Rx8 Antiforum

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

+9
ΗΛΙΑΣRX8
Mike 192T
endless
dake
Revolution
Mavros Piravlos
basilis
ghatzip
urbanslider
13 απαντήσεις

Athens circuit open trackday

????????
    Επισκέπτης

Athens circuit open trackday  - Σελίδα 3 Empty Απ: Athens circuit open trackday

Δημοσίευση  ???????? Κυρ 20 Μαρ 2011, 10:10 am

Mavros Piravlos έγραψε:Αν μετρά κανείς με αειφον είναι πιό αξιόπιστο και απο V-BOX III

Αν μετρα με σιφων ομως???
    johnE30

Athens circuit open trackday  - Σελίδα 3 Verified
    Αριθμός μηνυμάτων : 115
    Ημ/νία εγγραφής : 04/01/2011

Δημοσίευση  johnE30 Κυρ 20 Μαρ 2011, 10:43 am

το βρηκα στο youtube
    https://www.youtube.com/watch?v=2qfsh2BTEYU
    urbanslider
    urbanslider

Rotary : Ένα μαύρο... Latest Horsepower : Δεν σου λέω !!
    Rebuilds : Σα να κοντοζυγώνει..
    Αριθμός μηνυμάτων : 2164
    Ημ/νία εγγραφής : 12/10/2010
    Τόπος : ebisu θα ήθελα...

Δημοσίευση  urbanslider Κυρ 20 Μαρ 2011, 11:02 am

Πάντως αν θέλουν μπορούν να έρθουν κι απ το δικό μας trackday που έχουμε συσκευές μέτρησης.... Wink
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Κυρ 20 Μαρ 2011, 8:20 pm

urbanslider έγραψε:Πάντως αν θέλουν μπορούν να έρθουν κι απ το δικό μας trackday που έχουμε συσκευές μέτρησης.... Wink

Ασε μη βρεχει ρε Αντωνη και στο δικο μας. a17
    Revolution
    Revolution

Rotary : Mazda RX-8 Revo Latest Horsepower : 280
    Rebuilds : Den thelei
    Αριθμός μηνυμάτων : 354
    Ημ/νία εγγραφής : 24/08/2010
    Τόπος : Οπου εχει καλη παρεα

Δημοσίευση  Revolution Κυρ 20 Μαρ 2011, 9:20 pm

johnE30 έγραψε:το βρηκα στο youtube
    https://www.youtube.com/watch?v=2qfsh2BTEYU

Πολυ κινηση.
    Σε λιγο θα βαζανε και τροχονομο lol!
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Κυρ 20 Μαρ 2011, 9:22 pm

Mavros Piravlos έγραψε:Μην ξεχάσετε τις ομπρέλες όμως!!!

Μήπως έχεις κληρονομικό χάρισμα ?

χαχαχα
    urbanslider
    urbanslider

Δημοσίευση  urbanslider Κυρ 20 Μαρ 2011, 11:47 pm

τεσπα... Σταύρο πάμε να δούμε κανένα διάγραμμα από τα δικά μας να δούμε που θα βελτιωθούμε ?
    Αν και εγώ πλέον πιστεύω πως το μυστικό δεν κρύβεται στα διαγράμματα... έχω βγάλει τα συμπεράσματά μου...
    άκου λοιπόν τι θα κάνω στο δικό μας trackday.. αλλά μην το πεις πουθενά κάνουν τα ίδια και με περάσουν...

Κατ αρχάς θα βρέξω την πίστα σε περίπτωση που δεν βρέχει...
    Θα φροντίσω να μπω σε group τουλάχιστον 10-12 αυτοκινήτων να έχω και παρέα...
    και θα κοιτάξω να μαγκώσω τα fender strakes μου σε κανα προφυλακτήρα από EVO να με πηγαίνει εκείνος... (χιχιχι και χρόνο θα γράψω και βενζίνη δεν θα κάψω ..)

Αν δεν πιάσουν τα παραπάνω Σταύρο τότε θα ξεστείσω το αμάξι μου, θα πετάξω δηλαδή όλα αυτά τα άχρηστα διαφορικά αναρτήσεις... θα αντικαταστήσω τα λάστιχά μου με σάπια, θα ρίξω και ένα τουρμποκιτς.. και θα κάνω άλλη μια προσπάθεια...
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Δευ 21 Μαρ 2011, 12:18 am

^ Urban δεν ξέρω γιατί, αλλά έχω την εντύπωση ότι ζηλεύεις τον λατρεμένο pilotos a6 a6 a6
    urbanslider
    urbanslider

Δημοσίευση  urbanslider Δευ 21 Μαρ 2011, 12:35 am

Όχι τόσο χαμηλά δεν έχω πέσει είπαμε...
    Θέλεις μήπως να μου πεις τι ακριβώς να του ζηλέψω ??

Απλά δεν μπορώ να ακούω άκυρα... απ τον άκυρο... αν ισχύει ο χρόνος του ας έρθει στο trackday μας, ας τον κάνει και εγώ προσωπικά θα τον παραδεχτώ... άκυρα ξέρω κι εγώ να λέω άμα θέλω... τα λέω και πιο ωραία κιόλας...
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Δευ 21 Μαρ 2011, 12:37 am

Σιγά μην έρθει . . .
    urbanslider
    urbanslider

Δημοσίευση  urbanslider Δευ 21 Μαρ 2011, 12:45 am

έλα ντε...

άσε έχουν συνηθίσει σε δανεικά .. trackdays.. μην δουν ότι ο κόσμος του αυτοκινήτου κάνει δικά τους και περνάει super και πάθουν καμιά κατάθλιψη...
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Δευ 21 Μαρ 2011, 1:19 am

Μην το λές .....

Ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους για δικό τους TD αλλά μόνο 2 άτομα έχουν δηλώσει. Πόσες συμμετοχές λες να μαζέψουν ? 5-7 λέω εγώ.

Άρα λόγω κόστους δεν το βλέπω να γίνεται
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Τετ 23 Μαρ 2011, 9:04 am

παιδια μολις τωρα χαζευα στο facebook και ειδα ενα βιντεακι με τον νικελομπετουγια που πηγενε βολτα στην πιστα

στο 2:32
    κανε στην ακρη θα περασει απο πανω το clio το 1400αρι !!

Athens circuit open trackday  - Σελίδα 3 Clausovertake

δεν καθοταν σπιτι του να παιξει στο χαλακι με τον αυτοκινητοδρομο ? Τσαμπα τα σλικ !!
    Α ρε μαους ρομπα μας εκανες τα 8αρια !!
    ghatzip
    ghatzip

Αριθμός μηνυμάτων : 291
    Ημ/νία εγγραφής : 26/08/2010

Δημοσίευση  ghatzip Κυρ 27 Μαρ 2011, 3:19 am

Αντε και ενα ανεκδοτο να περασει η ωρα :

Αποσπασμα απο τους κανονισμους του open trackday (αντιγραφη απο το www.motorsport-spec.gr)

-ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΠΛΑΓΙΟΛΙΣΘΗΣΗ - DRIFTING Ή ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΟΡΦΗ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΟΥ ΑΓΩΝΑ & ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ.

ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΑΣ V-BOX ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ.

Μας λεει ο ποιητης δηλαδη να δωσουμε 90 ευρω και δεν επιτρεπεται να εχουμε οργανα τηλεμετριας ...Λογικο αφου με 15 αυτοκινητα μεσα στην πιστα θα ειναι αχρηστα τα οργανα , αφου καθαρο γυρο δεν μπορεις να κανεις.
    Περα απο την πλακα ο πολεμος που δεχεται ο μηχανοκινητος αθλητισμος ειναι ανελεητος και πλησιαζει η εποχη που τα αυτοκινητα που σου δινουν χαρα με το να τα οδηγεις , θα ειναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ.
    johnE30

Δημοσίευση  johnE30 Κυρ 27 Μαρ 2011, 7:29 am

ασε, εχουν φαει κραξιμο και στο FB ... και απο μενα αλλα και απο αλλους περι drift κτλ αλλα ειναι σαν να μιλας σε ντουβαρι..!
    urbanslider
    urbanslider

Δημοσίευση  urbanslider Κυρ 27 Μαρ 2011, 8:37 am

ghatzip έγραψε:Αντε και ενα ανεκδοτο να περασει η ωρα :

Αποσπασμα απο τους κανονισμους του open trackday (αντιγραφη απο το www.motorsport-spec.gr)

-ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΠΛΑΓΙΟΛΙΣΘΗΣΗ - DRIFTING Ή ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΟΡΦΗ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΟΥ ΑΓΩΝΑ & ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ.

[size=18][color=red]ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΑΣ V-BOX ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ.[/color

ΩΠΑ ??

Άρα δηλαδή ο pilotos παραβίασε αυστηρό κανονισμό του trackday...

Έγραψε δηλαδή στα @..δια του τους υπεύθηνους (λέμε τώρα να είχε και @ρχ...α) και έκανε του κεφαλιού του... και σα να μην έφτανε αυτό είπε και μ@...κια για τον χρόνο του...

ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΛΕΜΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ !!!!!!!!!!!

urbanslider
    urbanslider

Δημοσίευση  urbanslider Σαβ 09 Απρ 2011, 11:05 am

Λοιπόν σήμερα μαζευτήκαμε πρόχειρα πρόχειρα 9 άτομα και είπαμε να κάνουμε μια βολτίτσα μέχρι τα Μέγαρα να πάρουμε τον αέρα μας και να δούμε και από κοντά αυτό το περιβόητο open trackday που διοργανώνεται από έναν εκ των διαχειριστών της πίστας. Από συμμετοχές είχε μπόλικες, βέβαια τα αξιόλογα αυτοκίνητα ήταν λίγα.

Επίσης παρευρέθηκε ( Question ) συμμετείχε ( Question ) και το γνωστό φόρουμ της δωρεάν ενημέρωσης...
    Αναφωνώντας λοιπόν το γνωστό σλόγκαν χωρίς πιστόνια χωρίς συνδρομές χωρίς τσίπα και χωρίς άτομα....ξεχήθηκαν στην πίστα με πάθος για να σπάσουν τα κοντέρ...

Κάπου εδώ όμως θα ήθελα να σταματήσω τον πληθυντικό μιας και η συμμετοχή ήταν μόνο μια.. του κόκκινου admin..
    Θεατής ήταν πάλι ένας (ο μαύρος αντμίν)..

Και κάπου εδώ αρχίζει και το μπέρδεμααα.....

Εγώ έχοντας διαβάσει τα φόρα εδώ και καιρό το γνωστό κόκκινο τούμπανο-πιστόλι-πολυβόλο έγραφε για πλάκα 1:12:5 ντριφτάροντας (δεν πάταγε έλεγε πουθενά)... και ρυθμίζοντας... και σημειωτέον την πρώτη φορά που μπήκε τουρμπάτο στην πίστα... (χεράς με λίγα λόγια ο pilotos ..)

Σήμερα λοιπόν... είδα το εντελώς αντίθετο..
    Το τούμπανο όχι μόνο πάταγε αλλά από powerslide (ολίσθηση δηλαδή προερχόμενη από δύναμη) μηδέν... (αν με ρωτήσετε δεν φαινόταν βασικά να έχει την δύναμη που λέει.. αλλά μπορεί και να είμαι εγώ ζηλιάρης.. τεσπα.. πατώντας λοιπόν, με ιδανικές καιρικές συνθήκες, με καλή πίστα, με τον οδηγό να έχει πλέον συνηθήσει την έξτρα δύναμη, το ίδιο αμάξι δεν μπορούσε να γράψει κάτω από 1:14:809....

Τι να συνέβη ??????? Τι να έφταιξε ???????

Ε λοιπόν θαρρώ το βρήκα....

Ο πιλότος έδωσε το αμάξι στον Καραθάνο σήμερα... μόνο έτσι εξηγήται !!!!! bounce bounce bounce
    Mike 192T
    Mike 192T

Αριθμός μηνυμάτων : 666

Δημοσίευση  Mike 192T Σαβ 09 Απρ 2011, 11:51 am

urbanslider έγραψε:

....

Ο πιλότος έδωσε το αμάξι στον Καραθάνο σήμερα... μόνο έτσι εξηγήται !!!!! bounce bounce bounce

Πρόσεξες αν φόραγε Falken ελαστικά???? Αυτή μπορεί να είναι μια δευτερη εξήγηση Idea Idea Idea
    urbanslider
    urbanslider

Δημοσίευση  urbanslider Σαβ 09 Απρ 2011, 11:54 am

Mike 192 έγραψε:Πρόσεξες αν φόραγε Falken ελαστικά???? Αυτή μπορεί να είναι μια δευτερη εξήγηση Idea Idea Idea

Δεν ξέρω mike τι φόραγε πάντως μια χαρά πάταγε...ο χρόνος που μας είχε δηλώσει (όχι ότι τον φάγαμε) με την πραγματηκότητα απέχουν παρασάγγας...
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Σαβ 09 Απρ 2011, 7:46 pm

Δεν περιμενα ποτε να δω αυτη την καταντια απο ενα forum.

Ενα forum που προσπαθει 3 βδομαδες τωρα να μαζευτουν να πανε σε ενα open trackday μιας και το να κλεισουν οι ιδιοι
    την πιστα ειναι περασμενα μεγαλεια.

Δεν περιμενα ποτε ομως οι συμετοχες να ειναι στο ενα αυτοκινητο οπως και οι θεατες-παρεα στο εναατομο.

Καποτε ελεγα δεν γεμισουν ουτε ταξι,αλλα τωρα πιστευω ενα παπακι ειναι αρκετο και ποιο οικονομικο. okay

Οσον αφορα τους χρονους που λεγονται διπλα για την κοκκινη ξεφτιλα καμια επαφη με την πραγματικοτητα εκτος και τα 4 χρονομετρα που ειχαμε ηταν χαλασμενα. Very Happy

Το 1.12.5 ντριφτάροντας για πρωτη φορα με το 1.14κατι μονοκαβαλος με μηδεν ολισθηση δεν στεκει.

Βεβαια ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει στα 1200 μελη του μιας και ηταν μονος του και δεν μπορει να το αμφισβητηση κανενας και θεωρειται και το forum της σωστης ενημέρωσης. scratch

Μιας και δεν ποσταρει ο ιδιος χρονους λογο ντροπης μιας και ο ιδιος δεν βαζει ενα βιντεακι απο το (καμαρι)του θα το
    κανουμε εμεις για να δουμε την πραγματικοτιτα.

Και τελος αυτο που θα θυμαμαι ειναι το εξης:
    Οσο ειμασταν εκει ο ενας και μοναδικος γεματος ντροπη pilotos ενω φωναξαν την ομαδα του να τρεξει δεν μπηκε
    και ξερουμε ολοι μας τους λογους. Very Happy

Γνωριζοντας πως σκεφτεται ενας βλακας.
    Κανουμε λοιπον πως φευγουμε και αφου εστειλε τον εναν και μοναδικο θεατη να βεβαιωθει πως φυγαμε ζητησε να τρεξει με την
    επομενη ομαδα.
    Αφησαμε τα αυτοκινητα μας λιγο μακρια απο την πιστα και γυρισαμε με τα ποδια να θαυμασουμε και να μετρησουμε.
    Φτανοντας στην πιστα ηταν ηδη μεσα χωρις να πεσουμε εξω απο το σκεπτικο ενος βλακα! Very Happy Very Happy
    johnE30

Δημοσίευση  johnE30 Σαβ 09 Απρ 2011, 7:57 pm

ρε δεν υπαρχετε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

αφηστε τον ανθρωπο να τρεξει με την ησυχια του... τοσα ευρα πληρωσε...!!! Razz
    basilis
    basilis

Rotary : rx8 challenge Latest Horsepower : 192 ...last year
    Rebuilds : 1
    Αριθμός μηνυμάτων : 821

Δημοσίευση  basilis Σαβ 09 Απρ 2011, 9:13 pm

Επειδη :

1oν)εχω γεννεθλια σημερα και λεω να ειμαι καλος ανθρωπος &

2ον)με εχει καλυψει απολυτα ο urban θα κανω μονο κανα δυο σχολια και τελος

urbanslider έγραψε:Λοιπόν σήμερα μαζευτήκαμε πρόχειρα πρόχειρα 9 άτομα και είπαμε να κάνουμε μια βολτίτσα μέχρι τα Μέγαρα να πάρουμε τον αέρα μας και να δούμε και από κοντά αυτό το περιβόητο open trackday που διοργανώνεται από έναν εκ των διαχειριστών της πίστας. Από συμμετοχές είχε μπόλικες, βέβαια τα αξιόλογα αυτοκίνητα ήταν λίγα.(καποιος σχολιαζε τα δικα μας t.d,επειδη ειμασταν 12(οχταρια,εφταρια) ενα huyndai,μια bmw ενα mr2....τι εχει να πει αραγε που ηταν το μοναδικο οχταρι στην πιστα αναμεσα σε πεντε suzuki swift???)

Επίσης παρευρέθηκε ( Question ) συμμετείχε ( Question ) και το γνωστό φόρουμ της δωρεάν ενημέρωσης...
    Αναφωνώντας λοιπόν το γνωστό σλόγκαν χωρίς πιστόνια χωρίς συνδρομές χωρίς τσίπα και χωρίς άτομα....ξεχήθηκαν στην πίστα με πάθος για να σπάσουν τα κοντέρ...συμφωνω ,αμετρητα χμ, 3X7 γυροι στα μεγαρα ειναι λογαριασμος οχι μ@κακιες....ασε για το σκισιμο που εριχνε στο τουτου...(δυο γυροι κανονικοι,ενας cooling....εεεε,και καμια φορα δυο γυροι κανονικοι,δυο κρυωμα)

Κάπου εδώ όμως θα ήθελα να σταματήσω τον πληθυντικό μιας και η συμμετοχή ήταν μόνο μια.. του κόκκινου admin..
    Θεατής-αντικειμενικος χρονομετρης-συνοδηγος ήταν πάλι ένας (ο μαύρος αντμίν)..

Και κάπου εδώ αρχίζει και το μπέρδεμααα.....(θεαμα λεγεται αυτο αντωνη,οχι μπερδεμα.....θεαμα και μαλιστα φαρσοκωμωδια)

Εγώ έχοντας διαβάσει τα φόρα εδώ και καιρό το γνωστό κόκκινο τούμπανο-πιστόλι-πολυβόλο έγραφε για πλάκα 1:12:5 ντριφτάροντας (δεν πάταγε έλεγε πουθενά)... και ρυθμίζοντας... και σημειωτέον την πρώτη φορά που μπήκε τουρμπάτο στην πίστα... (χεράς με λίγα λόγια ο pilotos ..)(urban ,χερας λεγεται αυτος που τον περνανε αλλα οχηματα,των οποιων ο οδηγος εχει το ενα χερι εξω απο το παραθυρο???βοηθηστε please,επειδη δεν ξερω)

Σήμερα λοιπόν... είδα το εντελώς αντίθετο..
    Το τούμπανο όχι μόνο πάταγε αλλά από powerslide (ολίσθηση δηλαδή προερχόμενη από δύναμη) μηδέν... (αν με ρωτήσετε δεν φαινόταν βασικά να έχει την δύναμη που λέει.. αλλά μπορεί και να είμαι εγώ ζηλιάρης.. τεσπα.. πατώντας λοιπόν, με ιδανικές καιρικές συνθήκες, με καλή πίστα, με τον οδηγό να έχει πλέον συνηθήσει την έξτρα δύναμη, το ίδιο αμάξι δεν μπορούσε να γράψει κάτω από 1:14:809....(εκτος απο ζηλιαρης,εισαι και του δρομου και μερικοι σε μαζεψαν!!!!επισης τουρμπιζεις,ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ 8000 και ξετουρμπιζεις)

Τι να συνέβη ??????? Τι να έφταιξε ???????(hellooooo????? κακο feng shui σε συνδιασμο με αναδρομο ερμη,λιγο το 'χεις???)

Ε λοιπόν θαρρώ το βρήκα....

Ο πιλότος έδωσε το αμάξι στον Καραθάνο σήμερα... μόνο έτσι εξηγήται !!!!! bounce bounce bounce(μα μονο ετσι εξηγειται το 60αρι η 90αρι που εσκασε για τρια sessions των δεκα λεπτων...ο GRAND pilotos of the universe δεν δινει ποτε πανω απο 30 euros για t.d)
    urbanslider
    urbanslider

Δημοσίευση  urbanslider Σαβ 09 Απρ 2011, 10:54 pm

basili respect το ποστ !!!

Αλλά επειδή είδα κάτι άκυρα που γράφει ο πιλό δίπλα λέω εγώ να μην είμαι και τόσο καλός σήμερα...
    Τι να περιμένεις άλλωσε από έναν του δρόμου...

Και τι να πρωτο σχολιάσεις.. είναι τόσο ψεύτικα αυτά που γράφει .. απορώ που τα λέει... και με τι τσίπα τα λέει γνωρίζοντας ότι πήγαμε εκεί και θαυμάσαμε τα καμώματά του...

Μα δεν ντράπηκε να κοιτάει συνέχεια αν θα φύγουμε, και αφού φύγαμε να πάει να κλαυτεί για να αλλάξει τα γκρούπ ??

Και να βάλει και τον πειραιώτη πορτιέρη-τσεκαδόρο να σιγουρευτεί ότι φύγαμε??? ΕΛΕΟΣ !!!!!
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Σαβ 09 Απρ 2011, 11:04 pm

ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΡΕΧΕΙ!
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Σαβ 09 Απρ 2011, 11:20 pm

Ο καλυτερος γυρος μονοκαβαλο το αμαξι μεν αλλα παλι σε βαρος θεωρειται δικαβαλλο,
    ολα και ολα να λεμε και τα κατα.

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Δευ 25 Νοε 2024, 9:08 pm