Rx8 Antiforum

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

+5
xristinarx8
dinoskid
urbanslider
giorgos 75
ghatzip
9 απαντήσεις

ΚΑΠΙΤΑΝΟΣ ,ΚΩΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ

????????
    Επισκέπτης

ΚΑΠΙΤΑΝΟΣ ,ΚΩΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΑΠΙΤΑΝΟΣ ,ΚΩΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ

Δημοσίευση  ???????? Σαβ 21 Μάης 2011, 7:36 am

kapitanos ποσο το πηρες το αμαξι??
    ????????
    Επισκέπτης

ΚΑΠΙΤΑΝΟΣ ,ΚΩΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΑΠΙΤΑΝΟΣ ,ΚΩΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ

Δημοσίευση  ???????? Σαβ 21 Μάης 2011, 7:46 am

kapitanos έγραψε: Να ειναι καλα o jdm-r που του εστειλα κουβα και θα μου στειλει αυτοκινητο!

Ενας λογος παραπανω ειναι οτι σε εστειλε ο Μανωλης με το RX-7 σε μενα χωρις εσυ να με ξερεις..

Κατα τα αλλα ασε τους αλλους να πλαθουν ιστοριες οτι ο Μανωλης εχει προβλημα μαζι μου και απο την αλλη σε στελνει σε μενα χωρις κανενα οφελος το παιδι,και πολλα αλλα τα οποια δεν αξιζει να ασχολεισαι με τετοια ατομα απο το pilotoforum
    Οταν παραλαβεις το αμαξακι σου θα θελαμε να μας ενημερωνεις για την πορεια του. okay
    kapitanos
    kapitanos

ΚΑΠΙΤΑΝΟΣ ,ΚΩΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ - Σελίδα 2 Verified
    Rotary : mazda rx8 cosmo Latest Horsepower : 231ps
    Rebuilds : 0 αλλά μοτέρ 1
    Αριθμός μηνυμάτων : 5
    Ημ/νία εγγραφής : 15/05/2011
    Τόπος : ΡΟΔΟΣ

Δημοσίευση  kapitanos Σαβ 21 Μάης 2011, 8:37 am

jdm-r έγραψε:
    kapitanos έγραψε: Να ειναι καλα o jdm-r που του εστειλα κουβα και θα μου στειλει αυτοκινητο!

Ενας λογος παραπανω ειναι οτι σε εστειλε ο Μανωλης με το RX-7 σε μενα χωρις εσυ να με ξερεις..

Κατα τα αλλα ασε τους αλλους να πλαθουν ιστοριες οτι ο Μανωλης εχει προβλημα μαζι μου και απο την αλλη σε στελνει σε μενα χωρις κανενα οφελος το παιδι,και πολλα αλλα τα οποια δεν αξιζει να ασχολεισαι με τετοια ατομα απο το pilotoforum
    Οταν παραλαβεις το αμαξακι σου θα θελαμε να μας ενημερωνεις για την πορεια του. okay
    το αμαξι το πηρα με ανταλλαγη! Εδωσα ενα seat ibiza cupra του '07 με αρκετη προικα γυρο στα 240ps! Δεν πιστευω τιποτα απο οσα λενε γιατι ο Μανωλης δεν εχει καποιο προβλημα μαζι σου αντιθετος λεει τα καλυτερα! Γι'αυτο λοιπον τον λογο δεν θα με ξαναδει το pilotforum διοτι πλεον δεν εχω αναγκη! Επισης οχι μονο θα σας ενημερωνω για την πορεια αλλα σιγουρα με την πρωτη ευκαιρια (λογικα μολις γεννησει η γυναικα μου) θα ερθω να γνωριστουμε και απο κοντα! Σε ευχαριστω λοιπον δημοσια για ακομα μια φορα που ησουν και εισαι εξυπηρετικοτατος και πολυ σωστος απεναντι μου!
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Σαβ 21 Μάης 2011, 11:03 am

kapitanos έγραψε:(λογικα μολις γεννησει η γυναικα μου)

Aυτο το ποιο ευχαριστω φιλε μου και ευχομαι τα καλυτερα..
    Ολα τα αλλα ερχονται σε δευτερη μοιρα απο το παιδακι σου...
    urbanslider
    urbanslider

Rotary : Ένα μαύρο... Latest Horsepower : Δεν σου λέω !!
    Rebuilds : Σα να κοντοζυγώνει..
    Αριθμός μηνυμάτων : 2164
    Ημ/νία εγγραφής : 12/10/2010
    Τόπος : ebisu θα ήθελα...

Δημοσίευση  urbanslider Σαβ 21 Μάης 2011, 11:26 am

kapitanos έγραψε: (λογικα μολις γεννησει η γυναικα μου)

Αυτό είναι το καλύτερο όπως λέει και ο Χρήστος !!!

Καλή λευτεριά και γερό να είναι !!!!
    kapitanos
    kapitanos

Rotary : mazda rx8 cosmo Latest Horsepower : 231ps
    Rebuilds : 0 αλλά μοτέρ 1
    Αριθμός μηνυμάτων : 5
    Ημ/νία εγγραφής : 15/05/2011
    Τόπος : ΡΟΔΟΣ

Δημοσίευση  kapitanos Σαβ 21 Μάης 2011, 9:08 pm

Σας ευχαριστω πολυ παιδια να ειστε καλα! ευχομαι να περασετε μια πανεμορφη και ξεκουραστη Κυριακη!!!
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Δευ 23 Μάης 2011, 12:53 am

Kατα τη γνωμη επρεπε να ειχε γινει ενας ελενχος πριν την αγορα.

Καταλυτης δεν υπαρχει και βαση κομμενη φαινονται πολυ απλα σε απλο ελενχο...

ΚΑΠΙΤΑΝΟΣ ,ΚΩΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ - Σελίδα 2 Img0015e

ΚΑΠΙΤΑΝΟΣ ,ΚΩΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ - Σελίδα 2 Img0014ye

ΚΑΠΙΤΑΝΟΣ ,ΚΩΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ - Σελίδα 2 Img0013hm

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Κυρ 24 Νοε 2024, 10:01 pm