Rx8 Antiforum

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

+2
georx8
DianaDi
6 απαντήσεις

τρεμουλο κινητηρα

DianaDi
    DianaDi

τρεμουλο κινητηρα Verifiedno
    Αριθμός μηνυμάτων : 9
    Ημ/νία εγγραφής : 05/02/2012

τρεμουλο κινητηρα Empty τρεμουλο κινητηρα

Δημοσίευση  DianaDi Τρι 22 Οκτ 2013, 8:34 am

Καλησπερα παιδια μια μερα ξαφνικα εκει που ηταν ολα καλα με αναβει το λαμπακι του κινητηρα και ρεταρει, την επομενη μερα παω αμεσως στην mazda και μου λενε πολαπλασιαστες ο ενας απο τους τρεις. και κανω τιν βλακεια και λεω να τον αλαξουν 180 ευρο ο ενας με παιρνουν τιλεφωνο οτι ειναι ετοιμο να παω να το παρω και μολις παω με πιανει εκει ο μαστορας και μου αρχιναι και μου λεει οτι δεν μου αρεσει πως δουλευει το μοτερ οτι και καλα στιν 3ταχιτιτα κανει ενα κομπιασμα και οτι ειδε και την βαση μηχανης και ηταν καλη και οτι να μετρισουμε συμπιεση και να δουμε. η μιπως ειναι ο καταλιτης τον λεω οκ θα το σκεφτω και φευγω και στην συνεχεια ειδα οτι το αμαξι δουλευει χειροτερα απο πριν στης χαμηλες στροφες δηλαδη απο της 1000-2000 ρεταρει και δεν παει καλα μετα στρονει στης υπολοιπες στροφες και στο ρελαντι τρεμει.
    Αν ξερει κανεις να μου πει το τι μπορει να συμβαινει? Η αν ξερει καποιο συνεργειο εκτος της αντιπροσωπειας στη Θεσσαλονικη που να ασχολειται με RX 8? Ευχαριστω!
    georx8
    georx8

τρεμουλο κινητηρα Verified
    Rotary : RX-8 challenge Latest Horsepower : 480ps
    Rebuilds : ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΔΕ ΛΕΩ
    Αριθμός μηνυμάτων : 103
    Ημ/νία εγγραφής : 31/08/2010
    Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

τρεμουλο κινητηρα Empty Απ: τρεμουλο κινητηρα

Δημοσίευση  georx8 Τρι 22 Οκτ 2013, 8:50 am

Αν θέλεις φίλε μου ελα απο το Ν.Ρύσιο που μένω, τη Πέμπτη το απόγευμα να του ριξουμε καμια ματιά.
    Πιο πιθανό να την ακουσαν και αλλοι πολλαπλασιαστες και να άρπαξε και ο καταλυτης.
    Δεν ειμαι μάστορας ουτε εχω συνεργειο αλλα 2-3 πραγματάκια πανω στο ρχ8 τα ξέρουμεWink 
    DianaDi
    DianaDi

Δημοσίευση  DianaDi Τρι 22 Οκτ 2013, 9:09 am

Ευχαριστω για την απαντηση σου,μου ειπανε απο την μαζδα οτι τους ελεγξανε τους αλλους τρεις πολλαπλασιαστες και οτι ειναι καλοι. Θα ξαναπαω βεβαια αυριο απο την μαζδα γιατι τους εχω πληρωσει και δεν μου εκαναν δουλεια και αν δεν βγαλω ακρη φυσικα και θα περασω απο σενα (λεω εγω μηπως βραχυκυκλωσε το μπουζι που ειχε καει ο πολλαπλασιαστης)?
    georx8
    georx8

Rotary : RX-8 challenge Latest Horsepower : 480ps
    Rebuilds : ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΔΕ ΛΕΩ
    Αριθμός μηνυμάτων : 103
    Ημ/νία εγγραφής : 31/08/2010
    Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

Δημοσίευση  georx8 Τρι 22 Οκτ 2013, 7:58 pm

Και το μπουζι μπορει να φταίει και το μπουζοκαλώδιο,με συστημα ανάφλεξης εχει να κανει πάντως
    DianaDi
    DianaDi

Δημοσίευση  DianaDi Τετ 23 Οκτ 2013, 6:02 am

καλησπερα φιλε μου τελικα πηγα το πρωι απο την mazda τους εκραξα λιγο με αρχισαν παλι τα δικα τους οτι θελει να μετρήσουμε συμπιεση και οτι μπορει να ειναι και ο καταλύτης και εγω επεμενα οτι εχει να κανει με το μπουζι η τον πολλαπλασιαστι στην τελικη το αφισα να το δουν με παιρνουν τηλεφωνο και μου λενε εχεις δικιο εχει κι αλλο πολλαπλασιαστη καμμενο τελος παντον το αμαξι δεν ρετάρει τωρα πηγαινει μια χαρα αλλα δεν μου αρεσει στο ρελαντι τρεμει λιγο θα παρω αυριο τους αλλους 2 πολλαπλασιαστες θα τους αλλάξω κι αυτους και θα δω ααα τελικα ελεγξαν και το καταλυτη και της βασης και ο καταλυτης ηταν σκισμενος 3-4 ποντους και οι βασεις οτι δεν σκιστηκαν αλλα οτι κατσανε λιγο... λες το τρεμουλο να ειναι απο τον καταλυτη? ετσι μου ειπε οτι οταν ζεσταινεται κανει διαστολη και φρακαρει τα καυσαερια και τρεμει.
    dkrx8
    dkrx8

Rebuilds : 0
    Αριθμός μηνυμάτων : 307
    Ημ/νία εγγραφής : 07/02/2011
    Τόπος : RIo de Janeiro

Δημοσίευση  dkrx8 Τετ 23 Οκτ 2013, 6:36 pm

taunt taunt κραχτους κι αλλο μην μασας...
    Mike 192T
    Mike 192T

Αριθμός μηνυμάτων : 666
    Ημ/νία εγγραφής : 24/08/2010

Δημοσίευση  Mike 192T Πεμ 24 Οκτ 2013, 4:45 am

DianaDi έγραψε:καλησπερα φιλε μου τελικα πηγα το πρωι απο την mazda τους εκραξα λιγο με αρχισαν παλι τα δικα τους οτι θελει να μετρήσουμε συμπιεση και οτι μπορει να ειναι και ο καταλύτης και  εγω επεμενα οτι εχει να κανει με το μπουζι η τον πολλαπλασιαστι στην τελικη το αφισα να το δουν με παιρνουν τηλεφωνο και μου λενε εχεις δικιο εχει κι αλλο πολλαπλασιαστη καμμενο τελος παντον το αμαξι δεν ρετάρει τωρα πηγαινει μια χαρα αλλα δεν μου αρεσει στο ρελαντι τρεμει λιγο θα παρω αυριο τους αλλους 2 πολλαπλασιαστες θα τους αλλάξω κι αυτους και θα δω ααα τελικα ελεγξαν  και το καταλυτη και της βασης και ο καταλυτης ηταν σκισμενος 3-4 ποντους και οι βασεις οτι δεν σκιστηκαν αλλα οτι κατσανε λιγο...  λες το τρεμουλο να ειναι απο τον καταλυτη?  ετσι μου ειπε οτι οταν ζεσταινεται κανει διαστολη και φρακαρει τα καυσαερια και τρεμει.
    Τι εκανε λεει ο καταλυτης??????
    Να σου πω.... οταν ξαναπας απο κει -αν ξαναπας- ζητα του να σου δειξει το πτυχιο του μηχανικου... ή εστω απολυτηριο δημοτικου... κατι ρε παιδι μου....

Αν τρεμει, κοιτας τις βασεις. Προσδιορησε το "λιγο καθισμενες"... Συνηθως την ακουει η βαση μηχανης που ειναι απο τη μερια της πολλαπλης εξαγωγης διοτι η σωληνα της εξατμισης περναει απο διπλα...
    DianaDi
    DianaDi

Δημοσίευση  DianaDi Πεμ 24 Οκτ 2013, 8:29 am

Σε ευχαριστω Mike για την απαντηση σου! Το ξερω οτι ειναι μ@@@@@ς! Δεν προκειται να ξαπαω σε αυτους.Σημερα πηρα τους αλλους δυο πολλαπλασιαστες και τους περασα μονος μου γιατι τους αλλους δυο τους περασα πριν δυο μερες στην μαζδα και το αμαξι τελικα δεν ητανε απο το καταλυτη που μου ειπαν απο την αντιπροσωπεια. Το αμαξι εστρωσε και παει πολυ καλα, αλλα στο ρελαντι τρεμει και κραταει 700 στροφες,ειναι φυσιολογικο να κραταει 700 στροφες? Τι μπορει να φταιει? Και οσο για της βασεις ετσι μου ειπανε οτι ειναι καθισμενες και δεν ειναι σκισμενες οτι και καλα το μοτερ εκατσε και γι'αυτο τρεμει.Τι να πω? Δεν βγαζω ακρη με την αντιπροσωπεια
    GTi
    GTi

Rotary : RX-8 cosmo Latest Horsepower : 231
    Rebuilds : 1
    Αριθμός μηνυμάτων : 220
    Ημ/νία εγγραφής : 13/04/2011
    Τόπος : L.A.

Δημοσίευση  GTi Παρ 25 Οκτ 2013, 3:25 am

Για την πτώση των στροφών στο ρελαντί πριν κάνεις ένα σωρό πράγματα που μπορούμε όλα τα παιδιά να σου γράψουμε, θα σου πρότεινα ακόμα και μόνος σου να λύσεις και να πλύνεις την πεταλούδα εισαγωγής. Αφού την ξαναβάλεις το αμάξι θα επανέλθει λογικά στις 850/1', περίπου, στροφές που πρέπει να έχει κανονικά.
    giorgos 75
    giorgos 75

Latest Horsepower : ?????????
    Rebuilds : Rebuild???τι ειναι α
    Αριθμός μηνυμάτων : 827
    Ημ/νία εγγραφής : 26/08/2010
    Τόπος : ΘΗΒΑ

Δημοσίευση  giorgos 75 Παρ 25 Οκτ 2013, 5:55 am

Εγω θα ελεγα για τον λογο οτι ειναι πολυ ευαισθητη η πεταλουδα
    και αν την σκαλισει το πιο πιθανον ειναι
    να του βγαλει αλλα προβληματα,
    να βγαλει απλα τους πολους απο την μπαταρια
    και να το αφησει ετσι κανα 10λεπτο.
    Και μολις τους ξανασυνδεσει να κανει reset μνημης με το τιμονι τερμα αριστερα και καπακι τερμα δεξια.
    Και επησης να κανει reset με το πενταλ φρενου οπως ξερουμε.
    DianaDi
    DianaDi

Δημοσίευση  DianaDi Παρ 25 Οκτ 2013, 6:13 am

αυτο ειχα στο μυαλο μου να κανω. θα το κανω και θα σας ενιμερωσω
    DianaDi
    DianaDi

Δημοσίευση  DianaDi Κυρ 27 Οκτ 2013, 9:27 am

Θελω να πω ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον φιλο georx8 για την εξυπηρετηση,χαρη σε αυτον βρηκαμε το προβλημα.Κλασσικη περιπτωση (καταλυτης σπασμενος)Sad 

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Κυρ 24 Νοε 2024, 10:05 pm