endless έγραψε:Tι εγινε ρε παιδες, κανεις δεν θα πει πως πηγαν τα πατηματα!
Ειναι μυστηκο η μηπως πρεπει να διαβασω greekdragster?????
οχι Μαριαννα απλα δεν πηγαν για πατηματα,επειδη εχουν χερια καλα πηγα για καταβαση πεντελης.χαχαχα
endless έγραψε:Tι εγινε ρε παιδες, κανεις δεν θα πει πως πηγαν τα πατηματα!
hammerthrower έγραψε:endless έγραψε:Tι εγινε ρε παιδες, κανεις δεν θα πει πως πηγαν τα πατηματα!
οχι Μαριαννα απλα δεν πηγαν για πατηματα,επειδη εχουν χερια καλα πηγα για καταβαση πεντελης.χαχαχα
hammerthrower έγραψε:endless έγραψε:Tι εγινε ρε παιδες, κανεις δεν θα πει πως πηγαν τα πατηματα!
iaponas έγραψε:hammerthrower έγραψε:
Μην γίνεσαι εριστικός...
Godfather-x8 έγραψε:Παιδια, ουτε Τριτη βραδυ αλλα ουτε και χθες δεν εγινε τιποτα!
το opc εβγαλε ζημια το απογευμα της Τριτης,
Godfather-x8 έγραψε:οποτε εκανα και εγω τις δουλειες που ειχα για το αυτοκινητο μου με την υπομονη μου και επεστρεψα....
Είναι ωραίο εώς άκρως ερεθιστικο να έχεις δύσκολο αντίπαλο!endless έγραψε:Για το opc ρωταω γιατι εχω ακουσει για ενα πολυ δυνατο, λευκο με NOS του Πετροπουλου οπως σου προειπα.
Ο οποιος θα ηταν αρκετα δυσκολος αντιπαλος!
Τωρα οσον αφορα τα συνεργεια,δεν μου πεφτει κανενας λογος για του που θα φτιαχνεις το αμαξι σου.
Συμβουλευτηκα κ μονο ομως,αν θες το κρατας, μη μπλεκεις με πολλα συνεργεια ταυτοχρονα γιατι στην παραμικρη στραβη ο ενας θα τα ρειχνει στον αλλο, δεν θα βγαλεις ακρη κ θα καταληξεις να τσακωθεις με ολους.
Καλη συνεχεια . . . . .