Καλησπέρα και πάλι παιδιά...είμαι υπό σκέψη κατασκευής χειροποιητου χταποδιου για το 8αρι μ...τα είπαμε με τον εξατμισα μ και πρεπει να δούμε τι περιθώρια έχουμε για να μπορούν τα πλοκάμια να κανουν μεγαλύτερη ´´βολτα´´ οστε να δουλέψει καλητερα...καλα μεχρι εδω κ νομίζω συμφωνούμε...αυτο που δεν μπορω να καταλάβω γτ σε ολα τα aftermarket χταποδια φτιάχνουν τα δυο πρώτα πλοκάμια με κουρμπες ανοικτές κτλ και το τρίτο απλα μια γωνία και φεύγει πίσω ευθεία;;τι παίζει εκεί με το τρίτο πλοκαμι;;ειναι σαν να λητουργουν μονο τα δυο επι της ουσίας...:/ ! οποία άλλη συμβουλή σχετικά με το χταπόδι δεκτή...
4 απαντήσεις
Χταπόδι rx8
alekos R.E.
Rotary : rx8 renesis Latest Horsepower : 231
Rebuilds : 0
Αριθμός μηνυμάτων : 174
Ημ/νία εγγραφής : 01/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
- Δημοσίευση Ν°1
Χταπόδι rx8
125 gr
Αριθμός μηνυμάτων : 138
Ημ/νία εγγραφής : 24/09/2011
- Δημοσίευση Ν°2
α
φυλε μου επειδή φοραγα χταποδι,το μονο που θα εισαι κερδισμένος είναι σε βαρος ,τιποτα α΄λλο ,αντε να παρης κ 1 αλογο,δεν θεωρο ότι αξηζη τα λευτα του
vasiliss23
Rotary : 13B-MSP GT3071R stre Latest Horsepower : πλεον υπεραρκετα χαχ
Rebuilds : Χιλιαδες!!!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 288
Ημ/νία εγγραφής : 15/10/2010
Τόπος : Πατρα
- Δημοσίευση Ν°3
Απ: Χταπόδι rx8
κρατα το λεφτα και τουρμπισε μετα απο καποιο καιρο!!δεν συμφερει να βαλεις χταποδι!!!
alekos R.E.
- Δημοσίευση Ν°4
Ούτε και αν θέλω να περιοριστω στην ατμοσφαιρική βελτίωση δεν αξίζει;;;αυτο που ρώτησα με την πρώτη θυριδα εξόδου ξέρει κανεισ να μ πει τι παίζει;;
sakiskaras
Αριθμός μηνυμάτων : 29
Ημ/νία εγγραφής : 13/06/2011
- Δημοσίευση Ν°5
alekos R.E. έγραψε:Ούτε και αν θέλω να περιοριστω στην ατμοσφαιρική βελτίωση δεν αξίζει;;;αυτο που ρώτησα με την πρώτη θυριδα εξόδου ξέρει κανεισ να μ πει τι παίζει;;
Αν θέλεις να βελτιωθείς ατμοσφαιρικά είναι από τα λίγα πράγματα που θα σε βοηθήσουν να πάρεις λίγη ροπή, για την ερώτησή σου νομίζω οτί το θέμα της πρώτης εξόδου είναι καθαρά χωροταξικό, και δεν μπορείς να κάνεις πολλά περισσότερα πράγματα απ΄ότι ένα επώνυμο aftermarket χταπόδι, ήδη περνάει δίπλα από τη δεξιά βάση της μηχανής. Καλύτερα να το αγοράσεις παρά να το φτιάξεις, γιατί οι κολλήσεις του εξατμισά δεν θα είναι το ίδιο και είναι εξίσου σημαντικές για την ροή των καυσαερίων.
alekos R.E.
- Δημοσίευση Ν°6
ναι όντως έχω δει οτι περνάει δίπλα απ την βάση της μηχανής...οσο για τις κολησεις δεν νομίζω να έχω θέμα μιας κ ειναι αστέρι ο εξατμισας αλλα θα το κοιτάξω...να είσαι καλα παντος φίλε...sakiskaras έγραψε:alekos R.E. έγραψε:Ούτε και αν θέλω να περιοριστω στην ατμοσφαιρική βελτίωση δεν αξίζει;;;αυτο που ρώτησα με την πρώτη θυριδα εξόδου ξέρει κανεισ να μ πει τι παίζει;;
Αν θέλεις να βελτιωθείς ατμοσφαιρικά είναι από τα λίγα πράγματα που θα σε βοηθήσουν να πάρεις λίγη ροπή, για την ερώτησή σου νομίζω οτί το θέμα της πρώτης εξόδου είναι καθαρά χωροταξικό, και δεν μπορείς να κάνεις πολλά περισσότερα πράγματα απ΄ότι ένα επώνυμο aftermarket χταπόδι, ήδη περνάει δίπλα από τη δεξιά βάση της μηχανής. Καλύτερα να το αγοράσεις παρά να το φτιάξεις, γιατί οι κολλήσεις του εξατμισά δεν θα είναι το ίδιο και είναι εξίσου σημαντικές για την ροή των καυσαερίων.