Έχουν όμως περισσότερο όφελος από άποψη βάρους.
Αυτό που ρωτάω είναι τι διάσταση ελαστικού θα μπορούσε να μπεί σε Ν/Α ΡΧ-8 αλλά και σε F/I.
Σίγουρα έχουμε δει όλοι μας τούμπανα (από μηχανικής άποψης rx7 fd με 17αρια).
urbanslider έγραψε:Για τι πλάτος ζάντας όμως ?
8αρα εμπρός 8αρα πίσω
ή
8αρα εμπρός 9αρα πίσω ?
urbanslider έγραψε:50αρι προφίλ δεν σου συνιστώ να βάλεις.. too much..
235/45/17 μπρος πίσω σε 8αρα ζάντα είναι μια χαρά.. ίσως και με 225 να είναι καλά αλλά κι εγώ για αρχή θα δοκίμαζα το 235...
Τώρα αν είναι να βάλεις 8αρα εμπρός και 9αρα πίσω για να έχεις και look και την δυνατότητα για ένα φαρδύτερο ελαστικό (για turbo) τότε εμπρός μένεις στο 235/45/17 και πίσω πας για 245 σίγουρα... μέχρι και 265 μπορείς άνετα να του βάλεις πάντως..
Αν ψήνεσαι πάντως για 17αρες θα σου πρότεινα να αγοράσεις 9αρα πίσω.. για τους δύο λόγους που ανέφερα παραπάνω..
Άσχετο...ο johnE30 όταν είχε το 8αρι θυμάμαι πίσω του είχε 9,5 αρα και είχε βάλει 235 λάστιχο χωρίς να έχει κανένα απολύτως πρόβλημα ούτε στον δρόμο ούτε σε πίστα (είτε νορμάλ οδήγηση είτε κάψιμο)..
Η συγκεκριμένη SSR που φόρεσα σε εκείνο το trackday όχι απλά του πάει αλλά με έκανε να το ξανα-ερωτευτώ !!!
Διαστάσεις δεν θυμάμαι νομιιιιιζω 235/45/17 μπρος πίσω (γι αυτό και πίσω στρετσάρει ελαφρώς αν παρατηρήσεις ΜΟΥ@@@@@ΡΑ) δεν είμαι όμως σίγουρος...
diamond έγραψε:μωρέ είχα βάλει προ Χριστού! κάτι 17αρες με χειμερινά λάστιχα!!(από Γερμανικό RX) με διάσταση 235/45-17. Δεν μου άρεσε καθόλου το τιμόνι, είχε χάσει πολύ σαφήνεια(το λεγόμενο feedback) αλλά από παντιλίκι άλλο τίποτε..
diamond έγραψε:Αν το κάνω πάλι σε 17 μάλλον θα κοιτάξω το 225/45-17 που είπες..
thanx και πάλι για τις info σου Αντώνη.
Godfather-x8 έγραψε:Εγώ έχω set 16 απο renesis me 225/50/16 ελαστικό και όντως οι επιδόσεις σε πανε αλλού όταν είσαι ατμόσφαιρα!
diamond έγραψε:Hlia afta stis photos sou einai 18" i 17" ??
urbanslider έγραψε:
Στην παραπάνω φωτό, 17Χ8 εμπός και 17Χ9 πίσω... Και look μπορείς να κάνεις λοιπόν με την 17αρα παίζοντας λίγο με το πλάτος της ζάντας.. (εγώ τουλάχιστον θα το κράταγα έτσι και θα πέταγα τις 18αρες)...