και εγω αναρωτιεμαι..σε 3-4 χρονια πως θα ειναι οι τιμες?iaponas έγραψε:Αυτά βλέπω και αναρωτιέμαι,σε ένα χρόνο πώς θα είναι οι τιμές?
και οσο το σκευτομαι τοσο περισοτερο γουσταρω
και εγω αναρωτιεμαι..σε 3-4 χρονια πως θα ειναι οι τιμες?iaponas έγραψε:Αυτά βλέπω και αναρωτιέμαι,σε ένα χρόνο πώς θα είναι οι τιμές?
johnE30 έγραψε:το πουλησα πριν ενα χρονο σχεδον, 13Κ
endless έγραψε:
Ποσο πιο κατω αραγε θα πεσουν?
jdm-r έγραψε:Δεν υπαρχει καθολου ζητηση για τα 8αρακια μας..
+1george123 έγραψε:καλύτερα ρε παιδιά λίγοι και καλοί
Τι λες τωρα ρε φιλε...ελεοςNEVER FOLLOW RX8 έγραψε:Κατι ασχημο και ακραιο...
Σημερα το πρωι ημουν μ ενα φιλο μου σε μια μαντρα αυτοκινητων στη Συγγρου.
μολις μπηκα στο να φυγω παρκαρει μπροστα μου ενα μαυρο ...
βγαινει ο μαντρας''κορακι''εξω,ειχε ραντεβου με το παλκαρι με το μαυρο 8αρι...
παω κοντα και ρωταω το φιλο και ειχε ερθει να το αφησει στο μαγαζι...
μαυρο
challenge του 08 με 17.οοοκμ το αφησε στο μαντρα για''κρατηθειτε''6.000ευρωπουλα!!!
μολις μου το ειπε μου ρθε εγκεφαλικο...ο λογος η βενζινη μου ειπε και το τριμηνο που το ειχε αγγελιες για πουλημα!!!
Μολις παντρευτηκα το 8αρι μου και δεν με χαλαει καθολου!!!ελεος!!!
Θα το σκεφτω αν ποτε το πουλησω....Mavros Piravlos έγραψε:Του κάνεις μια μικτή ασφάλεια, πας στο Σούνιο για καφέ και ξεχνάς να δέσεις το χειρόφρενο...
Καλα και εγω αμα το επερνα 6000€ ε καπου τοσο θα το πουλαγα...NEVER FOLLOW RX8 έγραψε: τοσα του δινε ο μαντρας και το δωσε
ο γροθος![στη κρητη ο μαλακας]
μου λεει ειμαι μεσιτης και θελω 50ε την μερα βενζινη
και τ αμαξι ειναι χαρτι...και το κορυφαιο...πηρα τ απογευμα να ρωτησω το μαντρα ποσο το πουλαει
και μου λεει,ειναι καινουργιο και αψογο και μπλα μπλα...14.000ε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FC ανθρωπινο εννοω οχι κανα χρεπι...iaponas έγραψε:Πολύ πιο κάτω παίρνεις fc.
Κοιτα εχω βρει με 3500-4000€ μαμα FC στην πενα αλλα αυτα με το που μπουνε φευγουν αμεσως....ειναι δηλαδη ευκαιρια...iaponas έγραψε:Ανθρώπινο φίλε.
Ψάξε στο car.gr.Υπάρχουν...
Το ένα κιόλας το ξέρω και είναι αρκετά καλό.(3,5 κ)