giorgos 75 Τρι 02 Νοε 2010, 8:17 am
καταρχην ειμαι ιδιαιτερα χαρουμενος που η παρεα μας ξεκινησε τις εκδρομες και η πρωτη θα ειναι στα μερη μου!!!
λοιπον εχω κανει τις επαφες μου..
-ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΦΙΞΗ.
θα σας οδηγησω σε παρκινγκ.τα αυτοκινητα τα δικα μας θα ειναι ολα μαζι παρκαρισμενα σε ξεχωριστο μερος μεσα στο παρκινγκ.το παρκινγκ ειναι ανοιχτο και φυλασεται ως αργα την νυχτα,αλλα υπαρχουνε καμερες παρακολουθησης για ολο των χωρο επι 24ωρης βασης.τα αυτοκινητα θα τα αφησουμε εκει απο το σαββατο το απογευμα που θα ερθετε.
-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
για τα ξενοδοχεια θα σας γραψω μετα τις 21:00
-ΣΑΒΒΑΤΟ ΝΥΧΤΑ.
η καλυτερη ωρα.θα ερθω να σας παρω απο το ξενοδοχειο κατα τις 22:30 και θα παμε σε μαγαζι που μας περιμενει για να κανουμε τον χαβαλε μας.
-ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΣΣΗΜΕΡΙ.
παλι σας εχω ετοιμους.οταν με το καλο ξυπνησετε θα σας παρω να παμε σε ενα χωριουδακι εξω απο την θηβα περιπου στο 10λεπτο για να καταλαβετε τι σημαινει να τρως παϊδακια στα καρβουνα!!!μην περιμενετε πολυτελειες,αλλα θα παθετε πλακα με το κρεας.
-ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
μετα το φαγητο τραβιεται ενα καφεδακι.ετσι λοιπον θα παμε σε ενα καφε που διαθετει και τεραστιο παρκινγκ για να πουμε και λιγακι.γιατι που να βρεθει χρονος???μια με τα ποτα-σφηνακια και μουσικη και μια ολοι μπουκομενοι με το φαγητο δεν βλεπω φως
παρκινγκ-ξενοδοχειο-μπαρ ολα ΔΙΠΛΑ.δηλαδη δεν χρειαζεται οδηγηση μετα τα ποτα.ολα ειναι στο 3λεπτο.
παρκινγκ,μπαρ και ταβερνα ειναι ολοι κανονισμενοι.
τωρα αυτο που θελω να ξερω εγω ειναι οι συμμετοχες για να κανω τα κουμαντα μου.
πως σας φαινεται???