Rx8 Antiforum

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

+5
xristinarx8
dinoskid
urbanslider
giorgos 75
ghatzip
9 απαντήσεις

ΚΑΠΙΤΑΝΟΣ ,ΚΩΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ

ghatzip
    ghatzip

ΚΑΠΙΤΑΝΟΣ ,ΚΩΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ Verified
    Αριθμός μηνυμάτων : 291
    Ημ/νία εγγραφής : 26/08/2010

ΚΑΠΙΤΑΝΟΣ ,ΚΩΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ Empty ΚΑΠΙΤΑΝΟΣ ,ΚΩΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ

Δημοσίευση  ghatzip Παρ 20 Μάης 2011, 4:12 am

Με πηραν τηλ και μου ειπαν για καποιες ιστοριες για αγριους που εχουν ξεκινησει και ανακατευουν την ΚΩ με τις γνωστες σαχλαμαρες τους για τα φαντασματα που βλεπουν ορισμενοι γυρω τους...Νομιζουν οτι ολος ο κοσμος δεν εχει αλλη δουλεια απο το να ασχολειται μαζι τους. Εγω δεν ειμαι Κω ειμαι Αθηνα παντως για καθε ενδιαφερομενο και δεν ασχολουμαι εδω και καιρο με σαχλο-ιστοτοπους.
    ????????
    Επισκέπτης

ΚΑΠΙΤΑΝΟΣ ,ΚΩΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ Empty Απ: ΚΑΠΙΤΑΝΟΣ ,ΚΩΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ

Δημοσίευση  ???????? Παρ 20 Μάης 2011, 4:55 am

Kαι γραφει ο Σερλοτ χολμς. pilotos

ΚΑΠΙΤΑΝΟΣ ,ΚΩΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ Kapitanos1

Και συμφωνουν μαζι του καποιοι ηρωες,οχι απο το Μοσχατο ομως,πεφτωντας και αυτοι στην παγιδα του χοντρου.

ΚΑΠΙΤΑΝΟΣ ,ΚΩΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ Kapitanos2

Και ομως χοντρουλι το παιδι ειναι υπαρκτο πρωσωπο και μαλλον εχεις μπλεξει τα παχυσαρκα μπουτακια σου με τις I.P.
    Tι κολλημα ειναι αυτο???
    παντου φαντασματα βλεπεις?????

ΚΑΠΙΤΑΝΟΣ ,ΚΩΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ Img0353n

Κατα τα αλλα το forum της ενημερωσης taunt βοηθησε το φιλο μας στο προβλημα του.
    ????????
    Επισκέπτης

ΚΑΠΙΤΑΝΟΣ ,ΚΩΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ Empty Απ: ΚΑΠΙΤΑΝΟΣ ,ΚΩΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ

Δημοσίευση  ???????? Παρ 20 Μάης 2011, 5:05 am

Και αυτο ειναι το αμαξι του παιδιου με το προβλημα οπως το περιεγραψε και εψαχνε βοηθεια απο το pilotoforum

giorgos 75
    giorgos 75

Latest Horsepower : ?????????
    Rebuilds : Rebuild???τι ειναι α
    Αριθμός μηνυμάτων : 827
    Τόπος : ΘΗΒΑ

Δημοσίευση  giorgos 75 Παρ 20 Μάης 2011, 5:30 am

ΡΕ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΛΕΜΕ!!!
    Laughing Laughing Laughing
    urbanslider
    urbanslider

Rotary : Ένα μαύρο... Latest Horsepower : Δεν σου λέω !!
    Rebuilds : Σα να κοντοζυγώνει..
    Αριθμός μηνυμάτων : 2164
    Ημ/νία εγγραφής : 12/10/2010
    Τόπος : ebisu θα ήθελα...

Δημοσίευση  urbanslider Παρ 20 Μάης 2011, 6:20 am

Μέρα με τη μέρα γελοιοποιήται όλο και περισσότερο ο φουκαράς... βλέπει συνέχεια εφιάλτες ότι του παραβιάζουν το φλόρουμ... έλεος παναγιά μου έλεος....

Εκτός αν... το κάνει ο πονηρίδης για να ασχοληθεί κάποιος μαζί του...

Ήθελα να ήξερα ένα πράγμα μόνο όσοι διαβάζουν - γράφουν και έχουν άποψη στο pilotoforum βλέπουν ότι ο admin τους τιμωρεί συγκεκριμένες τακτικές όπως πχ να μπαίνει κάποιος με τον λογαριασμό του άλλου, ή να δημιουργεί πολλούς λογαριασμούς...

δεν βλέπουν ότι έμπρακτα έχει αποδειχτεί ότι οι ίδιοι αυτοί admin κάνουν τα ίδια και χειρότερα σε άλλα φόρουμ ??? ΕΛΕΟΣ !!!! ή μήπως δεν θέλουν να τα δουν ? Ή μήπως τους λένε ότι είμαστε όλοι ψεύτες ? Εμείς πάντως εδώ είμαστε με διάλογο και αποδείξεις...

Τι δικαιολογία τους παρουσιάζουν γι αυτές τους τις πράξεις ήθελα να ξερα ???

Γιατί κανείς απ το pilotoforum ρε παιδιά δεν τους ρωτάει ''εσείς γιατί τα κάνετε?''

a19 a19 a19 a19 a19 a19 a19 a19 a19 a19 a19 a19 a19 a19 a19
    dinoskid
    dinoskid

Rotary : Rx8 Cosmo Αριθμός μηνυμάτων : 511
    Ημ/νία εγγραφής : 28/09/2010
    Τόπος : Αθηνα Αγια Παρασκευη

Δημοσίευση  dinoskid Παρ 20 Μάης 2011, 6:22 am

Αλλη μια ηττα εφαγε ο pilotos
    Μηπως να αρχισουμε να μετραμε σε σκορ Exclamation
    pilotos πολυ CSI βλεπεις και σε χαλαει αυτο......αλλαξε και βαλε να δεις καλυτερα κανα sex&the city Exclamation
    urbanslider
    urbanslider

Δημοσίευση  urbanslider Παρ 20 Μάης 2011, 7:41 am

dinoskid έγραψε:Αλλη μια ηττα εφαγε ο pilotos
    Μηπως να αρχισουμε να μετραμε σε σκορ Exclamation

Δεν τίθεται ούτε θέμα σκορ ούτε θέμα ποιός τον έχει μεγαλύτερο (κατα την δική μου άποψη και νοοτροπία πάντα)

Ότι έσπειρε κανείς θερίζει..
    xristinarx8
    xristinarx8

Rotary : rx-8 Latest Horsepower : 192moularia
    Rebuilds : makria apo mas
    Αριθμός μηνυμάτων : 392
    Ημ/νία εγγραφής : 29/08/2010
    Τόπος : tokyo

Δημοσίευση  xristinarx8 Παρ 20 Μάης 2011, 8:32 am

Πω πω πανακριβο το εισητηριο για ροδο!! Αχαχαχαχα α ρε πιλοτακο ευτυχως που υπαρχεις κι εσυ κ μας κανεις να γελαμε λιγο! jocolor
    urbanslider
    urbanslider

Δημοσίευση  urbanslider Παρ 20 Μάης 2011, 9:46 am

xristinarx8 έγραψε:Πω πω πανακριβο το εισητηριο για ροδο!!

Εγώ είπα του gha να το βάλει από ΚΩ αλλά εκείνος δεν ήθελε, το έβαλε από Ρόδο για ξεκάρφωμα !!!!!

lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Παρ 20 Μάης 2011, 10:47 am

Λοιπόν υπάρχουν 2 πιθανότητες.

Η μία είναι ότι δεν πιστεύουν ότι μπήκε καινούριος στο φόρουμ, και είναι λογικό μετά από τόσο καιρό απομόνωσης

Η 2η και αυτή απόλυταλογική ότι θέλουν να γυρίσει ο gha πίσω μιας και δεν είναι και ότι καλύτερο να έχεις turbo και να τρως 4 στα Μέγαρα από NA
    basilis
    basilis

Rotary : rx8 challenge Latest Horsepower : 192 ...last year
    Rebuilds : 1
    Αριθμός μηνυμάτων : 821
    Ημ/νία εγγραφής : 24/08/2010

Δημοσίευση  basilis Παρ 20 Μάης 2011, 4:24 pm

xristinarx8 έγραψε: Αχαχαχαχα α ρε πιλοτακο ευτυχως που υπαρχεις κι εσυ κ μας κανεις να γελαμε λιγο! jocolor

Συμφωνω απολυτως,αλλα για ποσο ακομα θα τον εχουμε μαζι μας????

Βλεπε Οσαμα μπιν λαντεν,Κανταφι,Σανταμ,Μπουμπαρακ κτλ κτλ......ολοι οι δικτατορες πεφτουν ο ενας μετα τον αλλο ...... affraid affraid affraid

Ρε τυχαρπαστε τουλαχιστον κανε μας μια χαρη για το καλο των wankel.....επειδη εμεις θα ειμαστε και του χρονου στο rotary stock(μαντεψε ποιος θα λειπει παλι Razz Razz Razz ),μην αποπερνεις καθε νεο ιδιοκτητη.....

αν δεν γνωριζεις αυτο που σε ρωταει(wankel xpert τρομαρα σου) μη βρισκεις λογους για να τον μπανιαρεις ......μπορεις να του συστησεις το antiforum......

ΛΕΚΕ......
    Mavros Piravlos
    Mavros Piravlos

Rotary : RX8 Cosmo HKS T04Z Latest Horsepower : pilot knows better
    Αριθμός μηνυμάτων : 1944
    Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2010
    Τόπος : Στου RE雨宮 το υπόγειο

Δημοσίευση  Mavros Piravlos Παρ 20 Μάης 2011, 8:02 pm

Τι παρακολούθηση είναι αυτή ρε? Φαντάζομαι έχεις στήσει ολόκληρο δωμάτιο στο σπίτι σου για αυτή τη δουλειά.

Μέτρησες και σε ευθεία πόσο απέχει η Ρόδος από την Κω.. πήρες και ναυτικούς χάρτες ρε?

Φτου σου ΞΕΦΤΙΛΑ!
    vasiliss23
    vasiliss23

Rotary : 13B-MSP GT3071R stre Latest Horsepower : πλεον υπεραρκετα χαχ
    Rebuilds : Χιλιαδες!!!!!
    Αριθμός μηνυμάτων : 288
    Ημ/νία εγγραφής : 15/10/2010
    Τόπος : Πατρα

Δημοσίευση  vasiliss23 Παρ 20 Μάης 2011, 8:05 pm

καλα ο ανθρωπος βλεπει νεραιδες και ξωτικα!!!!!θελει αμεση ψυχιαρτικη παρακολουθηση πριν κανει κακο σε κανεναν!!!!!!
    basilis
    basilis

Δημοσίευση  basilis Παρ 20 Μάης 2011, 8:09 pm

Mavros Piravlos έγραψε:Τι παρακολούθηση είναι αυτή ρε? Φαντάζομαι έχεις στήσει ολόκληρο δωμάτιο στο σπίτι σου για αυτή τη δουλειά.

Μέτρησες και σε ευθεία πόσο απέχει η Ρόδος από την Κω.. πήρες και ναυτικούς χάρτες ρε?

Φτου σου ΞΕΦΤΙΛΑ!

Εμ πυραυλακο μ'......ρεζιλεψε ολους τους πιλοτους της οικουμενης ειπε να το αλλαξει σε καπετανιος απο δω και περα!!!!!!
    Mavros Piravlos
    Mavros Piravlos

Δημοσίευση  Mavros Piravlos Παρ 20 Μάης 2011, 8:14 pm

Κάτσε κάτσε, εσυ μου βγαίνεις απο Λευκάδα τώρα κάτσε να πάρω τους χάρτες μου να σου πω ποιός είσαι...
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Παρ 20 Μάης 2011, 8:17 pm

Mavros Piravlos έγραψε:Κάτσε κάτσε, εσυ μου βγαίνεις απο Λευκάδα τώρα κάτσε να πάρω τους χάρτες μου να σου πω ποιός είσαι...

Βan εχει δωσει σε αλλον το λογαριασμο του. Very Happy Very Happy
    Mavros Piravlos
    Mavros Piravlos

Δημοσίευση  Mavros Piravlos Παρ 20 Μάης 2011, 8:31 pm

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, Basilis = Bin Laden
    Για τους υπολογισμούς έχει χρησιμοποιηθεί Το θεώρημα της μέσης τιμής του διαφορικού λογισμού

ΚΑΠΙΤΑΝΟΣ ,ΚΩΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ Thmtimhs_9

Καλά δεν τον φάγανε αυτόν οι συνάδελφοι? Rolling Eyes Rolling Eyes
    urbanslider
    urbanslider

Δημοσίευση  urbanslider Παρ 20 Μάης 2011, 8:41 pm

Mavros Piravlos έγραψε:Για τους υπολογισμούς έχει χρησιμοποιηθεί Το θεώρημα της μέσης τιμής του διαφορικού λογισμού

1,5 ή 2 way ?? scratch
    basilis
    basilis

Δημοσίευση  basilis Παρ 20 Μάης 2011, 8:54 pm

Πλακα πλακα,τετοιους πολυθεσιτες θελει η Ελλαδα για να σωθει.....

απο τη μια ανθυπολοχαγος,εξετελεσε για λίγο καιρο τραπεζιτης στις τσεπες αλλωνων,την αλλη πιλοτος,ε....σε λιγο καιρο καπετανιος και βλεπουμε!!!

(εχει δωσει και λυση στο προβλημα της χωματερης της κερατεας,αφου η χωματερη ειναι εδω και πολυ καιρο στη σαρωνιδα και δεν το εχει παρει κανεις χαμπαρι)

ΠΥΡΑΥΛΑΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ

b4
    kapitanos
    kapitanos

Rotary : mazda rx8 cosmo Latest Horsepower : 231ps
    Rebuilds : 0 αλλά μοτέρ 1
    Αριθμός μηνυμάτων : 5
    Ημ/νία εγγραφής : 15/05/2011
    Τόπος : ΡΟΔΟΣ

Δημοσίευση  kapitanos Παρ 20 Μάης 2011, 10:01 pm

Λοιπον παιδια μου εδω ειμαι κι εγω ο ΚΑΠΙΤΑΝΟΣ!!!!! συγγνωμη που αργησα !!!
    urbanslider
    urbanslider

Δημοσίευση  urbanslider Παρ 20 Μάης 2011, 10:10 pm

Φίλε μου μετακίνησε το κομπιούτερ λίγο πιο εκεί γιατί πιάνει ΚΩ και κάνει παράσιτα !!!!! pirates

lol! lol! lol! lol! lol! lol!

ghatzip
    ghatzip

Αριθμός μηνυμάτων : 291

Δημοσίευση  ghatzip Σαβ 21 Μάης 2011, 12:47 am

Καπιτανε , που μενεις στην Ροδο? Μεσα στη πολη? Μπορει να ερθω το καλοκαιρι καμμια βολτα.Θα ειμαι απο 15 Ιουνιου εως 10 Σεπτεμβριου στην Κω (Καρδαμαινα) και σχεδον καθε χρονο ερχομαστε με την οικογενεια και μια βολτα Ροδο.Αυτος ειναι και ο λογος που εγινε το μπαχαλο. Νομιζαν οτι επειδη τα καλοκαιρια παω στην Κω , οτι ημουν εγω και εμπαινα με αλλο nickname στο φορουμ που με εχουν αποκλεισει για λογους που δεν με αφορουν. Στα εξηγω , γιατι μαλλον θα εχεις χασει λιγο την μπαλα με ολα αυτα που εχεις ακουσει-διαβασει απο εδω και απο εκει. Τελος παντων ελπιζω να χαρεις το αυτοκινητο σου .Αληθεια , ειδα ενα σηματακι VT Motors κολλημενο επανω , οταν το αμαξι ηταν στον Χρηστο. Απο εκει το αγορασες? Γιατι θεωρουσα αρκετα σοβαρη την συγκεκριμενη μαντρα .
    kapitanos
    kapitanos

Δημοσίευση  kapitanos Σαβ 21 Μάης 2011, 2:42 am

ghatzip έγραψε:Καπιτανε , που μενεις στην Ροδο? Μεσα στη πολη? Μπορει να ερθω το καλοκαιρι καμμια βολτα.Θα ειμαι απο 15 Ιουνιου εως 10 Σεπτεμβριου στην Κω (Καρδαμαινα) και σχεδον καθε χρονο ερχομαστε με την οικογενεια και μια βολτα Ροδο.Αυτος ειναι και ο λογος που εγινε το μπαχαλο. Νομιζαν οτι επειδη τα καλοκαιρια παω στην Κω , οτι ημουν εγω και εμπαινα με αλλο nickname στο φορουμ που με εχουν αποκλεισει για λογους που δεν με αφορουν. Στα εξηγω , γιατι μαλλον θα εχεις χασει λιγο την μπαλα με ολα αυτα που εχεις ακουσει-διαβασει απο εδω και απο εκει. Τελος παντων ελπιζω να χαρεις το αυτοκινητο σου .Αληθεια , ειδα ενα σηματακι VT Motors κολλημενο επανω , οταν το αμαξι ηταν στον Χρηστο. Απο εκει το αγορασες? Γιατι θεωρουσα αρκετα σοβαρη την συγκεκριμενη μαντρα .
    Καλησπερα φιλε μου! μεσα στην πολη μενω και θα περιμενω οποτε θελεις να ερθεις να παμε για καφε!!!! Το αμαξι ναι το πηρα απο εκεινη την μαντρα διοτι κι εγω ρωτησα κι εμαθα το ιδιο! Δυστηχως ομως ισως ευτχα σε περιπτωση ή ισως τελικα δεν ηταν τοσο καλη! παντως για την ωρα μου ειπαν πως απο τη ζημια θα πληρωσουν κατι το ελαχιστο! Θα προτημουσα για να εκανα κι εγω την καλη μου διαφημιση να αναλαμβαναν τις ευθυνες και να πληρωναν τη ζημια εφοσον εγω τους εδωσα αμαξι με εγγυηση! τεσπα κατι ειναι και αυτο! Να ειναι καλα o jdm-r που του εστειλα κουβα και θα μου στειλει αυτοκινητο! ευχομαι να κατσω οσο πιο γρηγορα στο μαυρο δερματινο καθισματακι του!!!! Παντως θα σε περιμενω για καφε οταν ερθεις ροδο!!!
    kapitanos
    kapitanos

Δημοσίευση  kapitanos Σαβ 21 Μάης 2011, 2:44 am

urbanslider έγραψε:Φίλε μου μετακίνησε το κομπιούτερ λίγο πιο εκεί γιατί πιάνει ΚΩ και κάνει παράσιτα !!!!! pirates

χαχαχαχαχαχα
    χαχαχαχαχα
    φιλε urbanslider για δες λιγο τι γραφει τωρα γιατι ειμαι με το laptop στην αυλη μου!!! χαχαχαχαχαχαχα
    urbanslider
    urbanslider

Δημοσίευση  urbanslider Σαβ 21 Μάης 2011, 7:17 am

kapitanos έγραψε:
    urbanslider έγραψε:Φίλε μου μετακίνησε το κομπιούτερ λίγο πιο εκεί γιατί πιάνει ΚΩ και κάνει παράσιτα !!!!! pirates

χαχαχαχαχαχα
    χαχαχαχαχα
    φιλε urbanslider για δες λιγο τι γραφει τωρα γιατι ειμαι με το laptop στην αυλη μου!!! χαχαχαχαχαχαχα

ΕΕ αυτά κάνεις και θα σε βγάλει καμιά Κρήτη τώρα και θα νομίζουν ότι μπήκε ο spiffm !!!!!

lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Πεμ 21 Νοε 2024, 8:12 pm