Οπότε, στο γνωστό πλέον σημείο στο Καβούρι, κατά τις 21:30 ! ! !
1. JDM-R
2. Endless
3. Rx8-life
4. Dim2max
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Aν δεν ερθεις στην ωρα σου δεν θα φας.blueshark έγραψε:min me kraxete an argiso ligo......prepei na katalavainete tous filous sas......mesa kai ego......
jdm-r έγραψε:
Καποιος Βασιλης να κανονιση τα dvd απο urban
Εγω και η Μαριαννα σιγουρα,μιας και συμμετηχαμε.urbanslider έγραψε:jdm-r έγραψε:
ΠΦΦ τώρα σώθηκες... αυτός προχτές τρεις φορές ξεκίνησε να πάει στην κουζίνα απ το δωμάτιό του και τις τρεις φορές στα μισά άλλαξε γνώμη και γύρισε πίσω...
Άστο πάνω μου...
Πόσες κόπιες θέλετε τελικά ?
ωπ,για ποιον Βασιλη λετε ρε σεις?????επεσα για υπνο τη δευτερα και σημερα ξυπνησα και απο οτι φαινεται εχασα επεισοδια!!!!!!jdm-r έγραψε:Εγω και η Μαριαννα σιγουρα,μιας και συμμετηχαμε.urbanslider έγραψε:jdm-r έγραψε:
ΠΦΦ τώρα σώθηκες... αυτός προχτές τρεις φορές ξεκίνησε να πάει στην κουζίνα απ το δωμάτιό του και τις τρεις φορές στα μισά άλλαξε γνώμη και γύρισε πίσω...
Άστο πάνω μου...
Πόσες κόπιες θέλετε τελικά ?
Αν θες να φερεις κανενα εχτρα,αν δεν ειναι μεγαλος μπελας φερε.
Οσο για το Βασιλη δεν ειναι ετσι.
Απο οτι ξερω προχτες τον πηρε ο υπνος πανω στο ξυρισμα.
Ωραια μιας και ξυπνησες δεν γραφεις το ονομα σου για τη συναντηση,μη χασεις και αλλα επεισοδια?basilis έγραψε:
ωπ,για ποιον Βασιλη λετε ρε σεις?????επεσα για υπνο τη δευτερα και σημερα ξυπνησα και απο οτι φαινεται εχασα επεισοδια!!!!!!
endless έγραψε:Αχ μακαρι να βρεχει κ στο ΤD μας να κανουμε κανα driftraki Urban!!!!
endless έγραψε:πλακα κανω ετσι!!! μη φαω κ κανα ξυλο!