παιδες τα φωτα σας για ακομα μια φορα...λοιπον βρηκα κατι ωραιες 17αρες με πατουρα αλλα δν ξερω με τα ofset τι γινετε...λοιπον εχουμε 8Χ17 με 32 ofset και 9Χ17 με 35 ofset..τι λετε θα καθοντε καλα στο 8αρι??μν τισ βαλω πανω κ ειναι σαν το πατινι... !!
+9
giorgos 75
vasiliss23
alexis cosmo
Termi
basilis
dimitseba
urbanslider
ΗΛΙΑΣRX8
diamond
13 απαντήσεις
17" ζάντες σε mazda RX-8
alekos R.E.
Rotary : rx8 renesis Latest Horsepower : 231
Rebuilds : 0
Αριθμός μηνυμάτων : 174
Ημ/νία εγγραφής : 01/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
- Δημοσίευση Ν°26
Απ: 17" ζάντες σε mazda RX-8
urbanslider
Rotary : Ένα μαύρο... Latest Horsepower : Δεν σου λέω !!
Rebuilds : Σα να κοντοζυγώνει..
Αριθμός μηνυμάτων : 2164
Ημ/νία εγγραφής : 12/10/2010
Τόπος : ebisu θα ήθελα...
- Δημοσίευση Ν°27
Το καλύτερο θα ήταν να τις δοκίμαζες πριν τις πάρεις εφ όσον αυτό είναι δυνατό...
Στην παρακάτω φωτό φοράω 17Χ8 μπροστά 17Χ9 πίσω. offset δεν γνωρίζω (οι ζάντες δυστυχώς δεν ήταν δικές μου)
Πάντως δε νομίζω να έχεις καν θέμα με αυτά τα offset που αναφέρεις, έχουμε δει και χειρότερα.. (δες λίγο πιο πάνω ένα άλλο μαύρο)
Στην παρακάτω φωτό φοράω 17Χ8 μπροστά 17Χ9 πίσω. offset δεν γνωρίζω (οι ζάντες δυστυχώς δεν ήταν δικές μου)
Πάντως δε νομίζω να έχεις καν θέμα με αυτά τα offset που αναφέρεις, έχουμε δει και χειρότερα.. (δες λίγο πιο πάνω ένα άλλο μαύρο)
sakiskaras
Αριθμός μηνυμάτων : 29
Ημ/νία εγγραφής : 13/06/2011
- Δημοσίευση Ν°28
κι εγώ δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα, αναλόγως βέβαια τη διάσταση των πίσω ελαστικών που θέλεις να βάλεις και το πόσο χαμηλωμένος είσαι. Έως 245 πίσω δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.
εγώ με ατμόσφαιρικό φοράω 17αρες από evo με 7,5 φάρδος offset 38, και με 245 πλάτος που είχα δοκιμάσει δεν είχα πρόβλημα. είμαι και χαμηλωμένος 5 πόντους περίπου, αλλά με σκληρό στήσιμο της ανάρτησης.
εγώ με ατμόσφαιρικό φοράω 17αρες από evo με 7,5 φάρδος offset 38, και με 245 πλάτος που είχα δοκιμάσει δεν είχα πρόβλημα. είμαι και χαμηλωμένος 5 πόντους περίπου, αλλά με σκληρό στήσιμο της ανάρτησης.
alekos R.E.
- Δημοσίευση Ν°29
το ειδα urban... !!!νταξει ο συγκεκριμενος εχει ξεφυγει..με την καλη παντα ενοια..!!!κοιταξτε το ανχος μου εμενα ειναι το ποσο εξω θα βγενουν οι ζαντες...μην ειναι κ σαν το πατινι... !!το να τισ δοκιμασω πρωτα δεν γινετε γτ ειναι απο αθηνα...εχω κ γω αρκετο χαμηλομα δν ξερω να σας πω ποντους κ ελπιζω με ενα 45αρι προφιλ να γεμισει κ λιγο ο θολος...αυτες φιλε μου απο evo που φορας καθοντε καλα?δλδ ερχοντε καπως προσωπο με τα φτερα ή μπενουν προς τα μεσα??
Υ.Γ.urban οι ζαντες που φορας στο 8αρι στην φωτο τα σπανε...του πανε απιστευτα...!!!
Υ.Γ.urban οι ζαντες που φορας στο 8αρι στην φωτο τα σπανε...του πανε απιστευτα...!!!
sakiskaras
Αριθμός μηνυμάτων : 29
Ημ/νία εγγραφής : 13/06/2011
- Δημοσίευση Ν°30
μην περιμένεις να "γεμίσει" ο θόλος όπως με τις 18άρες, αλλά άμα είσαι χαμηλωμένος είναι μια χαρά. με τη διάσταση 235-45-17 που φοράω τώρα δεν βγαίνουν ακριβώς πρόσωπο, ούτε και δείχνει άσχημα όμως, εσύ που είναι και πιο πλατιά δεν θα έχεις πρόβλημα. το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πόσο πλατύ λάστιχο μπορείς να βάλεις ώστε να μην βρίσκεις στο φτερό, έως 245 σου είπα έχω δοκιμάσει.
Mike 192T
Αριθμός μηνυμάτων : 666
Ημ/νία εγγραφής : 24/08/2010
- Δημοσίευση Ν°31
alekos R.E. έγραψε:παιδες τα φωτα σας για ακομα μια φορα...λοιπον βρηκα κατι ωραιες 17αρες με πατουρα αλλα δν ξερω με τα ofset τι γινετε...λοιπον εχουμε 8Χ17 με 32 ofset και 9Χ17 με 35 ofset..τι λετε θα καθοντε καλα στο 8αρι??μν τισ βαλω πανω κ ειναι σαν το πατινι... !!
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Μην ξεχασεις το δακτυλιδι της ζαντας για τον αφαλό!!! Τα μπουλονια απλα κρατανε τη ζαντα μη φυγει.
urbanslider
- Δημοσίευση Ν°32
alekos R.E. έγραψε:κοιταξτε το ανχος μου εμενα ειναι το ποσο εξω θα βγενουν οι ζαντες...μην ειναι κ σαν το πατινι... !!το να τισ δοκιμασω πρωτα δεν γινετε γτ ειναι απο αθηνα...εχω κ γω αρκετο χαμηλομα δν ξερω να σας πω ποντους κ ελπιζω με ενα 45αρι προφιλ να γεμισει κ λιγο ο θολος...
Φαντάσου ότι θα ειναι στο περίπου σαν αυτές που φοράω εγώ στην φωτό. η 9αρα ειδικά θα έρχεται πολύ ωραία, όπως γράψανε και πιο πάνω βέβαια, ο θόλος μην περιμένεις να γεμίσει τρελά αλλά σε "ευνοεί" το χαμήλωμα.. Από λάστιχο ακόμη και στην 9αρα μπορείς να βάλεις και 225 απλά θα είναι stretched, αυτές που φόραγα εγώ είχαν 225/45/17 μπρος πίσω και δεν υπήρχε απολύτως κανένα πρόβλημα στην συμπεριφορά, πίσω μάλιστα το stretchάρισμα του έκανε και τρελό look.
alekos R.E. έγραψε: Υ.Γ.urban οι ζαντες που φορας στο 8αρι στην φωτο τα σπανε...του πανε απιστευτα...!!!
Και μακάρι να ήταν δικές μου !!!! Τις πουλάει ο Χρήστος -jdm-r- όμως απ όσο θυμάμαι, είναι SSR !! Eλαφριές και πάρα πολύ καλές.
alekos R.E.
- Δημοσίευση Ν°33
ωραια παιδια ευχαρηστω πολυ για τις συνβουλες σας....!!!!δωσατε απαντησεις σε πολλα ερωτηματικα μου (εχω κ πολλα παναθεμα μαι) !!!θα παρω αυριο τον χρηστο να τον ρωτησω για τις ζαντες κ για μια τρομπα που θελω...να στε καλα παιδια..!!!
panos
Rotary : rx8 Latest Horsepower : den kserw
Rebuilds : mpa
Αριθμός μηνυμάτων : 35
Ημ/νία εγγραφής : 13/09/2011
Τόπος : Athens
- Δημοσίευση Ν°34
Σκεφτομαι για 16αρες σε challenge.Χωρανε η βρισκουν οι μπροστινες στα φρενα?
urbanslider
- Δημοσίευση Ν°35
Στο challenge δεν χωράνε οι μπροστινές, μόνο οι πίσω.
Mike 192T
Αριθμός μηνυμάτων : 666
Ημ/νία εγγραφής : 24/08/2010
- Δημοσίευση Ν°36
Σκεφτεσαι καποιες συγκεκριμενα;panos έγραψε:Σκεφτομαι για 16αρες σε challenge.Χωρανε η βρισκουν οι μπροστινες στα φρενα?
panos
Rotary : rx8 Latest Horsepower : den kserw
Rebuilds : mpa
Αριθμός μηνυμάτων : 35
Ημ/νία εγγραφής : 13/09/2011
Τόπος : Athens
- Δημοσίευση Ν°37
Οχι απλα για το κοστος των ελαστικων και το fun to drive.Αφου δεν χωρανε ομως παμε σε 17αρες αν βρεθει κατι σε καλη τιμη.Mike 192T έγραψε:Σκεφτεσαι καποιες συγκεκριμενα;panos έγραψε:Σκεφτομαι για 16αρες σε challenge.Χωρανε η βρισκουν οι μπροστινες στα φρενα?