(μιας κ πηρε το αυτι μου οτι εχει ωραια κεφτεδακια).
Οποιος θελει μπορει να παει κ νωριτερα στο καβουρι για καφεδακι, στην τελευταια-γνωστη καντινα ωστε να μην χαθουμε!
Ουφφφφφ,παλι συναντηση ρε παιδια,(κατι μου θυμιζει αυτο)endless έγραψε:Aυριο λοιπον, ωρα 22:00 συναντηση στο Καβουρι για να αναχωρησουμε για Βαρη κ μαλιστα βλαχικα
(μιας κ πηρε το αυτι μου οτι εχει ωραια κεφτεδακια).
Οποιος θελει μπορει να παει κ νωριτερα στο καβουρι για καφεδακι, στην τελευταια-γνωστη καντινα ωστε να μην χαθουμε!
Mavros Piravlos έγραψε: Έχετε ξεφύγει τελείως έτσι?
xristinarx8 έγραψε:Μεσα κι εγω!!!! θα αργησω κανενα λεπτακι
jdm-r έγραψε:xristinarx8 έγραψε:Μεσα κι εγω!!!! θα αργησω κανενα λεπτακι
Με τον Τσεκο θα ερθεις?
Καιρος ειναι να το ξεπερασεις ρε Χριστινακι.
blueshark έγραψε:TRELOPAREA LOGO GENETHLION TO XERO NA ME XAIRESTAI TON ENA KAI MONADIKO..ANEPANALIPTO...EXIPNO....OMORFO....KLP...... DEN THA MPORESO NA PARAVRETHO NA XAVALEDIASO.......ASE POU THA PLIRONA TA 50 KILA PAIDAKIA...POU THA PARETE.....ALLA XROSTAO KERASMATAKI TRELO......NA PERASETE KALA....NA FATE KALA...KAI NA PROSEXETE...
blueshark έγραψε:TRELOPAREA LOGO GENETHLION TO XERO NA ME XAIRESTAI TON ENA KAI MONADIKO..ANEPANALIPTO...EXIPNO....OMORFO....KLP...... DEN THA MPORESO NA PARAVRETHO NA XAVALEDIASO.......ASE POU THA PLIRONA TA 50 KILA PAIDAKIA...POU THA PARETE.....ALLA XROSTAO KERASMATAKI TRELO......NA PERASETE KALA....NA FATE KALA...KAI NA PROSEXETE...
χρονια πολλα και απο εμενα νικολα και ας με πουλησες που δεν ηρθες θηβα(ελα σε πειραζω)χιχιχιχιχι..πολυχρονος και οτι επιθυμεις φιλαρακιblueshark έγραψε:TRELOPAREA LOGO GENETHLION TO XERO NA ME XAIRESTAI TON ENA KAI MONADIKO..ANEPANALIPTO...EXIPNO....OMORFO....KLP...... DEN THA MPORESO NA PARAVRETHO NA XAVALEDIASO.......ASE POU THA PLIRONA TA 50 KILA PAIDAKIA...POU THA PARETE.....ALLA XROSTAO KERASMATAKI TRELO......NA PERASETE KALA....NA FATE KALA...KAI NA PROSEXETE...
billrx8 έγραψε:στο επομενο ντουετο με τον ξαδερφο..
https://www.youtube.com/watch?v=mkR4UCFcRmA