Rx8 Antiforum

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

+5
blueshark
bigproedros
virusakos
endless
dim2max
9 απαντήσεις

Dim2max (rx8) vs Blue shark ( Subaru Impreza)

dim2max
    dim2max

Dim2max (rx8) vs Blue shark ( Subaru Impreza) Verified
    Αριθμός μηνυμάτων : 381
    Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2010
    Τόπος : Αντίπερα όχθη

Dim2max (rx8) vs Blue shark ( Subaru Impreza) Empty Dim2max (rx8) vs Blue shark ( Subaru Impreza)

Δημοσίευση  dim2max Τετ 05 Ιαν 2011, 12:22 am

endless έγραψε:
    blueshark έγραψε:BIG DEN MAS TA LES KALA..........DEN EXEI VOLTA......ME TO SCOOBY...RX-8 FD+SCOOBY = EVO KILLER

Ποτε ρυθμηζει το scooby?
    Nα κανονισω την κηδεια του!!!!!
    Χα χα χα χα χα χα
    Που εισαι Dim βγαζουν γλωσσα tongue

Λοιπόν μιας που το πρώτο πατηματάκι έγινε ας γράψουμε τις εντυπώσεις και το αποτέλεσμα.

Το δικό μου αμάξι το γνωρίζετε όλοι οπότε δεν περιγράφω setup...

Ιδιοκτήτης του subaru είναι ο αδερφός του Νίκου και μια που είναι φιλικό το αυτοκίνητο και τούμπανο.... προβλέπετε να γίνουν πολλά ανοίγματα... ας δούμε όμως τι φοράει....

Ο κινητήρας που φοράει είναι ο 2500cc έχει λυθεί όλος και έχουν αλλαχτεί τα εντόσθια με σφυρήλατα, φοράει την γνωστή απο τα fd μας Greddy 25G και στο πάτημα δούλευε 1.9bar απότι μου είπε ο Νίκος.
    Το αμάξι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα αφού μένει να γίνει ο τελικός του προγραμματισμός σύντομα (νομίζω την Παρασκευή) δυναμόμετρο δεν έχει πάει ακόμα όμως έτσι που το είδα το κόβω να παίζει στα 500+ps.

Το πάτημα έγινε τις προάλλες εγώ δικάβαλος με το πρόεδρο και ο Νίκος μόνος του....

Το αποτέλεσμα αν και δεν το περίμενα... affraid affraid affraid το subaru μπροστά 3 αμάξια περίπου ίσως και παραπάνω...... Embarassed Embarassed Embarassed

Το πρώτο αμάξι μου το έκανε στο πάτα... άφησα τον Νίκο να πατήσει πρώτος γιατί.... ήμουν σίγουρος... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad τα υπόλοιπα αμάξια μου τα έκανε στη συνέχεια σχετικά εύκολα αφού ο δίσκος μου παρέδωσε πνεύμα και πατινάριζε σαν τρελός απο τις 5000σαλ μέχρι τις 8000σαλ.

Αυτό που είδα πάντως ήταν ότι απο τις 8000σαλ μέχρι τις 8500- 9 παρά που ο δίσκος κάπως πατούσε το subaru δεν μου άνοιγε την απόσταση και ίσως να μάζευα και λίγο.....

Τώρα αν κάποιος πιστεύει πως το πρόβλημα με τον δίσκο είναι ''δικαιολογία'' να πω πως ήταν και ο πρόεδρος μπροστα και το έβλεπε...

επίσης τον δίσκο θα τον δείτε και σε φώτο που θα ανεβάσω μόλις αλλαχτεί...

Εξάλλου έχω ζητήσει και επανάληψη οπότε .... κοντός ψαλμός...

Αυτό που πιστεύω είναι ότι θα είμαι οριακά μπροστά, αν το subaru δεν δυναμώσει αρκετά παραπάνω μετά τις τελικές του ρυθμίσεις, αλήθεια Νίκο τι max πίεση θα δουλεύει μετά το ρύθμισμα;

Λοιπόν Νικολάκη θα κάνουμε 1 πάτημα ακόμα με πίεση 1,9 όπως ήσουν προχθές που πιστεύω πως θα είμαι σίγουρα μπροστά και ένα ακόμα με το καλύτερο που μπορεί να κάνει το subaru....

Νίκο αν χάσω στο δεύτερο πάτημα επιφυλάσσομαι για ένα ακόμα όταν τελειώσω και εγώ με το αμάξι μου γιατί περιμένω μερικές ντουζίνες άλογα ακόμα... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Τέλος να σας πω πως θα γίνει πάτημα και μεταξύ του subaru και του ρχ8(fd engine) του Νίκου καθώς επίσης και του δικού μου vs οχτάρι Νίκου....

Τελικά το 2011 .... μας μπήκε δυναμικά!!!!!

ΥΓ. Επειδή άκουσα μια ηλίθια άποψη ενός άσχετου με τη βελτίωση ανθρώπου ότι όλοι εμείς με τα wangel δίνουμε μια περιουσία για να πάρουμε άλογα και πως με 5-6000ευρώ κάποιος με παλινδρομικό το κάνει τούμπανο...... το κόστος βελτίωσης του subaru ξεπέρασε τις 15000ευρώ..... και είναι και turbo απο τη μάνα του.....
    άσχετε..... ε άσχετε το παίζεις και πονηρός
    ????????
    Επισκέπτης

Dim2max (rx8) vs Blue shark ( Subaru Impreza) Empty Απ: Dim2max (rx8) vs Blue shark ( Subaru Impreza)

Δημοσίευση  ???????? Τετ 05 Ιαν 2011, 12:27 am

και πολυ καλα εκατσες πισω του 3 αμαξια ενω ειχες προβλημα με τον δισκο!
    δε μπρορω να καταλαβω ουτε εσενα ουτε τον πυραυλο με τοσα αλογα και να μην εχετε εναν καλο δισκο επανο,ασχετα αν κανετε πατηματα!!!!!
    πιστευω οτι με δισκο θα εισαι μπροστα!
    ποσα μετρα ανοιξατε???
    αν θελετε,μπορειτε να παιξετε και εμενα στο παιχνιδι σας Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
    θα ηθελα να πατησω και εγω Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
    dim2max
    dim2max

Dim2max (rx8) vs Blue shark ( Subaru Impreza) Empty Απ: Dim2max (rx8) vs Blue shark ( Subaru Impreza)

Δημοσίευση  dim2max Τετ 05 Ιαν 2011, 12:40 am

Ρε νονέ το δικό μου δισκοπλατο είναι καλό απλά το αγόρασα μετέχειρο και ίσως ο δίσκος ήταν προς το τέλος του.... μπορεί να τον φόραγε και κανένας νονός πριν..... οπότε καταλαβαίνεις... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ο Πύραυλος είναι πράγματι ''απαράδεκτος'' αφού φοράει ενισχυμένο απο fc Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

To subaru νόμιζα ότι φορούσε 30-71 και ήμουν σίγουρος ότι θα ήμουν μπροστά γιατί έχω πατήσει με λεον 30-71 και το τσάκισα....

Το subaru που πάτησες εσύ τι τουρμπίνα φορούσε;

Φυσικά και θα πατήσουμε και μαζί αλλά και με το subaru !!!!!!

Πότε έρχεσαι είπαμε;

Ααα ξέχασα για μέτρα...... δεν ξέρω πατήσαμε απο 60χλμ περίπου μέχρι 200+ τώρα πόσα μέτρα είναι αυτό δεν ξέρω πάντως σίγουρα πάνω απο 400
    endless

Rotary : Sa22-Fd3s Latest Horsepower : 280+480
    Rebuilds : Απο το στομα σου. .
    Αριθμός μηνυμάτων : 1510

Δημοσίευση  endless Τετ 05 Ιαν 2011, 12:45 am

Aντε ανεβα Σκ να κηδεψουμε το subaru τωρα που το βρηκαμε!
    Α Νικολακη ποσο καιρο θα μεινει Αθηνα η μπλε κατσαρολα γιατι περιμενω μεσα σε καμια δεκαρια μερες να ρυθμισω!
    Αμα ειναι να του περασω κ εγω ενα χερακι! χα χα χα
    virusakos
    virusakos

Rotary : RX-8 Challenge Latest Horsepower : 192
    Rebuilds : 0
    Αριθμός μηνυμάτων : 421
    Ημ/νία εγγραφής : 04/09/2010
    Τόπος : Αθήνα

Δημοσίευση  virusakos Τετ 05 Ιαν 2011, 12:52 am

Θυμήστε μου την επόμενη φορά που θα σας ακολουθώ να έχω βενζίνη και να μην χρειάζεται να σταματάω σε βενζινάδικο γιατί εγώ το έχασα το πάτημα Sad
    Α! Και ένα ζευγάρι κιάλια θυμήστε μου να έχω μαζί για να προλάβω να δω και τίποτα lol! lol! lol! lol!
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Τετ 05 Ιαν 2011, 1:02 am

εχω πατησει με subaru με ιδια τουρμπινα με εμενα GT30-76 στα 480αλογα, δηλαδη μεγαλυτερη απο αυτην που φορουσε αυτο που πατησες αφου μιλας για 30-71,και δεν ειναι 500+ που λενε αφου το αλλο δηλωνε 480 στα 2 bar νομιζω!!!
    εμενα μου εφυγε 1 αμαξι στην 1η στην 2α μαζεψα και 3η ημουν 1 μπροστα και ετσι τελειωσε!
    ειχαμε παει 0-450μ με σλικ εγω 17αρια και 1+bar , εσεις πηγατε τουλαχιστον 600μ αλλα αφου πατιναρες ειναι σαν να εχανες την δυναμη σου,γνωμη μου δεν επρεπε να πατησεις!!!!
    dim2max
    dim2max

Δημοσίευση  dim2max Τετ 05 Ιαν 2011, 1:18 am

Ρε νονέ το subaru που πάτησα του Νίκου φοράει greddy 25G και είναι πάνω απο 5οοps ...... NOMIZA ότι φορούσε 30-71 και γιαυτό ήμουν σίγουρος για τη νίκη μου..... γιατί να μην πατούσα ρε νονέ σε φιλικό κλίμα έγιναν όλα και ο Νικολάκης είναι πολύ καλό παιδί... άσε που υποστήριζε το οχτάρι και όχι το subaru... scratch scratch scratch

Μπράβο Νικόλαcheers cheers cheers cheers

Μαριάννα αν εγώ δεν μπορέσω να περάσω τον Νίκο..... σε βλέπω λίγο χλωμή stars stars stars stars
    endless

Rotary : Sa22-Fd3s Latest Horsepower : 280+480
    Rebuilds : Απο το στομα σου. .
    Αριθμός μηνυμάτων : 1510

Δημοσίευση  endless Τετ 05 Ιαν 2011, 1:49 am

Εσυ λογο αναπηριας λογικο κ επομενο να μην τον περασεις!!!!old old old

Θα αφησω το νονο να καθαρησει που ειναι σιριακος!!!! Exclamation Exclamation Exclamation
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Τετ 05 Ιαν 2011, 4:36 am

endless έγραψε:Θα αφησω το νονο να καθαρησει που ειναι σιριακος!!!! Exclamation Exclamation Exclamation

steeringwheel steeringwheel steeringwheel steeringwheel steeringwheel steeringwheel wine wine wine wine steeringwheel steeringwheel steeringwheel steeringwheel no1 no1 no1 no1 no1 no1 no1
    γιατι dim?? πιστευεις οτι σε 400αρι εισαι μπροστα απο GT30?????
    δε σημαινει παντα οτι οποιος την εχει μεγαλυτερη.........ειναι και μπροστα!!!!!!!
    bigproedros
    bigproedros

Rotary : RX-8 Αριθμός μηνυμάτων : 578
    Ημ/νία εγγραφής : 04/10/2010
    Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

Δημοσίευση  bigproedros Τετ 05 Ιαν 2011, 7:41 pm

paidia epidi egw imn sto amaksi tou dim exw na pw pws den itan kai toso egkiro to patima..efyge prwto to subaru meta ksekinisame emeis,patinare apisteuta o diskos t dim sta psila klp..pantws tha xei poly ousia na doume ena neo patimataki swsto gia na doume diafores m ena subaru pl dinato..
    dim2max
    dim2max

Δημοσίευση  dim2max Τετ 05 Ιαν 2011, 8:09 pm

Godfather-x8 έγραψε:
    endless έγραψε:Θα αφησω το νονο να καθαρησει που ειναι σιριακος!!!! Exclamation Exclamation Exclamation

steeringwheel steeringwheel steeringwheel steeringwheel steeringwheel steeringwheel wine wine wine wine steeringwheel steeringwheel steeringwheel steeringwheel no1 no1 no1 no1 no1 no1 no1
    γιατι dim?? πιστευεις οτι σε 400αρι εισαι μπροστα απο GT30?????
    δε σημαινει παντα οτι οποιος την εχει μεγαλυτερη.........ειναι και μπροστα!!!!!!!

Ναι ρε νονέ... το λογικό αυτό είναι.... να είμαι μπροστά, όχι πολύ αφού μιλάμε για μόνο 400μ αλλά μπροστά.

Ρε μπας και σε έχει βάλει η Μαριάννα να μου πάρεις μέτρα;... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Πάντως νονέ άμα σε περάσω....... βλέπω την Μαριάννα να την κόβει κρύος ιδρώτας.. lol! lol! lol! lol! lol! lol!
    bigproedros
    bigproedros

Δημοσίευση  bigproedros Τετ 05 Ιαν 2011, 8:16 pm

oxi mono tn marianna...
    dim2max
    dim2max

Δημοσίευση  dim2max Τετ 05 Ιαν 2011, 8:22 pm

lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!

Πρόεδρε με την Μαριάννα είμαστε 1-1 σε πατήματα που έχουμε κάνει με τα προηγούμενα μας setup....

Θα της πάρω το στέμα σου λέω queen χιχιχιχιχι king χοχοχοχοχοχοχο
    bigproedros
    bigproedros

Δημοσίευση  bigproedros Τετ 05 Ιαν 2011, 8:24 pm

twra an sou pw oti sto eyxomai i marriana tha mou skasei ban...opote!!!xexe..mpes sto chat na ta poume ligo re dim...
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Πεμ 06 Ιαν 2011, 1:45 am

dim2max έγραψε:
    Ναι ρε νονέ... το λογικό αυτό είναι.... να είμαι μπροστά, όχι πολύ αφού μιλάμε για μόνο 400μ αλλά μπροστά.

Ρε μπας και σε έχει βάλει η Μαριάννα να μου πάρεις μέτρα;... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Πάντως νονέ άμα σε περάσω....... βλέπω την Μαριάννα να την κόβει κρύος ιδρώτας.. lol! lol! lol! lol! lol! lol!

οχι δεν ειναι το λογικο αυτο..και συγνωμη που στο λεω και σε πληγωνω! Sad Sad
    δε κοιτας μονο την τουρμπινα,αλλα και αλλα πραγματα...οπως π.χ τις πιεσεις,ροπες,βαρος,στησιμο,λαστιχα,κ.α πολλα!!
    μετρα δε προκειτε να παρω απο κανεναν,γτ οταν παταω ,παταω για να ειμαι μπροστα και οχι να ωφεληθει καποιος αλλος π.χ Μαριαννα......(αντε το πολυ πολυ να ριξω πιεση μαζι σου οπως με τον τασο να σου ριξω 1-2 pirat )
    και σκεψου οτι αν χασεις ,τα γελια που θα κανει η Μαριαννα!!! reflection1
    και ΜΗΝ ξεχνας την ιστορια Πυραυλου-Τασου, ο Πυραυλος την ειχε πολυυυυυ μεγαλυτερη αλλα ο τασος ηταν στημενος!!!
    γιαυτο μη κοιτας το λογικο στη κοντρα dim αλλα το πρακτικο!!!
    φιλικα παντα σου μιλαω σαν περισσοτερη εμπειρια στα πατηματα! Twisted Evil
    dim2max
    dim2max

Δημοσίευση  dim2max Πεμ 06 Ιαν 2011, 10:30 pm

Νονέ όλα αυτά που λες σίγουρα παίζουν ρόλο αλλά εδώ μιλάμε για το ίδιο αυτοκίνητο..... εκτός και το πούλησες και μου έρθεις με κανένα άλλο Laughing Laughing Laughing

Για να σοβαρευτούμε λίγο, οι διαφορές που έχουν τα αμάξια μας είναι μόνο στο setup και στο εύρος στροφαρίσματος (cosmo-challenge)

ολα τα άλλα νομίζω είναι τα ίδια.... κιβώτιο, σχέση μετάδοσης βάρος....κλπ κλπ.

Βλέποντας λοιπόν τα δυο dyno και θεωρώντας οτι δεν έχει αλλάξει κάτι στην απόδοση των αυτοκινήτων το λογικό είναι το αμάξι που έχει +70ps να είναι μπροστά...

Τώρα αν εσύ απο τότε που έκανες το dyno έχεις αλλάξει πρόγραμμα δουλεύεις παραπάνω πίεση με αγωνιστική βενζίνη και το έχεις κάνει μονοθέσιο.... σίγουρα δεν ισχύει το ''λογικό'' που έγραψα παραπάνω νομίζοντας πως η διαφορά μας στην ιπποδύναμη εξακολουθεί να είναι η παλιά...
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Παρ 07 Ιαν 2011, 12:37 am

dim2max έγραψε:
    έχεις αλλάξει πρόγραμμα δουλεύεις παραπάνω πίεση με αγωνιστική βενζίνη και το έχεις κάνει μονοθέσιο.... σίγουρα δεν ισχύει το ''λογικό'' που έγραψα παραπάνω νομίζοντας πως η διαφορά μας στην ιπποδύναμη εξακολουθεί να είναι η παλιά...

κατι πας να καταλαβεις,μπαινεις στο νοημα!!! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!

τεσπα,εγω σιγουρα δε θελω να ερθω σε ΚΟΝΤΡΑ μαζι σου και με κανενα απο την παρεα, πατησε με το καλο με την Μαριαννα ,και οποτε τυχη και αν τυχη θα ηθελα να πατησω με το subaru πρωτα (αλλωστε αυτη ηταν η συζητηση μας) και μετα παταμε και εμεις αν ειναι!
    Απλα προσεχε την Μαριαννα λιγο ...τα +70 αλογα τα εχεις πολυ μετα τα 400μ νομιζω, και μια GT30-76 στο 1.25bar μπορει να αποδοση εως και 470ps σε rotary, (δε θελω να μιλησω για παραπανω πιεση).... happy
    blueshark
    blueshark

Αριθμός μηνυμάτων : 205
    Ημ/νία εγγραφής : 03/09/2010

Δημοσίευση  blueshark Τετ 26 Ιαν 2011, 3:18 am

den to pisteuo anoixate kai post tora to eida xaxaxaxaxax......

ela dim....h katasarola einai kali....rithmistike...kai einai etoimh panta gia filika anoigmata gia na exoume kai ena metro sigkrisis me ena dinato tetrakinito....etsi kai allios o aderfos mou einai den parexigietai xaxaxaxaxax........na tou ta xosoume kanoniste xaxaxaxaxa...........

auto pou m ekane entiposi einai ta 63 kila ropi pou evgale....sto dyno.....

odigika an kai apolamvavo to 8ri panta......se sigrisi me to proigoumeno set up tou aderfou mou einai poli pio neuriko...tha elaga....opote i katsarola einai edo...pisteuo mexri to kalokairi tha tin exo.....an den tin stilo spiti tis....

tha eixe pragmati endiaferon na doume pou mporoun na ftasoun ta 8aria mas...
    afou kai ego eimai periergos me to fd moter pou exo se ti katastasi eimai.....sigritika me ena dinato tetrakinito....

cheers cheers cheers cheers cheers
    dim2max
    dim2max

Δημοσίευση  dim2max Πεμ 27 Ιαν 2011, 2:56 pm

b5 b5 b5

Έλα Νίκοοοοοοοοος........ ακούει????........ 1 - 2......... tessssst

Τσακάλι είσαι ρε θηρίο αμέσως το ανακάλυψες!!!!! έχεις ξεπεράσει και τον Άκη lol! lol! lol!

Λοιπόν Νικόλα το εργαλείο μου απο άποψη δίσκου είναι έτοιμο να ριχτεί στη μάχη... (exedy εξαφτερος καινούργιος)

Επίσης έχω να σου πω πως πρόσφατα ήρθαν στην κατοχή μου κάποια πυρηνικά απόβλητα (μου τα έστειλε ένας Αμερικάνος κατευθείαν απο το Ιράκ) και σκοπεύω να κάνω και ένα δεύτερο πρόγραμμα...

έχω ένα για τα χρωματιστά και θα κάνω και ένα για δεύτερο για ''επίμονους λεκέδες''

Επειδή σήμερα που ήρθε ο Μότης αθήνα δεν προλάβαινα λόγο δουλειάς να αφήσω το αμάξι μου, πιστεύω την επόμενη φορά που θα έρθει να φτιάξουμε το πρόγραμμα.

Οπότε Νικόλα απο μεσοβδόμαδα που θα είμαι free άμα κάτσει πατάμε όπως είμαι τώρα(άντε το πολύ πολύ να σηκώσω λίγο πίεση παραπάνω) b9 και μόλις ρυθμίσω ξαναπατάμε.... όμως.........

θα πρέπει να σου πω ότι στο δεύτερο πάτημα που θα κάνουμε θα πρέπει να φοράς ''ειδική στολή και μάσκα'' προκειμένου να είσαι ασφαλής.... b1 .......μη φοβάσαι δεν θα μας παρεξηγήσουν..... έρχονται απόκριες b10 b10

Τέλος δεν θα πρέπει να πίνεις ή να καπνίζεις δίπλα στο αμάξι μου ..... πάντα για την δική σου ασφάλεια και για να μην έχουμε και κανένα βάσανο.... ξέρεις τώρα.... a5 a5 a5 a5

Λοιπόν ακούω προγνωστικά....... Rx8 turbo Vs Subaru 560ps και 60 κιλά ροπή...... b8

ΥΣ. Νικολάκη ελπίζω να δεις αυτό το μήνυμα πριν απο το καλοκαίρι που θα φύγει το σκούμπι για το νησί και εγώ για διακοπές a7
    giorgos 75
    giorgos 75

Latest Horsepower : ?????????
    Rebuilds : Rebuild???τι ειναι α
    Αριθμός μηνυμάτων : 827
    Ημ/νία εγγραφής : 26/08/2010
    Τόπος : ΘΗΒΑ

Δημοσίευση  giorgos 75 Πεμ 27 Ιαν 2011, 7:23 pm

b8 b8 b8 b8
    dim λογο των πυρηνικων μηπως χρειαζεται να φερω και καμια μασκα Ρ.Β.Χ.Π. για τυχον λοιμωξεις??? Wink Wink
    τωρα οσο αφορα το πατημα... MAZDARA c1 c1 c1
    alex-rx8
    alex-rx8

Rotary : RX8 COSMO Latest Horsepower : 231
    Rebuilds : ΟΧΙ ΑΚΟΜΗ.....
    Αριθμός μηνυμάτων : 282
    Ημ/νία εγγραφής : 03/01/2011
    Τόπος : ΘΗΒΑ

Δημοσίευση  alex-rx8 Πεμ 27 Ιαν 2011, 11:30 pm

giorgos 75 έγραψε: b8 b8 b8 b8
    dim λογο των πυρηνικων μηπως χρειαζεται να φερω και καμια μασκα Ρ.Β.Χ.Π. για τυχον λοιμωξεις??? Wink Wink

a11
    ........... 8ρι no1
    blueshark
    blueshark

Αριθμός μηνυμάτων : 205
    Ημ/νία εγγραφής : 03/09/2010

Δημοσίευση  blueshark Παρ 28 Ιαν 2011, 12:08 am

ela dim............kanonistike idi.........na vroume ena kalo shmeio....vradaki kai na kanoume paixnida ...to provlima einai..pos tha fero kai ta 2 xaxaxaxax......kati tha vroume....epeidi panta iparxei konrta me adefro.....to xete katalavei oloi nomizo xaxaxaxax......thelo na ta xoso kai go me to diko mou....dioti otan girisei tha paixoun kai mpimpikinia opote na eimaste etoimh......na vgaloume kai tipota......xaxaxaxax

ela na do prognostika.....

reflection reflection reflection a11 a11 a11 a11 a11 a11 a11
    ????????
    Επισκέπτης

Δημοσίευση  ???????? Παρ 28 Ιαν 2011, 2:16 am

blueshark έγραψε:ela dim............kanonistike idi.........na vroume ena kalo shmeio....vradaki kai na kanoume paixnida ...to provlima einai..pos tha fero kai ta 2 xaxaxaxax......kati tha vroume....epeidi panta iparxei konrta me adefro.....to xete katalavei oloi nomizo xaxaxaxax......thelo na ta xoso kai go me to diko mou....dioti otan girisei tha paixoun kai mpimpikinia opote na eimaste etoimh......na vgaloume kai tipota......xaxaxaxax

ela na do prognostika.....

reflection reflection reflection a11 a11 a11 a11 a11 a11 a11

Λεω να το κανονισουμε για την αλλη Παρασκευη αν κανουμε καμια συναντηση,γιατι για Σερρες λογου καιρου δε μας βλεπω.. b7

Και μετα παμε για το ποτακι μας. a1
    dim2max
    dim2max

Δημοσίευση  dim2max Σαβ 29 Ιαν 2011, 8:40 am

^^^Ναι εγώ είμαι μέσα με μια μικρή επιφύλαξη μόνο μήπως δουλεύω, το πρόγραμμα μου θα βγεί αρχές του μήνα οπότε θα σας πω και σίγουραcheers cheers

giorgos 75 έγραψε: b8 b8 b8 b8

Ναι Γιώργο οπωσδήποτε!!! lol! lol! lol! lol!

Μια που άκουσα όμως ότι μετά θα πάμε για wine wine καλό είναι να φοράς και το κουστούμι σου απο μέσα a13
    dim2max
    dim2max

Δημοσίευση  dim2max Σαβ 29 Ιαν 2011, 4:29 pm

blueshark έγραψε: ...to provlima einai..pos tha fero kai ta 2 xaxaxaxax......kati tha vroume....

Μη στεναχωριέσαι βρε Νίκο μου...... θα λύσω εγώ το πρόβλημα σου Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

Όποιος φίλος θέλει να οδηγήσει το αμάξι του Νίκου (rx8 fd engine) στην κόντρα παρακαλώ να δηλώσει συμμετοχή!!!!!

Σηκωθείτε απο κρεβάτια ντιβάνια καναπέδες..... και δηλώστε συμμετοχή σήμερα!!!! και που ξέρεις..... μπορεί να είσαι εσύ ο τυχερός!!!!!!!!!

1)dim2max
    2)
    3)
    4)
    5)
    .
    .
    .
    .

Βάζω στοίχημα Νίκο πως θα σου μαζέψω πάνω απο 1150 οδηγούς..... okay okay okay okay

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ 22 Νοε 2024, 12:41 am