Ενα πρωινο παω να το βαλω μπροστα το rx8 μου και δεν παιρνει, σαν να ειχε τελειωσει η μπαταρια και αναγκαστηκα να το βαλω σκαστο τελικα πηρε μπροστα αλλα αναβανε τα λαμπακια του abs και του antispin. το απογευμα που πηγα να το ξανα βαλω πηρε κανονικα χωρις να αναβουνε τα λαμπακια αλα μου κανει τωρα αλλα προβληματα. της επομενες μερες πρωτου το βαλω μπροστα ανοιγα τον διακοπτη και αναβοσβηνανε τα λαμπακια μονο απο το κατραν καμια 2-3 φορες και εστρωνε, εφοσον επερνε μπροστα ηταν ολα κανονικα αλλα και παλι ενω δουλευβε ρελαντι μολις πειραζα το παραθυρο παλι αναβοσβηνανε τα λαμπακια απο το καντραν και οταν εβαζα το a/c χαμηλονανε τα φωτα μου. εννοειται πως θα το παω στην mazda απλα θα ηθελα αν ξερει καπιος να μου πει αν του εχει συμβει κατι παρομοιο.. Ευχαρηστω..
3 απαντήσεις
Δεν περνει μπροστα το rx8 μου
DianaDi
Αριθμός μηνυμάτων : 9
Ημ/νία εγγραφής : 05/02/2012
- Δημοσίευση Ν°1
Δεν περνει μπροστα το rx8 μου
icematrix8
Rotary : RX8 Latest Horsepower : 192
Rebuilds : 0
Αριθμός μηνυμάτων : 76
Ημ/νία εγγραφής : 11/07/2012
Τόπος : Κερατσίνι
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: Δεν περνει μπροστα το rx8 μου
Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο forum,
λογικά όπως τα λες η μπαταρία σου είχε ξεφορτιστεί/χαλασει και -γνώμη μου- καλύτερα να μη το βάζεις σπρωχτά μπροστά και να παρεις μια καινουρια μπαταρια.
Όλα τα περιεργα που λες που σου κανει είναι επειδη ο εγκεφαλος έχει κανει reset επειδη δεν είχε ρευμα καθόλου και θελει λίγα χιλιομετρα να κανεις για να στρωσει.
Τις διακοπες με τους διακοπτες και τα a/c τα κανει επειδη η μπαταρία προφανώς έχει γονατίσει.
λογικά όπως τα λες η μπαταρία σου είχε ξεφορτιστεί/χαλασει και -γνώμη μου- καλύτερα να μη το βάζεις σπρωχτά μπροστά και να παρεις μια καινουρια μπαταρια.
Όλα τα περιεργα που λες που σου κανει είναι επειδη ο εγκεφαλος έχει κανει reset επειδη δεν είχε ρευμα καθόλου και θελει λίγα χιλιομετρα να κανεις για να στρωσει.
Τις διακοπες με τους διακοπτες και τα a/c τα κανει επειδη η μπαταρία προφανώς έχει γονατίσει.
DianaDi
- Δημοσίευση Ν°3
Σε ευχαριστω πολυ θα το κοιταξω
vasiliss23
Rotary : 13B-MSP GT3071R stre Latest Horsepower : πλεον υπεραρκετα χαχ
Rebuilds : Χιλιαδες!!!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 288
Ημ/νία εγγραφής : 15/10/2010
Τόπος : Πατρα
- Δημοσίευση Ν°4
μπορει εκτος απο την μπαταρια σου να τα εχει παιξει και και το δυναμο σου!!!κοιτα και αυτο εμενα πριν κανα 2 χρονια ειχε τετοια συμπτωματα και ηταν το δυναμο και οχι η μπαταρια την οποια εχω και μεχρι σημερα και ειναι και 4χρονων!!!!
DianaDi
- Δημοσίευση Ν°5
Σας ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες σας!
Αλλαξα μπαταρια και το αμαξι εστρωσε
Αλλαξα μπαταρια και το αμαξι εστρωσε