Kallirrois Street
117 43 Athens
Tel: +30 210 9213286/7
Fax: +30 214 9243160
E-mail: info@extraproducts.gr
Web: www.extraproducts.gr
Urban απαντησες λιγο αποστομωτικα στον Ηλια....
basilis έγραψε:Επισης μπορεις να μειωσεις το body roll ,βαζοντας aftermarket αντιστρεπτικες και θα δεις διαφορα απο την πρωτη στιγμη, ακομα και με τις μαμα αναρτησεις....