Λοιπον την παρασκευη 21/03/2013 ειχα συναντηση με τον ΜΑΤΣΑΚΑ πραγματογνωμονα. Ο οποιος ειχε το θρασος να μου μιλησει με ειρωνικο και ταυτοχρονα να με δουλευει. Ε φυσικα αρχισα να τα παιρνω και να του τα χωνο. Το αποτελεσμα ειναι το εξης. Οτι εγω και καλα εκανα ψευδη δηλωση και οτι πηγα να κλεψω την ασφαλιστικη. Του εκανα χειρονομια οτι την παιζει κανονικα και εφιγα. Μετα συνεχισαν ο πατερας μου και θειος μου που ακουσαν την εγινε και του τα εχωσαν. Με τον ασφαλιστη εγινε χαμος μετα. Ο οποιος ειναι ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥΚΑΝΑΠΟ και δεν ειχε τα αφριδια να με αντιμετωπιση στα ισα. Εβαλε αλλον απο την ασφαλιστικη να κανει την δουλεια του. Τωρα και εγω με τον πατερα μου αν δεν παρουμε απαντηση την Τεταρτη θα ξεκινησουμε διαδικασια διακαστηριου. Και οτι περναει απο το χερι μας θα το κανουμε κανονικοτατα. Απο εκει και περα το RX8 μου καποια στιγμη πρεπει να το ψαζεψω απο τον Γιωργο γιατι του πιανο χωρο και αισθανομαι ασχημα. Λογικα για κανα 2 με 3 χρονια θα μεινει στο γκαραζ στην δουλεια μου μεχρει να μαζεψω τα λεφτα να το φτιαξω. Γιατι κακα τα ψεματα ας ειμαστε ειληκρινης δεν προκειτε ΠΟΤΕ η ασφαλιστικη να με καλυψει για μια ζημια η οποια ειναι καθαρα φυσικο φαινομενο.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Mavros Piravlos στις Πεμ 27 Μαρ 2014, 10:41 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : λιγουλάκι πείραξα τις κακές λεξούλες)