Rx8 Antiforum

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

4 απαντήσεις

Διαχείριση & Συντονισμός Antiforum

Mavros Piravlos
    Mavros Piravlos

Διαχείριση & Συντονισμός Antiforum Verified
    Rotary : RX8 Cosmo HKS T04Z Latest Horsepower : pilot knows better
    Rebuilds : 1
    Αριθμός μηνυμάτων : 1944
    Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2010
    Τόπος : Στου RE雨宮 το υπόγειο

Διαχείριση & Συντονισμός Antiforum Empty Διαχείριση & Συντονισμός Antiforum

Δημοσίευση  Mavros Piravlos Σαβ 08 Ιαν 2011, 12:31 pm

Σε μια προσπάθεια για όσο το δυνατόν δημοκρατικότερο Antiforum έγιναν κάποιες αλλαγές στα μέλη που έχουν την ευθύνη της λειτουργίας του.

Έτσι αναβαθμίστηκαν όλοι οι λογαριασμοί των moderators σε administrators ώστε να έχουν πλήρη πρόσβαση στη διαχείριση του Antiforum. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι κάθε μέλος της ομάδας, έχει την «εξουσία» του admin.
    Με αυτόν τον τρόπο είναι εφικτή ακόμα και η τιμωρία με αποκλεισμό (ban) οποιουδήποτε εξ αυτών αν χρειαστεί, αλλά κυρίως δεν εξαρτάται από ένα και μόνο άτομο το μέλλον του Antiforum.
    ????????
    Επισκέπτης

Διαχείριση & Συντονισμός Antiforum Empty Απ: Διαχείριση & Συντονισμός Antiforum

Δημοσίευση  ???????? Σαβ 08 Ιαν 2011, 12:53 pm

Mavros Piravlos έγραψε:Σε μια προσπάθεια για όσο το δυνατόν δημοκρατικότερο Antiforum έγιναν κάποιες αλλαγές στα μέλη που έχουν την ευθύνη της λειτουργίας του.

Έτσι αναβαθμίστηκαν όλοι οι λογαριασμοί των moderators σε administrators ώστε να έχουν πλήρη πρόσβαση στη διαχείριση του Antiforum. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι κάθε μέλος της ομάδας, έχει την «εξουσία» του admin.
    Με αυτόν τον τρόπο είναι εφικτή ακόμα και η τιμωρία με αποκλεισμό (ban) οποιουδήποτε εξ αυτών αν χρειαστεί, αλλά κυρίως δεν εξαρτάται από ένα και μόνο άτομο το μέλλον του Antiforum.

Κωστα και μονο,με τον τροπο που σκεφτεσαι εχεις κερδισει το σεβασμο ολων οσων σε εχουν γνωρισει. cheers cheers

Ειλικρινα για μενα εισαι παραδειγμα προς μιμιση..

Δεν χρειαζεται καν να γινει σου εχουμε απολυτη εμπιστοσυνη,και ισως ειναι χειροτερα γιατι πρωσοπικα δεν θεωρο οτι ειμαι σαν εσενα.

Μακαρι να ειχαμε τετοιους ανθρωπους κοντα μας...
    Mavros Piravlos
    Mavros Piravlos

Δημοσίευση  Mavros Piravlos Σαβ 08 Ιαν 2011, 1:39 pm

Πρώτα από όλα, τέτοιους ανθρώπους έχουμε πάρα πολλούς εδώ και αυτό είναι το φοβερό.

Μετά είναι και που ο σκοπός μου μάλλον επιτεύχθηκε και αφήνω τα ηνία σιγά σιγά.
    Από την αρχή είπα ότι δεν ήθελα να είμαι κάποιος, απλός ήθελα να δείξω και να δω παράλληλα αν ένα forum όπως το φανταζόμουν μπορούσε να υπάρξει.
    alex-rx8
    alex-rx8

Rotary : RX8 COSMO Latest Horsepower : 231
    Rebuilds : ΟΧΙ ΑΚΟΜΗ.....
    Αριθμός μηνυμάτων : 282
    Ημ/νία εγγραφής : 03/01/2011
    Τόπος : ΘΗΒΑ

Δημοσίευση  alex-rx8 Σαβ 08 Ιαν 2011, 1:41 pm

jdm-r έγραψε:
    Mavros Piravlos έγραψε:Σε μια προσπάθεια για όσο το δυνατόν δημοκρατικότερο Antiforum έγιναν κάποιες αλλαγές στα μέλη που έχουν την ευθύνη της λειτουργίας του.

Κωστα και μονο,με τον τροπο που σκεφτεσαι εχεις κερδισει το σεβασμο ολων οσων σε εχουν γνωρισει. cheers cheers

Ειλικρινα για μενα εισαι παραδειγμα προς μιμιση..

Δεν χρειαζεται καν να γινει σου εχουμε απολυτη εμπιστοσυνη,και ισως ειναι χειροτερα γιατι πρωσοπικα δεν θεωρο οτι ειμαι σαν εσενα.

Μακαρι να ειχαμε τετοιους ανθρωπους κοντα μας...
    συμφωνω απολυτα με τον χρηστο σε ολα οσα ειπε!!!και πραγματικα κωστα εισαι απιστευτος!!
    μπορει να μην ειμαι καιρο στην παρεα σας και να μην σε εχω γνωρισει απο κοντα!!αλλα ειναι λες και σε ξερω χρονια!!!εγω ακολουθω σε οτι πεις και οτι κανεις!!!!χρηστο τα ιδια ισχυουν και για σενα!!!!!!!και πραγματικα χαιρομαι που ειμαι σε αυτη την τρελη και λογικη συναμα παρεα!!!!!! no1
    Mavros Piravlos
    Mavros Piravlos

Δημοσίευση  Mavros Piravlos Σαβ 08 Ιαν 2011, 1:49 pm

alex-rx8 έγραψε:...εγω ακολουθω σε οτι πεις και οτι κανεις!!!!
    Προσπάθησε να μην το κάνεις αυτό στη ζωή σου, μόνο χαμένος θα βγεις, πίστεψέ με...
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Σαβ 08 Ιαν 2011, 1:52 pm

Mavros Piravlos έγραψε:Πρώτα από όλα, τέτοιους ανθρώπους έχουμε πάρα πολλούς εδώ και αυτό είναι το φοβερό.

Μετά είναι και που ο σκοπός μου μάλλον επιτεύχθηκε και αφήνω τα ηνία σιγά σιγά.
    Από την αρχή είπα ότι δεν ήθελα να είμαι κάποιος, απλός ήθελα να δείξω και να δω παράλληλα αν ένα forum όπως το φανταζόμουν μπορούσε να υπάρξει.

Επειδη μιλαμε για ανθρωπουςκαι οταν τους βρισκεις δεν τους αφηνεις,
    οσο υπαρχει αυτο το φορουμ που ξεκινησες εσυ θα εχεις την κηδεμονια του,
    αποφασιζοντας εσυ για την τυχη του,γιατι θελουμε ανθρωπουςδιπλα μας που το
    εχουν αποδειξη.

ΤΕΛΟΣ
    alex-rx8
    alex-rx8

Rotary : RX8 COSMO Latest Horsepower : 231
    Rebuilds : ΟΧΙ ΑΚΟΜΗ.....
    Αριθμός μηνυμάτων : 282
    Ημ/νία εγγραφής : 03/01/2011
    Τόπος : ΘΗΒΑ

Δημοσίευση  alex-rx8 Σαβ 08 Ιαν 2011, 2:00 pm

κατι παραπανω θα ξερεις για να το λες!!!!απλα πιστευω πως οταν οι περισοτεροι εχουμε την ιδια αποψη ειναι λιγο δυσκολο να πεφτουμε τοσο εξω!!!ποτε δεν κοιτω το εγω αλλα το εμεις!!!
    endless

Rotary : Sa22-Fd3s Latest Horsepower : 280+480
    Rebuilds : Απο το στομα σου. .
    Αριθμός μηνυμάτων : 1510

Δημοσίευση  endless Σαβ 08 Ιαν 2011, 2:28 pm

Ρε παιδια λιγες ωρες ελειψα κ ηρθαν τα πανω-κατω!
    Πολυ χαιρομαι ομως που εχω κοκκινα γραμματα,
    οχι για το adminiliki (γιατι εχει κ πολλες υποχρεωσεις) αλλα για την εμπιστοσυνη που δειχνεις σε εμενα κ στο Χρηστο αντιστοιχα σε αυτον τον πολυχρωμο,φτιαχμενο με μερακι παιδοτοπο που μας προσεφερες εσυ!

Υ.Γ. περνα μια μερα απο το μαγαζι να μου δειξεις πως δουλευει αυτο το μαραφετι, αλλιως προβλεπω να το κατεβαζω πιο γρηγορα απ τον turky pilotos !!!

Ευχαριστω!
    bigproedros
    bigproedros

Rotary : RX-8 Αριθμός μηνυμάτων : 578
    Ημ/νία εγγραφής : 04/10/2010
    Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

Δημοσίευση  bigproedros Σαβ 08 Ιαν 2011, 7:24 pm

Geia sou re marigw diaxeiristria...
    no1

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Πεμ 21 Νοε 2024, 8:49 pm