Καλησπερα παιδια μια μερα ξαφνικα εκει που ηταν ολα καλα με αναβει το λαμπακι του κινητηρα και ρεταρει, την επομενη μερα παω αμεσως στην mazda και μου λενε πολαπλασιαστες ο ενας απο τους τρεις. και κανω τιν βλακεια και λεω να τον αλαξουν 180 ευρο ο ενας με παιρνουν τιλεφωνο οτι ειναι ετοιμο να παω να το παρω και μολις παω με πιανει εκει ο μαστορας και μου αρχιναι και μου λεει οτι δεν μου αρεσει πως δουλευει το μοτερ οτι και καλα στιν 3ταχιτιτα κανει ενα κομπιασμα και οτι ειδε και την βαση μηχανης και ηταν καλη και οτι να μετρισουμε συμπιεση και να δουμε. η μιπως ειναι ο καταλιτης τον λεω οκ θα το σκεφτω και φευγω και στην συνεχεια ειδα οτι το αμαξι δουλευει χειροτερα απο πριν στης χαμηλες στροφες δηλαδη απο της 1000-2000 ρεταρει και δεν παει καλα μετα στρονει στης υπολοιπες στροφες και στο ρελαντι τρεμει.
Αν ξερει κανεις να μου πει το τι μπορει να συμβαινει? Η αν ξερει καποιο συνεργειο εκτος της αντιπροσωπειας στη Θεσσαλονικη που να ασχολειται με RX 8? Ευχαριστω!
Αν ξερει κανεις να μου πει το τι μπορει να συμβαινει? Η αν ξερει καποιο συνεργειο εκτος της αντιπροσωπειας στη Θεσσαλονικη που να ασχολειται με RX 8? Ευχαριστω!