Αντώνη πολύ καλή και πιο underground! Μαρέσει…
Μπας και είστε Tribal τύποι?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Mavros Piravlos στις Δευ 03 Ιαν 2011, 4:00 pm, 1 φορά
urbanslider έγραψε:Για πάρτε και μια ΑΝΤΙ-πρόταση για την ΑΝΤΙ-μπλούζα...
αλλα μου αρεσει και αυτη ετσι οπως τη βλεπωjdm-r έγραψε:Εδω νομιζω μπαινει και το σηματακι στο μανικι,
γιατι ειναι κοκκινο το σχεδιο..
Mavros Piravlos έγραψε:Αντώνη πάρα πολύ καλή, για προσπάθησε το σχέδιο του κινητήρα να το κάνεις όμως μονόχρωμο γιατί τα σταμπάδικα δεν νομίζω να μπορούν να αποδώσουν αποχρώσεις του γκρί ή μπορούν?
Μεταξοτυπία δεν θα γίνει?
Mavros Piravlos έγραψε:Μπας και είστε Tribal τύποι?
urbanslider έγραψε:Mavros Piravlos έγραψε:Μπας και είστε Tribal τύποι?
Ξέρω έναν (virusako) που θα την λατρέψει !!!!!!
Τώρα που το ξαναβλέπω το antiforum πρέπει να το κάνω σαν φίδι και το ροτοράκι να κοιτά προς τον δράκο...virusakos έγραψε:Αποφασίσαμε αποφασίσαμε!
Το σχέδιο με τον δράκο φυσικά!
Mavros Piravlos έγραψε:Τώρα που το ξαναβλέπω το antiforum πρέπει να το κάνω σαν φίδι και το ροτοράκι να κοιτά προς τον δράκο...virusakos έγραψε:Αποφασίσαμε αποφασίσαμε!
Η στάμπα δεν μου αρέσει και δεν αντέχει ρε γαμ@τ@ και στην μεταξοτυπία η διχρωμία είναι που χαρίζει, τώρα για τις μήτρες δέσαμε 2 μπροστά και 2 πίσω, μία για κάθε χρώμα συν τα σημαιάκια άλλες 2? και όλα αυτά χωρίς βούλαurbanslider έγραψε:Επειδή μου τα έχει εξηγήσει ο φίλος μου το πράμα πάει κάπως έτσι...
Υπάρχουν 2 τρόποι να γίνει η μπλούζα.
1. Να γίνει στάμπα. Που σημαίνει πως τυπώνεις ότι θέλεις (ακόμα και φωτογραφία) και τυπώνεται σε ένα μαύρο πλαίσιο, το οποίο όμως θα γυαλίζει (θα φαίνεται δηλαδή στην μπλούζα ένα γυαλιστερό πλαίσιο στο οποίο είναι το σχέδιο μας)..
2. Να γίνει μεταξοτυπία. Που σημαίνει όμως πως παίζουμε μονόχρωμα διότι η διχρωμία θα πάει πολύ ακριβά. Στην ουσία στην μεταξοτυπία βγαίνει ένα φίλμ (μήτρα) και το περνάς στα μπλουζάκια, έπειτα αφαιρήται το περίγραμμα ή το πλαίσιο και μένει καθαρά το σχέδιο που έχουμε πχ τα γράμματα.
Οπότε κοιτάμε τι ποσότητα θέλουμε.. ανάλογα με την ποσότητα παίζουμε, δηλαδή αν θέλουμε πολλά (δηλ. καμιά 30ρια και πάνω στο περίπου και αν θυμάμαι καλά) συμφαίρει μεταξωτυπία, αν θέλουμε λίγα είναι καλύτερα να κάνουμε στάμπα να ξεμπερδεύουμε.
blueshark έγραψε:TO MPLOUZAKI SE ENA XROMA THA PAIXEI;;;;;DIL MAYRO PAIZEI NA GINEI MPLE ;;;;;
Mavros Piravlos έγραψε:Τώρα που το ξαναβλέπω το antiforum πρέπει να το κάνω σαν φίδι και το ροτοράκι να κοιτά προς τον δράκο...virusakos έγραψε:Αποφασίσαμε αποφασίσαμε!