Rx8 Antiforum

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

2 απαντήσεις

Πισω σινεμπλοκ για FC convertible

AereVoS

Πισω σινεμπλοκ για FC convertible Verified
    Rotary : RX7 FC3C Latest Horsepower : 260
    Rebuilds : brand new 13ΒΤ
    Αριθμός μηνυμάτων : 5
    Ημ/νία εγγραφής : 09/10/2010
    Τόπος : Volos

Πισω σινεμπλοκ για FC convertible Empty Πισω σινεμπλοκ για FC convertible

Δημοσίευση  AereVoS Σαβ 05 Μαρ 2011, 4:35 am

Γεια χαρα.
    Ειχα παρει πριν καιρο ενα κιτακι σινεμπλοκ μπρος-πισω για το FC μου (S5,91 μοντελο) το οποιο ειναι καμπριο. Το κιτ ηταν για coupe FC 89-91, S5 δηλαδη. Αυτος που αναλαβε να τα αλλαξει μου αλλαξε μονο τα μπροστα και οχι τα πισω γιατι λεει δεν ηταν τα σωστα σινεμπλοκ και δεν καναν για το καμπριο. Ξερει κανεις αν ισχυει κατι τετοιο? Υποψιαζομαι οτι ο τυπος βαριοταν να μπλεξει με τα πισω και μου ελεγε μουφες. Υπαρχει καμια διαφορα στα σινεμπλοκ του καμπριο απο του κουπε?
    ????????
    Επισκέπτης

Πισω σινεμπλοκ για FC convertible Empty Απ: Πισω σινεμπλοκ για FC convertible

Δημοσίευση  ???????? Δευ 07 Μαρ 2011, 5:26 am

AereVoS έγραψε:Γεια χαρα.
    Ειχα παρει πριν καιρο ενα κιτακι σινεμπλοκ μπρος-πισω για το FC μου (S5,91 μοντελο) το οποιο ειναι καμπριο. Το κιτ ηταν για coupe FC 89-91, S5 δηλαδη. Αυτος που αναλαβε να τα αλλαξει μου αλλαξε μονο τα μπροστα και οχι τα πισω γιατι λεει δεν ηταν τα σωστα σινεμπλοκ και δεν καναν για το καμπριο. Ξερει κανεις αν ισχυει κατι τετοιο? Υποψιαζομαι οτι ο τυπος βαριοταν να μπλεξει με τα πισω και μου ελεγε μουφες. Υπαρχει καμια διαφορα στα σινεμπλοκ του καμπριο απο του κουπε?

Ολα τα συνεμπλοκ μεταξυ καμπριο και κουπε ειναι ιδια.
    Ακομα και τα ψαλιδια και τα ακρα.

Ιδιως πισω δεν αλλαζει τιποτα,μονο στη μπροστινη γεφυρα εχει μια μικρη αλαγγη για ενα επιπλεων δεσιμο που εχει το καμπριο..
    AereVoS

Rotary : RX7 FC3C Latest Horsepower : 260
    Rebuilds : brand new 13ΒΤ
    Αριθμός μηνυμάτων : 5
    Ημ/νία εγγραφής : 09/10/2010
    Τόπος : Volos

Δημοσίευση  AereVoS Τετ 09 Μαρ 2011, 1:17 am

Ευχαριστω Χρηστο για την απαντηση. Το ειχα ψιλιαστει οτι με δουλευε ο τυπος...
    bigproedros
    bigproedros

Rotary : RX-8 Αριθμός μηνυμάτων : 578
    Ημ/νία εγγραφής : 04/10/2010
    Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

Δημοσίευση  bigproedros Τετ 09 Μαρ 2011, 4:31 am

apatewnes..

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Δευ 25 Νοε 2024, 1:12 am