+22
thanos 88
vasilis_M
virusakos
redneck
dimitseba
blueshark
basilis
akis-rx8
johnE30
xristinarx8
Young Schumacher
dake
iaponas
kostasRX-8
Mike 192T
Mavros Piravlos
dim2max
bigproedros
urbanslider
vasiliss23
giorgos 75
endless
26 απαντήσεις
ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ 23/01/2011!!!!!
alex-rx8
Rotary : RX8 COSMO Latest Horsepower : 231
Rebuilds : ΟΧΙ ΑΚΟΜΗ.....
Αριθμός μηνυμάτων : 282
Ημ/νία εγγραφής : 03/01/2011
Τόπος : ΘΗΒΑ
- Δημοσίευση Ν°151
Απ: ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ 23/01/2011!!!!!
παιδια πραγματικα ηταν ολα αψογα,μπραβο σε ολους/ες!!!χαρηκα πολυ που σας γνωρισα και απο κοντα εισαστε απαιχτοι
giorgos 75
Latest Horsepower : ?????????
Rebuilds : Rebuild???τι ειναι α
Αριθμός μηνυμάτων : 827
Ημ/νία εγγραφής : 26/08/2010
- Δημοσίευση Ν°152
μια χαρα τα περασαμε παλι
να ειστε ολοι καλα παιδια
να ειστε ολοι καλα παιδια
soundkeeper
Rotary : RX-8 Latest Horsepower : 270 hp
Rebuilds : none
Αριθμός μηνυμάτων : 58
Ημ/νία εγγραφής : 30/08/2010
Τόπος : Νικαια
- Δημοσίευση Ν°153
Αντε και του χρονου να ειμαστε καλα ..... Ενα μεγαλο μπραβο στους διοργανοτες ( εβλεπα τη μαριανα να κουτσενει και ταυτοχρονα να προσπαθει να κανει τα παντα ) και ενα μεγαλο ευχαριστο στα μελοι που προσφεραν τα δωρα που ηταν και πολλα και καλα
Mavros Piravlos
Rotary : RX8 Cosmo HKS T04Z Latest Horsepower : pilot knows better
Rebuilds : 1
Αριθμός μηνυμάτων : 1944
Ημ/νία εγγραφής : 23/08/2010
Τόπος : Στου RE雨宮 το υπόγειο
- Δημοσίευση Ν°154
Ένα πολύ μεγάλο μπράβο σε όσους έβαλαν ένα χεράκι για το κοπι τη πίτα!
Όπως πάντα, εγώ δεν έκανα απολύτως ΤΙΠΟΤΑ! Πάλι καλά που με έφερα κιόλας
Ευχαριστώ όλους όσους μου εμπιστεύτηκαν το μαχαίρι στα χέρια μου. Αυτοί που με γνωρίζουν καλύτερα δεν θα το έκαναν ποτέ, τέλος ευχαριστώ τον απέναντι, γιατί χωρίς εκείνον δεν θα έτρωγα ποτέ στη ζωή μου βασιλόπιτα "Τοκ Τοκ"!
Όπως πάντα, εγώ δεν έκανα απολύτως ΤΙΠΟΤΑ! Πάλι καλά που με έφερα κιόλας
Ευχαριστώ όλους όσους μου εμπιστεύτηκαν το μαχαίρι στα χέρια μου. Αυτοί που με γνωρίζουν καλύτερα δεν θα το έκαναν ποτέ, τέλος ευχαριστώ τον απέναντι, γιατί χωρίς εκείνον δεν θα έτρωγα ποτέ στη ζωή μου βασιλόπιτα "Τοκ Τοκ"!
vasiliss23
Rotary : 13B-MSP GT3071R stre Latest Horsepower : πλεον υπεραρκετα χαχ
Rebuilds : Χιλιαδες!!!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 288
Ημ/νία εγγραφής : 15/10/2010
Τόπος : Πατρα
- Δημοσίευση Ν°155
παιδια καλημερα χαιρομαι που περασατε ολοι καλα!!!!!λυπαμαι που δεν μπορεσα να ερθω και εγω λογο επιθεωρησης!!πρεπει καποια στιγμη να ανεβω οταν με το καλο βρω κανα κενο(οχι τπτ αλλο με εχουν ταραξει και στις φυλακες εμενα το ακουσα και αυτο βλεπετε απο καποιον)!!!
endless
Rotary : Sa22-Fd3s Latest Horsepower : 280+480
Rebuilds : Απο το στομα σου. .
Αριθμός μηνυμάτων : 1510
- Δημοσίευση Ν°156
1)Virusakos κ η RevolutionApps προσφέρει σε 2 τυχερούς 20% έκπτωση για την κατασκευή προσωπικής ή επαγγελματικής ιστοσελίδας.
Στην προσφορά συμπεριλαμβάνεται δωρεάν καταχώρηση του domain name για 2 χρόνια.
TΥΧΕΡΟΙ ΗΤΑΝ ΝΟΝΟΣ Κ GHA
2)O Basilis κ ο φιλος του ο Αντωνης προσφερουν ενα φαρμακειο αυτοκινητου
TYXEROS O BASILIS M.
3)Endless προσφερει δυο διανυχτερευσεις στο ξενοδοχειο μου στο Γλυφαδα
TYXEROI H NANSY K O URBAN
4)MAZDA ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ δυο αλλαγες λαδιου φιλτρου..(ευχαριστουμε Δημητρη). cheers
TYXEROI O ALEX-RX8 K O REDSUNS.
5)Μike192 Μια ανδρική σειρά περιποίησης της εταιρίας ΚΟΡΡΕΣ αποτελούμενη από υγρό ζελέ καθαρισμού,κρέμα ξυρίσματος και aftershave balm η οποία συμπληρώνεται και από ενα αφρόλουτρο ΚΟΡΡΕΣ Αρκευθος και Ρούμι -ναι, ΡΟΥΜΙ-
O BASILIS (ΤΟ XARHSE SΤΟΝ JDM-R)
6)Mike192 Για τις γυναίκες της παρέας μια σειρα περιποίησης της εταιρίας Synchroline HYDRATIME αποτελούμενη από καθαριστικό γαλάκτωμα και λοσιόν και κρέμα ημέρας.
TYXEROS O REDNECK
7) ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ-ΚΟΛΙΑΤΣΑΣ μια αλλαγη λαδια-φιλτρο.
TYXEROS O REVO
8 )Αντώνης urbanliner Βολακάκης !Ο ιδιοκτήτης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του καταστήματος era, με χαρά μας γνωστοποιει ότι θα βάλει για την αντι-πίτα 2 δωράκια γυναικεια, μια μπλούζα και ένα αξεσουάρ.
TYXEROS ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΩΡΟ Ο DIMITSEBA K ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ Ο SPiFFM
9)Dimitseba κ η GEMINI SECURITY προσφερει σε εναν τυχερο εκπτωση 35% για εγκατασταση συναγερμου σπιτιου ή 35% εκπτωση για αναβαθμιση υπαρχοντος αλλα κ 35% εκπτωση για την ετησια συνδρομη 1 χρονου!!!
TYXERH H XRISTINA RX
10)Δυο πυροσβεστηρες 1kg για τα οχταρακια μας,προσφορα απο "ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ"-(Αγ.Στεφανος.Τηλ.2106218374)
TYXEROI O BLUESHARK K O PISOKOUNAS
11)O Giorgos 75 προσφερει σε εναν τυχερο ενα φορητο,ηλεκτρικο κ επαναφορτιζομενο κατσαβιδι.
TYXEROS O VASILLIS23
12)H Jdm-r copany προσφερει:
α) σε 5 τυχερους απο ενα μπρελοκ
TYXEROI O GIORGOS75, O DIM2MAX, O VIRUSAKOS, O MIKE 192 K O JDM-R(το χαρησε στον REDNECK)
β) σε 4 τυχερους απο ενα Cooling fan για να δροσιζουν καλυτερα τους καλοκαιρινους μηνες τα αυτοκινητα τους!
TYXEROI OI BIG PROEDROS, AKIS RX-8, NONOS K ENDLESS(το χαρησε στην Xristinarx)
γ) σε 2 τυχερουs προγραμμα HYMME για τους ατμοσφαιρικους της παρεας!
TYXEROS O MAUROS PIRAVLOS(το χαρησε στον BIG-PROEDRO) K O VAGGELIS
δ) σε ακομα 2 τυχερους απο μια ταπα λαδιου GREDDY
TYXEROI H LIFE RX-8 K O SOUNDKEPPER
ε)σε 1 τυχερο ενα MAZDA SPEED καθρεπτη
TYXERH H XRISTINA RX8
ζ) αλλος 1 τυχερος για Β-pillars MAZDA SPEED
TYXEROS O AKIS RX8
η) σε 4 ακομα τυχερους B-pillars JDM-R
TYXEROI O BASILIS M. ,O GTI, O REVO K O REDNECK
Aντε κ του χρονου!!!!!
Στην προσφορά συμπεριλαμβάνεται δωρεάν καταχώρηση του domain name για 2 χρόνια.
TΥΧΕΡΟΙ ΗΤΑΝ ΝΟΝΟΣ Κ GHA
2)O Basilis κ ο φιλος του ο Αντωνης προσφερουν ενα φαρμακειο αυτοκινητου
TYXEROS O BASILIS M.
3)Endless προσφερει δυο διανυχτερευσεις στο ξενοδοχειο μου στο Γλυφαδα
TYXEROI H NANSY K O URBAN
4)MAZDA ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ δυο αλλαγες λαδιου φιλτρου..(ευχαριστουμε Δημητρη). cheers
TYXEROI O ALEX-RX8 K O REDSUNS.
5)Μike192 Μια ανδρική σειρά περιποίησης της εταιρίας ΚΟΡΡΕΣ αποτελούμενη από υγρό ζελέ καθαρισμού,κρέμα ξυρίσματος και aftershave balm η οποία συμπληρώνεται και από ενα αφρόλουτρο ΚΟΡΡΕΣ Αρκευθος και Ρούμι -ναι, ΡΟΥΜΙ-
O BASILIS (ΤΟ XARHSE SΤΟΝ JDM-R)
6)Mike192 Για τις γυναίκες της παρέας μια σειρα περιποίησης της εταιρίας Synchroline HYDRATIME αποτελούμενη από καθαριστικό γαλάκτωμα και λοσιόν και κρέμα ημέρας.
TYXEROS O REDNECK
7) ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ-ΚΟΛΙΑΤΣΑΣ μια αλλαγη λαδια-φιλτρο.
TYXEROS O REVO
8 )Αντώνης urbanliner Βολακάκης !Ο ιδιοκτήτης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του καταστήματος era, με χαρά μας γνωστοποιει ότι θα βάλει για την αντι-πίτα 2 δωράκια γυναικεια, μια μπλούζα και ένα αξεσουάρ.
TYXEROS ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΩΡΟ Ο DIMITSEBA K ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ Ο SPiFFM
9)Dimitseba κ η GEMINI SECURITY προσφερει σε εναν τυχερο εκπτωση 35% για εγκατασταση συναγερμου σπιτιου ή 35% εκπτωση για αναβαθμιση υπαρχοντος αλλα κ 35% εκπτωση για την ετησια συνδρομη 1 χρονου!!!
TYXERH H XRISTINA RX
10)Δυο πυροσβεστηρες 1kg για τα οχταρακια μας,προσφορα απο "ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ"-(Αγ.Στεφανος.Τηλ.2106218374)
TYXEROI O BLUESHARK K O PISOKOUNAS
11)O Giorgos 75 προσφερει σε εναν τυχερο ενα φορητο,ηλεκτρικο κ επαναφορτιζομενο κατσαβιδι.
TYXEROS O VASILLIS23
12)H Jdm-r copany προσφερει:
α) σε 5 τυχερους απο ενα μπρελοκ
TYXEROI O GIORGOS75, O DIM2MAX, O VIRUSAKOS, O MIKE 192 K O JDM-R(το χαρησε στον REDNECK)
β) σε 4 τυχερους απο ενα Cooling fan για να δροσιζουν καλυτερα τους καλοκαιρινους μηνες τα αυτοκινητα τους!
TYXEROI OI BIG PROEDROS, AKIS RX-8, NONOS K ENDLESS(το χαρησε στην Xristinarx)
γ) σε 2 τυχερουs προγραμμα HYMME για τους ατμοσφαιρικους της παρεας!
TYXEROS O MAUROS PIRAVLOS(το χαρησε στον BIG-PROEDRO) K O VAGGELIS
δ) σε ακομα 2 τυχερους απο μια ταπα λαδιου GREDDY
TYXEROI H LIFE RX-8 K O SOUNDKEPPER
ε)σε 1 τυχερο ενα MAZDA SPEED καθρεπτη
TYXERH H XRISTINA RX8
ζ) αλλος 1 τυχερος για Β-pillars MAZDA SPEED
TYXEROS O AKIS RX8
η) σε 4 ακομα τυχερους B-pillars JDM-R
TYXEROI O BASILIS M. ,O GTI, O REVO K O REDNECK
Aντε κ του χρονου!!!!!
endless
- Δημοσίευση Ν°157
Επισης μην ξεχασω να πω για τον μεγαλο τυχερο της ημερας ο Basilis κερδισε το φλουρι στη Anti-βασιλοπιτα κ πηρε εκπτωση 1000euro στο επομενο rebuilt!
johnE30
Αριθμός μηνυμάτων : 115
Ημ/νία εγγραφής : 04/01/2011
- Δημοσίευση Ν°158
μπραβο παιδια και του χρονου!!!
εγω ξυπνησα αργα ..μαλλον, με ξυπνησε ο urban αργα... δεν πειραζει στην επομενη
εγω ξυπνησα αργα ..μαλλον, με ξυπνησε ο urban αργα... δεν πειραζει στην επομενη
basilis
Rotary : rx8 challenge Latest Horsepower : 192 ...last year
Αριθμός μηνυμάτων : 821
Ημ/νία εγγραφής : 24/08/2010
- Δημοσίευση Ν°159
endless έγραψε:Επισης μην ξεχασω να πω για τον μεγαλο τυχερο της ημερας ο Basilis κερδισε το φλουρι στη Anti-βασιλοπιτα κ πηρε εκπτωση 1000euro στο επομενο rebuilt!
Χρηστο ελεγα να ανεβασω κι εγω πιεση σαν του μετα την πιτα ,αλλα λεω να το αναβαλλω για του χρονου που θα κερδισω και το αλλο φλουρι!!!!!
Mavros Piravlos
- Δημοσίευση Ν°160
Έμαθα ότι δεν έκανες αποδοχή του δώρου, έδωσες το φλουρί πίσω...
basilis
Rotary : rx8 challenge Latest Horsepower : 192 ...last year
Αριθμός μηνυμάτων : 821
Ημ/νία εγγραφής : 24/08/2010
- Δημοσίευση Ν°161
Mavros Piravlos έγραψε:Έμαθα ότι δεν έκανες αποδοχή του δώρου, έδωσες το φλουρί πίσω...
ναι ρε φιλος ,γιατι απανω φοραω την τιμημενη και με την τιμημενη δεν παθαινει τιποτα...οποτε αχρειαστο μου ειναι!!!!
renesis+t618z report, που γραφουν και τα παληκαρια απεναντι,κοντα στα 10000χμ και keep walking......
bigproedros
Rotary : RX-8 Αριθμός μηνυμάτων : 578
Ημ/νία εγγραφής : 04/10/2010
Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
- Δημοσίευση Ν°162
episis na poume oti kopsame kommatia g olous ts apontes opws kai gia tn iapona kai gia tn dake pou dn kataferan na einai mazi mas..
iaponas
Rotary : Rx7 Fc3s Αριθμός μηνυμάτων : 316
Ημ/νία εγγραφής : 25/08/2010
Τόπος : Εbisu
- Δημοσίευση Ν°163
Μια χαρά τα περάστε απότι βλέπω.
Πάντα τέτοια άντε και του χρόνου,πρώτα ο Θεός!
Ευχαριστούμε που σκεφτήκατε και εμάς τους απόντες!
Πάντα τέτοια άντε και του χρόνου,πρώτα ο Θεός!
Ευχαριστούμε που σκεφτήκατε και εμάς τους απόντες!
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°164
Μαριαννα καμια φοτο απο τα καρτ δεν θα δουμε?
akis-rx8
Rotary : RX8 challenge Latest Horsepower : 192
Rebuilds : 2o moter!!192hp
Αριθμός μηνυμάτων : 328
Ημ/νία εγγραφής : 05/01/2011
- Δημοσίευση Ν°165
ναι ναι θελω φοτο φοτο φοτοjdm-r έγραψε:Μαριαννα καμια φοτο απο τα καρτ δεν θα δουμε?
endless
- Δημοσίευση Ν°166
Οτι ζητησει ο φιλος. . . .
Κ ενω ολα φαινονταν να κυλανε ηρεμα(πρωινο καφεδακι εξω)
Ηρθε ο Gha. . .
K εβαλα τα καλα μου. . .
Μην ψαρονεται ουτε εγω εχω αγωνιστηκο καρτ αλλα ουτε κ ο Gha . . .
. . . . . . . .ηρθε.
ΕΤΟΙΜΟΙ????
Παμε!!!!
Κοντριτσες-κοντριτσες
(Αυτο ειναι παρατριχα καραφλος γιατι παραλιγο να σε ξυρισω Σινα)
Ετσι κανεις κοντρες εσυ?
Αφου τελειωσαμε η ντιζα σου ειχε μακρυνει κατα 15 ποντους!
Νομιζες δεν θα σε σε ειχα σε φωτο, λαμογιο!!!
Αυτα φιλοι μου. . .
Κ ενω ολα φαινονταν να κυλανε ηρεμα(πρωινο καφεδακι εξω)
Ηρθε ο Gha. . .
K εβαλα τα καλα μου. . .
Μην ψαρονεται ουτε εγω εχω αγωνιστηκο καρτ αλλα ουτε κ ο Gha . . .
. . . . . . . .ηρθε.
ΕΤΟΙΜΟΙ????
Παμε!!!!
Κοντριτσες-κοντριτσες
(Αυτο ειναι παρατριχα καραφλος γιατι παραλιγο να σε ξυρισω Σινα)
Ετσι κανεις κοντρες εσυ?
Αφου τελειωσαμε η ντιζα σου ειχε μακρυνει κατα 15 ποντους!
Νομιζες δεν θα σε σε ειχα σε φωτο, λαμογιο!!!
Αυτα φιλοι μου. . .
urbanslider
Rotary : Ένα μαύρο... Latest Horsepower : Δεν σου λέω !!
Rebuilds : Σα να κοντοζυγώνει..
Αριθμός μηνυμάτων : 2164
Ημ/νία εγγραφής : 12/10/2010
Τόπος : ebisu θα ήθελα...
- Δημοσίευση Ν°167
endless έγραψε:Αυτα φιλοι μου. . .
Τι αυτά ρε ??? Αυτή την έρμη την βασιλόπιτα άσφαχτη δεν την έχετε πουθενά...
endless
- Δημοσίευση Ν°168
akis-rx8 έγραψε:ναι ναι θελω φοτο φοτο φοτοjdm-r έγραψε:Μαριαννα καμια φοτο απο τα καρτ δεν θα δουμε?
Μ'αρεσει που θελατε να βαλω κ φωτο απ τα καρτ!!!!
Δεν ξαναβαζω τιποτα!
(Ουτε ενα σχολιο δεν κανατε. . . )
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°169
endless έγραψε:akis-rx8 έγραψε:ναι ναι θελω φοτο φοτο φοτοjdm-r έγραψε:Μαριαννα καμια φοτο απο τα καρτ δεν θα δουμε?
Μ'αρεσει που θελατε να βαλω κ φωτο απ τα καρτ!!!!
Δεν ξαναβαζω τιποτα!
(Ουτε ενα σχολιο δεν κανατε. . . )
Καλα Μαριαννα εισαι δυναμη,εισαι η καλυτερη,εισαι τα παντα..
Ενταξει τωρα φιλαρακι??
urbanslider
Rotary : Ένα μαύρο... Latest Horsepower : Δεν σου λέω !!
Rebuilds : Σα να κοντοζυγώνει..
Αριθμός μηνυμάτων : 2164
Ημ/νία εγγραφής : 12/10/2010
Τόπος : ebisu θα ήθελα...
- Δημοσίευση Ν°170
Μαριάννα δεν σχολίασα τις φωτο γιατί ήταν τόσο γαμάτες που δεν ήξερα τι να πω είχα μείνει !!!
ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
όλα οκ φίλε ??
ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
όλα οκ φίλε ??
endless
- Δημοσίευση Ν°171
Ολα ο.κ.
dim2max
Αριθμός μηνυμάτων : 381
Τόπος : Αντίπερα όχθη
- Δημοσίευση Ν°172
Godfather-x8 έγραψε:endless έγραψε:Aπο τη Αντι-Βασιλοπιτα κοπηκε κομματι κ σε καποιους που σκεφτηκαμε οι οποιοι δυστυχως ελειπαν απο την παρεα μας!
Αναμεσα σε αυτους που ελειπαν, δωρο κερδισαν ο Revo, o Nonos, o Spiffm, o Dim k o Vasillis 23!!!
Σας ευχαριστω πολυ που με σκεφτηκατε!!!θα ηθελα να ημουν εκει,αλλα εχω εξεταστικη,του χρονου!!!
Και εγώ σας ευχαριστώ που με σκεφτήκατε, πραγματικά με συγκινείτε
Ήθελα και εγώ πάρα πολύ να βρεθώ ανάμεσα σας, να γελάσουμε να σας πειράξω, να μοιραστώ μαζί σας τον καρπό των προσπαθειών μας,
έναν καρπό που φύτεψε το περασμένο καλοκαίρι ο Κώστας, και με την αγάπη όλων μας γρήγορα μεγάλωσε και έγινε δέντρο.
Νιώθω φτωχότερος που δεν κατάφερα να έρθω γιατί πιστεύω πως η ευτυχία κρύβεται σε μικρά απλά και καθημερινά πράγματα.... πράγματα που κάνουμε όλοι μας, και στεναχωριέμαι γιατί έχασα πολλές μικρές-μεγάλες στιγμές ευτυχίας κοντά σας.
Δυστυχώς το Σάββατο το βράδυ αποφάσισα να μαγειρέψω....... είπα λοιπόν να φτιάξω μια μακαρονάδα να φάω αυτή την.... πως την λένε με την κόκκινη σάλτσα..... την πουτανέσκα ντε...
Αυτή λοιπόν η παλιο-πουτανέσκα ..... μου τίναξε το στομάχι στον αέρα....... αίμα με πήγε όλη την Κυριακή
Έτσι λοιπόν με βαριά καρδιά αποφάσισα να μην έρθω προκειμένου να μην συμβεί κανένα ατύχημα και λερώσω κανέναν.....
Μαριάννα..... το δώρο που πιστεύω πως έχω κερδίσει είναι πολύ ανώτερο απο το μπρελόκ απο το rebuild ακόμα και απο το αμάξι μου το ίδιο....
Πρόσφατα αναγκάστηκα να μπω ξανά στη διαδικασία να ''μετρήσω'' τους φίλους μου....... τους βρήκα λιγότερους ..... μέτρησα όμως μόνο τους πραγματικούς
Ακολουθώ πάντοτε στη ζωή μου το ρητό που λέει ''χαρά που την μοιράζεσαι είναι διπλή χαρά και λύπη που την μοιράζεσαι είναι μισή λύπη''
Αυτό λοιπόν το ανεκτίμητο αγαθό που νοιώθω πως έχω κερδίσει είναι μερικοί άνθρωποι που μπορώ να βασιστώ σε αυτούς..... αληθινοί φίλοι που είναι πάντα κοντά μου ακόμα και όταν βρίσκονται χιλιόμετρα μακρυά...
φίλοι που είναι δίπλα μου όχι απο συμφέρων ή για να κερδίσουν κάτι αλλά για να με στηρίξουν για να με ακούσουν για να με καταλάβουν, για να μοιραστούν τα μικρά τα μεγάλα τα όμορφα και τα άσχημα που συμβαίνουν στη ζωή μου.
Σε όλους εσάς που πραγματικά έλειψα εκείνη την Κυριακή έχω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ μου μετέφερε η Μαριάννα την αγάπη σας και πραγματικά μου άλλαξε την διάθεση....
Ήμουν αρκετά στεναχωρημένος που δεν ήμουν εκεί μαζί σας όμως........ ξαφνικά ένοιωσα ένα συναρπαστικό συναίσθημα να με πλημμυρίζει, το ένοιωσα να ξεχειλίζει απο μέσα μου και να γεμίζει το δωμάτιο που βρισκόμουν.....
μερικές στιγμές αργότερα αισθανόμουν κυριολεκτικά σαν να ''επιπλέω'' μέσα σε αυτό, τυλιγμένος με την αγάπη σας έπεσα για ύπνο ευτυχισμένος.
Φίλοι μου.......
Σας υπόσχομαι να μην φάω ποτέ ξανά μακαρονάδα πουτανέσκα...... πριν απο εκδήλωση του αντιφόρουμ!!!!
ΥΓ. Όποιος θέλει να δοκιμάσει την συνταγή για την μακαρονάδα πουτανέσκα που έφτιαξα θα την βρει εδώ http://www.madata.gr/cooking/zymarika/3568.html
θέλω αν κάποιος την φτιάξει να μου πει αν φταίει ή συνταγή γιατί φοβάμαι πως μάλλον είμαι αλλεργικός στις .... πουτανέσκες γενικά
endless
- Δημοσίευση Ν°173
Dim2max η επιστροφη
art911
Αριθμός μηνυμάτων : 24
Ημ/νία εγγραφής : 22/01/2011
- Δημοσίευση Ν°174
dim2max έγραψε:Godfather-x8 έγραψε:endless έγραψε:Aπο τη Αντι-Βασιλοπιτα κοπηκε κομματι κ σε καποιους που σκεφτηκαμε οι οποιοι δυστυχως ελειπαν απο την παρεα μας!
Αναμεσα σε αυτους που ελειπαν, δωρο κερδισαν ο Revo, o Nonos, o Spiffm, o Dim k o Vasillis 23!!!
Σας ευχαριστω πολυ που με σκεφτηκατε!!!θα ηθελα να ημουν εκει,αλλα εχω εξεταστικη,του χρονου!!!
Και εγώ σας ευχαριστώ που με σκεφτήκατε, πραγματικά με συγκινείτε
Ήθελα και εγώ πάρα πολύ να βρεθώ ανάμεσα σας, να γελάσουμε να σας πειράξω, να μοιραστώ μαζί σας τον καρπό των προσπαθειών μας,
έναν καρπό που φύτεψε το περασμένο καλοκαίρι ο Κώστας, και με την αγάπη όλων μας γρήγορα μεγάλωσε και έγινε δέντρο.
Νιώθω φτωχότερος που δεν κατάφερα να έρθω γιατί πιστεύω πως η ευτυχία κρύβεται σε μικρά απλά και καθημερινά πράγματα.... πράγματα που κάνουμε όλοι μας, και στεναχωριέμαι γιατί έχασα πολλές μικρές-μεγάλες στιγμές ευτυχίας κοντά σας.
Δυστυχώς το Σάββατο το βράδυ αποφάσισα να μαγειρέψω....... είπα λοιπόν να φτιάξω μια μακαρονάδα να φάω αυτή την.... πως την λένε με την κόκκινη σάλτσα..... την πουτανέσκα ντε...
Αυτή λοιπόν η παλιο-πουτανέσκα ..... μου τίναξε το στομάχι στον αέρα....... αίμα με πήγε όλη την Κυριακή
Έτσι λοιπόν με βαριά καρδιά αποφάσισα να μην έρθω προκειμένου να μην συμβεί κανένα ατύχημα και λερώσω κανέναν.....
Μαριάννα..... το δώρο που πιστεύω πως έχω κερδίσει είναι πολύ ανώτερο απο το μπρελόκ απο το rebuild ακόμα και απο το αμάξι μου το ίδιο....
Πρόσφατα αναγκάστηκα να μπω ξανά στη διαδικασία να ''μετρήσω'' τους φίλους μου....... τους βρήκα λιγότερους ..... μέτρησα όμως μόνο τους πραγματικούς
Ακολουθώ πάντοτε στη ζωή μου το ρητό που λέει ''χαρά που την μοιράζεσαι είναι διπλή χαρά και λύπη που την μοιράζεσαι είναι μισή λύπη''
Αυτό λοιπόν το ανεκτίμητο αγαθό που νοιώθω πως έχω κερδίσει είναι μερικοί άνθρωποι που μπορώ να βασιστώ σε αυτούς..... αληθινοί φίλοι που είναι πάντα κοντά μου ακόμα και όταν βρίσκονται χιλιόμετρα μακρυά...
φίλοι που είναι δίπλα μου όχι απο συμφέρων ή για να κερδίσουν κάτι αλλά για να με στηρίξουν για να με ακούσουν για να με καταλάβουν, για να μοιραστούν τα μικρά τα μεγάλα τα όμορφα και τα άσχημα που συμβαίνουν στη ζωή μου.
Σε όλους εσάς που πραγματικά έλειψα εκείνη την Κυριακή έχω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ μου μετέφερε η Μαριάννα την αγάπη σας και πραγματικά μου άλλαξε την διάθεση....
Ήμουν αρκετά στεναχωρημένος που δεν ήμουν εκεί μαζί σας όμως........ ξαφνικά ένοιωσα ένα συναρπαστικό συναίσθημα να με πλημμυρίζει, το ένοιωσα να ξεχειλίζει απο μέσα μου και να γεμίζει το δωμάτιο που βρισκόμουν.....
μερικές στιγμές αργότερα αισθανόμουν κυριολεκτικά σαν να ''επιπλέω'' μέσα σε αυτό, τυλιγμένος με την αγάπη σας έπεσα για ύπνο ευτυχισμένος.
Φίλοι μου.......
Σας υπόσχομαι να μην φάω ποτέ ξανά μακαρονάδα πουτανέσκα...... πριν απο εκδήλωση του αντιφόρουμ!!!!
ΥΓ. Όποιος θέλει να δοκιμάσει την συνταγή για την μακαρονάδα πουτανέσκα που έφτιαξα θα την βρει εδώ http://www.madata.gr/cooking/zymarika/3568.html
θέλω αν κάποιος την φτιάξει να μου πει αν φταίει ή συνταγή γιατί φοβάμαι πως μάλλον είμαι αλλεργικός στις .... πουτανέσκες γενικά
Ωραιος φιλε.
Mavros Piravlos
- Δημοσίευση Ν°175
Πάντα ήταν και είναι ωραίος και φίλος, οι σάλτσες των χαλάνε.art911 έγραψε:Ωραιος φιλε.