Συμμετείχε και σε ένα από TD μας.
Car Feature / Drift Proper Mazda MX-5
http://www.screamingtyres.com/?p=5595
xrider έγραψε: Όλα τα εξαρτήματα που απαρτίζουν ένα μηχανικό σύνολο πρέπει να αποδίδουν το ίδιο όπως στη αρχική μορφή τους έως ότου να φτάσουν στο σημείο αντικατάστασης.
xrider έγραψε:Εγώ από αυτά που έχω δει, στα βαπόρια τουλάχιστον, είναι ότι αν το maintenance (συντήρηση) και το overhauling (επισκευή) γίνονται σύμφωνα με τα πρότυπα του κατασκευαστή τότε οι απώλειες θα είναι μηδαμινές έως μηδενικές.
xrider έγραψε: είτε είναι ολοκαίνουρια, είτε έχει δουλέψει 1000 ώρες, είτε 10000 ώρες, είτε 100000 ώρες αν μετρηθεί θα πρέπει να βγάλει + - 5000 ίππους.
xrider έγραψε:Με λίγα λόγια για έλεγχο παίρνουμε τις πιέσεις των κυλίνδρων αν είναι στα επιτρεπτά πλαίσια τότε η απόδοση πρέπει να είναι ίδια είτε είναι 2 χρονών είτε 20.
xrider έγραψε:Αντώνη το περίμενα ότι θα έκανες λεπτομερή ανάλυση στα λεγόμενά μου και καλά έκανες.
Η αλήθεια είναι πως συμφωνώ με όλα όσα γράφεις και επίσης συμφωνώ και με αυτό που έγραψες στο blog για τη Lancia διότι είναι αρκετά γενικευμένο.
Απλά χρησιμοποίησα την πρόταση σου αυτή για να τονίσω αυτό που λεν αρκετοί πως πάλιωσε και δεν πάει βήμα και το χρησιμοποιούν και σε ειδικές περιπτώσεις.
Νομίζω πως έχει παρεξηγηθεί ο όρος παλαιότητα. (οχι από έσενα)
Επίσης πιστεύω πως αν όλοι οι εξωτερικοί παράγοντες είναι σταθεροί και ίδιοι (δλδ θερμοκρασία περιβάλλοντος, ατμοσφαιρική πίεση, ποιότητα καύσιμης ύλης, ποιότητα λιπαντικής ύλης κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ ακόμα και η θερμοκρασία της καύσιμης ύλης κτλ κτλ κτλ κτλ) μια μηχανή πρέπει να αποδίδει το ίδιο από την κατασκευή έως και το σημείο που θα χρειαστεί επισκευή. Φυσικά δεν έχει καθοδική πορεία, η απόδοση, αλλά σταθερή. Αν ξεκινήσει η κάθοδος (δλδ απώλειες) τότε έχεις ξεπεράσει το σημείο επισκευής.
Σίγουρα το διάστημα χρήσης έως το σημείο επισκευής να διαφέρει από μηχανή σε μηχανή, όπως και τα διαστήματα που μεσολαβούν τα σημεία συντήρησης. Αλλά σίγουρα δεν είναι καθοδική η πορεία.
Έχω ξεφύυυγγγγ όμως αρκετά και την κάνω πολύ ειδική την κουβέντα και δεν έχω και απλικεϊσιο.
urbanslider έγραψε:MILFάρα !!!!
Car feature / Lancia Delta Integrale Dealers Collection
http://www.screamingtyres.com/?p=5785
urbanslider έγραψε:Την Κυριακή παρακολούθησα (από πολύ κοντά) τον πρώτο γύρο των driftwars που ξεκίνησε από την πίστα Drive park στο Ν Ρύσιο στη Θεσσαλονίκη !!!
..................
urbanslider έγραψε:Την Κυριακή παρακολούθησα (από πολύ κοντά) τον πρώτο γύρο των driftwars που ξεκίνησε από την πίστα Drive park στο Ν Ρύσιο στη Θεσσαλονίκη !!!
..................quote]
αυτο το πολυ κοντα μου το ..................μεταφραζεις σε μετρα?