Εχει δει κανεις τιποτα για ηλεκτρικο τουρμπο. Το ειδα σε ενα αγροτικο σημερα που το εχει απο μαμα και δηνει 20 αλογα κατα την εκκινιση πριν την τουρμπινα. ανηγει και κληνει με κουμπι απο την καμπινα. Τι λετε?
3 απαντήσεις
Κατι να γελασουν οι τουρμπατοι και να φυγει ι απορει απ τους μη(τουρμπατους)
chios88
Latest Horsepower : 231
Rebuilds : 0
Αριθμός μηνυμάτων : 19
Ημ/νία εγγραφής : 10/04/2012
Τόπος : chios
Mike 192T
Αριθμός μηνυμάτων : 666
Ημ/νία εγγραφής : 24/08/2010
Απο οτι ξερω ειναι για μικρου κυβισμου αυτοκινητα, εως 1200cc... Δεν μπορει να υποστηριξει παραπανω παροχη.
Αυτα θυμαμαι τα βαζανε τα 1000ρια τα Polo με τα 45 αλογα και φτανανε 60+.
Δε μου ακουγεται απίθανο να εβαλε μετά κατι τέτοιο... αλλα απο μαμα? Δυσκολο μου ακουγεται.
Αυτα θυμαμαι τα βαζανε τα 1000ρια τα Polo με τα 45 αλογα και φτανανε 60+.
Δε μου ακουγεται απίθανο να εβαλε μετά κατι τέτοιο... αλλα απο μαμα? Δυσκολο μου ακουγεται.
chios88
Latest Horsepower : 231
Rebuilds : 0
Αριθμός μηνυμάτων : 19
Ημ/νία εγγραφής : 10/04/2012
Τόπος : chios
Και ωμος απο μαμα σηγουρα.
dimos47ki7
Αριθμός μηνυμάτων : 366
Ημ/νία εγγραφής : 15/10/2010
Τόπος : Γλυφαδα
http://evworld.com/news.cfm?newsid=27477
για οποιον βαριεται να διαβασει, θα παρουσιαστει επισημα φετος. προκειται για ενα κλασσικο TSI μοτερ με ηλεκτρικο κομπρεσορα για τις πολυ χαμηλες στροφες τον οποιο διαδεχεται η τουρμπινα οταν ανεβουν οι στροφες...
ειναι προπομπος των ακομα μικροτερων κινητηρων που θα δουμε στο μελλον (μελλοντικα μιλαμε για 1000αρι μοτερ με 150 αλογα και ροπη απο το ρελαντι σε vw passat!!!)
υπαρχει και αρθρο στο Drive Μαιου
για οποιον βαριεται να διαβασει, θα παρουσιαστει επισημα φετος. προκειται για ενα κλασσικο TSI μοτερ με ηλεκτρικο κομπρεσορα για τις πολυ χαμηλες στροφες τον οποιο διαδεχεται η τουρμπινα οταν ανεβουν οι στροφες...
ειναι προπομπος των ακομα μικροτερων κινητηρων που θα δουμε στο μελλον (μελλοντικα μιλαμε για 1000αρι μοτερ με 150 αλογα και ροπη απο το ρελαντι σε vw passat!!!)
υπαρχει και αρθρο στο Drive Μαιου