π.χ...διαφημησεις που αφησαν ιστορια...
Μπορουμε να ποσταρουμε προιοντα.....
ναι,ναι,ναι Χρηστο,ειναι μπομπονελες!!!!!
οπως και να ποσταρουμε ιστορικες στιγμες.......οπως
Για να σας δω λοιπον.....
XAXAXAXAXA!!!! Έχει να πέσει πολύ γέλιο!!! Ο BILLY the kid είναι, είμαι σίγουροςurbanslider έγραψε:Πες μου μόνο ότι στην τελευταία φωτό είσαι εσύ !!!!
και αμορτισερ kayaba ρυθμιζομενα....Mavros Piravlos έγραψε:Honda C50 (το εξάβολτο το στρογγυλοφάναρο) Πιστός σύντροφος παντού για χρόνια… η πρώτη πραγματική ελευθερία! Εξάτμιση από σκαραβαίο, δανεικά για βενζίνη και φύγαμε… Πάνω σε αυτά γίναμε και «μηχανικοί» οι περισσότεροι με το λύσε δέσε κυλινδροπίστονα μπιέλες κλπ.
urbanslider έγραψε:Αυτές που ήθελα πρέπει να ψάξω λίγο καλύτερα για να τις βρω.. αλλά προς το παρόν..
Αυτή η φωτό τραβήχτηκε το 199κάτι (2 ή 3 δεν θυμάμαι) σε μια έκθεση αυτοκινήτων στον ΟΛΠ, και ήταν η πρώτη φορά που αντίκρισα FD φυσικά καθόμουν μισή ώρα και το χάζευα !!!
Για να σε δούμε και εσένα που γελάς με την admin μας...xristinarx έγραψε:xaxaaaaaaaaaaaaaaaaaaaxaxxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxxaxaxaxxaxaxa θεααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!
Mavros Piravlos έγραψε:Λίγο ψαχούλεμα στο πατρικό και βρίσκεις θησαυρούς...να σας πω ποιος είμαι ή θα το βρείτε μόνοι σας?