Rx8 Antiforum

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

4 απαντήσεις

RX8 THE END Ειλικρινα

Young Schumacher
    Young Schumacher

RX8 THE END Ειλικρινα Verified
    Rotary : RX8 Challenge Latest Horsepower : 192
    Αριθμός μηνυμάτων : 492
    Ημ/νία εγγραφής : 05/01/2011
    Τόπος : Athens

RX8 THE END Ειλικρινα Empty RX8 THE END Ειλικρινα

Δημοσίευση  Young Schumacher Κυρ 23 Μαρ 2014, 8:06 am

Λοιπον την παρασκευη 21/03/2013 ειχα συναντηση με τον ΜΑΤΣΑΚΑ πραγματογνωμονα. Ο οποιος ειχε το θρασος να μου μιλησει με ειρωνικο και ταυτοχρονα να με δουλευει. Ε φυσικα αρχισα να τα παιρνω και να του τα χωνο. Το αποτελεσμα ειναι το εξης. Οτι εγω και καλα εκανα ψευδη δηλωση και οτι πηγα να κλεψω την ασφαλιστικη. Του εκανα χειρονομια οτι την παιζει κανονικα και εφιγα. Μετα συνεχισαν ο πατερας μου και θειος μου που ακουσαν την εγινε και του τα εχωσαν. Με τον ασφαλιστη εγινε χαμος μετα. Ο οποιος ειναι ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥΚΑΝΑΠΟ και δεν ειχε τα αφριδια να με αντιμετωπιση στα ισα. Εβαλε αλλον απο την ασφαλιστικη να κανει την δουλεια του. Τωρα και εγω με τον πατερα μου αν δεν παρουμε απαντηση την Τεταρτη θα ξεκινησουμε διαδικασια διακαστηριου. Και οτι περναει απο το χερι μας θα το κανουμε κανονικοτατα. Απο εκει και περα το RX8 μου καποια στιγμη πρεπει να το ψαζεψω απο τον Γιωργο γιατι του πιανο χωρο και αισθανομαι ασχημα. Λογικα για κανα 2 με 3 χρονια θα μεινει στο γκαραζ στην δουλεια μου μεχρει να μαζεψω τα λεφτα να το φτιαξω. Γιατι κακα τα ψεματα ας ειμαστε ειληκρινης δεν προκειτε ΠΟΤΕ η ασφαλιστικη να με καλυψει για μια ζημια η οποια ειναι καθαρα φυσικο φαινομενο.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Mavros Piravlos στις Πεμ 27 Μαρ 2014, 10:41 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : λιγουλάκι πείραξα τις κακές λεξούλες)
    dimos47ki7
    dimos47ki7

Αριθμός μηνυμάτων : 366
    Ημ/νία εγγραφής : 15/10/2010
    Τόπος : Γλυφαδα

RX8 THE END Ειλικρινα Empty Απ: RX8 THE END Ειλικρινα

Δημοσίευση  dimos47ki7 Κυρ 23 Μαρ 2014, 10:10 am

τι καλυψεις εχεις?
    αν εχεις καλυψη για φυσικα φαινομενα οι οροι (τους οποιους και εχεις υπογραψει) ειναι αυτοι:

ΑΡΘΡΟ 11. ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ
    Καλύπτονται περιοριστικά οι ζημιές που προκαλούνται άμεσα και αποδεδειγμένα μόνο από καταιγίδα ή και θύελλα, από πλημμύρα, χαλάζι ή χιόνι καθώς
    επίσης από τυφώνα, λαίλαπα, ανεμοθύελλα, έκρηξη ηφαιστείου, σεισμό, φαινόμενα που προσδιορίζονται από τις αρμόδιες κρατικές αρχές

αρα και η μηχανικη βλαβη, που ειναι ΕΜΜΕΣΟ αποτελεσμα της βροχης, προφανως και δεν καλυπτεται απο την ασφαλιστικη.

δεν νομιζω οτι αξιζει να μπλεκεις με δικαστηρια, πεταμενα λεφτα ειναι σε χαμενη υποθεση κατα τη γνωμη μου
    Young Schumacher
    Young Schumacher

Δημοσίευση  Young Schumacher Κυρ 23 Μαρ 2014, 10:43 pm

Η ασφαλιστικη ειναι Allianz

Εχει καιρικα φαινομενα και φυσικα φαινομενα

Η πλακα ειναι οτι ο προηγουμενος που ειχα στην παλια μου ασφαλεια μου ειχε πει οτι ειναι αναγκασμενη να σε καλυψουν ανα πασα στιγμη. Γιατι οταν μου ζητησαν αναφορα του καιρου εκεινης της ημερας οπου την παρελαβα και την εστειλα ειδεχνε ισχυρες καταιγιδες, βροχοπτωση και χαλαζοπτωση. Την μικτη ασφαλεια για αυτο τον λογο την κανεις. Για να εισαι καλυμμενος απο οποιαδηποτε ζημια και αν ειναι αυτη. Δεν εχει να κανει αυτο. Το θεμα ειναι οτι εγω ετσι και αλλοιος μπορω να παο δικαστικος και να τους την κανω απλα μεχρι να βγει η αποφαση ωστε να με αποζημιωσουν θα περασουν 2 χρονια. Εψαξα και εμαθα.
    dimos47ki7
    dimos47ki7

Δημοσίευση  dimos47ki7 Κυρ 23 Μαρ 2014, 11:08 pm

Young Schumacher έγραψε:Η ασφαλιστικη ειναι Allianz

Εχει καιρικα φαινομενα και φυσικα φαινομενα

Η πλακα ειναι οτι ο προηγουμενος που ειχα στην παλια μου ασφαλεια μου ειχε πει οτι ειναι αναγκασμενη να σε καλυψουν ανα πασα στιγμη. Γιατι οταν μου ζητησαν αναφορα του καιρου εκεινης της ημερας οπου την παρελαβα και την εστειλα ειδεχνε ισχυρες καταιγιδες, βροχοπτωση και χαλαζοπτωση. Την μικτη ασφαλεια για αυτο τον λογο την κανεις. Για να εισαι καλυμμενος απο οποιαδηποτε ζημια και αν ειναι αυτη. Δεν εχει να κανει αυτο. Το θεμα ειναι οτι εγω ετσι και αλλοιος μπορω να παο δικαστικος και να τους την κανω απλα μεχρι να βγει η αποφαση ωστε να με αποζημιωσουν θα περασουν 2 χρονια. Εψαξα και εμαθα.

τους ορους που σου εκανα link τους ειδες ομως? τους εχεις υπογραψει, τους εχεις αποδεχτει.
    δεν ξερω τι σου ειπε ποιους και απο που, αλλα οταν ερθει η υποθεση στο ρευστο, η ασφαλιστικη θα παρει τους ορους που εχεις υπογραψει και θα παει συμφωνα με αυτους.
    αν ειχες παθει ζημια απο το χαλαζι, θα ησουν καλυμενος, γιατι η ζημια προκληθηκε ΑΜΕΣΑ απο το χαλαζι. εδω λογω εντονης βροχης, ο δρομος μαζεψε νερα, και εσυ πηρες νερα στη μηχανη. αυτο ειναι εμμεσο αποτελεσμα, που οφειλεται σε κακοτεχνια του δρομου.

ειλικρινα μακαρι να βρεις ακρη και να παρεις αποζημιωση, αλλα μου φαινεται δυσκολο
    Young Schumacher
    Young Schumacher

Δημοσίευση  Young Schumacher Κυρ 23 Μαρ 2014, 11:25 pm

Τους διαβασα του ορους που εβαλες. Στο συμβολαιο αν θυμαμαι καλα στα καιρικα αλλα και φυσικα φαινομενα με καλυπτη ακομα και για βλαβη. Αλλα θα το κοιταξω και θα σου απαντησω ξανα
    dimos47ki7
    dimos47ki7

Δημοσίευση  dimos47ki7 Δευ 24 Μαρ 2014, 12:28 am

μακαρι να ισχυει και να παρεις αποζημιωση Wink

ολα αυτα δεν τα λεω απο "κακια" ή κατι αλλο, και ελπιζω να μην φανηκαν ετσι στον γραπτο λογο, απλα ενημερωτικα τα εβαλα
    Young Schumacher
    Young Schumacher

Δημοσίευση  Young Schumacher Δευ 24 Μαρ 2014, 12:32 am

Καλα εκανες Δημο και σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου στο να με βοηθησεις

Να σε καλα. Μακαρι δεν λες τιποτα.
    Mike 192T
    Mike 192T

Αριθμός μηνυμάτων : 666
    Ημ/νία εγγραφής : 24/08/2010

Δημοσίευση  Mike 192T Τρι 25 Μαρ 2014, 11:27 pm

Δες αυτο να καταλαβεις που εχεις μπλεξει...

Rotary Reloaded
    Rotary Reloaded

Rotary : RX-8 SE3P Αριθμός μηνυμάτων : 63
    Ημ/νία εγγραφής : 06/07/2012

Δημοσίευση  Rotary Reloaded Δευ 07 Απρ 2014, 10:21 pm

Αφού δεν βρίσκεις άκρη γιατί δεν πετάς ένα μοτερακι άλλο πάνω να τελειώνεις, ή καλύτερα δεν παίρνεις ένα ακόμα RX8 με 2-2μισή χιλιάρικα και να έχεις και ανταλλακτικά. Λέμε τώρα.... RX8 THE END Ειλικρινα 353910  RX8 THE END Ειλικρινα 353910  RX8 THE END Ειλικρινα 353910
    Young Schumacher
    Young Schumacher

Δημοσίευση  Young Schumacher Δευ 07 Απρ 2014, 10:55 pm

Rotary Reloaded έγραψε:Αφού δεν βρίσκεις άκρη γιατί δεν πετάς ένα μοτερακι άλλο πάνω να τελειώνεις, ή καλύτερα δεν παίρνεις ένα ακόμα RX8 με 2-2μισή χιλιάρικα και να έχεις και ανταλλακτικά. Λέμε τώρα.... RX8 THE END Ειλικρινα 353910  RX8 THE END Ειλικρινα 353910  RX8 THE END Ειλικρινα 353910

Θα ετοιμαστω σιγα σιγα να βρω κανα μεταχειρισμενο να βαλω επανω να κανω την δουλεια μου
    Rotary Reloaded
    Rotary Reloaded

Rotary : RX-8 SE3P Αριθμός μηνυμάτων : 63
    Ημ/νία εγγραφής : 06/07/2012

Δημοσίευση  Rotary Reloaded Τρι 08 Απρ 2014, 11:36 pm

ε, ναι μωρέ! .. Βάλτο στο μυαλό σου και ξεμπέρδευε μια και καλή!

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Πεμ 21 Νοε 2024, 8:13 pm