Rx8 Antiforum

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

3 απαντήσεις

Επίδοξος βανγκελοαγοραστης

Alfie86
    Alfie86

Επίδοξος βανγκελοαγοραστης Verifiedno
    Αριθμός μηνυμάτων : 7
    Ημ/νία εγγραφής : 07/11/2015

Επίδοξος βανγκελοαγοραστης Empty Επίδοξος βανγκελοαγοραστης

Δημοσίευση  Alfie86 Σαβ 07 Νοε 2015, 7:03 pm

Καλημέρα παιδιά!Με λένε Νίκο και όπως έγραψα και στον τίτλο είμαι ένας επίδοξος αγοραστής του 8αριου!!Εχω προσπαθήσει 3 φορές να το αποκτήσω αλλά ακούγοντας γνωστούς να με αποτρέπουν λες και πάω να πέσω στα ναρκωτικά ,το άφησα το θέμα!Πλεον όμως δεν αντέχω το βλέπω στον ύπνο μου ,το βλέπω στον ξύπνιο μου και γενικά 3-4 χρόνια με έχει στοιχειώσει αυτό το αμάξι!Εχω διαβάσει τα απαντά για συμπιεσεις,ξεκινήματα-σταματηματα,λάδια,βενζίνες κτλ και έχω μπει ζεστά στο κόλπο!Αυτο που θα ήθελα να μάθω από εσάς ειναι αν συντηρείτε αυτό το αμάξι με καθημερινά χιλιόμετρα 6-7 για τη δουλειά μου και καμία βόλτα στα ρεπό!Αθηνα μένω,δεν είμαι σκιστης και θα ειναι κύριο και μοναδικό όχημα!Τωρα έχω ένα Colt ralliart τουρμπατο και βελτιωμένο στα 200 άλογα κοντά!Πιστευετε θα ξενερώσω με το γκάζι του rx σε σχέση με το Τούρμπο ;
    Alfie86
    Alfie86

Επίδοξος βανγκελοαγοραστης Empty Απ: Επίδοξος βανγκελοαγοραστης

Δημοσίευση  Alfie86 Κυρ 08 Νοε 2015, 6:30 am

Μάλλον δεν υπάρχει επισκεψιμότητα στο site δεν βλέπω απάντηση!
    GTi
    GTi

Επίδοξος βανγκελοαγοραστης Verified
    Rotary : RX-8 cosmo Latest Horsepower : 231
    Rebuilds : 1
    Αριθμός μηνυμάτων : 220
    Ημ/νία εγγραφής : 13/04/2011
    Τόπος : L.A.

Δημοσίευση  GTi Τρι 17 Νοε 2015, 2:25 am

Είναι διαφορετικής κουλτούρας οχήματα... Θεωρώ ότι σε εκκινήσεις ή σε κλειστές στριφτερές διαδρομές το 8άρι θα είναι ίσως λίγο πιο σβέλτο από το προσθιοκίνητο τουρμπάκι που έχεις σήμερα. Βέβαια μέσα στην πόλη για δουλειά ή βόλτα θα είσαι μια σχέση κάτω στο κιβώτιο. Καθημερινά μπορείς να το χρησιμοποιείς χωρίς προβλήματα με σωστή χρήση και αποδεχόμενος την αυξημένη κατανάλωση 12 έως και 16 λίτρα τα 100 χιλ. με νορμαλ χρήση.
    Alfie86
    Alfie86

Δημοσίευση  Alfie86 Σαβ 30 Ιαν 2016, 11:12 pm

Παιδιά θέλω μια βοήθεια!Να πάω σε challenge ή Cosmo?Ειναι τεράστιες οι διάφορες σε επιδόσεις;
    MAD MA(R)X-8
    MAD MA(R)X-8

Rotary : RX-8 Challenge Latest Horsepower : 192+
    Rebuilds : None
    Αριθμός μηνυμάτων : 140
    Ημ/νία εγγραφής : 22/11/2012
    Τόπος : Αθήνα

Δημοσίευση  MAD MA(R)X-8 Κυρ 31 Ιαν 2016, 10:52 pm

Φίλε Νίκο, πήγαινε σε Cosmo με κλειστά μάτια, αρκεί να βρεις κάποιο καλό κομμάτι.
    Περισσότερα άλογα, περισσότερα extra, σχεδόν στα ίδια λεφτά με το Challenge.
    Εγώ έχω Challenge, αλλά αν αγόραζα τώρα οχτάρι, θα έπαιρνα σίγουρα Cosmo.
    Alfie86
    Alfie86

Δημοσίευση  Alfie86 Κυρ 31 Ιαν 2016, 11:12 pm

MAD MA(R)X-8 έγραψε:Φίλε Νίκο, πήγαινε σε Cosmo με κλειστά μάτια, αρκεί να βρεις κάποιο καλό κομμάτι.
    Περισσότερα άλογα, περισσότερα extra, σχεδόν στα ίδια λεφτά με το Challenge.
    Εγώ έχω Challenge, αλλά αν αγόραζα τώρα οχτάρι, θα έπαιρνα σίγουρα Cosmo.

Μωρε μαζί σου,αλλα εχει παρουσιαστεί ένα παλικάρι με ένα challenge με 26000 χιλιόμετρα πένα και συμπίεση 8,2 για ανταλλαγή με το δικό μου!Ενω τα Cosmo φαίνονται πολύ καταπονημένα και έχουν τα περισσότερα χαμηλή συμπίεση!Ασε που ειναι και πιο παλιά τα πιο πολλα
    MAD MA(R)X-8
    MAD MA(R)X-8

Δημοσίευση  MAD MA(R)X-8 Κυρ 31 Ιαν 2016, 11:45 pm

Η περίπτωση του Challenge που λες, φαίνεται πολύ καλή για τις μέρες μας.
    Αν το ψάξεις σε συνεργείο και το βρεις όντως πένα το αμάξι, είναι σίγουρα προτιμότερο από ένα τελειωμένο Cosmo.
    Από την άλλη, αν γουστάρεις πολύ την δύναμη, θα σου λείπουν τα 40 παραπάνω άλογα του Cosmo.
    Τι μοντέλο είναι και σε τι τιμή στο δίνει το παλικάρι αν επιτρέπεται?
    Alfie86
    Alfie86

Δημοσίευση  Alfie86 Κυρ 31 Ιαν 2016, 11:58 pm

MAD MA(R)X-8 έγραψε:Η περίπτωση του Challenge που λες, φαίνεται πολύ καλή για τις μέρες μας.
    Αν το ψάξεις σε συνεργείο και το βρεις όντως πένα το αμάξι, είναι σίγουρα προτιμότερο από ένα τελειωμένο Cosmo.
    Από την άλλη, αν γουστάρεις πολύ την δύναμη, θα σου λείπουν τα 40 παραπάνω άλογα του Cosmo.
    Τι μοντέλο είναι και σε τι τιμή στο δίνει το παλικάρι αν επιτρέπεται?

Κοιτα για τη δύναμη που λες δεν ειναι μεγάλες οι διάφορες δλδ η μαζντα δίνει για το 0-100 στο challenge 7,2 έναντι 6,4 του Cosmo!Ασε που φίλος μάντρας με εμπειρία στα 8αρια επιμένει να πάω στο "μικρό" λόγω κυρίως της πιο μεγάλης ροπής !Του παιδιού ειναι μοντέλο Γενάρη του 08 και το δίνει 8 χιλιάρικα!Το είδα και απο κοντά και οπτικά τουλάχιστον ειναι σαν να βγήκε απο το εργοστάσιο!Τοσο τέλειο το χρώμα του!
    MAD MA(R)X-8
    MAD MA(R)X-8

Δημοσίευση  MAD MA(R)X-8 Δευ 01 Φεβ 2016, 1:10 am

Με την ανταλλαγή που θα κάνεις με το δικό σου, (τι αμάξι έχεις τώρα?) θα του δώσεις και επιπλέον λεφτά?
    Όντως έχει παραπάνω ροπή το Chally, αλλά εξαρτάται για τι χρήση το θες το αμάξι αυτό.
    Alfie86
    Alfie86

Δημοσίευση  Alfie86 Δευ 01 Φεβ 2016, 2:08 am

MAD MA(R)X-8 έγραψε:Με την ανταλλαγή που θα κάνεις με το δικό σου, (τι αμάξι έχεις τώρα?) θα του δώσεις και επιπλέον λεφτά?
    Όντως έχει παραπάνω ροπή το Chally, αλλά εξαρτάται για τι χρήση το θες το αμάξι αυτό.

Εγω εχω ένα colt Ralliart 200 άλογα!οχι δεν πάω για λεφτά να δωσω
    MAD MA(R)X-8
    MAD MA(R)X-8

Δημοσίευση  MAD MA(R)X-8 Δευ 01 Φεβ 2016, 2:48 am

Νίκο νομίζω ότι δεν θα βρεις εύκολα άλλη τέτοια ευκαιρία, που να μην δώσεις μία, για να πάρεις οχτάρι σε τόσο καλή κατάσταση.
    Παρόλα αυτά, μην στηριχτείς μόνο στα λόγια του ιδιοκτήτη και στο πως φαίνεται εξωτερικά το αμάξι.
    Πήγαινέ το σε κάποιο rotary συνεργείο να το ελέγξουν και αν δεν έχει κάποια σοβαρή έλλειψη, θα σου έλεγα να προχωρήσεις στο deal.
    Από την άλλη, αν δεν βιάζεσαι να πάρεις οχτάρι, περίμενε μήπως και βρεις κάποιο αξιόλογο Cosmo, αλλά δεν ξέρω αν ο ιδιοκτήτης του θα θέλει να κάνετε τράμπα τα αυτοκίνητά σας, όπως αυτός.
    Σίγουρα πάντως, ούτε το challenge ούτε το cosmo, θα έχουν την επιτάχυνση το colt που είναι πολύ ελαφρύτερο, αλλά θα σου προσφέρουν άλλες οδηγικές εμπειρίες, εξίσου απολαυστικές.
    Έχεις βέβαια υπόψη σου ότι η κατανάλωση του οχταριού είναι γύρω στα 15lit ε?
    Alfie86
    Alfie86

Δημοσίευση  Alfie86 Δευ 01 Φεβ 2016, 3:03 am

MAD MA(R)X-8 έγραψε:Νίκο νομίζω ότι δεν θα βρεις εύκολα άλλη τέτοια ευκαιρία, που να μην δώσεις μία, για να πάρεις οχτάρι σε τόσο καλή κατάσταση.
    Παρόλα αυτά, μην στηριχτείς μόνο στα λόγια του ιδιοκτήτη και στο πως φαίνεται εξωτερικά το αμάξι.
    Πήγαινέ το σε κάποιο rotary συνεργείο να το ελέγξουν και αν δεν έχει κάποια σοβαρή έλλειψη, θα σου έλεγα να προχωρήσεις στο deal.
    Από την άλλη, αν δεν βιάζεσαι να πάρεις οχτάρι, περίμενε μήπως και βρεις κάποιο αξιόλογο Cosmo, αλλά δεν ξέρω αν ο ιδιοκτήτης του θα θέλει να κάνετε τράμπα τα αυτοκίνητά σας, όπως αυτός.
    Σίγουρα πάντως, ούτε το challenge ούτε το cosmo, θα έχουν την επιτάχυνση το colt που είναι πολύ ελαφρύτερο, αλλά θα σου προσφέρουν άλλες οδηγικές εμπειρίες, εξίσου απολαυστικές.
    Έχεις βέβαια υπόψη σου ότι η κατανάλωση του οχταριού είναι γύρω στα 15lit ε?

Ναι ναι είμαι ενήμερος για την κατανάλωση!Δεν κάνω πολλα χιλιόμετρα ,γύρω στα 5-6 καθημερινά, οποτε δεν θα με πονέσει τόσο!!Ια δω γιατί τωρα ενδιαφέρθηκε κάποιος για αγορά του δικού μου οποτε μπορεί να παίξω απο άλλη βάση!!

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Πεμ 21 Νοε 2024, 6:46 am