Μπροστα
Πισω
Έχει επεξεργασθεί από τον/την endless στις Παρ 28 Ιαν 2011, 6:05 am, 1 φορά
giorgos 75 έγραψε:μηπως το συγκεκριμενο αμαξι το φερανε απο μαντρα στην τατοιου???
Mavros Piravlos έγραψε:Εγώ πάλι γουστάρω, θα έχουμε ανταλλακτικά σε αφθονία!!!
spiffm έγραψε:Mavros Piravlos έγραψε:Εγώ πάλι γουστάρω, θα έχουμε ανταλλακτικά σε αφθονία!!!
Κι εγώ. Κάτι να γίνει πλέον, πιστεύω ότι καρότσα με σπασμένο μοτέρ μπορεί να βρεθεί με 4000-5000 οπότε τα βγάζω από τη μία και τα βάζω στην άλλη.
Απλά σε τέτοιες τιμές που έχουν πέσει δεν αξίζει να δωθεί το αυτοκίνητο παρά μόνο σε ανάγκη, τεκμίριο δεν έχει, σήματα πολλά δεν έχει οπότε καλύτερα να κάθετε παρά να το σκοτωθεί
endless έγραψε:giorgos 75 έγραψε:μηπως το συγκεκριμενο αμαξι το φερανε απο μαντρα στην τατοιου???
Οχι δεν ηταν απο Μαντρα,απο τη Μαγιορκα ηταν!
IOANNIS έγραψε:Ένα γνωστός μου πουλάει το Audi A6 allroad quattro 3.0 TFSI 15000€ από από 77000€ πού είχε όταν το αγόρασε, εισαγωγή από Γερμανία.
Συμπέρασμα, άλλα έχουν χάσει πολύ περισσότερο ..
endless έγραψε:giorgos 75 έγραψε:μηπως το συγκεκριμενο αμαξι το φερανε απο μαντρα στην τατοιου???
ghatzip έγραψε:endless έγραψε:giorgos 75 έγραψε:μηπως το συγκεκριμενο αμαξι το φερανε απο μαντρα στην τατοιου???
Γαμησετα ολο σκουριες θα ειναι , απο την αλμυρα της θαλλασας...Να τα αποφευγετε αυτα απο Μαγιορκα μερια.
dim2max έγραψε:
Είσαι εκτός θέματος όμως........ εδώ λέμε για τη Μαγιόρκα
Αλήθεια έχεις πάει;
αντε να πεσουν κι αλλο γιατι θελω καμια καροτσα!!!!Mavros Piravlos έγραψε:Εγώ πάλι γουστάρω, θα έχουμε ανταλλακτικά σε αφθονία!!!
Αν και δεν έχω χρειαστεί τίποτα ακόμη...
dinoskid έγραψε:Μαγιορκα δεν εχω παει αλλα εκει που θελω να παω ειναι...Japan μερια...για μια νυχτα μονο...
endless έγραψε:Εντυπωση μου εκανε ενα αμαξι στο 1:05 του βιντεο που βγαζει σπιθες απ τα λαστιχα,
Πως γινετε(θελω κ εγω). . .
ghatzip έγραψε:endless έγραψε:Εντυπωση μου εκανε ενα αμαξι στο 1:05 του βιντεο που βγαζει σπιθες απ τα λαστιχα,
Εχουν βγει τα λινα του ελαστικου ,τα οποια ειναι "συρματα" ,και μολις τριβονται με την ασφαλτο βγαζουν σπιθες...
dinoskid έγραψε:Εγω εχω ενα ιδιο cosmo με της φωτογραφιας το οποιο το αγορασα 19000€ πριν απο 3 χρονια μοντ του 04 με 26000χλμ (τωρα εχει 49000χλμ )
Ετσι μια μερα το ειδα και αρρωστησα...εδωσα το polaki μου 7500€ και τα υπολοιπα στο ροτορι....Βεβαια τοτε δεν ειχε ερθει κριση κλπ κλπ.... και η τιμη για το αμαξι ηταν κοπμλε...αλλα τωρα;
Τωρα με ολα αυτα που εχουν γινει δεν μου παει η καρδια να το πουλησω...
redneck έγραψε:ghatzip έγραψε:endless έγραψε:Εντυπωση μου εκανε ενα αμαξι στο 1:05 του βιντεο που βγαζει σπιθες απ τα λαστιχα,
Εχουν βγει τα λινα του ελαστικου ,τα οποια ειναι "συρματα" ,και μολις τριβονται με την ασφαλτο βγαζουν σπιθες...
Περα απο τα λινα που βγαζουν σπιθες , το συγκεκριμενο εχει βιδωσει βιδες μεσα στα ελαστικα για να κανει αυτο το εφφε... old school Ιαπωνεζικο ντριφταδικο κολπο