1.ghatzip+3
2.
3.
Godfather-x8 έγραψε:παιδια επειδη εγω μονο για βενζινες θελω 550ευρο!!αν βρω και εγω αλλα 3 ατομα που θελουν να ερθουν μαζι μου!τοτε μεσα!
xristinarx8 έγραψε:Godfather-x8 έγραψε:παιδια επειδη εγω μονο για βενζινες θελω 550ευρο!!αν βρω και εγω αλλα 3 ατομα που θελουν να ερθουν μαζι μου!τοτε μεσα!
to ena to vrikes...vres alla 2!!!
jdm-r έγραψε:Ενα και καλο.
Νονε κλειδωσε την αγγελια.
και 1 ακομα να ειναι.....κατι κανουμε!!!!!xristinarx8 έγραψε:to ena to vrikes...vres alla 2!!!
Godfather-x8 έγραψε:jdm-r έγραψε:Ενα και καλο.
ειναι πολλα τα λε7 Χρηστοοοοο, δε παμε για μηνα του μελιτος με fiat
jdm-r έγραψε:Godfather-x8 έγραψε:jdm-r έγραψε:Ενα και καλο.
ειναι πολλα τα λε7 Χρηστοοοοο, δε παμε για μηνα του μελιτος με fiat
Μηπως εισαι σε ηλικια γαμου,και το κανουμε 2πλο event???
γιατι οχι???jdm-r έγραψε:
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ.Godfather-x8 έγραψε:γιατι οχι???jdm-r έγραψε:
1 εγω και 1 εσυ =2 τον Χρηστο τον βαζεις για αλλους 2 και λες οτι συμπληρωσαμε 4αδα???xristinarx8 έγραψε:κουμπαρε τι λες???θα συμπληρωσουμε την τετραδα????που ξερεις μπορει να γινει κι ο γαμος,θα λειπει ο κουμπαρος???
Godfather-x8 έγραψε:1 εγω και 1 εσυ =2 τον Χρηστο τον βαζεις για αλλους 2 και λες οτι συμπληρωσαμε 4αδα???xristinarx8 έγραψε:κουμπαρε τι λες???θα συμπληρωσουμε την τετραδα????που ξερεις μπορει να γινει κι ο γαμος,θα λειπει ο κουμπαρος???
παντος αμα ειναι να παει ο γαμπρος η νυφη και ο κουμπαρος,παμε καπου πιο κοντα!!!!!
jdm-r έγραψε:ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ.Godfather-x8 έγραψε:γιατι οχι???jdm-r έγραψε:
Ακους Χριστινακι????
xristinarx8 έγραψε:
Ακουω Χρηστακο κ αναρωτιεμαι......
Godfather-x8 έγραψε:xristinarx8 έγραψε:
Ακουω Χρηστακο κ αναρωτιεμαι......
μπορω να βοηθησω?????????
okgeorx8 έγραψε:Για εσάς παιδιά που ειστε απο μακρυά ακόμη και την τελευταία στιγμή να έρθετε στη πίστα θα σας βολέψουμε.