neokosmi έγραψε:Και παρεπιπτοντως, μη νομιζεται οτι οι Σερρες με βροχη ειναι για ντριφτ, καμια σχεση, η προσφυση παραμενει υψηλοτατη,
Α γι αυτό δεν ανεβαίνουν οι άλλοι ποτέ ???
πωπω κακία είπα πάλι ο αλήτης...
neokosmi έγραψε:Και παρεπιπτοντως, μη νομιζεται οτι οι Σερρες με βροχη ειναι για ντριφτ, καμια σχεση, η προσφυση παραμενει υψηλοτατη,
ghatzip έγραψε:neokosmi έγραψε:Ο λογος μη αποστολης Ιωαννη ειναι οτι ειναι υγρο,και φοβουνται ολα τα υγρα στα αεροπλανα για τρομοκρατικες επιθεσεις, επειδη δεν εχουν τροπο να τα τσεκαρουν.
Εγω παντως απορω πως εφερα απο αγγλια ενα υγρο που αλειφεις τα λαστιχα της πιστας και τα μαλακωνει, Μιλαμε οχι flammable, οχι βρωμα, αφου στο ταχυδρομειο που το πηρα με κοιτουσαν με μισο ματι. Μυριζε και κλειστο. Απλα ο αποστολεας δε το δηλωσε σαν υγρο. Παρανομο μεν, αλλα το κανουν πολλοι.
Ενα-ενα τα λεμε τα μυστικα .Πεσαμε σε επαγγελματιες ...και εμεις παμε με τελειωμενα 888.Ε ρε "ξυλο" που θα φαμε στις Σερρες .Γι'αυτο δινει και τοσα δευτερολεπτα αβαντζο ο georx8
Mike 192 έγραψε:Κάτι πήρε τ'αυτί μου για χιόνια..... Ισχύει?
virusakos έγραψε:
Εγώ πρώτη φορά με τουρμπάτο 1:40.403 (RaceChrono) - 1:40.648 (επίσημο χρονόμετρο)
urbanslider έγραψε:virusakos έγραψε:
Εγώ πρώτη φορά με τουρμπάτο 1:40.403 (RaceChrono) - 1:40.648 (επίσημο χρονόμετρο)
Το racechrono είναι μια απόλυτα ποιοτική και εξελιγμένη συσκευή, και η αξιοπιστία των αποτελεσμάτων της της είναι αναμφησβήτητη !!!!!
urbanslider έγραψε:^ όχι ο spiffm έχει το performance box της racelogic εγώ απλά κάνω τον Χάρη να νιώσει λίγο καλύτερα...
endless έγραψε:Απ τα τρεια που παρουσιασαμε ποιο ειναι πιο αξιοπιστο?
endless έγραψε:Oχι θα σας αφηνε. . .
Παλια καραβανα ο Κιμωνας (το εχει στο αιμα του)!
Σιγουρα θα ηταν απιστευτο αυτο που ζησατε κ μπραβο που τα καταφερατε κ πηγατε!
(μακαρι να τα ειχα καταφερει κ εγω).
Κ δε μου λες πως σου φανηκε το τουρμπατο στην πιστα?
urbanslider έγραψε:^ όχι ο spiffm έχει το performance box της racelogic εγώ απλά κάνω τον Χάρη να νιώσει λίγο καλύτερα...
urbanslider έγραψε:Πολύ καλός δεδομένου ότι ο Χάρης πήγε για δεύτερη μόλις φορά στις Σέρες και με ένα αμάξι που αφενός δεν ξέρει και αφ εταίρου εκτός ότι είναι δυνατό και μου@@@ρα (άσχετο) δεν έχει και το πλέον καλύτερο στήσιμο (το έχω πει και στον ρεβο πολλάκις) επίσης έχει αν θυμάμαι καλά και ένα θέμα με τα φρένα του.