Rx8 Antiforum

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

+14
giorgos 75
bas1
bigproedros
neokosmi
appellator
vaggelis
iaponas
drifteRX-7
Mavros Piravlos
blueshark
dake
theakisrx8
dim2max
endless
18 απαντήσεις

Tα κονονια του Ναυαρονε!!!!

endless

Tα κονονια του Ναυαρονε!!!! Verified
    Rotary : Sa22-Fd3s Latest Horsepower : 280+480
    Rebuilds : Απο το στομα σου. .
    Αριθμός μηνυμάτων : 1510
    Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2010

Tα κονονια του Ναυαρονε!!!! Empty Tα κονονια του Ναυαρονε!!!!

Δημοσίευση  endless Τετ 08 Σεπ 2010, 2:41 am

Κανονιες ακουστηκαν στην περιοχη του Αλμυρου στον Βολου!
    Εντρομοι οι κατοικοι βγηκαν απ τα σπιτια τους.
    Μετα απο αρκετο καιρο αναζητησεων βρεθηκε η αιτια
    Tα κονονια του Ναυαρονε!!!! Images478

Φημες θελουν τον γνωστο βελτιωτη του Βορρα HTTS να εχει βαρεσει κανονι!
    Συγκεκριμενα το διαβασαμε στο www.rx7.gr
    http://www.rx7.gr/forums/viewtopic.php?f=13&t=1911

Εχει κανεις νεα?
    Τι απεγιναν τα project?
    Ολοκληρωθηκαν?

Έχει επεξεργασθεί από τον/την endless στις Τετ 08 Σεπ 2010, 2:57 am, 1 φορά
    dim2max
    dim2max

Αριθμός μηνυμάτων : 381
    Τόπος : Αντίπερα όχθη

Tα κονονια του Ναυαρονε!!!! Empty Απ: Tα κονονια του Ναυαρονε!!!!

Δημοσίευση  dim2max Τετ 08 Σεπ 2010, 2:57 am

^^κάνεις πλάκα φαντάζομαι ε......Tα κονονια του Ναυαρονε!!!! Sterb132
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Τετ 08 Σεπ 2010, 5:49 am

Τελικα παιδια οχι δεν ειναι πλακα....
    Πανω απο ολα δεν ειναι αστειο απο τη στιγμη που καποιος εφτασε στο σημειο να κλεισει το μαγαζι του.

Με πηρε τηλ. πελατης του Νικου (Γιωργος)κατοχος fd k fc ο οποιος ειχε τα δυο στο συνεργειο του.
    Μη μπορωντας λοιπον να βρει το Νικο 2 μηνες πηρε τη νομικη οδο και με εντολη εισαγγελεα
    μπορεσε να παρει τα αμαξια του.

Μιλωντας και με Docmar τηλεφωνικα επιβεβαιωθηκε...

dim2max
    dim2max

Αριθμός μηνυμάτων : 381
    Τόπος : Αντίπερα όχθη

Δημοσίευση  dim2max Τετ 08 Σεπ 2010, 8:43 am

Κρίμα γιατί έτυχε να γνωρίσω τον Νίκο απο κοντά και τον συμπάθησα, παρόλο που στην αρχή είχα άλλη γνώμη για εκείνον.

Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο να χάνει κάποιος τη δουλειά του, όμως δεν είναι ευχάριστο και κάποιος πελάτης να χάνει την περιουσία του....

Ελπίζω ο Νίκος να σταθεί ξανά σύντομα στα πόδια του και να επιστρέψει στους πελάτες του αυτά που τους οφείλει.
    endless

Δημοσίευση  endless Τετ 08 Σεπ 2010, 7:44 pm

Σιγουρα για κανεναν δεν ειναι ομορφο να συμβαινει κατι τετοιο(η σατιρα ακμαζει σε εποχες κρισης)!
    Και ιδιως για καποιον που γνωριζουμε κ εχουμε πιει κ ενα ποτακι παραπανω!
    Οι τελευταιες πληροφοριες τον θελουν να συνεχιζει να φτιαχνει τα αυτοκινητα των πελατων του, δεν τους αφησε ερμαια στην τυχη τους!
    Καλη του συνεχεια !
    theakisrx8

Rotary : RX-7 FD3S Latest Horsepower : 320
    Rebuilds : ONCE
    Αριθμός μηνυμάτων : 49
    Ημ/νία εγγραφής : 08/09/2010
    Τόπος : ΧΙΟΣ

Δημοσίευση  theakisrx8 Πεμ 11 Νοε 2010, 1:31 am

Έχει επεξεργασθεί από τον/την theakisrx8 στις Παρ 05 Αυγ 2011, 4:01 am, 3 φορές συνολικά
    dake
    dake

Rotary : τα λεμε σε 4 χρονια Latest Horsepower : 2 ποδια
    Rebuilds : μονο στο playstation
    Αριθμός μηνυμάτων : 255
    Ημ/νία εγγραφής : 12/10/2010
    Τόπος : Νίκαια

Δημοσίευση  dake Πεμ 11 Νοε 2010, 1:57 am

πο ρε φιλε παλουκι!!
    μαγκια παντος που καταφερες και συγκρατιθηκες και δεν του εριξες τιποτα μπουκετα...
    με το καλο να ολοκληροθει αυτο το project που κανεις τορα!
    οπως ειπε και ο Han στην ταινια tokyo drift..η ζωη ειναι απλη.κανεις επιλογες και δεν κοιτας πισω.
    αντε με το καλο λοιπον και ξεχνα οσα περασες
    blueshark
    blueshark

Αριθμός μηνυμάτων : 205
    Ημ/νία εγγραφής : 03/09/2010

Δημοσίευση  blueshark Πεμ 11 Νοε 2010, 2:08 am

re xiotaki..........den ixeres den rotages....to autokinito mou pisteuo na to xereis an kai eimai apo kardamila meria......an me stamatages pouthena sti xio kai me rotages tha sou anoiga ta matia....elpizo na sou pane kala ola...
    Mavros Piravlos
    Mavros Piravlos

Rotary : RX8 Cosmo HKS T04Z Latest Horsepower : pilot knows better
    Rebuilds : 1
    Αριθμός μηνυμάτων : 1944
    Τόπος : Στου RE雨宮 το υπόγειο

Δημοσίευση  Mavros Piravlos Πεμ 11 Νοε 2010, 2:51 am

Φίλε μου, να σου πώ ότι υπάρχουν και χειρότερα, δεν μπορώ. Δεν νομίζω να υπάρχουν, ελπίζω τουλάχιστον να ξαναστήσεις το αυτοκίνητό σου όπως πραγματικά το ήθελες και για την οικονομική ζημιά απλός να την ξεχάσεις γιατί δεν βλέπω λύση.
    Εύχομαι τα καλύτερα.
    Καταλαβαίνω απόλυτα την αγανάκτησή σου που είναι και δικαιολογία για τους χαρακτηρισμούς σου, αλλά θα ήθελα να τροποποιήσεις λίγο μόνος σου το λεξιλόγιό σου για μια καλύτερη εικόνα, εξάλλου δεν αλλάζει τίποτα, ακριβός τα ίδια «σκεπτόμαστε» όλοι που το διαβάζουμε, από μέσα μας.
    drifteRX-7
    drifteRX-7

Αριθμός μηνυμάτων : 41
    Ημ/νία εγγραφής : 24/08/2010

Δημοσίευση  drifteRX-7 Πεμ 11 Νοε 2010, 6:46 am

what a fuck Shocked

iaponas
    iaponas

Rotary : Rx7 Fc3s Αριθμός μηνυμάτων : 316
    Ημ/νία εγγραφής : 25/08/2010
    Τόπος : Εbisu

Δημοσίευση  iaponas Πεμ 11 Νοε 2010, 7:07 am

Έχω μείνει άφωνος πραγματικά... Shocked Shocked
    vaggelis

Αριθμός μηνυμάτων : 48

Δημοσίευση  vaggelis Πεμ 11 Νοε 2010, 7:14 am

ελα Ακη κ συ στο club ε? καλα να παθουμε τοσο φιλοτιμη που ειμαστε
    appellator
    appellator

Rotary : RX7-FD3S Rebuilds : never
    Αριθμός μηνυμάτων : 236
    Τόπος : ATHENS

Δημοσίευση  appellator Πεμ 11 Νοε 2010, 7:19 am

1ον.Περαστικα κ μη χειροτερα
    2ον.κοιτα να τα πεις με τον <γκουρου> μπας κ σου τελειωσει το αμαξι μιας κ τα γαμησες ολα(φταις 100%)
    3ον.το παθημα σου να γινει μαθημα σε ολους μας(στους 8αρηδες περισσοτερο γιατι οι fdδες ειναι καμμενοι
    απο λαμογια που ταζουν λαγους με πετραχειλια(βαζω
    κ μενα μεσα)
    appellator
    appellator

Rotary : RX7-FD3S Rebuilds : never
    Αριθμός μηνυμάτων : 236
    Τόπος : ATHENS

Δημοσίευση  appellator Πεμ 11 Νοε 2010, 7:30 am

vaggelis έγραψε:ελα Ακη κ συ στο club ε? καλα να παθουμε τοσο φιλοτιμη που ειμαστε
    α καλα αλλος ταμενος κ συ στο βολο,τον υποστηριζατε με νυχια
    κ με δοντια ρε παιδια τι να πω...τοοοοσο πολυ....
    ειναι κ αλλοι βεβαια αλλα το κανουν πιπιλα τελοςπαντων...
    Φτιαξετε τα αμαξια σας τωρα κ θα τα βρει μπροστα του αυτος,ολα εδω πληρωνονται.
    κ να χολοσκατε για τα κωλαμαξα δεν λεει,οτι εγινε εγινε για μενα..κοιτατε μπροστα
    κ ανοιχτε τα ματια σας.Το ειπα και παραπανω τα χω περασει κ ειναι πικρα...
    τελος απο μενα
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Πεμ 11 Νοε 2010, 7:37 am

τοσους μηνες....
    τοση υπομονη....
    τοσα ψεματα...
    και διαλυμενο αμαξι.....
    Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
    δε θα ηθελα να γραψω τι θα ειχα κανει απο τον 1ο μηνα, ουτε καν να αναφερω το ΑΙΣΧΑΤΟ σημειο, αν ανακατευοταν ο πατερας μ.......αυτο που θα σ πω ειναι οτι τα λαθη και οι λαθος επιλογες πληρονονται,και παλι καλα που πηρες και χρηματα πισω, γιαυτο ή δωσε οσα χρειαστει ο χρηστος να στο τελειωσει να εισαι σιγουρος ή κανε το ισα-ισα να δουλευει και πουλα το αν ξενερωσες!
    endless

Δημοσίευση  endless Πεμ 11 Νοε 2010, 9:51 am

Tελος καλο, ολα καλα.
    Το παθημα μακαρι να μας γινετε μαθημα κ να μην κανουμε παλι τα ιδια(γενικοτερα μιλαω).
    Καλη αρχη να πω η καλη συνεχεια?
    vaggelis

Δημοσίευση  vaggelis Πεμ 11 Νοε 2010, 10:22 am

appellator έγραψε:
    vaggelis έγραψε:ελα Ακη κ συ στο club ε? καλα να παθουμε τοσο φιλοτιμη που ειμαστε
    α καλα αλλος ταμενος κ συ στο βολο,τον υποστηριζατε με νυχια
    κ με δοντια ρε παιδια τι να πω...τοοοοσο πολυ....
    ειναι κ αλλοι βεβαια αλλα το κανουν πιπιλα τελοςπαντων...
    Φτιαξετε τα αμαξια σας τωρα κ θα τα βρει μπροστα του αυτος,ολα εδω πληρωνονται.
    κ να χολοσκατε για τα κωλαμαξα δεν λεει,οτι εγινε εγινε για μενα..κοιτατε μπροστα
    κ ανοιχτε τα ματια σας.Το ειπα και παραπανω τα χω περασει κ ειναι πικρα...
    τελος απο μενα

φιλε ο νικος ηταν μεχρι ενα σημειο μια χαρα σε μια μερα μεσα λες κ του γυρισε το μυαλο κ αρχισε την κατρακοιλα ευτυχος εμενα μου το τελειωσε το αμαξι σε πρωτη φαση αλα μετα που ηταν να αλαξουμε δισκο πλατω αρχισε της μ@λ@κιες του οποτε πηγα κ το πηρα με πηρε καποια πραγματα απο επανω τα οποια ξανα αγορασα αλα ολων αυτο τον καιρο εφαγα πολυ δουλεμα του στυλ ειναι ετοιμο κ ακομη ουτε το μοτερ ειχε δεσει
    theakisrx8

Δημοσίευση  theakisrx8 Παρ 12 Νοε 2010, 9:18 pm

Τι να πω...
    Εχετε δικιο...
    Εκλεψε και άλλους ο Θεοδοσιου...
    Με τον εναν μιλησα εχθες και πρεπει να του εφαγε πάνω απο 15000 σε ανταλλακτικα και λεφτα...
    Θα φανερωθει καποια στιγμη ο ιδιος να γραψει...
    Τα ψεμματα που ελεγε σε εμενα, έλεγε και σε αυτο το παιδι...
    Πολλες φορες πέθαινε το παιδι του Θεοδοσιου απο πνευμονια και άλλες τοσες προβλημα με την κύηση της γυναικας του για να καλυψει κι να κερδισει λιγο χρονο για τις απατεωνιες του.....
    Θεε μου φυλαγε...

Άλλος ενας με Impreza...
    Το αμαξι το εβλεπα 1 χρονο εκει μεσα...
    Δεν εκανε τιποτα...
    Ο πελατης ναυτικος (νομιζω)...
    Ταχα μου για stroker kit κτλ...

Mod
    Με την πρωτη ευκαιρια θα κανω edit στο λεξιλογιο μου και συγνωμη αν παραφερθηκα, εχεις δικιο, ολοι μας καταλαβαινουμε και χωρις τις κακες λεξεις...
    neokosmi
    neokosmi

Αριθμός μηνυμάτων : 114
    Ημ/νία εγγραφής : 26/08/2010

Δημοσίευση  neokosmi Σαβ 13 Νοε 2010, 3:10 am

theakisrx8 έγραψε:Τι να πω...
    Εχετε δικιο...
    Εκλεψε και άλλους ο Θεοδοσιου...
    Με τον εναν μιλησα εχθες και πρεπει να του εφαγε πάνω απο 15000 σε ανταλλακτικα και λεφτα...
    Θα φανερωθει καποια στιγμη ο ιδιος να γραψει...
    Τα ψεμματα που ελεγε σε εμενα, έλεγε και σε αυτο το παιδι...
    Πολλες φορες πέθαινε το παιδι του Θεοδοσιου απο πνευμονια και άλλες τοσες προβλημα με την κύηση της γυναικας του για να καλυψει κι να κερδισει λιγο χρονο για τις απατεωνιες του.....
    Θεε μου φυλαγε...

Άλλος ενας με Impreza...
    Το αμαξι το εβλεπα 1 χρονο εκει μεσα...
    Δεν εκανε τιποτα...
    Ο πελατης ναυτικος (νομιζω)...
    Ταχα μου για stroker kit κτλ...

Mod
    Με την πρωτη ευκαιρια θα κανω edit στο λεξιλογιο μου και συγνωμη αν παραφερθηκα, εχεις δικιο, ολοι μας καταλαβαινουμε και χωρις τις κακες λεξεις...

Αν μου επιτρεπεται ενα λινκ και μια παράθεση απο το rx8club με την ιστορια του καημενου με το impreza.
    http://www.rx8club.gr/rx8/showthread.php?4098

Συγνωμη που επεμβαινω στη συζητηση αλλα ο vaggelis θα με θυμαται καλα.Ειχα παει στο Νικο ενα impreza 99 τον περασμενο Σεπτεμβριο να το κανει 500+ αλογα οπως λεει σε ολους οσους ξερει οτι εχουν λεφτα για το χομπυ τους..Του εδωσα λοιπον και γω ο μ@λ@κ@ς 8000 ευρω προκαταβολη για να φερει πραγματα και να ξεκινησει το καλυτερο impreza στην Ελλαδα συμφωνα με τα λεγομενα του επιστιμονα!Κυκλοφορουσε στην αρχη με το αμαξι μου μεχρι να το λυσει,μεχρι και σε γαμο πηγε με το αμαξι μου μιας και βρηκα κουφετα στα πισω πατακια!!Οι μηνες περνουσανε και τιποτα απο δουλεια,ουτε καν το μοτερ δεν εδενε ο τυπος!Το καλυτερο ειναι οτι πουλησε και το δικο μου μοτερ που δουλευε τελεια και χωρις κανενα προβλημα οποτε στο παραδακι που ειχε παρει προστεθηκαν αλλα 2000 ευρουλακια να κανει χειμωνα ανετος ο κυριος και εμεις περιμεναμε να ετοιμαστει η κ@θλ@ μας να κανουμε κανενα πατημα αλλα που να ηξερα τι με περιμενε....
    Περναγε ο καιρος,χαλασα ενα σωρο λεφτα στις μετακινησεις και στα τηλεφωνα οταν αυτος τα σηκωνε,εφαγα και τρωω ακομα τοσο ψεμα οσο απο κανεναν αλλο ανθρωπο αν λεγεται ανθρωπος ενας τετοιος ξεφτιλας!!εφτασε λοιπον ανοιξη και επειδη δεν μπορουσε να πει αλλες δικαιολογιες αποφασισε να δεσει το μοτερ ενα βραδυγια να εχει να λεει οτι κατι εκανε...Ετσι λοιπον εδεσε μονο τον κορμο απο το impreza χωρις τις κεφαλες και η αναμονη συνεχιστηκε και τα ψεματα....Τον Ιουνιο μετα απο τσακωμο και καντιλια εβαλε και τις κεφαλες και εβαλε και το αμαξι μου μεσα στο γρυλο για να το τελειωσει υποτιθεται....οσοι πηγαιναν στο μαγαζι του το τελευταιο χρονο το ξερουν το αμαξι,το ειχε και στην αποθηκη για ενα διαστημα..
    Εμεινε λοιπον εως τον Αυγουστο παλι με ψεματα και καθυστερησεις οσου μου ειπε να παω να το παρω κ οτι ειναι ετοιμο να το κανουμε και βολτα!!!πηγα λοιπον με τον πατερα μου να το παρουμε και το μισο μαγαζι το ειχε μετακομισει,ουτε παγκοι μεσα ουτε εργαλεια ουτε το αμαξι μου φυσικα...μας εβαλε μεσα ................ και μας ειπε και να καθησουμε κιολας...εννοειται οτι μας επιασε ασχετες κουβεντες να κερδισει χρονο και οταν του ειπα πως θελω να κανω βολτα το αμαξι μου απαντησε=τι σε νοιαζει εσενα,περιμενε λιγακι!!!!!!πιος,αυτος ο απατεωνας για το αμαξι ΜΟΥ!!!!!!!!τελικα μετα απο πολλες κουβεντες του αερα επρεπε να μας πει που ειναι το αμαξι...λοιπον το αμαξι λεει θα σας το εχω ετοιμο σε 10μερες γιατι δεν βρισκω νπουθενα στην Ελλαδα τρομπα λαδιου!:!!!!!!!!!!!!ελεοςςςςςςς!!!τον βρισαμε φυσικα και του ειπαμε να φερει αμεσως το αμαξι...το εφερε απο ενα κοντινο συνεργειο ενος φιλου του με ρυμουλκα με πραγματα μιας περιουσιας να λειπουν απο πανω μονο με ενα μοτερ κουμπωμενο χωρις καν βολαν και δισκο πλατο!!!!!το πηρα με την οδικη απο το μαγαζι του,εβγαλα φωτος με την κατασταση του οχηματος και το πηγα στην Αθηνα για να το φτιαξω ελπιζοντας οτι το μοτερ που εχει επανω θα ειναι τουλαχιστον καλο και θα την βγαλω καθαρη με 3-4 χιλιαρικα για οσα λειπανε-επειδη ελειπαν τα παντα,δεν αφησε τιποτα ορθιο,λεηλατησε τα παντα στο αμαξι μου!!!!Το χειροτερο ηταν πως λυθηκε η μηχανη και = ειχε βαλει φλατζοκολα στις φλατζες κεφαλης! εβρισκαν τα εμβολα στις κεφαλες καθως εβαλε στροφαλο μεγαλης διαδρομης με μαμα μεγεθος μπιελες και μαμα μεγεθος πιστονια! ο στροφαλος ηταν κινεζικος και μου ελεγε οτι του τον εστειλαν απο την Ιαπωνια αυτοι που κανουν αγωνες drift!! το μπλοκ ειχε μεγαλη ανοχη σε δυο κομβια του στροφαλου και δεν υπηρχε περιπτωση να κρατησει πιεση λαδιου.... με λιγα λογια το πεταξαμε το μοτερ και κρατησα μονο τα πιστονια και τις μπιελες... Οι κεφαλες ηταν απο μοντελο του 1993 και ειχαν τον μικροτερο χωρο καυσης απο ολες τις κεφαλες impreza και τους μικροτερους εκκεντροφορους ενω ελεγε πως του εφτιαξε πανω απο 300 μοιρες!!!!!!!!!πιος!ο απατεωνας!!! Οποτε κυριοι πληρωσα σε ενα ............ 10000 ευρω για να εχω μπιελες και εμβολα!!!!! Το αμαξι μου στοιχησε αλλες 6000 ευρω για να το βγαλω σχεδον οπως το ειχα με πολυ μικρη εξελιξη μιας και ελειπαν τα παντα απο πανω και αυριο επιτελους παω να το παραλαβω μετα απο ενα χρονο!!!!! Εννοειται πως προσπαθω να παρω τα λεφτα μου πισω αλλα προκειται για τετοιον ανθρωπο που μονο ενας τροπος υπααρχει για να δικαιωθει κανεις.............. ειναι και αλλα τοσα να πω γι αυτον αλλα πιστευω πως και αυτα ειναι αρκετα...... Την εχει πατησει πολυς κοσμος σε αυτον και κανονισα με μερικους να τον παμε στα δικαστηρια με κοινες καταγγελιες γιατι λερωνει τον χωρο της βελτιωσης και ζει με τα λεφτα απο το χομπυ μας και φτιαχνιντας με δικα μας λεφτα αλλα αυτοκινητα που θα τον ανεβασουν στο χωρο και θα τον κανουν γνωστο..εκμεταλλευεται το χαμηλο κοστος εργασιων του για να πηγαινουν πελατες...τα αλλα μισα λεφτα δεν ειναι απο την τσεπη του ομως,ειναι απο τη δικη μου τσεπη και την τσεπη πολλων αλλων σαν κ εμενα!!!!!!!!!!
    theakisrx8

Δημοσίευση  theakisrx8 Σαβ 13 Νοε 2010, 10:13 am

Τελικά υπάρχουν και χειροτερα...
    Αποδείχθεικε οτι δεν λέω ψεμματα για καποιο παιδι με Impreza, ο οποίος την πατησε για τα καλα....
    Κριμα...
    Πολλές φορές μπορεί να έρθουμε σε εντονη αντιπαραθεση για ανοησίες του τύπου ''Ποιος ειναι πιο γρηγορος κτλ'' αλλα σε τετοιες περιπτώσεις πιστεύω οτι πρέπει ΟΛΟΙ να ενωνόμαστε εναντίον τέτοιων απατεώνων, οι οποίοι δεν υπάρχουν ουτε σε σενάρια επιστημονικης φαντασίας....

Θα ακολουθήσει άλλος ενας με RX7...
    Απλα περιμενει ο ανθρωπος να τελειώσει η ιστορία με τα δικαστηρια πριν δημοσιευσει οτιδηποτε...
    Ισως καποιοι εδω καταλαβατε ποιον εννοω, ας το κρατησουμε αδημοσιευτο μιας και αυτη ειναι η επιθυμία του ''θυματος''...
    vaggelis

Δημοσίευση  vaggelis Κυρ 14 Νοε 2010, 10:54 am

σημερα ειχα μια κουβεντα με ενα παιδι που εκανε κ αυτος το αμαξι στον αλμυρο σε καποια φαση πηγε η κουβεντα στον haltech πονηρευομε εγω κ τον ρωταω ποτε τον εβαλε μου λεει τον αυγουστο ειδα κ το αμαξι σου εκει μου λεει (αρχιζω κ περνω αναποδες εγω) τον ρωταω τον ανθρωπο καινουριο τον εβαλες? ναι μου λεει αλα δεν μου φανηκε για καινουριος μου λεει ηταν κ η πλεξουδα καπως μου λεει ε μην στεναχωριεσε τον δικο μου φορας του λεω μια χαρα ειναι κλεινω το τηλ κ αρχιζω .........μπιπ@...........μπιπ@........μπιπ@................

Έχει επεξεργασθεί από τον/την vaggelis στις Τετ 22 Ιουν 2011, 10:20 am, 1 φορά
    bigproedros
    bigproedros

Rotary : RX-8 Αριθμός μηνυμάτων : 578
    Ημ/νία εγγραφής : 04/10/2010
    Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

Δημοσίευση  bigproedros Δευ 15 Νοε 2010, 1:37 am

kati tetoioi m@l@kes ntropiazoun kai disfimoun tn xwro kai dn empisteuesai kanenan meta..
    bas1
    bas1

Tα κονονια του Ναυαρονε!!!! Verifiedno
    Αριθμός μηνυμάτων : 1
    Ημ/νία εγγραφής : 28/11/2010

Δημοσίευση  bas1 Δευ 29 Νοε 2010, 6:17 am

paidia eixa ena paromoio thema me ton theodosiou.... opoios thelei na kinithoume nomika as epikoinonisei mazi mou me prosopiko minima
    blueshark
    blueshark

Αριθμός μηνυμάτων : 205
    Ημ/νία εγγραφής : 03/09/2010

Δημοσίευση  blueshark Δευ 13 Δεκ 2010, 12:59 am

Καλημερα!

Ειμαι πελατης και κυρίως κολλητος του Νικου και οπως ειπε και ο GTi, οι πελατες του οντως μπορουν να τον βρουν...!!!!
    Μιλαω καθημερινα μαζι του για την εξελιξη του δικου μου αυτοκινητου...!
    Δεν θα ελεγα οτι η HTTS εκλεισε...

Το μαγαζι του Νικου μεταφερθηκε σε νεο χωρο στον Αλμυρο Βολου λογικα για οικονομικους λογους....!
    Ο Νικος εχει βρει νεα δουλειά που αποφέρει αρκετα μεγάλο κερδος (γερος να ειναι να τα χαιρεται) χωρις αγχος και κυνηγι των απατεωνων πελατων του που του χρωστουν συνολικα μεγαλο 5ψήφιο νουμερο.... Καποιοι ειναι και μελη εδω....!!!!

Η διαφορα πλεον ειναι οτι ασχολειται μονο με αμαξια πολυ καλων και αποδεδειγμενων φιλων και σωστων πελατων του! Γυρισε ο τροχος και πλεον ο Νικος ειναι σωστος και ''φανερος'' μονο στους σωστους πελατες, φιλους και συνεργατες του! Το μαγαζι το δουλευει τα απογευματα με το ιδιο παθος κανοντας τα παντρεματα να αποδιδουν πολλες εκατονταδες hp...!!!!!
    Βαρεθηκε πια ο ανθρωπος να φτιαχνει τσαμπα τα αυτοκινητα των δηθεν καλων πελατών και φιλων του... Ανθρωποι οι οποιοι τον εκμεταλλευθηκαν, του ρουφηξαν και την ''τελευταια ρανιδα του αιματος του'' και τωρα απλα παραπονιουνται οτι εξαφανιστηκε κτλ.....

Ισως καποιοι επιμεινουν στην αποψη οτι η HTTS εκλεισε... Δεν μπορω να πω οχι... Σιγουρα ομως ο Νικος ειναι εκει, σε νεο χωρο και δουλευει! Και μη ξεχναμε οτι HTTS ειναι ο Νικος, το μυαλο του και τα χερια του, κατασκευαζοντας τα μοναδικα ελληνικα bridgeport, χαμηλης συμπιεσης ΝΑ ροτορες κτλ...Αααα και για του λογου το αληθες... Την Τριτη 07 Σεπ 2010, εφυγα απο Αλμυρο Βολου και ολη την προηγουμενη ημερα ημουν παρεα με το Νικο στο συνεργειο...!!!! Μαλιστα το βραδυ πριν φυγω, βγηκαμε παρεα με τις γυναικες μας για φαγητο...!

Πολλοι τωρα θα αναρρωτηθουν γιατι αργει το δικο μου... Οπως σε ολους τους ανθρωπους, ετσι και στο Νικο, ησθαν καποιες ΜΕΓΑΛΕΣ κακοτυχιες, τις οποιες αντιλαμβανομαι, καταλαβαινω και συμμεριζομαι...! Εχει ομως ηδη ορθοποδησει και συνεχιζει πιο δυνατος απο ποτε!!!!

Ας μην κατηγορουμε εναν μηχανικο, συναδελφο, φιλο και πανω απο ολα συνανθρωπο μας επειδη για ενα χρονικο διαστημα ηταν μακρια απο το χωρο του αυτοκινητου.... Μονο λιγοι ξερουμε τι μεγαλο κακο του ετυχε και πιστεψτε με κανενας επαγγελματιας δεν θα ηθελε να ειναι στη θεση του....!!!!

Φιλικα Ακης
    kai exo na po den pame kalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..............
    ma katholou omos xaxaxaxax

blueshark

????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Δευ 13 Δεκ 2010, 1:09 am

blueshark έγραψε:Καλημερα!

Μιλαω καθημερινα μαζι του για την εξελιξη του δικου μου αυτοκινητου...!

δε ξερω και απλα ρωταω,εσυ στον JDM-R δε φτιαχνεις το αμαξι??? κανω λαθος???

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Πεμ 21 Νοε 2024, 6:02 pm