+14
giorgos 75
bas1
bigproedros
neokosmi
appellator
vaggelis
iaponas
drifteRX-7
Mavros Piravlos
blueshark
dake
theakisrx8
dim2max
endless
18 απαντήσεις
Tα κονονια του Ναυαρονε!!!!
blueshark
Αριθμός μηνυμάτων : 205
Ημ/νία εγγραφής : 03/09/2010
- Δημοσίευση Ν°26
Απ: Tα κονονια του Ναυαρονε!!!!
ela none tha mperdeytikes....auto einai ena post apo to forum pou prepei na exei grapsei kapoio paidi to opoio eixe provlimata me to amaxi tou opos leei kai parapano o idios.......edo mporei na kano kapoio lathos dioti ipografei san akis.....kai fantazomai oti einai to idio to atomo..........ego ipografo san blueshark sto telos.....
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°27
Godfather-x8 έγραψε:blueshark έγραψε:Καλημερα!
Μιλαω καθημερινα μαζι του για την εξελιξη του δικου μου αυτοκινητου...!
δε ξερω και απλα ρωταω,εσυ στον JDM-R δε φτιαχνεις το αμαξι??? κανω λαθος???
Aπλα δεν ειχε κανει παραθεση ο blueshark.
Νικο που το βρηκες αυτο?
Μηπως ειναι αρκετα παλια η ημερομηνια που δημοσιευτηκε?
Ειναι πριν παρει το αμαξι του ο Ακης απο το Βολο.
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°28
blueshark έγραψε:ela none tha mperdeytikes....auto einai ena post apo to forum pou prepei na exei grapsei kapoio paidi to opoio eixe provlimata me to amaxi tou opos leei kai parapano o idios.......edo mporei na kano kapoio lathos dioti ipografei san akis.....kai fantazomai oti einai to idio to atomo..........ego ipografo san blueshark sto telos.....
αααααα γτ τρομαξα λιγο!!!!
blueshark
Αριθμός μηνυμάτων : 205
Ημ/νία εγγραφής : 03/09/2010
- Δημοσίευση Ν°29
mallon einai apo prin...opote min to lavetai ipopsin....an thixtikan onomata kai katastaseis min varate lathos.........just sorry............
theakisrx8
Rotary : RX-7 FD3S Latest Horsepower : 320
Rebuilds : ONCE
Αριθμός μηνυμάτων : 49
Ημ/νία εγγραφής : 08/09/2010
Τόπος : ΧΙΟΣ
- Δημοσίευση Ν°30
Πριν κανενα μηνα μετεβησα στην Αθηνα με το FD μου προκειμενου να του φτιαξουμε προγραμμα...
Ολα πηγαν στραβα...
Μετρησαμε συμπιεση και το αποτελεσμα ηταν 7,5 ο πισω και 6,5 ο εμπρος... Μαπα πραμα για τον πισω δηλαδη... Χωρια τα τεραστια προβληματα που προκαλουνταν λογω αυτης της διαφορας...
Το αμαξι, ενω εβγαζε Χ δυναμη στο δυναμομετρο, σε διαδοχικα πατηματα, η δυναμη επεφτε σταδιακα χωρις καποιος να πειραζει τον τρεχον χαρτη εκεινης της στιγμης...
Ελέγχθηκαν όλα απο τους εκει τεχνικους... Διορθωθηκαν τα ψιλοπροβληματακια στα περιφερειακα του μοτερ και μετα απο 2 εβδομαδες το αμαξι μου σταλθηκε πισω...
''Δυστηχως φιλε Ακη, λόγω χαλιας συμπιεσης στον εμπρος ροτορα και λογω της διαφορας συμπιεσης στους ροτορες, δεν μπορουμε να κανουμε κατι περισσοτερο... Το αμαξι θα δουλευει 0,7b αντι 1,3b οπου έβγαλε την αρχικη Χ δύναμη εννοειται για λόγους ασφαλείας με κόφτη στις 6500... Το μοτερ ειναι μαπα και χρήζει επισκευης... Αιτία είναι οτι λόγω χαμηλης συμπιεσης του εμπρος ροτορα, στη φαση της καυσης, τα apex οταν πηρωνουν δεν σφραγιζουν σωστα στα housings με αποτελεσμα η συμπιεση να ΜΕΤΑΠΗΔΑΕΙ στους άλλους θαλάμους του ροτορα... Επισκευασε μοτερ και ολα θα ειναι καλα... Πιθανη αιτια του ΧΟΡΟΠΗΔΗΜΑΤΟΣ τα 3ρια ελατηρια που χρησιμοποιησε ο κατασκευαστης του μοτερ (δηλαδη, αυτος ειχε την ταση πάντα να βαζει 3ρια..)''
Οταν παρελαβα το αμαξι, ΗΤΑΝ ΑΘΛΙΟ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΒΡΕΧΕ ΜΠΟΥΖΙ... ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΝΑ ΜΠΟΥΚΩΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΓΚΑΖΙ ΔΙΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΑΝΕ ΚΟΨΙΜΑΤΑ...
Δυστηχως ομως για καποιους το αμαξι πλεον το εχω Χιο, συνδεθηκα μεσω internet με τον κατασκευαστη του και αυτος κατι εκανε στα apex και αυτα σταματησαν να κολανε και να ΧΟΡΟΠΗΔΑΕΙ η συμπιεση.
Κατι βουντου τον ακουγα να λεει απο το κινητο και τα μαχαιρια κουνιοντουσαν μεσα στους ροτορες...
Μαλιστα ενα απο αυτα προσπαθησε να αλλαξει ροτορα και να παει στον αλλον...
ΜΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΧΟΡΟΠΗΔΑΕΙ Η ΣΥΜΠΙΕΣΗ....????
Σοβαρα τωρα, ο Βολιωτης επεστρεψε πιο δυνατος απο ποτε και μου εφτιαξε ολα τα προβληματα των Αθηνων (απο επεμβασεις και διαγνωσεις) ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ...!
Το μοτερ τα σπαει και παει τον κ@λο του, με ρυθμισμα με το αυτι που λενε... Ακομα δεν ανεβηκε δυναμομετρο σε σωστα χερια...
Για οσους απορουν, ΝΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΗΚΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Επεται συνεχεια...
Ευχαριστω!
Ολα πηγαν στραβα...
Μετρησαμε συμπιεση και το αποτελεσμα ηταν 7,5 ο πισω και 6,5 ο εμπρος... Μαπα πραμα για τον πισω δηλαδη... Χωρια τα τεραστια προβληματα που προκαλουνταν λογω αυτης της διαφορας...
Το αμαξι, ενω εβγαζε Χ δυναμη στο δυναμομετρο, σε διαδοχικα πατηματα, η δυναμη επεφτε σταδιακα χωρις καποιος να πειραζει τον τρεχον χαρτη εκεινης της στιγμης...
Ελέγχθηκαν όλα απο τους εκει τεχνικους... Διορθωθηκαν τα ψιλοπροβληματακια στα περιφερειακα του μοτερ και μετα απο 2 εβδομαδες το αμαξι μου σταλθηκε πισω...
''Δυστηχως φιλε Ακη, λόγω χαλιας συμπιεσης στον εμπρος ροτορα και λογω της διαφορας συμπιεσης στους ροτορες, δεν μπορουμε να κανουμε κατι περισσοτερο... Το αμαξι θα δουλευει 0,7b αντι 1,3b οπου έβγαλε την αρχικη Χ δύναμη εννοειται για λόγους ασφαλείας με κόφτη στις 6500... Το μοτερ ειναι μαπα και χρήζει επισκευης... Αιτία είναι οτι λόγω χαμηλης συμπιεσης του εμπρος ροτορα, στη φαση της καυσης, τα apex οταν πηρωνουν δεν σφραγιζουν σωστα στα housings με αποτελεσμα η συμπιεση να ΜΕΤΑΠΗΔΑΕΙ στους άλλους θαλάμους του ροτορα... Επισκευασε μοτερ και ολα θα ειναι καλα... Πιθανη αιτια του ΧΟΡΟΠΗΔΗΜΑΤΟΣ τα 3ρια ελατηρια που χρησιμοποιησε ο κατασκευαστης του μοτερ (δηλαδη, αυτος ειχε την ταση πάντα να βαζει 3ρια..)''
Οταν παρελαβα το αμαξι, ΗΤΑΝ ΑΘΛΙΟ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΒΡΕΧΕ ΜΠΟΥΖΙ... ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΝΑ ΜΠΟΥΚΩΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΓΚΑΖΙ ΔΙΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΑΝΕ ΚΟΨΙΜΑΤΑ...
Δυστηχως ομως για καποιους το αμαξι πλεον το εχω Χιο, συνδεθηκα μεσω internet με τον κατασκευαστη του και αυτος κατι εκανε στα apex και αυτα σταματησαν να κολανε και να ΧΟΡΟΠΗΔΑΕΙ η συμπιεση.
Κατι βουντου τον ακουγα να λεει απο το κινητο και τα μαχαιρια κουνιοντουσαν μεσα στους ροτορες...
Μαλιστα ενα απο αυτα προσπαθησε να αλλαξει ροτορα και να παει στον αλλον...
ΜΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΧΟΡΟΠΗΔΑΕΙ Η ΣΥΜΠΙΕΣΗ....????
Σοβαρα τωρα, ο Βολιωτης επεστρεψε πιο δυνατος απο ποτε και μου εφτιαξε ολα τα προβληματα των Αθηνων (απο επεμβασεις και διαγνωσεις) ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ...!
Το μοτερ τα σπαει και παει τον κ@λο του, με ρυθμισμα με το αυτι που λενε... Ακομα δεν ανεβηκε δυναμομετρο σε σωστα χερια...
Για οσους απορουν, ΝΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΗΚΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Επεται συνεχεια...
Ευχαριστω!
giorgos 75
Latest Horsepower : ?????????
Rebuilds : Rebuild???τι ειναι α
Αριθμός μηνυμάτων : 827
Ημ/νία εγγραφής : 26/08/2010
Τόπος : ΘΗΒΑ
- Δημοσίευση Ν°31
το σημαντικοτερο για μενα ειναι οτι μπαινεις
στο αμαξι σου να πας την βολτα σου και δεν ξενερωνεις!!!
γουσταρεις να το οδηγεις!!!
τωρα με τον μηχανικο σου το τι εκανες ειναι σε δευτερη μοιρα νομιζω.
καλες βολτες σου ευχομαι!!
στο αμαξι σου να πας την βολτα σου και δεν ξενερωνεις!!!
γουσταρεις να το οδηγεις!!!
τωρα με τον μηχανικο σου το τι εκανες ειναι σε δευτερη μοιρα νομιζω.
καλες βολτες σου ευχομαι!!
billrx8
Αριθμός μηνυμάτων : 92
Ημ/νία εγγραφής : 25/08/2010
Τόπος : los almyros
- Δημοσίευση Ν°32
οντως κατι γινεται.......
αλλα αντι για κανονια αρχισαν να ακουγονται external turbines.......
κυκλοφορισε ενα evo viii που ηταν 2 χρονια μεσα για φτιαξιμο.....
ουτε η mitsubishi δεν θα το εφτιαχνε ηταν χιλιαδες χαμενα κομματια ......
εγινε ξανα αμαξι και γαζωνει.....
αλλα αντι για κανονια αρχισαν να ακουγονται external turbines.......
κυκλοφορισε ενα evo viii που ηταν 2 χρονια μεσα για φτιαξιμο.....
ουτε η mitsubishi δεν θα το εφτιαχνε ηταν χιλιαδες χαμενα κομματια ......
εγινε ξανα αμαξι και γαζωνει.....
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°33
Oλα τα προβληματα ηταν απο προγραμμα αν καταλαβα καλα?
Οπως ειπε και ο Γιωργος σημασια εχει να χαιρεσαι το αμαξι σου!
Σου ευχομαι και εγω καλες βολτες.....
theakisrx8
- Δημοσίευση Ν°34
jdm-r έγραψε:Oλα τα προβληματα ηταν απο προγραμμα αν καταλαβα καλα?
Ναι ρε Χρηστο.. ΟΛΑ ΑΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ... ΜΑ ΟΛΑ...
Τι να πω.. τελος καλο, ολα καλα..
Τωρα το προγραμμα που εχει ειναι απλως για να κυκλοφορει, ομορφα, χωρις κατανάλωση καυσιμου της τάξεως του 1ευρώ το χιλιομετρο (δεν υπερβαλω καθολου), χωρις φλογες που να καινε ασταματητα στην εξατμιση, χωρις κοψιματα στην υποπιεση, στο 0 ή στο τουρμπισμα... Γενικα ανετη βολτουλα, χωρις να σε αγχωνει και να σε κουραζει...
Ευχαριστω πολυ ολους σας!
Mavros Piravlos
Rotary : RX8 Cosmo HKS T04Z Latest Horsepower : pilot knows better
Rebuilds : 1
Αριθμός μηνυμάτων : 1944
Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2010
Τόπος : Στου RE雨宮 το υπόγειο
- Δημοσίευση Ν°35
Εγώ τώρα πάλι δεν έχω καταλάβει ποιος είναι ο καλός, ποιος ο κακός και ποιος ο άσχημος....
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°36
theakisrx8 έγραψε:
Αυτο ειναι και το ποιο βασικο.
Ειλικρινα θα χαρω να βγαλεις την αγγελια απο το car.gr και να ευχαριστηθεις το αμαξακι σου..
docmar
Rotary : RX7 FD ΤΕΡΑΣ Latest Horsepower : αρχισαν να ξεφευγουν
Rebuilds : ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 136
Ημ/νία εγγραφής : 10/09/2010
Τόπος : ΒΟΛΟΣ
- Δημοσίευση Ν°37
Αχ ρε Ακη.
Ειναι ο χαρακτηρας σου τετοιος που σε κανει να φαινεσαι η και να εισαι βιαστικος, ενθουσιωδης, υπερβολικος.
Τα παραπανω χαρακτηριστικα σου ειναι ιδιαιτερα εντονα.
Δεν βοηθανε καθολου σε τιποτε και δυστυχως μπερδευουν αυτους που τα διαβαζουν και δεν εχουν ζησει απο κοντα η απο σχετικα κοντα, αυτα που περιγραφεις.
Εσυ ησουν αυτος που υποστηριζες με ΑΠΟΛΥΤΟ τροπο τον Νικο για αρκετο καιρο (θα θυμασαι οτι παντα προσπαθουσα να σε ηρεμισω και να σε κανω να εισαι πιο συγκρατημενος στις δηλωσεις σου, σε σημειο που θυμαμαι οτι ειχα παρεξηγηθει απο εσενα)
Ξαφνικα, γραφεις οτι,...μπλα μπλα, ο πεισος, ο δειξος ο Θεοδοσιου, ο απαραδεκτος, ο λοπωδυτης, ο ψευτης, που απο τον θεο να το βρει και οποιο κακο του κοσμου υπαρχει, να παει να τον βρει και εκεινο.
Παλι ξαφνικα ο Νικος αναστηθηκε, εγινε καλος και σωστος και ο μονος που καταφερε απο μακρυα και μεσω διαδυκτυου και μονο, να διορθωσει με αριστοτεχνικο τροπο, τις π@π@ριες που εγιναν στις ρυθμισεις, υπο τις διαταγες του Χρηστου, για τον οποιο παλια δεν θα ελεγες και τα καλυτερα λογια,....ομως ξαφνικα του ζητουσες δημοσια συγνωμη για ολα οσα ειπες και αν τον στεναχωρησες.
Ρε συ φιλε,.......δεν θα ασχοληθω καθολου με την αληθεια αυτων που κατα καιρους εχεις γραψει, ουτε πριν, ουτε μετα,...ουτε και οσα γραφεις τωρα.
Φιλε,......απλα ΗΡΕΜΗΣΕ ρε συ,.....και εγω σου ευχομαι να χαιρεσαι το αυτοκινητο σου, αλλα ηρεμησε ομως.-
ΥΓ πριν με παρεξηγησεις, οπως εχεις κανει και παλια,..σκεψου πως εισαι ενας αλλος τριτος αγνωστος ανθρωπος, που απλως διαβαζει αυτα που εχεις γραψει κατα καιρους, τους τελευταιους 18 περιπου μηνες,.......και σκεψου τι συμπερασμα βγαζεις για τον εν λογω συγγραφεα.
Ειναι ο χαρακτηρας σου τετοιος που σε κανει να φαινεσαι η και να εισαι βιαστικος, ενθουσιωδης, υπερβολικος.
Τα παραπανω χαρακτηριστικα σου ειναι ιδιαιτερα εντονα.
Δεν βοηθανε καθολου σε τιποτε και δυστυχως μπερδευουν αυτους που τα διαβαζουν και δεν εχουν ζησει απο κοντα η απο σχετικα κοντα, αυτα που περιγραφεις.
Εσυ ησουν αυτος που υποστηριζες με ΑΠΟΛΥΤΟ τροπο τον Νικο για αρκετο καιρο (θα θυμασαι οτι παντα προσπαθουσα να σε ηρεμισω και να σε κανω να εισαι πιο συγκρατημενος στις δηλωσεις σου, σε σημειο που θυμαμαι οτι ειχα παρεξηγηθει απο εσενα)
Ξαφνικα, γραφεις οτι,...μπλα μπλα, ο πεισος, ο δειξος ο Θεοδοσιου, ο απαραδεκτος, ο λοπωδυτης, ο ψευτης, που απο τον θεο να το βρει και οποιο κακο του κοσμου υπαρχει, να παει να τον βρει και εκεινο.
Παλι ξαφνικα ο Νικος αναστηθηκε, εγινε καλος και σωστος και ο μονος που καταφερε απο μακρυα και μεσω διαδυκτυου και μονο, να διορθωσει με αριστοτεχνικο τροπο, τις π@π@ριες που εγιναν στις ρυθμισεις, υπο τις διαταγες του Χρηστου, για τον οποιο παλια δεν θα ελεγες και τα καλυτερα λογια,....ομως ξαφνικα του ζητουσες δημοσια συγνωμη για ολα οσα ειπες και αν τον στεναχωρησες.
Ρε συ φιλε,.......δεν θα ασχοληθω καθολου με την αληθεια αυτων που κατα καιρους εχεις γραψει, ουτε πριν, ουτε μετα,...ουτε και οσα γραφεις τωρα.
Φιλε,......απλα ΗΡΕΜΗΣΕ ρε συ,.....και εγω σου ευχομαι να χαιρεσαι το αυτοκινητο σου, αλλα ηρεμησε ομως.-
ΥΓ πριν με παρεξηγησεις, οπως εχεις κανει και παλια,..σκεψου πως εισαι ενας αλλος τριτος αγνωστος ανθρωπος, που απλως διαβαζει αυτα που εχεις γραψει κατα καιρους, τους τελευταιους 18 περιπου μηνες,.......και σκεψου τι συμπερασμα βγαζεις για τον εν λογω συγγραφεα.
docmar
- Δημοσίευση Ν°38
Mavros Piravlos έγραψε:Εγώ τώρα πάλι δεν έχω καταλάβει ποιος είναι ο καλός, ποιος ο κακός και ποιος ο άσχημος....
Καλα εσυ πρεπει να εισαι πολυ αργος,.....παπαρια 500+ αλογα πρεπει να εχεις.
theakisrx8
- Δημοσίευση Ν°39
jdm-r έγραψε:theakisrx8 έγραψε:
Αυτο ειναι και το ποιο βασικο.
Ειλικρινα θα χαρω να βγαλεις την αγγελια απο το car.gr και να ευχαριστηθεις το αμαξακι σου..
Ευχαριστω!
Την αγγελια δεν μπορω να την βγαλω για λογους ανωτερας βιας....!
Και μιας και μου το θυμισες, ας την κανω μια ανανεωση!
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°40
Ποτε εγινε αυτο Γιωργο????docmar έγραψε: που εγιναν στις ρυθμισεις, υπο τις διαταγες του Χρηστου,
theakisrx8
- Δημοσίευση Ν°41
jdm-r έγραψε:Ποτε εγινε αυτο Γιωργο????docmar έγραψε: που εγιναν στις ρυθμισεις, υπο τις διαταγες του Χρηστου,
Μμμμ..
Κάποιο λάθος κανεις Γιωργο στο παραπάνω...!
Ασε που δεν ανεφερα ''Αθηναϊκά'' ονοματα...!
theakisrx8
- Δημοσίευση Ν°42
Επισης θα ηθελα να προσθεσω για τα λαθη που εγιναν στο αμαξι μου στην Αθηνα, οτι τα αποδιδω σε αγνοια και προς Θεού, ΟΧΙ σε κακοβουλη διαθεση...
Τα RX7 (όπως και τα RX8) ειναι ιδιαίτερα αυτοκίνητα, όχι μονο στο μοτερ τους, άλλα και στα περιφερειακά αυτών (ηλεκτρονικά κτλ)...
Χρειάζεται κυρίως εμπειρία και μετα γνώσεις προκειμένου να αντιληφθεις την ΑΙΤΙΑ του προβλήματος, ώστε να το διορθώσεις αναλογα...
Τα RX7 (όπως και τα RX8) ειναι ιδιαίτερα αυτοκίνητα, όχι μονο στο μοτερ τους, άλλα και στα περιφερειακά αυτών (ηλεκτρονικά κτλ)...
Χρειάζεται κυρίως εμπειρία και μετα γνώσεις προκειμένου να αντιληφθεις την ΑΙΤΙΑ του προβλήματος, ώστε να το διορθώσεις αναλογα...
Mavros Piravlos
- Δημοσίευση Ν°43
Και εγώ έτσι κατάλαβα, ότι φταίει ο Χρήστος επειδή αυτός αναφέρθηκε ότι έδωσε συμβουλές...
Παίζει κι αυτό...κάτσε να ετοιμάσω και εγώ κανένα σεντόνι...
Λές? Είμαι τόσο αργός γιαυτό μου φαίνεται γρήγορο το αυτοκίνητο?docmar έγραψε:Mavros Piravlos έγραψε:Εγώ τώρα πάλι δεν έχω καταλάβει ποιος είναι ο καλός, ποιος ο κακός και ποιος ο άσχημος....
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°44
Mavros Piravlos έγραψε:
Έλεος όχι άλλο!!!!!!
Mavros Piravlos
- Δημοσίευση Ν°45
spiffm έγραψε:Έλεος όχι άλλο!!!!!!
Προσπαθείς να με φιμώσεις Σταυράκομ?
ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΩ σάβανο θα βγεί, όχι σεντόνι
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°46
Σκέψου να βάλω όλα αυτά που έχω σπάσει χώρια αυτά που αλλάζω για να μην σπάσουν.... Εκεί θα δεις το κλάμα!!!!!!! Όχι σεντόνι ολόκληρο σετ για κεβατοκάμαρα θα φτιάξω με τις μαξιλαροθήκες δώρο
docmar
- Δημοσίευση Ν°47
jdm-r έγραψε:Ποτε εγινε αυτο Γιωργο????docmar έγραψε: που εγιναν στις ρυθμισεις, υπο τις διαταγες του Χρηστου,
Χρηστο φιλε να με συγχωρεις,....απο το thread αυτο και μαλιστα απο τα τελευταια posts του Ακη, εβγαλα το λανθασμενο απο οτι με πληροφορεις και εσυ και ο Ακης, συμπερασμα.
Να με συγχωρεις φιλε,.....ετσι καταλαβα.
docmar
- Δημοσίευση Ν°48
Mavros Piravlos έγραψε:Και εγώ έτσι κατάλαβα, ότι φταίει ο Χρήστος επειδή αυτός αναφέρθηκε ότι έδωσε συμβουλές...Λές? Είμαι τόσο αργός γιαυτό μου φαίνεται γρήγορο το αυτοκίνητο?docmar έγραψε:Mavros Piravlos έγραψε:Εγώ τώρα πάλι δεν έχω καταλάβει ποιος είναι ο καλός, ποιος ο κακός και ποιος ο άσχημος....
Φιλε πιστευω να καταλαβες οτι αστειευομαι, νομιζω οτι εχεις χιουμορ και οτι αντιλαμβανεσαι σε πολυ μεγαλο βαθμο και το χιουμορ του αλλου.
Αν οχι να μαζευτω.
docmar
- Δημοσίευση Ν°49
theakisrx8 έγραψε:jdm-r έγραψε:Ποτε εγινε αυτο Γιωργο????docmar έγραψε: που εγιναν στις ρυθμισεις, υπο τις διαταγες του Χρηστου,
Μμμμ..
Κάποιο λάθος κανεις Γιωργο στο παραπάνω...!
Ασε που δεν ανεφερα ''Αθηναϊκά'' ονοματα...!
Φιλε ζητω συγνωμη και απο εσενα,.....δεν το εκανα επιτηδες,...καταλαβα οτι κατεβασες το αυτοκινητο Αθηνα στον Χρηστο και οτι ολα,...καλα και κακα εγιναν εκει.
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°50
docmar έγραψε:jdm-r έγραψε:Ποτε εγινε αυτο Γιωργο????docmar έγραψε: που εγιναν στις ρυθμισεις, υπο τις διαταγες του Χρηστου,
Χρηστο φιλε να με συγχωρεις,....απο το thread αυτο και μαλιστα απο τα τελευταια posts του Ακη, εβγαλα το λανθασμενο απο οτι με πληροφορεις και εσυ και ο Ακης, συμπερασμα.
Να με συγχωρεις φιλε,.....ετσι καταλαβα.
Kαμια επαφη με το αμαξι του Ακη εδω και χρονια,
οσο το εχει στα χερια του δεν το εχω δει το αμαξι,
οσο ηταν Αθηνα με φωναξαν απο συνεργειο να μετρησω συμπιεση γιατι ειχα το συμπιεσομετρο.
Εκτος απο αυτο τιποτα αλλο για να μην γινονται παρεξηγησεις....