αυτο το συμπερανα απο το πυρομετρο και απο το knock sensor
που τα ειχα στο αυτοκινητο πριν γινει η τοποθετηση του.
Το πυρομετρο και το knock sensorgeorge123 έγραψε:τι έβλεπες πρίν και τι μετά?
ψαξε το λιγο παραπανω!!!!giorgos 75 έγραψε:στα πατηματα που εκανα εβλεπα πυρακια πανω απο 40-με το water injection πυρακια γυρω στα 20.
ηταν μεγαλα τα νουμερα του knock sensorgeorge123 έγραψε:τι να ψάξει??
george123 έγραψε:πόσα πρέπει να βλέπει?? μαξ?
Godfather-x8 έγραψε:george123 έγραψε:πόσα πρέπει να βλέπει?? μαξ?
καλα μαξ εως και 50!!απλα εγω δε βλεπω πανω απο 08-15 εως και στο 1.2bar και δε φοραω νερα!!!
αυτο αλλαζει απο setup σε set up????jdm-r έγραψε:Godfather-x8 έγραψε:george123 έγραψε:πόσα πρέπει να βλέπει?? μαξ?
καλα μαξ εως και 50!!απλα εγω δε βλεπω πανω απο 08-15 εως και στο 1.2bar και δε φοραω νερα!!!
Εχει και καποιες ρυθμισεις το knock οσον αφορα την ευαισθησια και το σημα του..
Godfather-x8 έγραψε:αυτο αλλαζει απο setup σε set up????
τι ρυθμιση δλδ πρεπει να εχει η συχνοτητα??
Godfather-x8 έγραψε:Αλλωστε τωρα το εχω ποιο ευαισθητο,
το ειχαμε συζητηση καποτε στο τηλεφωνο,οταν σε ειχα ρωτησει για 7 ή 6.5 και κατι αλλα,οποτε γνωριζω αυτο που λες!jdm-r έγραψε:Godfather-x8 έγραψε:Αλλωστε τωρα το εχω ποιο ευαισθητο,
Μηπως την πας αναποδα την ευαισθησια,οσο κατεβαζεις νουμερα δειχνει λιγοτερα δεν ειναι ποιο ευαισθητο.
Ετσι ακριβως.Godfather-x8 έγραψε:το ειχαμε συζητηση καποτε στο τηλεφωνο,οταν σε ειχα ρωτησει για 7 ή 6.5 και κατι αλλα,οποτε γνωριζω αυτο που λες!jdm-r έγραψε:Godfather-x8 έγραψε:Αλλωστε τωρα το εχω ποιο ευαισθητο,
Μηπως την πας αναποδα την ευαισθησια,οσο κατεβαζεις νουμερα δειχνει λιγοτερα δεν ειναι ποιο ευαισθητο.
τεσπα,αφου το ειδατε στο dyno και στην πραξη, δεν υπαρχει λογος για αλλη συζητηση!!
george123 έγραψε:Χρήστο έχεις στοκ knock οργανάκι??
περιμενεις απαντηση????odysseas έγραψε:poia ειναι τα σωστα νουμερα ρυθμισεις?
6,5 συχνοτητα και 5 ευαισθησια
Μαλλον εσυ περιμενεις απαντησηGodfather-x8 έγραψε:περιμενεις απαντηση????odysseas έγραψε:poia ειναι τα σωστα νουμερα ρυθμισεις?
jdm-r έγραψε:Μαλλον εσυ περιμενεις απαντησηGodfather-x8 έγραψε:περιμενεις απαντηση????odysseas έγραψε:poia ειναι τα σωστα νουμερα ρυθμισεις?
Godfather-x8 έγραψε:jdm-r έγραψε:Μαλλον εσυ περιμενεις απαντησηGodfather-x8 έγραψε:περιμενεις απαντηση????odysseas έγραψε:poia ειναι τα σωστα νουμερα ρυθμισεις?
Εγω δεν εχω λογο να περιμενω απαντηση,ξερω!!!!
σιγα την κρυφη πατεντα και ρυθμιση!!!!